türbanlı arkadaş arıyorum diyenler buyursun
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

21

türbanlı arkadaş arıyorum diyenler buyursun

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız
41 Kişi oy verdi
Ortalama puan: 4,24.
Resmime yıldız verirmisin?
Loading...
türbanlı arkadaş arıyorum diyenler buyursun

merhaba türbanlı güzelmi güzel tatlımı tatlı bir bayanım türbanlı bayan arıyorum diyen erkekler bana yazsın konuşlım anlaşırsak neden evlenmeyelim evlilik benim için ok güzel bişey neden derseniz hayatınıza biri giriyor onu ebediyete kadar sahiplenip erkeğiniz yapıyorsunuz erkeğimin kıymetini bilirim her istediğini yapar evime çokda güzel bakarım

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:BayanArkadastürbanlı dul telturbanllarkadasaramaTúrbanli dul bayantelefon arkadaşı arıyorum diyenlertürbanli bayan arkadaş ariyorumkarnarcada turbanli kari ariyorumTúrbanli dul bayanlar olgunkapalı bayan evlenmek isteyen bayananlara türbanlı bayan

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Erhan 7 Kasım 2017 - 05:09

Slm bayanlar konyadan erhanben yas33 kendine guven bayanlari tanismaya bekliyom yas kiriteriyok 45467942

Cevapla
Murat 28 Ekim 2017 - 00:54

Ankaradan bayan arkadaş arıyorum 2 240 48 39

Cevapla
Mert 26 Ekim 2017 - 22:11

Merhaba arkadaş olmak isteyen hanımlar. Numaram 7 684 07 47

Cevapla
Davut 10 Ekim 2017 - 22:48

Cep 6 6247236

Cevapla
Davut 10 Ekim 2017 - 22:46

Slm Davut tanişabiliriz istersen

Cevapla
drraşikarr 5 Ekim 2017 - 21:55

sslm ist anadolu yakasında mali müşavirim tel.4,260,06,58 görüşelkm

Cevapla
Orhan ozturk 23 Ağustos 2017 - 08:38

Mrba isimsizcitir melek sizinle tanışmak isterim sizin gibi güzel bir hanımlar hayatım birleştirmek seni sevmek sana sevilmek istiyorum

Cevapla
mustafa 16 Ağustos 2017 - 23:06

himmm 55709957 buyur bakalim istanbul yaş 44

Cevapla
Onur Ünver 25 Temmuz 2017 - 11:12

Slm bn onur tanışmak isteyen türbanlı bayanlar sizleri bekliyor um

Cevapla
Mert A. 4 Temmuz 2017 - 19:10

Merhaba ben Mert A
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım
Ciddi ömürlük olmasını istiyorum
Te:l 71647673

Cevapla
olgun_bey 2 Temmuz 2017 - 15:06

slm ben erkan yaş 47 benım icın gıven vegızlık çok önem verırım benım gıbıkedın mutsuz hısede gecek anlmda arkadaşga itya duyan bayan arkadaşl konuşmak istrım 55973813

Cevapla
Yasin civan 1 Temmuz 2017 - 12:05

Tanismak istermisin seni deli mutlu ederim

Cevapla
Ferhat 25 Mayıs 2017 - 21:09

Mrh ben Ferhat. Yurtdisanda. Yasiyorum burda kaliyorum seni tanimak isterim. 0046737647306 wapsap.

Cevapla
Mahmut Sel 16 Mayıs 2017 - 05:36

Selamünaleyküm ben konyalıyım yaşım 34 sizin gibi dindar birisiyle evlilik istiyorum 14273691siz çaldırıp kapatın ben ararım

Cevapla
KÜRŞAD 16 Mayıs 2017 - 00:20

Slmben kurşat niyetim ciddi bi yuva kurmak istiyorum yalan kufur sevmeyen biriyimarkadaş yok bi aile kurmak istiyorum50166264

Cevapla
Çetin Aydın 15 Mayıs 2017 - 11:55

Slm ben çetin k.maraşlıyım k.maraşta ikamet ediyorum bir evlilik yaptım 7 366 50 87 çağrılarınzı bekliyrm

Cevapla
Sabahattin 14 Mayıs 2017 - 05:20

541.506.8578
Bebeğim arabeni

Cevapla
Serdar 13 Mayıs 2017 - 19:07

Slm

Cevapla
Ersin 13 Mayıs 2017 - 17:00

Merhaba dinini bağlı namazını kılan gezmeyi dolaşmayı seven araştırmacı ve kitap okuyan saygılı akıllı dürüst birisiyim ve evlenmeyi düşünüyorum ciddiyim antalya 31 yaşındayım uzak yol gemi kaptanoyum mesas atarsanız maile cepten konuşuruz ordan cebimi yazarım

Cevapla
Şenol özen 13 Mayıs 2017 - 13:07

Slm tanışmak istersen bekliyorum

Cevapla
Serdar 13 Mayıs 2017 - 08:50

Slm ismim serdar yaşm 34 bekarm sizlen tanişmak istiyorm banada sizn gibi kapali namaznda niyazda bir bayan lazm ben namazimi kilyorm mümkünse szln tanişmak istyorm tl 4 560 17 34

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