selam sevgili arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

36

selam sevgili arıyorum

selam sevgili arıyorum

merhaba sevgili arayan bayanım erkek arkadaş arıyorum ciddi ciddi aşk yaşamak ve evlenek isteyen biri ile tanışmak istiyorum hayatıma bir kişi alıp onunla sonsuza dek yaşamak istiyorum öyle gezip tozan bir bayan değilim bekarım hiç evlenmedim evlenmek istiyorum ciddi evlenmek istiyorum sevgilim olacak kişininde evlilik niyeti olursa arkadaşlığımız başlamış olur

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:arkadasariyorum bayanbayan arkadaşlarbayan arkadaş ariyorum istanbuldulbayan arkadaşarıyorumbayan sevgıli ariyorumdulbsyanariyorumkapali dul bayan denizliKonya dul bayanlarkadın arkadaş arıyorumankarada bayan arkadas ariyorum

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
ömer 6 Ocak 2018 - 02:14

Merhaba ben ömer yaşım 31 Hatay’da ikamet ediyorum Boy: 1.81 Kilo: 80 Esmerim bekarım hiç evlenmedim.
Hatay’da ikamet ediyorum karayollarında makina operatörüyüm evlenmek yuva kurmak için buradayım ciddi bayanlar arayın yada çağrı atın ben arıyabilirim.
No: 05465484881

Cevapla
ibrahim 1 Ocak 2018 - 18:51

mrb bn ibrahim 35yasındayım kendıne guvenen bayanlar gızlılıge onem veren bayanlar 0536 586 43 14 ceb numaram ozele kapalıdır

Cevapla
mustafa koparan 26 Aralık 2017 - 23:29

slm seninle tanışmak istiyorum

Cevapla
erkin 26 Aralık 2017 - 15:03

merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum.50 yaşında 175 boy 74 kg yum neşeli ve sportmen biriyim sizinle tanışmak isterim 5427680323

Cevapla
Yılmaz 24 Aralık 2017 - 16:27

Ben bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
Murat ildemir 17 Aralık 2017 - 23:36

Mtv 45 yaşında bir anadolu etmeliyim benimle sevgili olup anlaşmamız durumunda her yazdan bayan ariyorum 553 pet 5066

Cevapla
Can emeç 15 Aralık 2017 - 16:42

Selam

Cevapla
Mesut 18 Kasım 2017 - 21:32

41 yaşım 190 boy 98 kilo beyim canakkale tanışmak ve yalansiz düşünürseniz 0541 355 1761 iyi aksamlar

Cevapla
mustafa ogut 16 Kasım 2017 - 16:58

Hanımefendi siz nereden siniz nasil bir eş adayı istiyorsunuz emekli size uyarmı çok cekicisiniz seni nasil bu zamana

kadar kimse seni kandiramadı mı şaaka …..

Cevapla
mustafa ogut 14 Kasım 2017 - 09:11

Kapalı bayan seni beyendim seni tanımak isterim ben yalniz yaşayan emekli yim karabuk teyim .

Cevapla
mustafa ogut 13 Kasım 2017 - 17:49

Kapalı bayan seni çok beyendim ben yalniz yaşayan emekli yim

Cevapla
Kemal05067013139 23 Ekim 2017 - 10:06

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

Cevapla
mahmut 23 Ekim 2017 - 00:27

mereba 05075596277

Cevapla
selim kara 22 Ekim 2017 - 14:22

mrb sizlen tanışmak ist

Cevapla
drraşikarr 11 Ekim 2017 - 21:47

sslm ist anadolu yakasında mali müşavirim adım deniz çok hoş çok tatlısın görüşmek isterm tel.0534,260,06,58 asla pişman olmazsn iyi dost iyi arkadaşım

Cevapla
drraşikarr 5 Ekim 2017 - 21:41

sslm ben ist anadolu yakasında mali müiavriim tel.0534,260,06,58 görüşmek dielrm genç tatlı hoş brisinz

