olgun bayan arıyorum diyen erkekler yazsın
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

2

156

olgun bayan arıyorum diyen erkekler yazsın

olgun bayan arıyorum diyen erkekler yazsın

Merhaba ben Handan 56 yaşındayım eşim vefat edeli 10 yıl oldu dul bayanım maddi problemim yok erkek arkadaş arıyorum 25 45 yaş arası sportif erkeklerden hoşlanıyorum lütfen spor yapan erkekler olursa çok memnun olurum çünkü ben her gün spor yapıyorum tanıştığım kişinin Maddi manevi yanında olurum lütfen olgun bir bayana nasıl davranacağını bilen erkekler yazarsa çok memnun olurum lütfen oğlum kumralım beyaz tenliyim hoş bir olgun bayanım olgun bayanlardan hoşlanan erkekler bana yazabilir Şimdilik hoşça kalın En yakın zamanda görüşmek dileğiyle.

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:olgun bayan arkadaşolgun kadınlar sitesiolgun bayan arıyorumırakte olgun bayanbayanariyorummature bayanlarla tanışOlgunbayanolgun dul bayanlar sitesibodrum olgun bayandul olgun bayan arkadaş

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
ahmet 22 Ocak 2018 - 01:14

aradığın özellikler bende var.

Cevapla
Olcay 21 Ocak 2018 - 01:07

Çok hoşlandım mail adresime yazarsan çok sevinirim prenses

Cevapla
Abdullah 20 Ocak 2018 - 02:31

Merhaba güzel bayan senle tanışmak isterim mümkündür cevap bilirmisin ve watsaptan mesaj ata bilirsiniz numaram 0546 585 83 96

Cevapla
kamer 15 Ocak 2018 - 00:33

selam 48 yaşında fiziği düzgün beyim,istanbul anadolu yakasından haftasonu,buluşmaya açık bayan arkadaş arıyorum05350651117 mail64kamer@gmail.com

Cevapla
Murat çelik 12 Ocak 2018 - 13:04

Mrb ben afyon dan murat 30 yaşındayım bayanlar arayın sohbet edelim 5061710727

Cevapla
Can çoban 8 Ocak 2018 - 21:43

Selam Ben Can Mars Yaş 28 İstanbul da yaşıyorum bekarım üniversite mezunuyum çalışıyorum ilgi alanlarım spor yapmak bisiklete binmek sinemaya gitme gezmek yürüş yapıyorum bilgisayar kullanıyorum boş zamanlarım müzikle uğraşıyorum yalanı sevmiyorum ciddi ve dürüst bir olgun bayanla tanışmak istiyorum amacım evlenmek değil sevgili olmak takılma sevgime değer versin yeter .

Cevapla
Emre mav 7 Ocak 2018 - 13:42

05393082845 olgun bayanlar arasın

Cevapla
    Emre mav 7 Ocak 2018 - 13:44

    05393082845 olgun bayanlar arasın istanbul

    Cevapla
Yigitcan 7 Ocak 2018 - 04:50

Selam 28yaşında 1.76boy 74kilo esmer olgun bayanlardan hoşlanıyorum arayın 05539635656

Cevapla
Murat 6 Ocak 2018 - 18:50

İstanbul’da ulgun bayanlar arasın tanışalım 05443980458

Cevapla
Murat 6 Ocak 2018 - 18:47

Mrb İstanbul ulgun bayanlar arasın tanışalım

Cevapla
muharrem 4 Ocak 2018 - 12:44

slm bayan ben dul olgun bir bey tanışmak isderim telim 05354602953

Cevapla
can 31 Aralık 2017 - 11:55

Mrb ne istedigini bilen olgun bakimli bayanlar sizler icin burdayim sizde arayin rsndevunuzu alin zevkten sabahlara kadar yildizlarin uzerinde ucmak isteyenler iste 541 6181762 arayin goruselim cesme izmir

Cevapla
muhammet doğan 22 Aralık 2017 - 22:13

olgun bayan lar arsın konya ve çevresi 0505 081 19 88

Cevapla
serdar mantoğlu 17 Aralık 2017 - 14:52

merhaba hanımefendi ben 177 boyunda 71 kiloluyum 36 yaşındayım sizin gibi hoş bir bayanı memnun etmek için elimden gelenin fazlasını yaparım saygılar serdarizm1981@outlook.com bambaska2016@icloud.com

Cevapla
Sabri abay 13 Aralık 2017 - 18:42

Merhaba olgun bayan arkadas arıyorum 05423920734 arayın tanışalım eskişehir de olanlar tercih ediyorum

