beni üzmeyecek erkek arıyorum

32 Mesaj gönderildi.

beni üzmeyecek erkek arıyorum

merhaba beni üzmeyhecek kötü davranmayacak huyuma gidecek erkek arkadaş arıyorum ama bir şartım olacak tanışacağım kişi hayatında kimse olmasın sadece ben olimeski sevgilimin bir kız arkadaşı daha vardı ben öyle ilişkilere kesinlikle karşıyım en sevmediğim şeydir aldatmak aldatılmak  bir kişinin sahibi bir kişi olabilir lütgen yalan söyleyen biri bana yazmasın

DİĞER İLANLAR

32 Mesaj Gönderilmiş
GÜRKAN 16 Temmuz 2021 - 23:07

GÜRKAN BEN 05052661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER

Cevapla
mert 24 Haziran 2021 - 14:20

izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
can 24 Haziran 2021 - 14:19

izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
Selim 15 Mayıs 2021 - 10:45

Slm ben selim 40 yaşındayım Muğla’da yım bayan arkadaş arıyorum 05306411543

Cevapla
Mert 7 Şubat 2021 - 22:34

Merhaba ben mert. Güven huzur mutluluk içinde Yuva Kurmak isteyen bayan arasın sadece 05071647673

Cevapla
Süleyman 1 Kasım 2020 - 17:18

Merhaba ben Süleyman şehri boyu filan yazmıyorum onları konuşalım arkadaş olmak konuşmak isteyen varsa arasın lütfen erkekler aramasın doğru olun erkekler aramasın dediğim gibi 0553 668 36 46 mesaj atarsanız daha iyi olur watsaptan değil normal mesaj görüşürüz…

Cevapla
Samet 9 Ağustos 2020 - 16:01

Slm ben İstanbul’dan yalnız yaşayan bekar bı erkeğim adım Samet kendi işyerlerim var durumum çok iyi bayan arkadaş arıyorum ilgilenen bayanların aramasını bekliyorum 05523698657

Cevapla
Kenan 12 Temmuz 2020 - 08:12

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
Okan 17 Haziran 2020 - 16:22

Slm agustus 7 de antalya kemer de tatil yapacam bana eşlik edecek bayan arkadaş arıyorum 0×5×4×4×9×5×0×9×6×8×0

Cevapla
Ahmet 15 Haziran 2020 - 17:06

Slm bayanlara Zonguldak ve çevre illerden bayan arkadaş arıyorum ayda 1000 2000arası maddi destek verebilirim öğrenci ve bakire olabilir yüzeysel sevismede yapabiliriz yazın konuşalım ahhmet_ahhmet@hotmail.com inanın çok memnun kalacak sınız

Cevapla
Mete 14 Aralık 2019 - 03:14

İstanbulda yaşayan 43 yaşında bir erkeğim yaşıma denk olgun ne istediğini bilen istanbullu bayanlardan mesaj bekliyorum 05456266240

Cevapla
M.Adm 6 Eylül 2019 - 10:27

Merhaba ben mert a yaşım 36 Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum TEL: 05071647673

Cevapla
Mertadm 3 Eylül 2019 - 01:02

Merhaba ben mert a yaşım 36. Uşak’ta ikamet ediyorum. Yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum TEL 05071647673

Cevapla
fatih 24 Temmuz 2019 - 13:59

Arayiniz tanisalim 05435664423

Cevapla
murat 31 Mayıs 2019 - 13:20

merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren olgun bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel. 0554 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

Cevapla
Ramazan 17 Mayıs 2019 - 11:14

Selam bayanlar arayınız tanşalim şanlıurfa bayan arkadaş bekliyorum 05350553231

Cevapla
Mesut 16 Mayıs 2019 - 02:19

merhaba mesut ben 43 yas 190 boy atletik yapili beyim tanismak istlterim sizde isterseniz 0541 355 1761

Cevapla
kaan 12 Mart 2019 - 18:12

0545 474 76 28

Cevapla
mert 19 Kasım 2018 - 06:06

izmirden mert yasim 33 romatik duygusalım kadınları mutlu sevgi ilg igosteririm 0545 474 76 28

Cevapla
Deniz 15 Eylül 2018 - 21:59

Deniz 5353015914

Cevapla
    Deniz 26 Ocak 2019 - 21:07

    5353015914

    Cevapla
nazmi 15 Haziran 2018 - 23:49

Selam olsun guzel bayan lar

Cevapla
Adem 19 Mart 2018 - 19:44

Mrb doğru söyledin ben ayrıldım ama seni hiç üzme bu şartları kabul edersen ben varım yok dersende canın sool sun yolun açık eylesin rabbim evet dersen ara 5448058245

Cevapla
İlhan 3 Aralık 2017 - 13:06

Ben serat yaş 330.TÜm bayanlar arasın yaş kilo güzelik asla önemli değil her bayan arayabilir05393634437

Cevapla
AYHAN CANER 22 Ağustos 2017 - 19:55

SELAM DUNYANIN EN GUZEL VARLIKLARI HANIMEFENDILER BEN ISTANBULDAN AYHAN 43 YAS 05345017504 1 75 BOY 70 KILO KAHVE GOZLU ATLETIK YAPILI KUMRALIM DURUST CIDDI GUVENILIR HERSEYE ACİK KADIN GİBI KADIN OLAN BAYANLARLA TANISMAK ARKADAS OLMAK ISTIYORUM BIR TANITICI MESAJ ATMANIZ YETERLİ 05345017SELAM DUNYANIN EN GUZEL VARLIKLARI HANIMEFENDILER BEN ISTANBULDAN AYHAN 43 YAS 05345017504 1 75 BOY 70 KILO KAHVE GOZLU ATLETIK YAPILI KUMRALIM DURUST CIDDI GUVENILIR HERSEYE ACİK KADIN GİBI KADIN OLAN BAYANLARLA TANISMAK ARKADAS OLMAK ISTIYORUM BIR TANITICI MESAJ ATMANIZ YETERLİ 05345017504

Cevapla
Mert A 13 Ağustos 2017 - 07:26

Merhaba ben Mert A Yaşım 34
GERÇEKTEN ÇOK HUZUR MUTLULUK Dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım. Tel 05071647673

Cevapla
Murat 3 Ağustos 2017 - 23:56

Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 19:02

slm mrb ben huseyin y38 kg60 b170 beksrim medlek aşçi evim var citi anlamda seni tanimak istiyorum ilerye donuk mutlu bi yuva kurmak en buyuk hayalim namudum ve serefim ol gel acik sozluyum mertim dorusttum 0544 458 39 49 huseyin

Cevapla
Hasan yılmaz 27 Mayıs 2017 - 03:09

Slm bayanlar ben 34 yasındayım cıtı evlılık dusunen bayanlar arayın tanısalım duruz cıtı bayanlar vapsapda resmım vardır 05536851064

Cevapla
Karaca akay 19 Mayıs 2017 - 15:23

Merhaba güzellik abidesi nasılsın

Cevapla
soner kaş 19 Mayıs 2017 - 09:35

ben soner 05362316914 ciddi evlilik

Cevapla
Mahmut 19 Mayıs 2017 - 01:36

Ne istedigi bilen kendine guvenen. Arasin yada mesaj atsin 05413203594

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR