suriyeli güzel bayanım sevgili arıyorum

95 Mesaj gönderildi.

suriyeli güzel bayanım sevgili arıyorum

merhaba suriyeli güzel bayanım evlenmek istiyorsanız hiç yazayın bana, neden türk erkekleri sureyeli bayanla evlenmek istiyor anlamıyorum lütfen flört arkadaşlık edecek erkekler yazsın hayatımı yaşamak istiyorum güzel bayanım kıymetimi bilecekler yazsın lütfen şehir sorun değil sehahet engeli yok türkiyenin heryerine gelebilirim.

DİĞER İLANLAR

95 Mesaj Gönderilmiş
Farih 29 Kasım 2018 - 22:43

Ben İzmir’den Fatih sadece İzmir’den bayanlar olgun esmer bekar erkeğim arayın görüşelim 05316134597

Cevapla
Murat 22 Kasım 2018 - 17:49

Selam.Kendimi biraz tanitayim: boy 168 cm, kilo: 74, yas: 43. En fazla 33 gösteriyorum. Berlin, Mersin ve Gaziantep’de yaşıyorum thsahan@hotmail.de/ 004915782698371

Cevapla
İsmail 1 Ekim 2018 - 14:18

İsmail Trabzon’dan benimle sohbet edecek bayan arkadaş arıyorum yaş 38 kumral tenliyim numaram özele açık bayanlar arayın görüşelim tanışalım 0538 220 65 15

Cevapla
sevket 26 Eylül 2018 - 22:10

ben izmirde mert yasim 33 romatik duygusalım kadınları mutlu sevgi ilgi gosteririm kadınlar çiçektir çiçeğe suverirsin acar kadına ise sevgi ilgi değer kıymetli olma gibi çiçek açar 0545 474 76 28

Cevapla
Metehan 5 Eylül 2018 - 23:49

20 yaşındayım.Kayseride yaşıyorum.Sizinle flört etmeyi isterim 05535704173

Cevapla
Hasan 18 Ağustos 2018 - 04:45

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 > 💟
İst Hasan bld Çalışıyorum hic evlenmedim inançlı düzgün bir Hanım Efendi Arıyorum
Num .0544 439 61 32

Cevapla
TOSUN 16 Ağustos 2018 - 01:59

MRHABA BENDE TOSUN DAİMA HAZİR VE NAZİR BEKLİYOR HADİ BAYANLAR 0542 485 29 00

Cevapla
Mehmet 15 Ağustos 2018 - 01:22

İyi günler ben mehmet yaş 34 boy 178 kilo 75esmer erkeğim Elazığ yakın çevre illerden bayanlar ile tanışmak istiyorum dürüst olan bayanlar arasın saygılar 05464702256

Cevapla
Soner 5 Ağustos 2018 - 18:34

Mrb istanbuldan dan soner ben 28 yasindayim 186 boyunda 80 kiloyum esmer tenliyim gezmeyi eglenmeyi seven biriyim kendi isim var durumum yerinde beni mutlu edebilecek yanima yakisan olgun ne istedigini bilen durust bir bayanla tanismak istiyorum
0555 174 46 65

Cevapla
Özgür can 18 Haziran 2018 - 19:50

Ben özgür can Suriyeli bir bayanla evlenmek istiyorum sen olabilirsin buradayım telefonum 05054270582

Cevapla
rahmet 26 Nisan 2018 - 23:05

rhmt123@outlook.com dan görüşebilir miyiz.

Cevapla
Erol 19 Nisan 2018 - 12:39

Merhaba müsait misin

Cevapla
yusuf 11 Nisan 2018 - 03:57

slm nasılsınız

Cevapla
Ufuk 25 Mart 2018 - 23:20

Merhaba

Cevapla
Şükrü yaman 24 Şubat 2018 - 21:11

35 yaş üstü bayan arkadaş arıyorum.
0507 768 6003

Cevapla
Şükrü yaman 24 Şubat 2018 - 19:38

Arkadaş ara

Cevapla
eren 10 Şubat 2018 - 20:40

Merhaba ben poyraz 25 yaşındayım arayın beni 05359515427 arasın bayanlar

Cevapla
Ender 10 Şubat 2018 - 11:22

Selam ben izmirden ender yaş 33 Facebook adresim İskender bucak

Cevapla
ahmet 1 Şubat 2018 - 13:10

mrb 0543 388 6518

Cevapla
Musa 20 Ocak 2018 - 22:30

Mrb ismim Musa yaş 34 diş teknisyeniyim ciddi ve dürüst bayanlarla tanışmak istiyorum tle no 0534 073 19 32 ulaşabilirler.

Cevapla
okan 22 Aralık 2017 - 15:15

az önce mesaj attım ama email adresimi yazmasını unutmuşum ….. e-posta adresim mavidunyam66@hotmail.com lütfen emailden cevabınızı bekliyorum

Cevapla
erkin 22 Aralık 2017 - 00:42

merhaba süriyeli hanımefendi ismim erkin istanbulda oturuyorum maddi sıkıntım yok ararsanız ve samimiyseniz görüşmek isterim 5427680323

Cevapla
flep flep 19 Aralık 2017 - 18:58

arkadaş arıyorum 05366700088

Cevapla
suleyman çetin 18 Aralık 2017 - 18:12

05536484619

Cevapla
ferid 18 Aralık 2017 - 14:51

merhaba

Cevapla
volkan 5 Aralık 2017 - 15:20

merhaba adım volkan 42 yaşındayım istanbul da yaşıyorum işim gereği DENİZLİ ye sık gelip gidiyorum eğer uygun görürsen seni tanımak ve yaşamak isterim.
volkanla@hotmail

Cevapla
hüseyin rahmi aksoy 29 Kasım 2017 - 23:21

SİZİNLE HEMEN TANIŞMAK ARZUSUNDAYIM BENİ ARARSANIZ SEVİNİRİM TEL NO 05432138100

Cevapla
hüseyin rahmi aksoy 29 Kasım 2017 - 23:19

sizinle tanışmak en büyük gururumdur beni ararsanız sevinirim tel numaram 05432138100

Cevapla
mehmet aktaş 30 Ekim 2017 - 14:56

merhaba ben mehmet kocaelide yanlız yasıyorum ailem yok yasım 26 hayatın her anılı yasamak istersen 0561 612 72 50 bana ulas

Cevapla
MEHMET BARUT 30 Eylül 2017 - 10:56

50 yaş üstü kadınlarla arkadaş olmak istiyorum güzellik veya şişmanlık önemli deyil benim için 538 321 70 90

Cevapla
drraşikarr 28 Eylül 2017 - 21:40

sslm ben İST ÜSKÜDARDA MALİ MÜŞAVİRİM ÇOK HOŞSUN DEDİKLERİEN KATILIYORUM TEL.0534.260.06.58 GÖRÜŞELM

Cevapla
goksel 27 Eylül 2017 - 15:13

haklısın takip bana hayatımızı yasiyalim

Cevapla
kuzey 13 Eylül 2017 - 00:48

selam BURSA MERKEZ

Cevapla
Barıs 12 Eylül 2017 - 22:27

Merhaba

Cevapla
Feridun 10 Eylül 2017 - 22:29

Merhaba güzel bayan bende eğlenmeyi seviyorum beraber eğlenelim mi 0539 368 99 19

Cevapla
05388949521engin 9 Eylül 2017 - 00:22

istanbul ümraniyeden engin 174 boy 39 yş amacım drst uzun bir arkadaslık sırdas olucak bayan arkdas aryorum 0538 894 95 21

Cevapla
Hüseyin 27 Ağustos 2017 - 11:23

Yaş 36 pişman olmazsın önce güven sonra meşk varsan ayrıntıları özelde konuşuruz ( huseyin.3478@hotmail.com) mesajları bekliyorum

