39 yaşındayım olgun seviyorum

İlan Açıklaması:
39 yaşındayım olgun seviyorum

merhaba olgun bir bayanım olgun erkeklerden hoşlanıyor lütfen kendinizi olgun düşünceli hissediyorsanız bana yazabilirsiniz 30 yaş üzeri yazsın küçük yaşta baylarla tanışmak istemiyorum. beni onure edecek güzel sözler söyleyecek ilgilenecek yakın ilgi ve alaka gösterecek erkeklerle tanışmak istiyorum maddi bir beklentim yok olan kişiylede işim yok  hayatta en güzel şeyin aşk ve sevgi olduğunu düşünüyorum benim gibi düşünen sevmek sevilmek isteyen erkeklerin yazmasını bekliyorum

39 yaşındayım olgun seviyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Hakan 05425305725 dedi ki:

    Slm ben hakan yaş 43 By 173 kg70 kumralım beni çıkarsız seçebilecek dürüst bir bayan arıyorum eşim yok. Dulum tek yaşıyorum arayın tanışalım bekliyorum Samsunlu hakan 0/5/4/25305725

  2. emrah dedi ki:

    birliktelik yaşamak isteyen her yaştan ciddi bayanlar arayabilir
    ,0/5/3/13650820

  3. emrah dedi ki:

    antalya emrah güven içinde görüşmek birliktelik yaşamak isteyen her yaştan ciddi bayanlar arayabilir ,0/5/3/13650820

  4. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  5. Nuri kocaman dedi ki:

    Selam 40 yaşındayım ciddi olgun bayan arkadaş arıyorum ağrı merkez vasapta yazabilirsiniz

  6. Nuri kocaman dedi ki:

    Olgun bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/4/ 498 85 65 ağrı merkez

  7. Salih dedi ki:

    İstanbul da yaşıyorum 30 yaşındayım olgun bayanlarla tanışmak istiyorum 0/5/4/3 862 53 48

  8. Mustafa dedi ki:

    Merhaba dürüst bayan arıyorum. Maddi ve manevi destek olurum. Eğitimli beyim.
    Mail = mustafatemiz34@yandex.com

  9. HASAN urtekin dedi ki:

    SLM hanım efendi seninle tanışmak istiyorum ben ciddiyim seni seviyorum beni ara 🌹 tanışalım yaş 48 Osmaniye’de yaşıyorum seninle mutlu bir hayat yaşamak istiyorum saygılar sunarım aramanı bekliyorum canım 0/5/4/14166655

  10. Murat dedi ki:

    Mrb murat tanismak istiyen bayanlar 0/5/3/4/3008327

  11. ilhan dedi ki:

    slm ilhan ben evlendim ayeildim cocugum yk kendi evimde yanlizim arayisim guzellik yas onem vermem benim icin durust olsun insanci olsun sevmesini sevilmesini bilsin bana yeterli detaylari telde konusmak isteri mery durust acik sozlu adamim duyarli durust vir bayn ins msj beklemekteyim

  12. cemal dedi ki:

    Merhaba balkan göçmeniyim 55yaş 1.75boy 75kilo havrandayım kıskanç,yapışkan,sapık deyilim emekliyim güzel günler yaşamak adına tanışmak umudu ile 0/5/5/10/5/3/4/598.

  13. Emirhan poyraz dedi ki:

    Slm ben emirhan esmerim doğru dürüst bayanların aramasını yada msjnl bekliyorum sevgilier cicekgibi çiçeklerde sizin gibi msj atın cikola tenliyim 0/5/4/2 385 71 85

  14. Sizi tanımayı isterim 0533 6565 746 dedi ki:

    Sizden hoşlandım tanımayı çok isterim

  15. Mehmet ali yıldırım dedi ki:

    Yaşım 45 boy 1.85 kg 85 Antalya serik ten saygılar sevgiler hürmetler sunarım herşey gönlünüzce olsun. 0/5/3/4/3252477

  16. Mustafa Bilge dedi ki:

    İster güneyden gelen karayel, ister kuzeyden gelen poyraz ol, dilersen beni tümden ıslatan sağanaklar ol, güneşinle yanıp, serinliğine bırakayım kendimi, denizinde. Umut ol bana, her şey çok güzel olacak de. Sımsıkı sar üşütmem seni de, çocuklarımız olacak bize benzeyecekler de. Evlen benimle 0/5/4/24366142

  17. Halil çetin dedi ki:

    İstanbul olgun bayanların aramsını beklyorum yaş takntım yok 48 yaşındayım dost bayan arkdaş aryorum istanbuldan.5526485321

  18. Yusuf dedi ki:

    0/5/4/62833631 şalurfa

  19. Murat yilmaz dedi ki:

    Merhaba olgun kadinla tanişmak istiyorum yaşim 47 yaş farketmez üstüde olur tüpraşta çalisiyorum.0/5/4/57436426

  20. Bülent dedi ki:

    0/5/4/19184638 gerçekten aşka susamış bir bayansanız ve benim gibi çılgın bir ilişki istersen 48 yaşındayım , ama göstermediğimi söylerler oldukçada karizmamız yerindedir

  21. barış dedi ki:

    merhaba tanısmaya deger bırısı oldugunu goruyorum eger ıstersen neden olmasın aksaraydan bennumaram 0/5/3/85015070 aksaray 68 beklerım

  22. Cix33 dedi ki:

    Merhaba ben mersinden ferhat 29 yasinda yakisikli bakimli brim ne istedini bilen byanlar arayin gzli no aciktir saat fark etmez arayin 0/5/4/37169047

  23. Hayati dedi ki:

    Merhaba ankaradan hayati ben yaş 45 boy 1.69 esmerim bekarım hiç

    1. Hayati dedi ki:

      Merhaba ankaradan hayati ben yaş 41″boy 1.69 esmerim bekarım hiç evlenmedim ankaradan bayanlarla tanışmak isterim tel ,0/5/3/17935277 yalnız yaşıyorum

  24. ERAY YILMAZ dedi ki:

    SLM HOŞ VE GÜZEL BİR SOHBET İÇİN ARAYIN BAYANLAR 0/5/4/2 438 78 46

  25. mert dedi ki:

    izmirden yasim 35 ciddi düşünen bayanlar arasın bayanlar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum tatli diliyim romantik duygusalim 0/5/4/5 474 76 28

  26. emre dedi ki:

    izmirden yasim 35 ciddi düşünen bayanlar arasın bayanlar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum tatli diliyim romantik duygusalim 0/5/4/5 474 76 28

  27. Hüseyin dedi ki:

    40 yaşındayım dulum ilgilenen bayanlardan sms bekliyorum 0/5/3/65719732

  28. Erdal özür dedi ki:

    Selam olgun bayanlar tanış mak amaç li bayan arkadas ariyorum kendine güven olgun bayanlar gizlik sartim memnun kalirsiniz herşeye olduğu yerde Kalmak şartıyla sadece bayanlar yazsın lütfen sadece vatsap yazın 0/5/4/4 439 45 21 sadece bayanlar yazsın lütfen sadece vatsap yazın

  29. burak dedi ki:

    Burak
    nısmak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep Maraş Hatay Osmaniye yada her yer

  30. atnan24 dedi ki:

    35 ile 45 yaş arası bayanlarla tanışabilirim.dürüst,sadakat,bağlılık,temel kuralım,ilkelerim.
    Bunlar olursa tel,0033771202552 arayabilir veya mesaj bırakabilirler.

  31. atnan24 dedi ki:

    35 ile 45 yaş arası bayanlarla tanışabilirim.dürüst,sadakat,bağlılık,temel kuralım,ilkelerim.
    Bunlar olursa tel,0033771202552 arayabilir veya mesaj bırakabilirler.sevgi

  32. fatih dedi ki:

    bayanlar arayin tanisalim 0/5/4/35664423

  33. Abay dedi ki:

    Merhaba Ben Abay 35 Yaşındayım Şırnaklıyım Şırnakta Yaşıyorum Yokmu Şöyle Doğru Düzgün Seviyeli Yalan Dolan Olmayan Bir Bayan Arkadaş Varsa Araya Bilir Yada Mesaj Atabilirmi

    0/5/4/3 216 69 78

  34. Kenan dedi ki:

    Merhaba ben Ankara’dan Kenan.Ask özlemi çeken aşk kadınımı arıyorum.Ben 40 yaşındayım. 0/5/4/1 848 43 32

  35. Yılmaz taştan dedi ki:

    Merhaba hanım efendi ben yılmaz tokatta yaşıyorum. Emekli öğretmenim. Kilo 65 boy 1.67 esmer bir insanım 56 yasindayim. Ben esimden ayriyim.bende sizin gibi sevgiye açım. Aynı sizin gibiyim.milli ve manevi değerlere bağlı samimi dürüst güvenilir sevecen bir insanım. Zengin veya fakir olmanizin benim icin hic mi hic onemi yok .ben el ele goz goze olabilecegimiz hayati birlikte paylasabilecegimiz bir prenses ariyorum.o prenses de sizsiniz.Aslında beni tokata bağlayan gönül bağı da yok .çocuklar farklı yerlerde.detaylari sonra karşı karşıya gelince konuşuruz . Sizi samimi ve dürüst tanışmaya ve görüşmeye değer bulduğum için yazıyorum. Mesajınızı bekliyorum. Selam sevgi ve saygılarımla 5452298800

  36. Murat dedi ki:

    Merhaba sırdaşın dortun olacak bir arkadaş ariyorsan mesajını bekliyorumn yaşım 46 dostluklar55@hotmail.com

  37. murat dedi ki:

    olgun guvenılır sohbet etmek ve tanısmak ıcın bayanarkadas arıyorum 0/5/0/76202736

  38. Murat kara dedi ki:

    Ben murat yaş 45 fab çalışan eşinden 5 yıldır ayrı yaşayan güvenilir sırdaş biriyim .slm.5386713751

  39. metin gündüz uşak dedi ki:

    olgun erkek arayan nereli olursan ol önemli değil ben uşaktan metin seninle tanismak istiyorum istersen 05304830932 dan arayabilirsin bir ömür seninle kalırım saygılar

  40. Kazikli kundurot dedi ki:

    Kazikli kunduro ben yalınızın evim var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim evlenirmisin benden selam olsun sana çidiyim sende çidisen ara beni telefon numaram 0/5/4/68233641 ara beni seni Almanya’ya götürürüm orda nikah masasına oturalım hemen evlenirmisin benden selam olsun sana

  41. Kazikli kunduro dedi ki:

    Kazikli hanım ben yalınızın evim var zarabam var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim telefon numaram 0/5/4/68233641 ara beni

    1. Kazikli kunduro bu erkek dedi ki:

      Kazikli özgül seni çok seviyorum benden evlenirmisin telefon numaram 0/5/4/68233641 ara beni Almanya da yaşıyorum şimdi Türkiye deyim Özgül ara beni evim var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim evlenirmisin benden selam olsun sana aşıkım sana

    2. Mehmet kokkız dedi ki:

      Merhaba aşkım karsilikli birbirimizi tanıma birbirimizin arzu ve isteklerine saygı gösterip karşılıklı aranan zirveye varan ortak yönlü arkadaşlıklar memur emeklisi Mehmet 0/5/5/15523585

  42. İrfan dedi ki:

    Merhaba adım irfan istanbulda ikamet ediyorum 48 yaşındayım oğlak burcuyum duygusal merhametli biriyim bende aşkın gücüne ve üstün olduguna inanan biriyim maddiyat biryere kadar kalbin boşsa ara tanışalım 0/5/5/49277410

  43. Tuncay dedi ki:

    ankaradan olgun bayan arkadas arıyorum 0/5/4/2 270 32 83

  44. murat dedi ki:

    Merhaba ben murat arayın konuşalım wasap 0/5/4/18879511

  45. Bayram. Acar dedi ki:

    Ben Ankaradan Bayram Acar Ankarada oturan bayanlar tanımışip görüşmek ve iyi birliktelik yapmak istersin

    1. Bayram. Acar dedi ki:

      Ankaradan Bayram Acar Ankarada oturan bayanlar tanımışip görüşmek ve iyi birliktelik yapmak istersin yaşı 45 olur iyi gunler diler 0/5/5/41431852

  46. Tuncay dedi ki:

    slm ben ankaradan tuncay0/5/4/2 270 32 83 yas 42 boy 1.70 kılo 70 zaman sorunu olmayan olgun zevkıne düşkün ne ıstedıgını bılen kararlı ankarada yasayan dul yada bekar bayan arkadas arıyorum evlılık dusunmuyorum zevklı dakıkalar gecırmek anı yasamak ıstıyorum hayat kısa tadını çıkaralım…göbek adım cem

  47. Tarik dedi ki:

    Istanbulda yalniz yasiyorum bakimli yakisikli durust 39 yas 1 80 boy erkegim neseli samimi durust bayanlar arayin tanisalim 0/5/3/8 770 70 03

  48. Ahmet dedi ki:

    Selam olgun dürüst güvenilir beyim ist av yak 50ys 168by 75kl samimi güvenilir bir dostluk ariyorum ciddi iseniz sizinle tanışmak istiyorum cevap verirseniz sevinirim

  49. Hakan dedi ki:

    Merhaba bayanlar ben 52 yaş 185 boy 83 kg k yakşiklim özel bır şirkete çalişyorum 5 yıl oldu eşimi kaybetım bır tırafık kazsında hayat devam edyor evlık yapmıyorum çocuklarım okyorlar burda olgun durust sevyelı saygılı hoş bakımlı durust bır bayan arkdaş bır dost arakmadayım tanışmak ıstyen bayanlar msj çağrı atsanız 35 yaş 55 yaş arsı Evlı dul tanışmak ıstyen hanım efendılerde cevap beklıyorum gızlık onem veren guvenlır bır dost aryorum efendım bana ulaşinız. 0530 870 51 11

  50. cem dedi ki:

    slm ben karadan cem yas 41boy 1.70 kılo 70 zaman sorunu olmayan zevkine gizliliğe önem veren düşkün hayatın tadını çıkarmak isteyen olgun kararlı ne ıstedıgını bılen heyecan ısteyen ankarada yasayan dul yada bekar bayan arkadas arıyorum 0/5/4/2 270 32 83 hayat kısa tadını çıkaralım

  51. Ferdi dedi ki:

    Slm ben istanbuldan ferdi 1.73 boyunda 75 kiloda atletik ela gözlü biriyim seviyeli dürüst bayanlar mesajınızı bekliyorum 0/5/5/4 121 52 67

  52. Bayram ueni dedi ki:

    Selam sohbet etmeyi düşünürseniz
    Güzel hoş kokan ve tatlı sözler duymayı isterseniz
    Buyurun 05305869039

  53. ayhan boncuk dedi ki:

    slm istanbul anadolu yakaslnda oturan bayanlar arasln 0/5/3/8 449 95 47

  54. körfezli dedi ki:

    slm.49 bekarım izmit.

  55. ayhan dedi ki:

    slm istanbul anadolu yakaslnda oturan bayanlar konuş ve tanlsmak isterseniz 0/5/3/8 449 9547

  56. Ferhat akyol dedi ki:

    Selam ben karstan 40 yaş üzeri bayanlarla tanışmak istiyorum 0/5/3/77711958

  57. Umut dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  58. Hakan dedi ki:

    Mrb meşin sahilde gezecek sorunu olmayan bayanla arkadaş edinmek isterim 0/5/5/1962533

  59. Mert dedi ki:

    Mrb mersin sahilinde gezecek yürüyüş yapacak bayan arkadaş arıyorum o5382568667

  60. Mert dedi ki:

    Mrb ilgilenen bayanlar telim 0/5/3/82568667

  61. Kenan gökgöz dedi ki:

    Merhaba İyİ günler nasılsın 0/5/3/8 255 12 94 ulaşabilirsiniz

  62. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  63. Adem dedi ki:

    5362131924 İstanbul

  64. Mert dedi ki:

    Merhaba güzel ve naif bayan istediğiniz özelliklere sahibim görüşmek istiyorum 5075783046

  65. Selman dedi ki:

    Selman ben kastamonu da yaşiyom yaşım 38 cep 0/5/3/8 342 71 88

  66. ismail korkmaz dedi ki:

    Malatya dan olgun bayan arkadaş arıyorum

  67. Engin dedi ki:

    Merhaba İstanbul anadolu yakasında beyim amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş sevgili olmayı düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/8 894 95 21

  68. Serkan dedi ki:

    ISTANBULDAN SERKAN YAS 38 MADDI DURUM IYI SEVGIYE ILGIYE ÖNEM VEREN BIR BAYANLA TANISMAK ISTIYORUM TEL 0530 874 55 61

  69. Bayatlı dedi ki:

    sayın bayan istanbul beylikdüzünden yazıyorum kamudan emekliyim sizden 3, 5 yaş büyük ve sıhhatli sporcu bir yapım var şayet isterseniz tanışmak isterim.iyi günler selamlar

  70. Ümit buyurman dedi ki:

    Benim numaram ,0/5/3/19687814

  71. Ünal Ünal dedi ki:

    Yer gebze yaş 44 boy 175 kilo 75 olgun bir bayanla arkadaş olmak istiyorum 5366974093

  72. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben istanbul pendik ten Kenan 38 yasindayim 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim sevgisine sadik duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boga burcuyum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  73. Cengizhan Ceylan dedi ki:

    Slm cengizhan ben 43 yaşında 1.68 boy 67 kilo esmer yeşil gözlü beyim.Ankara da yaşıyorum benim gibi ankara da yaşayan giyim kuşamına özen gösteren bir bayan ile tanışmak istiyorum yaş takıntım yok. 0/5/3/75869619 arayın bekliyorum.

