Web sitemize hoşgeldiniz, 29 Mart 2024
Anasayfa » ankara arkadaşlık » Sadece Ankarada yasayan bayanlar kendini tanitici mesaj atsinlar

Sadece Ankarada yasayan bayanlar kendini tanitici mesaj atsinlar

  • 617 kez görüntülendi

Merhaba,ben serkan.Ankarada yasiyorum.32 yasindayim,bekarim,memurum.evden ise isten eve uzun zamandir bayan arkadasim yok.Ankarada yasayan bi bayanla tanismak gorusmek ve sevgili olmak iliski heranlamda bana guvenecek bayan ariyorum.yurtdisi arayanlar ve ankara disi arayanlar yuzunden artik telefona bakmaktan usandim.lutfen sadece ankarada yasayan bayanlar kendini tanitici mesaj atsinlar.caldirip kapatanlara donus yapmiyorum.whatsapptan yada normal mesajla kendinizi tanitirsaniz sevinirim.0539 210 0447 sevgilerimle

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar
  1. HasanEmin kaya dedi ki:

    Selam ben İstanbul’dan Hasan yaşım 35 bekarım İstanbul’dan ciddi dürüst güvenilir bir bayan arkadaş arıyorum. Kendimden kısaca bahsetmem Gerekirse 1.85 boyunda esmer yakışıklı bakımlı kibar beyfendi ağır başlı biriyim. Giyimine kuşamıma özen gösteren. Hayatın zorluklarını aşmış. Kendi Ayaklari üzerinde durabilen biriyim.
    Kendini yanlız hisseden Yeni arkadaşlık kurmak isdeyen yanlızlıkdan sıkıntıdan dertlerden kurtulmak isdeyen Hayatına mutluluk katamak isdeyen bayan arkadaş la tanışmak isdiyorum. .
    20 ila 40 yaş arası bakımlı dürüst İstanbul’da yaşayan gezmeyi takılmayı beraber zaman gecirebilecek tanidikcada daha çok sevebilecegim kibar nazik bir bayan arıyorum. Eğer msj ilgini çekip benimle tanışmak isdersen .
    Teweter : @Hasankaya599
    İnsigram: @HasanEminkaya599
    Adreslerinden ekleyebilir direk msj atabilirsiniz.
    Resimlerim sayfalarında mevcut beğenir hoşunuza gidersem bir selam yazmanız kâfidir.
    Zaman ayırdığınız için Teşekkürler.

Yorum Yaz