Saygılı birliktelik arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

10

Saygılı birliktelik arıyorum

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız
5 Kişi oy verdi
Ortalama puan: 3,40.
Resmime yıldız verirmisin?
Loading...
Saygılı birliktelik arıyorum

Ben gizem 28 yaşındayım adana ceyhan da yaşıyorum yalnız kalıyorum dulum daha önce bir evlilik yaptım ayrıldım çocuğum yok adana da yalnız yaşıyorum aslen aydınlıyım ailem orada benimle tanışmak isteyenler bana ulaşabilir her türlü 1 68 boyum 53 kiloyum bakımlı güzel bir bayanım herkes ulaşabilir 0546*******

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:bayan arkadas

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Murat 3 Ağustos 2017 - 23:40

Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 21:24

slm mrb gizem benhuseyin yas38 kg60 b170 bekarim meslek aşçi citi anlamda seni tanimak istiyorum gizem adana merkez de oturuyorum evim var ileryedonuk mutlu bi yuva kurmak adina huzurlu bi hayat yasamak adina seninle tanismak istorum bekarimhic evlenmedim durust ve ozum sozum de bir bni aramani bk gizem 4 458 39 49 husryinak2121@ghmail.com adana

Cevapla
carl-altan 7 Haziran 2017 - 19:42

avrupada sivil pilotum 51 yasinda 1,93 boyunda 88 kilo unveriste mezunu hobbilerim spor,antika ve benzeri 30 ile 40 yas arasinda bir bayanla tanismak isterim pilot748@live.com sadece bayanlarin yanitlarini bekliyorum…

Cevapla
Metin 3 Haziran 2017 - 10:01

Beatable sizing bekliyorum

Cevapla
muammer saraç 2 Haziran 2017 - 17:39

Mrb gizem hanım bende adanada yaşıyorum tanışmak istersen yaz tanışalım saygılar.

Cevapla
Adnan 2 Haziran 2017 - 17:13

Ya
Tanışaşalımmı Aydın Kuşadası dayım

Cevapla
Can 2 Haziran 2017 - 13:09

Mrh bn can adanaliyim 52092705

Cevapla
YİĞİT ÇELEN 2 Haziran 2017 - 03:27

Selam Gizem hanımefendi ben Ankara dan Yiğit 27 yaşında yeşil gözlü ve 1 74 boyundayım benim amacım mutlu mesut bir yuva kurmak eğer sizinde düşünceniz aynı yönde ise arayın çağrı atın mesaj atın ben size dönerim 7 898 39 61 saygılar sunar iyi günler dilerim.Gizem hanımefendi.

Cevapla
ali akar 1 Haziran 2017 - 17:03

boynunda bir yer vardır, ben bilirim
ne zaman oradan öpsem,
değişir gözlerinin rengi
yanar dudakların, terler avuçların
dökülür kapkara aydınlık gibi
omuzlarına saçların
gitgide artar kalbinin vuruşları
bir musiki halinde dünyamı doldurur
ansızın bütün sesler kesilir
zaman durur
bir baş dönmesi başlar o en yükseklerde
her gün seninle yeniden var oluruz
eriyip kaybolduğumuz yerde…

Cevapla
ugur 1 Haziran 2017 - 04:53

Selam ugur ben Ankara’da yaşıyorum 28 yaşındayım sızınle tanışmak isterim eğer sizde uygun görürseniz aramanızı bekliyorum 54757813

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