  74. Sinan Atılgan dedi ki:

    Tüm günleriniz uğurlu ve güzel olsun.arıcıyım emekliyim tanışırsın süpriz im var

  75. Serkan oz dedi ki:

    Ben Serkan uzun boylu atletik sportif biriyim seveceğim bayan arkadaş arıyorum 544 440 5319 Antep Maraş kilisislahye yada heryer

  76. Ankara Kemal05070938053 dedi ki:

    Ankarada 31 yaşında 80kiloda esmerbeym. 0/5/0/70938053 numaramdan bayanlarla iletişim kurmak istiyorum.0/5/0/70938053

  77. MERT dedi ki:

    0/5/4/2 485 29 00 MERT TOSUN BURDA ARAYIN BAYANLAR

  78. mete dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayanlar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  79. Ankara Kemal05070938053 dedi ki:

    Ankaradan Kemal. 175 boyunda 81 kiloda esmer 45 yaşında olgun beyim. Ankara ve yakın 0/5/0/7 çevresinde bulunan 093 her yaş ve 80 durumdan hanımefendilerle 53 tanışmak ve güzel şeyler yaşamak isterim. 0/5/0/70938053

  80. candan dedi ki:

    0/5/3/64276199

    1. Sercan dedi ki:

      Selam arım sizi

  81. Fatih dedi ki:

    Slm merhaba iyimsin fatih 0/5/4/32734411 Samsun dul baylar geç kızlar fatih 0/5/4/32734411

  82. erkin dedi ki:

    merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum 52 yaşında 175 boy 70 kg yum yakışıklı ve atletik biriyim, istanbul ve civarında oturan kişisel bakımına önem gösteren samimi hislere sahip bayan arkadaş arıyorum maddi beklentim yok. 0/5/5/50476772

  83. Polat dedi ki:

    Sevgi saygı dürüst bir birliktelik için ben ankara eryamandan polat 38 yaş 178 boy 65kiloda yım tel 5530027499

  84. emre dedi ki:

    izmirden yasim 34mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duyma kistersen beni arayın 0/5/4/5 474 76 28

  85. emre dedi ki:

    izmirden yasim 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın 0/5/4/5 474 7628

  86. Kan. Toprak dedi ki:

    Selam. 0/5/3/34388032. Cagri. Lutfen

  87. yılmaz dedi ki:

    Merhaba hanim efendi ben milli egitimde ogretmen olarak calismaktayim.esmer boy1.67 kilo 64 gayet ayletik yapiya sahip ayni zamamda sporcu kisilogi de olan bir insanim.mutaasip bir yapiya sahibim durust guvenolir samimi duygu ve dusunceye sahip biriyim.sizinle tanismak istiyorum.mesajini veya telefon cagroni bekloyorum.selam sevgi be saygilarimla 5452298800

  88. Nadir dedi ki:

    Merhaba 0/5/3/79275657 gorüşelim

  89. murat gurdal dedi ki:

    merhaba ben murat antalyaada yaşıyorum 41 yaşındayım tanıtıcı mesaj bırak tanışalım 0/5/0/51450230

  90. Ömer kanmaz dedi ki:

    45 yaşında sohbet etmeyi ve konuşanı dikkatli dinlemeyi seven 30 yıldır bayan kuaförüyüm sizinle tanışmak isterim eryamanda oturuyorum tel 0/5/5/22926919

  91. Akın usta dedi ki:

    Merraba hanfendi nasilsiniz cok guzélsiniz ben AKIN samsun bafrada yasiyorum hic evlenmedim boyum185 kilom73 yaşım 38gözlerim kahve rengi siportip yapıdayım önemli olan saygi sevgi dürüstlük ben çok cittihim senle ileriye dönük tanışmak istiyorum Sende istersen mutlu yapmak istiyorum mutlu olmak istiyorum seni hiç zaman mahcup etmem tel 0/5/3/84023670her zaman musaitim

  92. sevgi erkegi dedi ki:

    merhaba.üniversite mezunu bekar adamım.izmirde yaşıyorum.ve öğretmenim.email adresim sevgierkegi@yandex.com mesajınızı bekleyeceğim

  93. Dervis dedi ki:

    Merhba tanımak isyerdim

  94. halil dedi ki:

    merhaba nasilsiniz ? ben Amerikada senelerdir yasayip ama henuz durustluk denen kavramini yitirmemis saglam karekterli aile kurumuna ve cevresine saygili dosluga arkadasliga onem veren kendi ayaklari ustunde durmayi sevmeyi paylasmayi bilen merhametli biriyim …Yeryuzunde guzelve durust hanimlarin hala cok olduguna ve bu hanimlarin biz erkeklere allahin emaneti olduguna inananlardan biriyim (Ahenkli bir sevgi bagina demir atmak istiyorsaniz) ben burdayim halilsilp@gmail.com vineland nj de yasiyorum serbes meslek kendi supermarketimi calistiriyorum sevgilerle halil

  95. nebati azaklı dedi ki:

    istediyin,erkek,bir,telefon,kadar,yakın,alo,de,yeter,0/5/4/36046313

  96. Atakan dedi ki:

    Ne desem boş görmeyince ararsan tanışırız o5367383660

  97. Mehmet dedi ki:

    İstanbulda olgun genç dul butun bayanlar arkadaşlık yapmak isteyenler arayabılırler ben 50 yaşındsyım. Bır sevgılı dost arkadaş arıyorum 0/5/3/73065939

  98. Kenan dedi ki:

    Slm ben kenan bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın ,0/5/3/16710429

  99. hüseyin dedi ki:

    Slm ben hüseyin balikesir yaş 47bekârim samimi ve durusluk içinde tanışmak dosluklar kurmak ısterim kabul ederseniz cagrini bekleycem 0/5/4/3 66 24 278

  100. murat dedi ki:

    merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren olgun bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel. 0/5/5/4 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

  101. Mesut kocabiyik dedi ki:

    Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez 0/5/4/39793081

  102. Cesur dedi ki:

    Yaş 30 bekarım bakımlı bayanlarla sohbet tanışmak istiyorum WhatsApp numaram 0/5/3/4/8505163

  103. Mesut dedi ki:

    Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez 0/5/4/39793081

  104. Yunus dedi ki:

    Merhaba ben olgun bir beyim tanışmak istiyorum 0/5/3/72500448

  105. Cesur dedi ki:

    Yaş 30 bekarım ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu bakımlı ve güzel bir bayanla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu 0/5/3/4/8505163

  106. Huseyin usta dedi ki:

    Slm mrb huseyin bn y40 kg55 b170 bekar meslek aşçi mutlu bi yuva kurmak adina dul ve bekar bayanlarin bni aramasini bk 0/5/4/4 458 39 49 usta

  107. zeki dedi ki:

    olgun seven bayan yaşım 52 olgunum emekli çalışan biriyim lütfen cevap yazarmıısn adresim zekiuysal@outlook.com

  108. Mehmet dedi ki:

    Meraba ben Mehmet yaş 36 bende bi bayan arkadaşla tanışmak isterim yaş olarak benden küçük veya büyük olabilir önemli olan karşılıklı olarak sevgi ve saygı içinde anlaşabilmek uzaklık benim için sorun olmaz karşılıklı olursa heryerde yaşanılır tanışmak isteyen tel 0/5/3/5 770 68 43 buyrun arayın ilk başta tel no vermek istemeyen gizli noylada arayabilirsiniz hoşcakalın.

  109. MUSTAFA GÜLER dedi ki:

    MERHABA BAYANLAR BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 TEL ,0/5/3/15412138 ANKARA VE SAMSUN VE ÇEVRESİ ARA SMS AT

  110. Tayfun dedi ki:

    Beni tanımanızı isterdim çünkü tanıdığınız zaman bambaşka bir dünya keşf etmiş gibi okursunuz insan olmak nasılmış görürsünüz bir araman yeterli ,0/5/3/18659484

  111. Erdal dedi ki:

    Olgun yaşta sırdaş güvenili biriyim.Sizi tanımak isterim.Tanışmak dileğimle sevgi ve saygılar sunarım.0/5/3/25225593

  112. engin dedi ki:

    mrb istanbul anadolu yakasından beyim amacım drstlük çerçevesinde uzun bir arkdaslık dost sırdas sevgili olucak istanbuldan olgun cdi bayan arkdas aryorum 0/5/3/8 894 95 21

  113. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben istanbul kartal dan kenan 38 yasinda 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim sevgisine sadik duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boga burcuyum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  114. Burak 544 440 5319 dedi ki:

    18 Ekim 2018, 16:26
    Ben burak uzun boylu sportıfli bırıyım bayan arkadas arıyorum 5.4.4.4.4.0.5.3.1.9 neolurya bakımlıyım atletık yapım var antep maras hatay islahy

  115. mert dedi ki:

    slm ben istanbulda bayan arkadaş arıyorum 36 yaşindayım 0/5/3/762580023

  116. Gökhan dedi ki:

    Istanbul pendik te yalnız yasıyorum 34 yaş lisans mezunuyum…gayet yakışıklı biriyim…maddi sorunum yok
    …0/5/0/6 307 71 22 arayin konuşalım görüşelim bekliyorum…yalnız vede dul bayanlar arayın görüşelim…

  117. Adem yorgun dedi ki:

    ANK ADEM BEN 5O YAŞINDA ESMER KOVA BURCU ERKEĞIYIM YAŞIMA UYGUN ANK OLMAK ŞARTIYLA BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM SAYGILARIMLA

