Yaşlı Bayan arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

21

Yaşlı Bayan arıyorum

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız
14 Kişi oy verdi
Ortalama puan: 4,00.
Resmime yıldız verirmisin?
Loading...

Merhaba. 45 yaş üstü Olgun Kadınlardan hoşlanıyorum. Kadınlar yıllandıkça güzelleşir. Sakarya dan samimi, güvenilir ve gizlilik içinde tanışmak istersen bekliyorum. Ben 32 yaşındayım.
romantica34@mynet.com

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:yaşlı bayan arıyorumyaşlı dul bayanlaryasli kadin arkadas ariyorumYaşlı bayanyaslı kadın sitesiyhs-fh_lsonswyaşlı kadın arıyorumyaşlı bayanlarla arkadaş olmak istiyorumYaslı bayan arkadas ariyorumYaşli bayan arkadas

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
selim demir 9 Kasım 2017 - 21:24

Merhabalar 40 yaşındayım 178cm 70kg esmerim 55-68 yaş arası kilolu bayan arkadaş arıyorum. Mail: srknylmz@mynet.com

Cevapla
Tolga 31 Ekim 2017 - 12:57

izmirden tolga 35 yaş bekar 7 098 54 17

Cevapla
Şevki 29 Ekim 2017 - 19:43

Balıkkesirden 35 yaş ustu bayan arıyom guvenilir bir dost ariyom aslen diyarbaki 6 953 85 72

Cevapla
Sevki 29 Ekim 2017 - 19:30

Balıkkesır şevki 35 yaş uzeri bayanlar 6 953 85 72

Cevapla
ibrahim 14 Ekim 2017 - 19:24

50 60 yaş arası bayanlar mesajlarinizi bekliyorum ben 56 yaşındayım numaram 63572648 arayın t anisalim pişman olmazsiniz

Cevapla
Poskiran 24 Eylül 2017 - 02:31

Slm

Cevapla
Halil 21 Eylül 2017 - 12:01

Slm ben ankara da n Halil yaşlı bayan arkadas arıyorum 50469526

Cevapla
EMRE 9 Eylül 2017 - 11:39

Mrb ben emre ankaradan bakimli orta yas gurubunda bir beyim sevmeye ve sevilmeye ac bir insanim 40 ile 50 yas bayan arkadas ariyorum ilgilenen bayan arkadaslar bu numaramdan araya bilirler 83615531 gizlilik ve sirdasliga onem veren bayan arkadaslarin telefonlarini bekliyorum

Cevapla
MEVLUT YILDIRIM 4 Eylül 2017 - 18:08

merhaba bn kendime bakimli bir beyin hanfendiler beni arayin mutlu olun buna eminim mutlu ederim hanfendiler tel”43921473=46084971

Cevapla
mevlut yildirim 4 Eylül 2017 - 12:20

merhaba bayanlar olgun bayanlar la tanismak isterin beni arayn tel,43921473

Cevapla
adem civelek 2 Eylül 2017 - 21:39

MERHABA BAANLAR BEN SİVASTAN YAZIYORUM YAŞIM 45.KENDIM ENGELLİYİM ŞİMDİYE KADAR HİÇ EVLİLİK YAŞAMADIM KENDİM EVİMDE TEKBAŞIMA YALNIZ YAŞIYORUM HAYALIM EVLENMEK MUTLU BIR YUVA KURMAK NEDEN ŞİMDİYE KADAR HİÇ EVLİLİK YAPMADIM ENGELLİ OLDUGUM İÇİN KENDIME GÖRE UYGUN BİRİNİ BULAMADIM ARADIGIM BAYAN 50.55.YAŞLARINDA FİZİGİ DÜZGUN BENİ KENDİSİNE EŞ OLARAK KABUL EDECEK BANA ÖMÜR BOYU SADIK KALACAK KALBİ SEVGİ DOLU KİLOLU BİR BAYANLA EVLENMEK İSTİYORUM KENDİMDE SİVASTA YAŞIYORUM TEL.35961975

Cevapla
Metinali ozdemir 30 Ağustos 2017 - 20:34

Avrupa yakası olgun bayan arkadaş.+55

Cevapla
İrfan 22 Ağustos 2017 - 13:49

Merhaba ben İrfan Adıyaman kahta köyünde yaşıyorum yaş 37 kilo 96 boy176 esmerim bir bayan la tanışmak istiyorum evlilik döşüne bilirim Madi dorumu iyi olan bayanlar mesaj bıraksın benim Madi dorumum yok dürüst süyliyurum yaş farketmez hertürlü dedini eksiksiz yaparım saygılar İrfan 94632515

Cevapla
AHMET CENGİZ 29 Temmuz 2017 - 14:17

68 YAŞINDA EMEKLİYİM,YAŞIMA UYGUN,EMEKLİ BİR BAYANLA TANIŞIP,ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM.ARADIĞIM BAYAN 40-50 YAŞ ARASI OLMALIDIR.ÖĞRETMEN EMEKLİSİ TERCİH NEDENİDİR.

Cevapla
AHMET CENGİZ 29 Temmuz 2017 - 14:15

68 YAŞINDA EMEKLİYİM,YAŞIMA UYGUN,EMEKLİ BİR BAYANLA TANIŞIP,ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM.

Cevapla
Levent yalin 28 Temmuz 2017 - 15:39

Herkez ariya bilirr

Cevapla
Mami 26 Temmuz 2017 - 20:34

Mrb ben ist…yasim 30..boy 1.78…kilo 60..tipimde fizigimde yerinde..alkol ve sigara var..kiyafete ve temizlige onem veren biriyim..yeri gelir ardas yeri gelir dost yeri gelir sevgili olurum…beni arayacak bayan inaniyorum ki pisman olmucak…watsap tan resmime bakabilirsiniz…muhabbet sohpet konusunda iyiyimdir..9 232 3505

Cevapla
Serkan ışık 20 Temmuz 2017 - 21:08

Merhaba ben serkan yasim 24 35 45 arasi yasli dull bayanlarla her turlu muhabbet sohbete acigim tel 5442179263

Cevapla
Serkan ışık 20 Temmuz 2017 - 21:06

Merhaba ben serkan yasım 24 eskisehirden 35 45 yas arası yaşlı dull bayanlarla full real

Cevapla
erdal özdemir 20 Temmuz 2017 - 13:22

ben olgun yaşlı ve fark etmez bayanlar arayın ben adanadan eray 4 72 111 21

Cevapla
Hakan 19 Temmuz 2017 - 11:04

Merhaba ben hakan neden se olgun ve yaşlı bayanlardan hep hoslanmisimdir benim ilgisini ceken yasli veya olgun bayan arkadaşları bekliyorum aryabilirsiniz 5 945 67 23

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