selam arkadaşlık arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

13

selam arkadaşlık arıyorum

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız
12 Kişi oy verdi
Ortalama puan: 4,17.
Resmime yıldız verirmisin?
Loading...
selam arkadaşlık arıyorum

merhaba dulum bayanım arkadaşlık arıyorum evlilikden ağzım yandı 10 yıldır dulum hayatımı yaşamak istiyorum evlilik gözümde yok benim gibi düşünen eğlenmeyi seven erkeklerle tanışmak istiyorum evlilik güzel şeydir evet ama doğru kişi ile yapılırsa malesef insanları artık tanıyamıyoruz o yuzden nikahıma alıpda başımı belaya sokmak istemiyorum yapışkan yakamdan düşmeyen erkeklerden hoşlanmıyorum bir kişi ile görüşünce elektrik almadığımda goruşmek istemem ama bazı erkekler varki insanın yakasından düşmüyor lütfen gayet doğal olun dıoğal erkeklerde hoşlanırım yaş önemli değil nefes alsın yeter

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Yavuz salgar 5 Ekim 2017 - 16:55

Mrb bende siZin gibi düşünüyoruM sevecen neşeLİ yakışıkLI aLIMLI biriyim yaşım 30 ama oLGUn düşünceye sahibiM tanışmadan birbirimizi tanıyamamyız

59216521

Cevapla
Yavuz salgar 5 Ekim 2017 - 16:46

Mrb bende siİn düşünceLeriniLE AYNIYIM ADIM YAVU 30 yaşındayIM sizi tanımak isterim ben neysem oyum
YakışıkLIYIM kaLBİM mutLU şenşakrak birisiyim
59216521

Cevapla
mustafa 16 Ağustos 2017 - 22:34

istanbul yaş44 ararsanız sevinirim 55709957

Cevapla
Murat 3 Ağustos 2017 - 23:53

Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

Cevapla
kerem kerem 23 Haziran 2017 - 19:30

Slm. Ben kerem 29 yasindayim. seninle tanışmak arkadaş olmak isterim güvenilir samimiysen duygularında tanışmak isterim seninle whatsapp 3 032 97 36

Cevapla
tuna 12 Haziran 2017 - 16:37

merhaba tuna ıst 38yasindayim yanlizım sizinle tanismak isterim

Cevapla
Ferhat 25 Mayıs 2017 - 21:01

Mrh ben Ferhat yurtdisanda. Yasiyorum. Seni yakindan tanimak isitirim 0046737647306. Wapsap. Veya wiber Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
CENGİZ 25 Mayıs 2017 - 07:37

MERHABA ANKARAdayım ara tanışalım 50340143

Cevapla
irfan 24 Mayıs 2017 - 13:02

Merhaba ben irfan adiyaman kahta köyünde yaşıyorum yas37 boy 175 kilo 96 ESMERIM ben ağır basliyim tl 94632515

Cevapla
Enver 24 Mayıs 2017 - 08:58

Slm Ben enver seni beğendim numaram 39410147

Cevapla
Sinan er 23 Mayıs 2017 - 01:18

Slm ben Sinan istanbuldan hanfendi tanimak istedim sizi buda numaram 64222319

Cevapla
Akin 23 Mayıs 2017 - 01:07

Selamm. Ben Akin 25 yasinda 178 boy ve 83 kg esmer duzgun vucut hatlarina sahip sempatik eglenceli surekli pozitif ama duygusalligi da on planda biriyim. Gaziantep de yasiyorum. 25453827 numaram Bekliyor olacağım Iyi geceler 🙂

Cevapla
Akin 23 Mayıs 2017 - 01:05

Merhabalar. Ismim Akin 25 yasinda 178 boy ve 83 kg esmer duzgun vucut hatlarina sahip sempatik eglenceli surekli pozitif ama duygusalligi da on planda biriyim. Eğer sohbet etmek isterseniz beni mutlu edersiniz. 25453827 numaram Bekliyorum. Iyi geceler 🙂

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