Cevapla
Hüseyin 27 Ağustos 2017 - 11:19

Yaş 36 pişman olmazsın önce güven sonra meşk varsan ayrıntılar özelde

Cevapla
Raşit Deniz 22 Ağustos 2017 - 11:37

Bende Sizin Didiğiniz Gibi Katılıyorum Tanışmak İstiyorum

Cevapla
    Raşit deniz 6 Eylül 2017 - 16:28

    Tmm tanışalım 05446731089

    Cevapla
ALİ 19 Ağustos 2017 - 15:37

SLM. BEN ALİ İST’DA YANLIZ YAŞIYORUM PROFESİONAL MÜZİSYEN’İM. 46 YAŞ 176 BOY. 75 KİLO KUMRALIM. 35 YAŞ ÜSTÜ ÇAĞDAŞ DÜŞÜNEN SEVGİYE SAYGIYA ÖNEM VEREN BAYAN ARKADAŞ ARAYIŞINDAYIM. SLMLAR. 537 668 66 66.

Cevapla
mustafa 13 Ağustos 2017 - 16:02

meb kütahya 51 yaş emekliyim ara konuşalım 0533 349 6819 ciddiysen ara

Cevapla
osman şahin 12 Ağustos 2017 - 13:30

Selam sizi çok güzel buldum. Ankaradayım. İzniniz olursa sizinle tanışmak isterim.

Cevapla
ibrahim 31 Temmuz 2017 - 03:01

ben ibrahim manisa yas 46 iş sahibiyim evliyim ama mutsuzum ve ayri yasiyorum suriyeli bir bayanla bende yasamak istiyom ama temiz genc fizigi duzgun guvenilir dul cocugu olursa sorun olmaz bakarim cunku benimde iki erkek cocuk var buyuttum okuttum yasayacagim bayan şunu iyi bilsin bu beraberligi gizli olmasi çunku ikitane buyuk cocuklarim var taninmiş biri oldugumdan telefon numarami veremiyom daha sonra kendisine veririm gmail. velmirvel31@gmail.com

Cevapla
Raşit Deniz 29 Temmuz 2017 - 19:46

Raşit Deniz Yaşım 26 Boyum 180 Kilom 65 Bekarum
Kendi İşimin Müdürüyüm
Maaşım 3 Milyar 650 TL + 3 Aydan 3 Ayada Maaş Alıyorum
Namaz Kılıyorum Kuran Okuyorum
Güzel Sözler Söylüyorum
Dürüstüm Yakışıklıyım Romantikliyim Akıllıyım
Çok Severim Mutlu Ederim
Güldürürüm Eğlendiririm Hayalimle Yaşatırım
Şu Bu Öteberim Çeyizim Beslenmeye Kadar 1 Oda Dolusu Kadar Hazır
Tel:05446731089

Cevapla
Engin 0539.700.16.32 25 Temmuz 2017 - 02:33

Slm ben Engin istanbul yaş 41 bekar samimi bayan arkadaş arıyorum 05397001632

Cevapla
Hasan haspolatkan 25 Haziran 2017 - 09:29

Slm ben ankara mamakdan hasan yas 32 bekarim bayan arkadas ariyorum 18__25 yas arasi bayan arkadas aeiyorum.genc kizlardan hoslaniyorum ciddi beraberlik amacli ankara ici yuzyuze gorusebilecegim bayanlarin aramasini yada tanitici msjlarini bekliyorum cep numaram 05531613084

Cevapla
Murat 21 Haziran 2017 - 18:11

Merhaba gel güzelim seninle gezmek eğlenmek isterim türkiyenin güzel yerlerine gidelim bu numaram yaşım 32 eğer senin için uygunsa ara konuşalım ben Mardin den

Cevapla
    Murat 21 Haziran 2017 - 18:12

    Numaram bu 05426011223

    Cevapla
Murat 21 Haziran 2017 - 18:07

05426011223

Cevapla
alper can 19 Haziran 2017 - 09:37

Tanışabiliriz. İşim evim arabam var. 05419679059

Cevapla
huseyin 18 Haziran 2017 - 19:59

slm mrb suryeli bayanlar ben huseyin yas38 kg60 b170 bekarim meslek aşçi yemek yaparim yani evim var citiyim namusumla serefimle yaşiyorum helal sut emiş suryeli bayanlar halin ortada elimizden geldiyi kdar yardimci oluyoruz olmaya calisiyoruz citiyim mutlubiyuva kurmak adina bni aramani istiyorum adana dayim bni ara 0544 458 39 49 hudeyin

Cevapla
Kadir 17 Haziran 2017 - 11:20

Mrhb tanisalim 0505 047 9285

Cevapla
Koray 16 Haziran 2017 - 15:17

Aşk ilgi sevgi mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar arayın ekleyin msj atın Isparta Antalya denizli 0543 716 95 64 bayanlar

Cevapla
Poyraz 6 Haziran 2017 - 15:29

Merhaba ben poyraz tanışmak istiyorum 0533 733 18 85

Cevapla
Levent 5 Haziran 2017 - 19:54

5436400902 Konya Akşehir liym grup

Cevapla
Aykut 5 Haziran 2017 - 06:42

Merhaba tanışabilir miyiz

Cevapla
Hakan Alakaya 5 Haziran 2017 - 01:17

Numaram 05438405573 25 yaş üstü bayanlar

Cevapla
hasan 4 Haziran 2017 - 01:14

selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
Mustafa 31 Mayıs 2017 - 01:41

Merhaba sizinle konuşup arkadaş olmak isterim 32 yaşında çok eğlenceli biriyim dır arasanız sevimirim 5449011388

Cevapla
Can 31 Mayıs 2017 - 01:19

Mrh bn can 05052092705

Cevapla
eren koc 22 Mayıs 2017 - 03:54

mutlaka ara seni anlıyorum 0505 3765033

Cevapla
Sedat 4 Mayıs 2017 - 08:23

Buyur gel mersine seyahat engeliniz yoksa tabiki tanisalim guzel gunler yaşayalım her istegin bulursun eksiksiz 05362587308

Cevapla
Savaş turkmen 27 Nisan 2017 - 07:58

Güzelim tanışmak istermisin

Cevapla
Turgay Özcan 24 Nisan 2017 - 15:00

Merhaba 0539…761. .29..86

Cevapla
Hamdi Sağdıç 23 Nisan 2017 - 23:08

Slm ben konyadan hamdi 31 yasındayım bekarım niyeti düzgün bir bayanla evlenmek istiyorum mutlu huzurlu bir yuva istiyorum 18 senedir firinciyim mesleğimi severek yapıyorum maddi manevi olarak da hazırım 0507 561 18 29

Cevapla
Ahmet manbaki 22 Nisan 2017 - 16:06

Merhaba Suriyeli bayan konyada seni bekliyom 05369909939 çağrı at yeter yalnizim

Cevapla
muharrem sancak 21 Nisan 2017 - 15:40

merhaba danişalim 05352568427

Cevapla
Ahmet akdag 21 Nisan 2017 - 08:29

Mhb guzellik istanbulda oturum maddi hic bir sıkıntım yok seni tanımak ve ciddi bir yolda gitmek isterim cvp bekliyorum

Cevapla
Ahmet 21 Nisan 2017 - 04:27

Merhaba ben Ahmet Bursa’da yaşıyorum seninle tanışmak istiyorum tabi sende istersen 05522353801 ne zaman istersen arayabilirsiniz

Cevapla
ali yıldız 18 Nisan 2017 - 22:39

slm

Cevapla
onur haklı 18 Nisan 2017 - 20:16

durumu iyi düzceye gelingelirmisin fındık bahcemarabam evi varararsan konuşuruz

Cevapla
Emre aslann 18 Nisan 2017 - 16:40

Slm.ben antep den tanisabilirmiyizz 05318339977

Cevapla
bilo 18 Nisan 2017 - 15:59

selam 0041 787667182

Cevapla
mehmet erol 18 Nisan 2017 - 10:41

slm ben mehmet konyadan ulaşıyorum size sizinle tanışmak ist 5425144849 bekliyorum

Cevapla
sait 18 Nisan 2017 - 08:54

BENDE BİR SURİYELİ BAYANLA ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM

Cevapla
Erdoğan Varilci 18 Nisan 2017 - 08:41

Selm ben ordu dan ERDOGAN VARILCI KIZ ARKADAS ARIYORUM…NİYET EVLILIK CİDDİ OLAN KIZ VARSA ARASN 05387640478 ….

Cevapla
Erdoğan Varilci 18 Nisan 2017 - 08:39

Selm ben ordu dan ERDOGAN VARILCI KIZ ARKADAS ARIYORUM…NİYET EVLILIK CİDDİ OLAN KIZ VARSA ARASN 05387640478

Cevapla
Kemal Ģ 18 Nisan 2017 - 05:40

Selam.
istacbuldan Kemal ben 50 yasinda esinden ayrilmis emekli biriyim.Genellikle Fethiye de zaman gecirmeyi seviyorum.Gunes ve Deniz olmazsa olmazim.Gezmek yeni yerler kesfetmek hobilerim arasinda zaman icrrsinde evlenmeyi dusunuyorsaniz mesajinizi bekliyorum.
Sevgiyle Kalin

Cevapla
Veysel demir 18 Nisan 2017 - 05:34

Mrb hanfendi ben 24 yaşında uzun boylu karizma biriyim ve çok varlıklı aile çocuğuyum eğer tanışmak istersen bu numaram önce tanıtıcı mesaj atarsanız sevinirim hanfendi 05303736948

Cevapla
    Suriyeli bayan ilan sahibi 18 Nisan 2017 - 10:08

    Mrb varlıklı olmanız aslında iyi ama benim.icin önemi yok çünkü hemen evlilik düşünmüyorum o yüzden ruhu güzel olsun eğlenceli olsun dilimden anlasın isteklerimi görsün başka bişey istememki

    Cevapla
      Yasin civan 20 Ağustos 2017 - 02:30

      Ben arapca biliyorum sizinle tanismak istiyorum ankarada yasiyorum 0541 823 85 78 numaram msj at ben sana donerim

      Cevapla
      Asil 27 Şubat 2018 - 02:01

      Slm tanişalim bayan saniz

      Cevapla
      necdet 23 Mart 2018 - 07:35

      mrb emekli evi arabası olan yanlız yaşayan beyim sizi tanımak isterim tell 05467825011

      Cevapla
Engin 18 Nisan 2017 - 04:34

Selam

Cevapla
Fatih 13 Nisan 2017 - 01:40

Selam konyadan zafer 31 yaşında dul erkegim ciddi bayan arkadaş arıyorum tanışmak isteyenler 0542231 8908

Cevapla
Ümraniye 11 Nisan 2017 - 16:13

iyiyim siz nasılsınız

Cevapla
    Pendik 11 Nisan 2017 - 23:28

    Suri hanımefendi telefon numaranızı verirmisiniz sizinle tanışıp konuşmak isterim sitede Suriyeli dilenciler bayan varsa onlarda yazabilir dul veya bekar olması sorun değil yeterki karşındakinin kötü niyeti olmasın Suriyeli bayanlarla tanışıp evlenmek isteyen Türk erkeklerindenim lütfen güzel temiz Suriyeliler beni arasin

    Cevapla
    Can 18 Nisan 2017 - 23:47

    Slm

    Cevapla
Kadıköy 11 Nisan 2017 - 14:02

naber

Cevapla
Maltepe 7 Nisan 2017 - 20:53

MERHABA been evlenmek istiyordum ama siz istemiyorsanız konuşabiliriz evlenmek mühim değil hayatınızı yaşatabilirim varlıklıyım kaç yaşındasın

Cevapla
    Kartal 8 Nisan 2017 - 15:21

    merhaba sedat 22 yaşındayım güzel suriyeli bayanım kendime güveniyorum sevgilimi mutlu edebilirim gezmek eğlenmek istiyorum hangi şehirdesin yakınsan görüşebiliriz sen kaç yaşındasın

    Cevapla
      Ahmet 21 Haziran 2017 - 18:58

      Merhaba ben ahmet ciddi isen izmir de yaşıyrm tanışalım 05447643920

      Cevapla
      emin aydogmus 25 Temmuz 2017 - 08:21

      Selam istanbuldan emin ben yas 37 0533 137 78 42

      Cevapla
      osman şahin 12 Ağustos 2017 - 13:32

      Selam iyi günler. Ben ankaradan şahin. Sizinle tanışabilitmiyiz. Numaram 0543 9424315

      Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR