Detaylı Arkadaş Arama:

beni üzmeyecek erkek arıyorum

İlan Açıklaması:
beni üzmeyecek erkek arıyorum

merhaba beni üzmeyhecek kötü davranmayacak huyuma gidecek erkek arkadaş arıyorum ama bir şartım olacak tanışacağım kişi hayatında kimse olmasın sadece ben olimeski sevgilimin bir kız arkadaşı daha vardı ben öyle ilişkilere kesinlikle karşıyım en sevmediğim şeydir aldatmak aldatılmak  bir kişinin sahibi bir kişi olabilir lütgen yalan söyleyen biri bana yazmasın

beni üzmeyecek erkek arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanalar ben istanbul anadolu yakasından kenan yaş 38 yaş 177 boy 82 kilo kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen romantik espirili biriyim tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  2. Aydın dedi ki:

    Beni taşıyacak bir bayan arkadaş arıyorum numaram 0/5/3/97256306

  3. Cesur esmer dedi ki:

    Ben 32 yaşındayım bekarım bakımlı bayanlarla tanışmak istiyorum zengin bayanlarla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu sıfır beşyüz otuz dört sekiz yüz elli eli bir altmış üç

  4. Mert dedi ki:

    İstanbul’dan olgun ne istediğini bilen bayanlar tanışalım 0/5/4/56240

  5. Ali göker dedi ki:

    Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 41 dulum bir çocuk var anne de kalıyor bayanların telefonları ni bekliyorum aligoker44@hotmail.com 5325817498

  6. Ferhat kale dedi ki:

    Mrh. Ben ferhat ankaraliyim ama yurtdisinda yasiyorum bu guzel ulkede yanliz yasiyorum. Burda evim araban guzel is var sukur olsun maddi durumun iyi konusalim wapsap. 0046737647306

  7. GÜRKAN dedi ki:

    GÜRKAN BEN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER

  8. mert dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  9. can dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  10. Selim dedi ki:

    Slm ben selim 40 yaşındayım Muğla’da yım bayan arkadaş arıyorum 05306411543

  11. Mert dedi ki:

    Merhaba ben mert. Güven huzur mutluluk içinde Yuva Kurmak isteyen bayan arasın sadece 0/5/0/71647673

  12. Süleyman dedi ki:

    Merhaba ben Süleyman şehri boyu filan yazmıyorum onları konuşalım arkadaş olmak konuşmak isteyen varsa arasın lütfen erkekler aramasın doğru olun erkekler aramasın dediğim gibi 0/5/5/3 668 36 46 mesaj atarsanız daha iyi olur watsaptan değil normal mesaj görüşürüz…

  13. Samet dedi ki:

    Slm ben İstanbul’dan yalnız yaşayan bekar bı erkeğim adım Samet kendi işyerlerim var durumum çok iyi bayan arkadaş arıyorum ilgilenen bayanların aramasını bekliyorum 0/5/5/23698657

  14. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  15. Okan dedi ki:

    Slm agustus 7 de antalya kemer de tatil yapacam bana eşlik edecek bayan arkadaş arıyorum 0×5×4×4×9×5×0×9×6×8×0

  16. Ahmet dedi ki:

    Slm bayanlara Zonguldak ve çevre illerden bayan arkadaş arıyorum ayda 1000 2000arası maddi destek verebilirim öğrenci ve bakire olabilir yüzeysel sevismede yapabiliriz yazın konuşalım ahhmet_ahhmet@hotmail.com inanın çok memnun kalacak sınız

  17. Mete dedi ki:

    İstanbulda yaşayan 43 yaşında bir erkeğim yaşıma denk olgun ne istediğini bilen istanbullu bayanlardan mesaj bekliyorum 0/5/4/56266240

  18. M.Adm dedi ki:

    Merhaba ben mert a yaşım 36 Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum TEL: 0/5/0/71647673

  19. Mertadm dedi ki:

    Merhaba ben mert a yaşım 36. Uşak’ta ikamet ediyorum. Yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum TEL 0/5/0/71647673

  20. fatih dedi ki:

    Arayiniz tanisalim 0/5/4/35664423

  21. murat dedi ki:

    merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren olgun bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel. 0/5/5/4 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

  22. Ramazan dedi ki:

    Selam bayanlar arayınız tanşalim şanlıurfa bayan arkadaş bekliyorum 0/5/3/50/5/5/3231

  23. Mesut dedi ki:

    merhaba mesut ben 43 yas 190 boy atletik yapili beyim tanismak istlterim sizde isterseniz 0/5/4/1 355 1761

  24. kaan dedi ki:

    0/5/4/5 474 76 28

  25. mert dedi ki:

    izmirden mert yasim 33 romatik duygusalım kadınları mutlu sevgi ilg igosteririm 0/5/4/5 474 76 28

  26. Deniz dedi ki:

    Deniz 5353015914

    1. Deniz dedi ki:

      5353015914

  27. nazmi dedi ki:

    Selam olsun guzel bayan lar

  28. Adem dedi ki:

    Mrb doğru söyledin ben ayrıldım ama seni hiç üzme bu şartları kabul edersen ben varım yok dersende canın sool sun yolun açık eylesin rabbim evet dersen ara 5448058245

  29. İlhan dedi ki:

    Ben serat yaş 330.TÜm bayanlar arasın yaş kilo güzelik asla önemli değil her bayan arayabilir0/5/3/93634437

  30. AYHAN CANER dedi ki:

    SELAM DUNYANIN EN GUZEL VARLIKLARI HANIMEFENDILER BEN ISTANBULDAN AYHAN 43 YAS 0/5/3/4/5017504 1 75 BOY 70 KILO KAHVE GOZLU ATLETIK YAPILI KUMRALIM DURUST CIDDI GUVENILIR HERSEYE ACİK KADIN GİBI KADIN OLAN BAYANLARLA TANISMAK ARKADAS OLMAK ISTIYORUM BIR TANITICI MESAJ ATMANIZ YETERLİ 0/5/3/4/5017SELAM DUNYANIN EN GUZEL VARLIKLARI HANIMEFENDILER BEN ISTANBULDAN AYHAN 43 YAS 0/5/3/4/5017504 1 75 BOY 70 KILO KAHVE GOZLU ATLETIK YAPILI KUMRALIM DURUST CIDDI GUVENILIR HERSEYE ACİK KADIN GİBI KADIN OLAN BAYANLARLA TANISMAK ARKADAS OLMAK ISTIYORUM BIR TANITICI MESAJ ATMANIZ YETERLİ 0/5/3/4/5017504

  31. Mert A dedi ki:

    Merhaba ben Mert A Yaşım 34
    GERÇEKTEN ÇOK HUZUR MUTLULUK Dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım. Tel 0/5/0/71647673

  32. Murat dedi ki:

    Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

  33. huseyin akdağ dedi ki:

    slm mrb ben huseyin y38 kg60 b170 beksrim medlek aşçi evim var citi anlamda seni tanimak istiyorum ilerye donuk mutlu bi yuva kurmak en buyuk hayalim namudum ve serefim ol gel acik sozluyum mertim dorusttum 0/5/4/4 458 39 49 huseyin

  34. Hasan yılmaz dedi ki:

    Slm bayanlar ben 34 yasındayım cıtı evlılık dusunen bayanlar arayın tanısalım duruz cıtı bayanlar vapsapda resmım vardır 0/5/5/36851064

  35. Karaca akay dedi ki:

    Merhaba güzellik abidesi nasılsın

  36. soner kaş dedi ki:

    ben soner 0/5/3/62316914 ciddi evlilik

  37. Mahmut dedi ki:

    Ne istedigi bilen kendine guvenen. Arasin yada mesaj atsin 0/5/4/13203594

Mesajınız