  118. göktuğ dedi ki:

    hayatı yaşamak gerekir. sınırsızca. yaş34

  119. sevket dedi ki:

    ben izmirden şevket yasim 33 düzgün birisiyim bayanlara konuşmasa bilirmiyiz arayın tanışalım 0/5/4/5 474 76 28

  120. Burak dedi ki:

    Ben burak uzun boylu sportıf çok çılgın ateşli bırıyım bayan arkadas arıyorum 544 440 5319 neolurya bakımlıyım atletık yapım var antep maras hatay islahy her yer olabılir

  121. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben istanbul anadolu yakasindan kenan 35 yasinda kumral ela gozlu biriyim boga burcuyum muzik dinlemeyi yuzmeyi seven duygusal romantik ruhlu eglenceli biriyim 177 boy 79 kilo sevgisine sadik biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  122. mert dedi ki:

    ben izmirden mert sevgi saygı ilmi hic eksik etmem özel günleri unutmak mutlu huzur olmak istersen kadınlar çiçektir çiçeğe su verişin çiçek açar baya ise sevgi ilgi kendi değer hissettirmektir 0/5/4/5 474 76 28 ben burdayim

  123. Erol dedi ki:

    Merhaba iyi geceler tanışmak isterim 50 yaşındayım 1.75 boyunda 70 kilo da kumral bir Kerim ciddi düşünüyorum sizi tanımak istiyorum eğer cevabınız evetse bana mail adresimden ulaşın mail adresim temelerol69@gmail.com

  124. murat dedi ki:

    Merhaba cok güzel ve hossunuz sizi tanimak isterim 0/5/4/43682032

  125. musa dedi ki:

    slm ben 45 yaş eskişehirli yim sizi tanımak isterim 5377144811

  126. murAt dedi ki:

    Ara beni 0/5/3/8 090 50 73 tanisalim güzel

  127. murtaza dedi ki:

    Ben murat seni tanımak isterim ben 47 trabzon 0/5/3/8 090 50 73 ara

  128. Engin KAYGISIZ dedi ki:

    selam ben balikesirden kuaför engin 30 yasindayim 0/5/4/1 824 18 87 gizli numaraya açik

  129. Orçun dedi ki:

    selam sizinle tanışmak ve arkadaş olmak istiyorum tanışabilirmiyiz

  130. ozgur dedi ki:

    mrb ismim ozgur 37 yasindayim esmer kahverenkli gozluyum antalya kemerde yasiyorum romantik ve duygusalim gezmeyi eylenmeyi severim yerine gore sayet bana bir sans verirsen seni yasamadigin mutlulugu huzuru sevgiyi saygiyi sana verebilirim watsapp 0/5/4/14026112

  131. sabahattin dedi ki:

    slm güzel insana

  132. Sener dedi ki:

    Merhaba sener ben aydından bekarım yasım 39 bayan arkadas arıyorum 0/5/4/1 716 29 31

  133. Sener dedi ki:

    Merhaba şener ben aydından bekarım yaşım 39 bayan arkadaş aroyorum 0/5/4/1 716 29 31

  134. drraşikarr dedi ki:

    sslm ben ist anadoılu yakasında mali müşavirim tel.0/5/3/4/,260,06,58 görüşelm

  135. tekin Albayrak dedi ki:

    Merhaba çok güzelsiniz tanışmak istiyorum sizinle 0/5/3/79469169

  136. Kemal05067013139 dedi ki:

    selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

  137. b dedi ki:

    merhabalar, ilanınız ilgimi çekti. 31 yaşında mühendis olarak çalışan biriyim. arayışınız devam ediyorsa tanışıp sohbet etmek isterim

  138. Ahmet dedi ki:

    Mrb Nasılsıniz tanışmak isterseniz 0/5/4/17482917

  139. mustafa dedi ki:

    merhaba sizinle tanışmak isterim ararsanız sevinirim 0/5/4/55709957

  140. Ferhat dedi ki:

    Slm ben Ferhat yurtdisanda yanliz yasayan bir insan burda evim araban var insallah Ruh ikizimi ariyorum Wapsap 0046737647306

  141. Cihan dedi ki:

    Merhaba,
    tanışabilir miyiz.
    Cihan
    0/5/4/2 6084295

  142. Murat dedi ki:

    Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

  143. alper dedi ki:

    merhaba ben alper 27 yasındayım balıkesirliyim ciddi evlilik dusunuyorum 0/5/0/50153785

  144. reşat dedi ki:

    mrb gunun en guzel en tatli bayani istanbul 43 yas reşat bi şans versen

  145. Saban susa dedi ki:

    Slam ist uskudardan saban yas 45 ciddi olgun sevmeyi sevilmeyi bilen candan bi bayanla tanismak isterim 0/5/4/420/5/5/210

  146. Can Aras dedi ki:

    Merhaba sanırım sana yazmayan bir ben kaldım. Antalyadan Can ben, seninle tanışmak ve mutluluğumu senle paylaşmak isterim. Sen şimdi hemen can4r4s@gmail.com adresinden bana ulaşıyorsun ve gerisini akışına bırakıyoruz 😉

  147. huseyin akdag dedi ki:

    slm mrb ben huseyin y38 kg60 b170 bekarim meslek aşçi citi anlamda seni tanimak istiyorum mutlu bi yuva kurmak adina bnde olgun dusuncemle hareket eden biriyim mesajini okudum evim var isim var huzurlu bi yuva istyorum saygi ve sevgi ile sevmek sevilmek istyrum bni aramani bk 0/5/4/4 458 39 49 huseyin

  148. Koray dedi ki:

    Aşk ilgi sevgi mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar arayın ekleyin msj atın Isparta Antalya denizli 0/5/4/3 716 95 64 bayanlar arayın

  149. misafir dedi ki:

    slm hanfendi ara tanisalim 0 533 779 79 46

  150. mustafa dedi ki:

    selam ararsan tanışırız ve tanırsın

  151. carl-altan dedi ki:

    avrupada sivil pilotum 51 yasinda 1,93 boyunda 88 kilo unveriste mezunu hobbilerim spor,antika ve benzeri 30 ile 40 yas arasinda bir bayanla tanismak isterim pilot748@live.com sadece bayanlarin yanitlarini bekliyorum…

  152. Kenan küçük dedi ki:

    Slm 5321138690

    1. Melisa dedi ki:

      Mrb sizinle tanışabilir miyiz beyefendi tanışmak istiyorum 0/5/3/6466**** tel numaram

      1. Gökhan. Çankaya dedi ki:

        Selam. Ben. Gökhan evlilik. İstiyorm

      2. KEREM dedi ki:

        Mrb sizinle tanışabilir miyiz hanfendi tanışmak istiyorum sizinle ciddi anlamda tel numaram 0/5/3/3032 doksanyedi 36

      3. Egemen dedi ki:

        Merhaba tanısabilirmiyiz

      4. mehmet dedi ki:

        0/5/4/1 383 79 16 caldır meslısa

      5. murat dedi ki:

        merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel.0/5/5/4 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum .sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

      6. zeki dedi ki:

        melisa hanım telefon tamamı yok adresim zekiuysal@outlook.com

      7. Cesur dedi ki:

        Yaş 30 bekarım bakımlı bayanlarla sohbet tanışmak istiyorum WhatsApp numaram 0/5/3/4/8505163

      8. Selman dedi ki:

        Selam ben selman kastamonu da yasiyom yaşım 38 cep 0/5/3/8 342 71 88 mesaj yada arabilirsin

      9. Kenan gökgöz dedi ki:

        Merhaba melis hamın tanişlin Ne dersin 0/5/3/8 255 12 94 ulaşabilirsiniz

      10. murat culfa dedi ki:

        slm melisa hanım tanışalım mail mculfa32@gmail.com watsap 0/5/5/14142468

  153. ömer ayar dedi ki:

    Çok alımlı ve hoş bir bayansınız

  154. Kadir yavuz dedi ki:

    Selm duygusal bir yapıya sahibim partnerime çok mutlu ve huzurlu bir yaşam sunucağimdan çok eminim mutluluğun adresi benim partnerimle yalansız saf temiz bir ilişki yaşamak istiyorum dürüst bayanlara sadece, noyum 0/5/3/2 731 20 12

  155. Hakan alakaya dedi ki:

    Slm tanışmak isteyen bayanlar numaram 0/5/4/3840/5/5/73

  156. Namık gönen dedi ki:

    Merhaba nasılsınız efendim makina ve inşaat muhendisiyim proje muduruyum 52 yaşındayım romantik duygusal ve kalbi şiirle dolu lakin sevgiyi ve mutluluğu özlemle bekleyen bir dünyam var.izmirden en içten kalbi duygularimla lütfen sizinle tanismama izin verir misiniz.sevgilerimle
    Tel:0*538*5143298 namık gonen

  157. Koray dedi ki:

    Merhaba. Uygunsa tanışmak isterim sizinle. 05.3.4 –5..86 — 9.5— 0.7

  158. Can dedi ki:

    Mrh tanisabilirmiyiz saygilarimla 0/5/0/52092705

    1. Koray dedi ki:

      İlgilenen bayanlar arayın 0/5/4/37169564

Mesajınız