Benimle Ciddi Düşünen Erkek Arıyorum

12 Mesaj gönderildi.

Benimle Ciddi Düşünen Erkek Arıyorum

Benimle Evlenecek İçkisiz Bir Bay Arıyorum
Evlilik öncesi biraz konuşup öyle evleniceğiz
Numaram0545*********

DİĞER İLANLAR

12 Mesaj Gönderilmiş
Necati 15 Haziran 2019 - 01:26

#istanbul avrupa yakasında olup samimi dürüst ne istediğini bilen bir bayan varmı burda tanışalım sadece İSTANBUL lütfen 😘 whatsapp 05382059584

Cevapla
Mücahit 11 Mart 2018 - 01:59

Tm istediğiniz kisiyim

Cevapla
erkan 8 Ekim 2017 - 16:46

slm.Erkan öğretmen ben.28yaş.bekarım.cııdi ileri dönük evlenmek amacıyla arkadaşlık istersen ara…05353549367

Cevapla
Ertan 16 Ağustos 2017 - 22:31

İSTANBUL içi. reel ciddi bakımlı ne istediğini bilen. her yaştan özgür bayanları bekliyorum gizlilik çerçevesinde görüşelim WhatsApp 05382059584

Cevapla
cafer 14 Ağustos 2017 - 17:03

selam canim 05416250164

Cevapla
adil kuşbay 11 Ağustos 2017 - 23:06

MERHABA BEN ISTANBULDAN ADİL DUL VEYA BEKAR BAYANLAR MUTLU BIR BERABRLIK IÇIN ARAYIN GÜRÜŞELIM 0531 275 49 95

Cevapla
oflu 11 Ağustos 2017 - 15:52

Ararsanız tanışmak isterim

Cevapla
ALİ 8 Ağustos 2017 - 15:51

SLM. BEN ALİ PROFEİONAL MÜZİSYEN’İM 176.BOY.75.KİLO 46.YAŞ KUMRALIM ALKOL SİGARA KULLANMIYORUM 35 YAŞ ÜSTÜ KARŞILIKLI GÜVEN OLURSA BİR HAYAT BENİMLE YAŞAYACAK ÇAĞDAŞ DÜŞÜNEN BAYAN ARIYORUM. 537 668 66 66.SLMLAR.

Cevapla
Hakan Vural 8 Ağustos 2017 - 14:29

Merhaba hanım efendi ben hakan 45 yaşında olgun bir beyim ciddi düşünüyorum ararsanız sevinirim tanışalım önce tlf 0553 918 91 97

Cevapla
Mehmet kaleci 7 Ağustos 2017 - 14:03

Merhab hanimefendi

Cevapla
caponelli 5 Ağustos 2017 - 23:35

slm ben yurtdisinda yasiyorum 36 yasindayim tanismak istersen wassap nu,arani birakabilirsin

Cevapla
    Toprak kaya 6 Ağustos 2017 - 05:10

    05436890978

    Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR