Ciddi beylerle tanışmak istiyorum

12 Mesaj gönderildi.

Ciddi beylerle tanışmak istiyorum

Selam beyler ben funda 35 yaşındayım ordu da oturuyorum bekarım hiç evlenmedim ama evlenmek istiyorum mutlu olmak istiyorum beni mutlu edecek beylerle tanışmak isterim ordudan beylere sesleniyorum beni beğenen ve tanışmak isteyen beyler mesaj atabilir burdan kullanıcı adım ulaşın geri dönüş yapıyım

DİĞER İLANLAR

12 Mesaj Gönderilmiş
Recep 5 Haziran 2021 - 20:09

Selam

Cevapla
Tarik 10 Aralık 2020 - 10:15

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
MUAMMER KAYA 28 Kasım 2020 - 15:31

YAŞAMA SEBEBİM OLURMUSUN OLURSAN ARA BEN MUAMMER KAYA ORDU MESUDİYEDEYİM YAŞIM 40 05383150411

Cevapla
Kenan 31 Ağustos 2020 - 12:55

Mrb bayanlar ben istanbul anadolu yakasından kenan 36yaşında 177 boy 82kilo kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0.5.4.4. 4.81. 9.3. 3.0.

Cevapla
Huseyin âşçi 10 Ağustos 2019 - 14:46

Slm mrb funda huseyin bn y40 kg55 b170 bekar meslek aşçi isim var sigortam var durust mert tertemiz yurekten gellen duygularimla yaziyorum ssna mutlu bi yuva kurmak adina bna ulaşmani temeni ediyorum olgun durust saf yuregimle seni bk 0544 458 39 49 aşçi

Cevapla
Ali 19 Eylül 2018 - 08:22

Ben Giresun’dan ali 27 yaşındayım öğretmenim seni mutlu ederim ekle görüşelim 05545248197

Cevapla
adim dursun 21 Mart 2018 - 23:35

Selam adim dursun05070301799

Cevapla
    adim dursun 21 Mart 2018 - 23:37

    Beni
    arayin 05070301799bu benim numaramdır tatlim ben kapalı yani yazmali olcak bana ben öyle kabulederim

    Cevapla
MUSTAFA GÜLER 13 Şubat 2018 - 23:27

SELAM MERHABA FUNDA HANIM BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMERİM AKREP BURCUYUM HEMŞERİYİZ TEL 05315412138

Cevapla
Osman ozlu 14 Temmuz 2017 - 14:41

Mrba funda hanım seni ve kendimi mutlu edebilmek için tüm imkanlarını kullanmaktan kaçınmak yanilz ordulu değilim ama senin için orduluda olurum sen iste yeter ki saygılar gorusmek dileyiyle

Cevapla
Zeki 13 Temmuz 2017 - 10:13

Slm Funda hanım ben de samsundan zeki 36 yaşında bekar yalnız yaşayan olgun biriyim siz değerli hanfendiyi tanımak isterim. Tel : 0541 820 85 15 vatsaptan da ulaşabilirsiniz teşekkürler sevgiler saygılar

Cevapla
huseyin 18 Haziran 2017 - 20:04

slm mrb funda ben huseyin yas38 kg60 b170 bekarim hic evlenmedim evim var meslek aşçi adana merkez sorun yok tanismak anlasmak var hayata funda citi durudt mertim ozum bir sozum bir mutlu bi yuva kurmak adina seni ozelime bk 0544 458 39 49 huseyin

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR