olgun erkek arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

24

olgun erkek arıyorum

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız
38 Kişi oy verdi
Ortalama puan: 4,32.
Resmime yıldız verirmisin?
Loading...
olgun erkek arıyorum

olgun erkeklerden hoşlanıyorum benden büyük erkekler hoşuma gidiyor ama şimdiye kadar kimseyle arkadaş olmadın biriyle tanışıp güzelce arkadaş olmak istiyorum tabiki evlilik niyeti olan birisi olursa ona çok güzel kadınlık yaparım kocam olacak erkeği çok severim ona çok değer veririm güzel ve temiz saf bir bayanla arkadaşlık etmek isteyen birileri varsa lütfen benimle iletişime geçsin çok güzel efendi saygılı sevdiğine değer veren güzel bir bayanım erkek arkadaş arıyorum olgun erkek arıyorum

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:olgun ogretmen arkadas arayan erkekler istwww erkekarıyorum combayanjstyurumarkadaş arayan olgun bayanlarolgun eqkek arayan bayanlarizmirden olgun erkek arayan bayanlarolgun bayanlar erkek arıyorevime ucretsiz olgun erkek ariyoruerkek arayan bayanlarbayan larnantanis isdiyorum

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Cemal 14 Kasım 2017 - 18:53

selam Antalyada yaşıyorum kabul edersen tanışmak isterim alpin_alpino@hotmail.com

Cevapla
erkin 4 Kasım 2017 - 17:50

selam ben erkin istanbulda oturuyorum 50 yaşında 175 boy 75 kg atletik yapılıyım maddi sıkıntım yok 35- 50 yaşları arası olgun bayanlar tercihimdir 5427680323

Cevapla
drraşikarr 28 Eylül 2017 - 23:16

sslm sizi sizle tanımak sevmek isterm ist üsküdarda mali müşavirim tel.4,260,
0658 görüşelm

Cevapla
erkin 10 Eylül 2017 - 21:40

selam ben erkin istanbulda oturuyorum maddi sıkıntım yok arayın görüşelim 5427680323

Cevapla
Soydancanpolat 5 Ağustos 2017 - 11:22

Merhaba ben 1 haftaligina bayan tatil arkadasi ariyorum guvenilir durust olsun yeter gerisi tefarruat butun masraflar bana ait misafirim olcak cunku 71039955

Cevapla
Can emre 10 Temmuz 2017 - 16:54

6 918 64 95. Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 6 918 64 95

Cevapla
Can emre 10 Temmuz 2017 - 16:50

Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 6 918 64 95 ..

Cevapla
Mustafa 8 Temmuz 2017 - 22:24

Merhaba çok ama çok güzelsin temiz ve güzel duygular sahibi olduğun o güzeller güzeli yüzünden anlaşılıyor zaten olgun bir erkek olarak sana her şeyin en güzeli ni yaşatacağıma inan lütfen sana bakarken insan aşk ve sevgiden başka bir şeu düşünmesi imkansız tam aradığım kişi olduğuna eminim lütfen cevabınızı bekliyorum

Cevapla
huseyin akdağ 26 Haziran 2017 - 13:20

slm mrb ben huseyin y38 kg60 b170 bekar meslek aşçi evim var citi anlamda mutlu bi yuva kurmak istiyen BAYANLAR dul bekar fark etmez durust ozu sozu bir kalbi temiz olan huzurlu bi yuva kurmak adina bayanlar bayanlarin mesaj veya cagrilarini bk adana merkez 4 458 39 49 huseyinak2121@ghmail.com

Cevapla
Koray 15 Haziran 2017 - 13:25

Aşk ilgi sevgi mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar arayın ekleyin msj atın Isparta Antalya denizli 3 716 95 64 bayanlar arayın ekleyin msj atın

Cevapla
Namık gonen 3 Haziran 2017 - 20:34

Merhaba efendim nasılsınız 52 yasında makina ve inşaat muhendisiyim romantik duygusal ve kalbi şiirle dolu lakin mutluluğa ve sevgiye büyük bir özlem dolu bir dünyam var izmirden en içten kalb duygularimla bir yuva kurabilmenin özlemini yasiyorum lütfen sizinle tanismamiza izin verir misiniz sevgilerimle
Tel:0*538*5143298 namık gonen

Cevapla
hasan 25 Mayıs 2017 - 23:41

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum kapalı terçimdir 56764249

Cevapla
yilmaz 24 Mayıs 2017 - 20:39

merhaba hanfendi tam senin aradigin ozellikte birisiyim bende evlilik konusunda cok cittiyim istersen tanisir konuşuruz anlaşırsak evleniriz 0 533 779 79 46 ara tanisalim

Cevapla
adem 24 Mayıs 2017 - 01:53

Mrb tatlım ben ankaradan adem fotoğraf ını begendim hnm ararsan buluşalım 04199347

Cevapla
adem 24 Mayıs 2017 - 01:49

Mrb tatlı hnm ararsan buluşalım 04199347

Cevapla
Musa dilanar 22 Mayıs 2017 - 22:17

Merhaba ben musa 03456604

Cevapla
Ferhat 22 Mayıs 2017 - 22:03

Mrh dunyanin guzel bayan nasilsin ben yurtdisanda yasiyorum seni yakindan tanimak isterim. 0046737647306

Cevapla
    silvana 20 Eylül 2017 - 00:33

    merhaba

    Cevapla
hasan 22 Mayıs 2017 - 00:51

selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum kapalı terçimdir 56764249

Cevapla
Nihat 21 Mayıs 2017 - 00:02

Sizinle tanışmak isterim sizde uygun görürseniz 58094512

Cevapla
Rıfat ok 20 Mayıs 2017 - 11:48

Yaş elli bende senin gibi birini arıyorum.BOLUda yaşıyorum
Sen nerde yaşıyorsun öğrenebilirmiyim
Tel.43132807

Cevapla
ÇETİN AYDIN 19 Mayıs 2017 - 22:07

Slm ben ÇETİN k.maraşlıyım yaş 37 gayet olgunm bende olgun bayanlardan hoşlanırım 7 366 50 87

Cevapla
Hamit yalçin 19 Mayıs 2017 - 18:32

Slm merhaba seninle evlilik isterim sende istersen çok memnun kalirim numara 23614657

Cevapla
Ayhan tonbul 19 Mayıs 2017 - 14:55

Sizi tanımak isterim

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