Cevapla
MERT 4 Ekim 2017 - 11:50

ÇOK GÜZEL VE TATLI HOŞSUNUZ

Cevapla
hasan 8 Eylül 2017 - 23:10

selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 46 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
mustafa 16 Ağustos 2017 - 22:38

05455709957 istanbul yaş 44 tanışmak isterim sizinle

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 17:12

SLM MRB ADANA DA OTURUYORUM Y38 KG60 B170 MESLEK AŞÇİ EVİM VAR SENLE MUTLU Bİ YUVA KURMAK ADİNA HUZURLU Bİ HAYAT KURMAK ADİNA TANİSMAK İSTİYORUM BEKARİM HİC EVLENMEDİM DİKATİMİ CEKEN O TERTEMİZ KALBİN OLDU OKUDUM VUNKU huseyinak2121@ghmail.com 0544 458 39 49 adana huseyin

Cevapla
slm 8 Haziran 2017 - 00:10

Mrb gerçekten hayatina renk katmak ve ömür boyu mutlu olmak istersen burdayim sizi secmemin nedeni aileme ve bana yakisacak bir bayansiniz sizinle tanismak isterim sabirsizlikla telf bekliyecem 05535968812

Cevapla
Umıt ali 7 Haziran 2017 - 01:40

ben umut ali sadece bayanlar arasın 542360 49 89

Cevapla
Umut ali 7 Haziran 2017 - 01:38

Şanlıurfadan ben umut ali sadece bayanlar arasın 542360 49 89

Cevapla
bayaz 6 Haziran 2017 - 03:45

Marhaba ben Mohammed shahjahan bayan luzim
05374530217

Cevapla
Mohammed 6 Haziran 2017 - 01:09

05374530217 what’s up contact me bayanim

Cevapla
Ferhat 22 Mayıs 2017 - 22:13

Mrh. Guzel sirin bayanlar seni yakindan Tanimak isterim. Ben yurtdisanda yasiyorum. Hersey taman eksik olan ömur boyu hayat arkadasi Ariyorum. Turkiet evim var Cooooooooookk mutlu hayat arkadasi ariyorum wapsap wiber 0046737647306. Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
hasan 22 Mayıs 2017 - 00:55

selam ben çok çidi bir kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
Mehmet 20 Mayıs 2017 - 21:21

Hayırlı akşamlar nasılsınız inşaAllah iyisinizdir niyetiniz ciddi ilişki evlilik ise seni yakindan tanımak istiyorum istanbul avrupa yakasindayim eğer sizde istanbul da ilkahmet ediyorsanız mutlaka my.yetismis@my.com adresimden ulaşabilirsiniz hayırlısı olsun inşaAllah ?❤?

Cevapla
Engin 20 Mayıs 2017 - 00:12

İst ümraniyeden beyim bayan arkadaş arıyorum amacım dürüstlük çerçevesinde arkadaş sırdaş olucak bayan arkadaş arıyorum 0538 894 95 21

Cevapla
ali 19 Mayıs 2017 - 23:47

Selam tansalm ben sizden hoslandim kapalı hanfendi mesajımızı bekliyorum sevgiler

Cevapla
Hamit yalçin 19 Mayıs 2017 - 18:20

Slm merhaba arkadaşlar olabilir miyiz bende zaten bekar

Cevapla
    Hamit yalçin 19 Mayıs 2017 - 18:23

    Numara 05423614657

    Cevapla
ferdi karta 19 Mayıs 2017 - 11:11

Merhabama nasilsiniz ben ferdi. bursa ssizin gercekten tanismak isterim. 0536 994 59 04

Cevapla
Nihat 19 Mayıs 2017 - 06:57

Sizinle tanışmak isterim sizde uygun görürseniz

Cevapla
Çetin aydın 19 Mayıs 2017 - 02:49

Slm ben çetin evlilik için ben vrm ciddi şekilde 0537 366 50 87 saygılr

Cevapla
Mahmut 19 Mayıs 2017 - 01:40

.merhaba ben mahmut 26 yasindayim kendine. Guvenen ciddi bayanlari bekliyorum. 05413203594 arayin yada mesaj atin

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ

şişli escort - www.cisem.biz - urla escort - buca escort - escort istanbul