olgun erkek arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

36

olgun erkek arıyorum

olgun erkek arıyorum

olgun erkeklerden hoşlanıyorum benden büyük erkekler hoşuma gidiyor ama şimdiye kadar kimseyle arkadaş olmadın biriyle tanışıp güzelce arkadaş olmak istiyorum tabiki evlilik niyeti olan birisi olursa ona çok güzel kadınlık yaparım kocam olacak erkeği çok severim ona çok değer veririm güzel ve temiz saf bir bayanla arkadaşlık etmek isteyen birileri varsa lütfen benimle iletişime geçsin çok güzel efendi saygılı sevdiğine değer veren güzel bir bayanım erkek arkadaş arıyorum olgun erkek arıyorum

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:ben arkadas ariyorumolgun ogretmen arkadas arayan erkekler istwww erkekarıyorum comKOCA ARAYAN OLGUN KADINLARdul multeci arkadas arayan olgun beylerarkadas dost arayan 48 olgun beylerolgun erkek ariyorumolgun erkek numaralaridul olgun erkekler evli mutsuz olanlar arkadas arayanlararkadas arayan dost arayan olgun beyler baldanem com

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
sezer 3 Ocak 2018 - 21:10

merhabalar ben sezer , istanbulda oturuyorum esmerim 25 yaşındayım. güven ve dürüstlüğe önem veriyorum . yazılım mühendisi olarak çalışıyorum 05387963157 samimi bir bayanla tanışmak isterim. iyi günler diliyorum.

Cevapla
ahmet 2 Ocak 2018 - 14:05

mrb whatsap numaram mesajını bekliyorum 0543 388 6518

Cevapla
Hakan 16 Aralık 2017 - 21:08

Selam bayanlar eskisehir hakan yas 32 ESKISEHIRLI BAYANLARI 0543-923-36-60 bekliyorum

Cevapla
Halil Tülek 14 Aralık 2017 - 16:37

Ben sirnaktan halil yakın olan arasın 05374574424

Cevapla
Mert 13 Aralık 2017 - 23:18

Merhaba ben Mert A Yaşım 35
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım
Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum TEL 05071647673

Cevapla
Murat 13 Aralık 2017 - 20:23

ankaradan bayan arkadas ariyorum 0552 240 48 39

Cevapla
metin ermis 13 Aralık 2017 - 20:18

merhaba

Cevapla
hakan 13 Aralık 2017 - 15:18

slm her konuda muhabet edecek cıdı bayanlar ararmsnz 05457981527

Cevapla
olcay atman 12 Aralık 2017 - 21:58

merhaba ben olcay 44 yasındayım cok hossunuz tanısmak ısterım

Cevapla
Serat 3 Aralık 2017 - 13:04

Ben serat yaş 30.her türlü bayanlar arasın yaş kilo güzelik önemli değil tüm bayanlar arasın 05393634437

Cevapla
yaşar erkaplan 26 Kasım 2017 - 22:23

Merhabalar ben yaşar emekli yanlız yaşıyorum sizi tanımak isterim

Cevapla
ahmet kafalı 22 Kasım 2017 - 09:38

selam hanfendi nasılsınız sanırım olgun bir erkek arıyorsunuz ben 48 yaşında olgun biriyim önceliğim tanışmak anlaşırsak arkadaşığımızı ilerletiriz tabisizde isrterseniz tanışmak saygılarımla0530 823 18 94

Cevapla
Cemal 14 Kasım 2017 - 18:53

selam Antalyada yaşıyorum kabul edersen tanışmak isterim alpin_alpino@hotmail.com

Cevapla
erkin 4 Kasım 2017 - 17:50

selam ben erkin istanbulda oturuyorum 50 yaşında 175 boy 75 kg atletik yapılıyım maddi sıkıntım yok 35- 50 yaşları arası olgun bayanlar tercihimdir 5427680323

Cevapla
drraşikarr 28 Eylül 2017 - 23:16

sslm sizi sizle tanımak sevmek isterm ist üsküdarda mali müşavirim tel.0534,260,
0658 görüşelm

Cevapla
erkin 10 Eylül 2017 - 21:40

selam ben erkin istanbulda oturuyorum maddi sıkıntım yok arayın görüşelim 5427680323

Cevapla
Soydancanpolat 5 Ağustos 2017 - 11:22

Merhaba ben 1 haftaligina bayan tatil arkadasi ariyorum guvenilir durust olsun yeter gerisi tefarruat butun masraflar bana ait misafirim olcak cunku 05071039955

Cevapla
Can emre 10 Temmuz 2017 - 16:54

0536 918 64 95. Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0536 918 64 95

Cevapla
Can emre 10 Temmuz 2017 - 16:50

Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0536 918 64 95 ..

Cevapla
Mustafa 8 Temmuz 2017 - 22:24

Merhaba çok ama çok güzelsin temiz ve güzel duygular sahibi olduğun o güzeller güzeli yüzünden anlaşılıyor zaten olgun bir erkek olarak sana her şeyin en güzeli ni yaşatacağıma inan lütfen sana bakarken insan aşk ve sevgiden başka bir şeu düşünmesi imkansız tam aradığım kişi olduğuna eminim lütfen cevabınızı bekliyorum

Cevapla
huseyin akdağ 26 Haziran 2017 - 13:20

slm mrb ben huseyin y38 kg60 b170 bekar meslek aşçi evim var citi anlamda mutlu bi yuva kurmak istiyen BAYANLAR dul bekar fark etmez durust ozu sozu bir kalbi temiz olan huzurlu bi yuva kurmak adina bayanlar bayanlarin mesaj veya cagrilarini bk adana merkez 0544 458 39 49 huseyinak2121@ghmail.com

Cevapla
Koray 15 Haziran 2017 - 13:25

Aşk ilgi sevgi mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar arayın ekleyin msj atın Isparta Antalya denizli 0543 716 95 64 bayanlar arayın ekleyin msj atın

Cevapla
Namık gonen 3 Haziran 2017 - 20:34

Merhaba efendim nasılsınız 52 yasında makina ve inşaat muhendisiyim romantik duygusal ve kalbi şiirle dolu lakin mutluluğa ve sevgiye büyük bir özlem dolu bir dünyam var izmirden en içten kalb duygularimla bir yuva kurabilmenin özlemini yasiyorum lütfen sizinle tanismamiza izin verir misiniz sevgilerimle
Tel:0*538*5143298 namık gonen

Cevapla
hasan 25 Mayıs 2017 - 23:41

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum kapalı terçimdir 05056764249

Cevapla
yilmaz 24 Mayıs 2017 - 20:39

merhaba hanfendi tam senin aradigin ozellikte birisiyim bende evlilik konusunda cok cittiyim istersen tanisir konuşuruz anlaşırsak evleniriz 0 533 779 79 46 ara tanisalim

Cevapla
adem 24 Mayıs 2017 - 01:53

Mrb tatlım ben ankaradan adem fotoğraf ını begendim hnm ararsan buluşalım 05304199347

Cevapla
adem 24 Mayıs 2017 - 01:49

Mrb tatlı hnm ararsan buluşalım 05304199347

Cevapla
Musa dilanar 22 Mayıs 2017 - 22:17

Merhaba ben musa 05303456604

Cevapla
Ferhat 22 Mayıs 2017 - 22:03

Mrh dunyanin guzel bayan nasilsin ben yurtdisanda yasiyorum seni yakindan tanimak isterim. 0046737647306

Cevapla
    silvana 20 Eylül 2017 - 00:33

    merhaba

    Cevapla
hasan 22 Mayıs 2017 - 00:51

selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum kapalı terçimdir 05056764249

Cevapla
Nihat 21 Mayıs 2017 - 00:02

Sizinle tanışmak isterim sizde uygun görürseniz 05458094512

Cevapla
Rıfat ok 20 Mayıs 2017 - 11:48

Yaş elli bende senin gibi birini arıyorum.BOLUda yaşıyorum
Sen nerde yaşıyorsun öğrenebilirmiyim
Tel.05443132807

Cevapla
ÇETİN AYDIN 19 Mayıs 2017 - 22:07

Slm ben ÇETİN k.maraşlıyım yaş 37 gayet olgunm bende olgun bayanlardan hoşlanırım 0537 366 50 87

Cevapla
Hamit yalçin 19 Mayıs 2017 - 18:32

Slm merhaba seninle evlilik isterim sende istersen çok memnun kalirim numara 05423614657

Cevapla
Ayhan tonbul 19 Mayıs 2017 - 14:55

Sizi tanımak isterim

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ

şişli escort - www.cisem.biz - urla escort - buca escort - escort istanbul