Cevapla
Hakan 13 Aralık 2017 - 11:41

İSTANBUL MALTEPE HAKAN. 37 YAŞ BEKAR. INSANCA SAYGIN VE DE DOSTCA ILISKILER ICN…RAHATSIZLIK VERENLERDEN DEGILIM, HIC DE OLMADIM..ÇEKİNMEDEN ARAYABILIRSINIZ..0.5.5.3..5.9.8..2.9..5.1..LÜTFEN BAYAN ARKADAŞLAR…💕💕

Cevapla
Suar 12 Aralık 2017 - 10:29

05384521689 turkiyenin her yerinde araya bilirsiniz bayanları bekliyorum

Cevapla
Erkan ozdemir 7 Aralık 2017 - 14:21

Slm merhaba elazığdan slm olsun sana ciddi ve dürüst biriyim gizliliğe önem veririm 05389589625

Cevapla
Mutlu 5 Aralık 2017 - 18:55

İlanınız halen geçerli ise mutlu_agaoglu06@outlook.com meal adresine sizden cevap bekliyor ve pişman olmayacağınızı düşünüyorum. Teşekkürler.

Cevapla
ahmet kara 5 Aralık 2017 - 17:20

selam 5364813301

Cevapla
egemen 3 Aralık 2017 - 02:43

yasım 21 gorusmek ıstersenız bana ulaiabılırsınız.

Cevapla
Çinar yılmaz 2 Aralık 2017 - 15:11

40 yaş 1.80 boy 70 kilo Adana ceyhan
0541 601 76 49

Cevapla
ahmet 30 Kasım 2017 - 21:44

slm sizinle tanışmak isterim yaşım 52

Cevapla
Burak 29 Kasım 2017 - 16:01

Merhaba Nasılsınız?36 yaş lucca8080@hotmail.com adresim

Cevapla
Yavuz şahin 29 Kasım 2017 - 15:54

Ben yavuz oLgun bayanLardaN çok hoŞLaNırım yakışıkLI teMizLİĞe önem veririm gizLİLik
önemLİ
05459216521

Cevapla
Cihan 28 Kasım 2017 - 09:57

0535 978 60 57 ben cihan istanbuldayim saygı icersinde bir olgun bayanla tanismak istiyorum yasim 42 esmerim

Cevapla
cemil cansız 27 Kasım 2017 - 23:45

merhaba bayan gerçekten com hoş bir bayansınız
tanışmak istiyorum istanbul anası yakasında yasiyorum yas 30 arayabilirsiniz saat farketmez bende olgun bayanlardan hoşlanıyorum 05446949187

Cevapla
Mesut 26 Kasım 2017 - 15:55

Hanım efendi mesut ben 41 yas atletik yapili beyim spor güreş yapiyorum 190 boy 105 kilo tlf 0541 355 17 61

Cevapla
Mesut 26 Kasım 2017 - 15:36

Mesut ben 41 yas 190 boy 105 kilo pehlivan sizinle tanışmak istiyorum tlf 0541 355 17 61

Cevapla
Cihan cansız 25 Kasım 2017 - 00:16

Merhaba ben cihan kendi ìşimile ugrasıyorum saygi ve durustlugu ve yalanın istemiyorum yalanin içimi iç sevimiyorum gercekten ileriue donuk bir eş ve basima bir eş ariyorum kendi binamı var esmerim 65 kilo binamın 42 yaşindayım altinda dukkanım var tanışmak isteyorum kendine guven ve yalanınsız istanbuldayim iyi gunler dilerim 0535 978 60 57

Cevapla
uğur 22 Kasım 2017 - 16:51

Slm tanışmak konuşmak arkadaşlığa yeni bir sayfa açmak 0 542 620 17 54 saygılar

Cevapla
Ahmet 21 Kasım 2017 - 00:27

Ben bursa nilüfer de yasiyorum olgun 40 55 yaşlarında bayan ariyorum iyi dürüst biriyim

Cevapla
Mikail kandemir 20 Kasım 2017 - 01:08

İstanbul dan mikail dürüst bayanlar lütfen istanbul içi olan niyeti ciddi bayan arkadaş arıyorum 05382526456

Cevapla
keremdoktor 19 Kasım 2017 - 23:34

olgun ve de dolgun bayanlara hayranım.yaşım 33,boyum 185 cm.sizi tanımak isterim.mail yazarsanız sevinirim

Cevapla
Cihan cansız 19 Kasım 2017 - 20:10

Merhaba ben cihan esmerim 65 kilo 1 73 boy kendi işimle ugrasiyorum saygı ve yalanın sız ve guvenir bir bayan ariyorum yasim 42 yanima yakişacak tanışmak istiyorum isranbuldayim 0535 978 60 57

Cevapla
Musa 19 Kasım 2017 - 07:15

05537992168 numaram butun dediginiz ozellikler bende spor yapiyorum bir olgun bayana nasil davranacagini fitimm tam size goreyim

Cevapla
erkin 7 Kasım 2017 - 01:40

selam ben erkin istanbulda oturuyorum 50 yaşında 175 boy 75 kg sportmen yapılıyım maddi sıkıntım yok istanbul ve civarı oturan 30-50 yaş arası dul ve olgun bayanlarla görüşmek isterim 5427680323

Cevapla
Kemal05067013139 6 Kasım 2017 - 09:32

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

Cevapla
murat demir 5 Kasım 2017 - 01:04

selam ben murat istersen görüşebiloriz bana burdan mesaj at

Cevapla
serkan duran 1 Kasım 2017 - 14:42

merhaba bayan aradığınız kritere uyduğumu düşünüyorum sizinle tanışma isterim

Cevapla
mehmet aktaş 30 Ekim 2017 - 14:58

merhaba adım mehmet kocaelide yasıyorum herzaman olgunluktan yanayım önce kadınının mutlulu kadın mutluysa erkek mutludur zaten yalnız yasıyorum ailm yok 25 yasındayım

Cevapla
ibrahim 14 Ekim 2017 - 19:36

Merhaba sizinle aynı bende 56 yaşındayım fakat kendimi 35 yaşında hissediyorum hiç kötü alışkanlığım yok spor yapıyorum eğer kabul ederseniz sevinirim sizi fazlasiylla mutlu edeceğime inanıyorum

Cevapla
Can 10 Ekim 2017 - 21:26

Cesme izmir 544 596 4971

Cevapla
ibrahim 5 Ekim 2017 - 17:23

Merhaba ben ibrahim 56 yasidayim olgun bayanlarla mesjlasmsk istiyorum benimle tanışmak isteyen bayanların mesajlarını bekliyorum Ben bursadayim bursa içi olursa iyi olur. 05363572648

Cevapla
Yavuz 5 Ekim 2017 - 15:13

mrb hanfendi ben yavuz 28 yaşındayıM kamuda çaLIŞIYorum çaLIŞTIĞIM kamu sektöründe aynı zamanda fitness hocasıyIM yakışıkLI ve temizLİĞe önem veren bi insanım tanımak istesen
05459216521

Cevapla
tarkan 5 Ekim 2017 - 02:17

mrb ben denizli de yaşıyorum 36 yaşında 1,80 boyunda tanışmk isterseniz telefonum 0 541 720 63 19

Cevapla
musa baytok 4 Ekim 2017 - 22:44

Selam olgun bayanlar ben 23 yaşındayım beyaz tenli ela gözlü fazla yakışıklı olmayan biriyim benimle iletişime geçmek isteyen olgun bayanları bekliyorum 05433631319

Cevapla
drraşikarr 28 Eylül 2017 - 21:55

ssslm çok daha güzel özelsiniz sizi sizle tanımak isterm ist üsküdarda mali müşavirim tel.0534.260.06.58 görüşelm

Cevapla
Halil güneş 27 Eylül 2017 - 12:42

Slm ben ankara da n Halil yaşlı bayanlar arasın görüşelim 05350469526

Cevapla
Halil güneş 27 Eylül 2017 - 12:41

Slm ben ankara da n Halil yaşlı bayanlar arasın görüşelim

Cevapla
Orhan akkurt 17 Eylül 2017 - 22:58

Slm saygı sevgiler olgun bayanlar arayın görüşelm.0537 784 47 56

Cevapla
Akin 16 Eylül 2017 - 21:48

Bu numaram
0544 441 1981

Cevapla
Recep öztürk 14 Eylül 2017 - 15:32

Sizinle en yakın zamanda tanışmak isterim gencim ama olgunlardan hoşlanıyorum 05363743854

Cevapla
SAMET ESMER 12 Eylül 2017 - 15:15

SLM BEN SAMET 34 YAŞINDA BEKARIM BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM İLGİLENEN BAYANLARIN ARAMASINI BEKLİYORUM 05455293355

Cevapla
ahmet sanverdi 12 Eylül 2017 - 01:52

Tanisalim.5395726976

Cevapla
sahin 8 Eylül 2017 - 11:52

selma

Cevapla
    sahin 8 Eylül 2017 - 11:55

    selm olgun bayan

    Cevapla
arif 6 Eylül 2017 - 16:19

arkadaşlar olmak ve seninle ilgileniyorum bir şey ler paylaşmak istiyorum ararsanız sevinirim iyigunler 05326782682

Cevapla
ahmet 6 Eylül 2017 - 03:04

ahmet 05427265528

Cevapla
ahmet 6 Eylül 2017 - 02:58

ben izmirden ahmetszinle gerçek ilişki sevgi saygı mutluluk beninimle yaşarsan e mutlu kadın sen olursun ben aşk adamıyım kacına nasıl davranılacagını e ruhunu okşayıp nasıl derinliklerine ineceğini çok iyi bilen koç b urcuyum ve tüm zelliklerini aşıyorum benimle tanışırsan beni nlarsın tel 054275528sevgiyle kalın öptüm sizi

Cevapla
yusuf baran 2 Eylül 2017 - 22:56

selam babagim

Cevapla
Nyzsl 29 Ağustos 2017 - 19:19

Ben de isterim sizinle arkadaş olmak. Ama siz kabul etmezsiniz

Cevapla
    isa menekse 13 Eylül 2017 - 22:33

    Merhaba

    Cevapla
Elman Ali 28 Ağustos 2017 - 18:55

Selam ben seni cok beyendim

Cevapla
Ertan 20 Ağustos 2017 - 22:17

Merhaba İSTANBUL içi reel ciddi bakımlı ne istediğini bilen her yaştan bayanları bekliyorum gizlilik çerçevesinde görüşelim WhatsApp 05382059584

Cevapla
adem koç 15 Ağustos 2017 - 22:00

slm cok tatlı cekıcı bayana benzıyosun yasını gostermıyosun

Cevapla
güçlü yakup 15 Ağustos 2017 - 01:01

05365093359 her yaş olur

Cevapla
güçlü yakup 15 Ağustos 2017 - 00:56

yaş farketmez

Cevapla
Cem 28 Temmuz 2017 - 10:42

Slm hanfendi ben cem 33 yasindayim 1.70 boyundayim bursa gemlikde yasiyorum sizinle tanismak isterim tabi sizde isterseniz numaram 05301444230 cvb

Cevapla
Matkappp 24 Temmuz 2017 - 04:47

Selam ben mert bodrum bolgesin olgun bayan bayanlarin aramasini bekliyorum 05415617860

Cevapla
Orhan akkurt 19 Temmuz 2017 - 21:17

45 50 yaş bayanlar arasın hayatı paylaşalım.0537 784 47 56

Cevapla
Mert 19 Temmuz 2017 - 12:03

Mersinden 25 yasim bayanlar mesaj atsin 05362267403 yas sorun degil

Cevapla
murat 17 Temmuz 2017 - 18:49

mrb ben murat 36 yasında istanbulda ailemle birlikte yasayan yakısıklı ve romantik bi gencim, kendıme ait evim var cok sükür, su anda bayan ayakkabı magazasında calısmaktayım işimden dolayı bayanların zarif ve hoş ayaklarını beğeniyorum ve ilgi duyuyorum özellikle topuklu yada babet tarzı giyen bayanların ayaklarına hayranlık duyuyorum neyse, bundan sonraki hayatımda ömür boyu sevip deger verecegım bı bayanın olmasını arzu ediyorum, kısa süreli birlikteliklerden hoslanmayan, sadece askı yasayıp yasatmayı arzu eden olgun yada dul bayanlarla istanbul anadolu yakasından tanısıp görüsmeyi arzu ediyorum benimle aynı düsüncede olan bayanlar bana ulasırsa sevinirim yasıma yakın yada benden buyuk olgun bayanlar tercihimdir, bana bu numaramdan ulasabılırsiniz, ist tercihimdir 0538 460 10 48

Cevapla
can 16 Temmuz 2017 - 17:24

Mrb ben can yasinizi gostermiyorsunux 541 61817 62 gorusmek uzere cesme

Cevapla
Kemal 15 Temmuz 2017 - 15:15

Merhaba nasilsiniz?
Istanbul beylikdüzü ndeyim. Yas 42
Tanismak isterseniz
kemalcelik1975@hotmail.com
Adresine yazabilirsiniz.

Cevapla
olgun_bey 11 Temmuz 2017 - 18:07

slm ben erkan yaş 47 kamoda calşan bıryım benım icın gıven ve gızlık çok önemlı kedın yanlız hısede ve mutsuz olan bayan arkadalkar tanşmak ve konuşak istrın benım icın cıdi olam ve gıven mutsuz haldaen mutsuz anlar trcım diyarbakır.ve ş.urfa cevrs 05355973813

Cevapla
reşat 11 Temmuz 2017 - 14:16

mrb ist reşat gunun en guzel en tatli bayani gunuzde sizin kadar guzel ve tatli olsun bi şans versen tanişak

Cevapla
Can emre 11 Temmuz 2017 - 13:40

Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0536 918 64 95 ..

Cevapla
Barış 11 Temmuz 2017 - 12:38

Selam 175 boy 60 kg atletik biriyim. Çikolata fabrikasında çalışıyorum. Olgun biriyle tanışmak istiyorum. Tercih ve iletişim için bekliyorum. 05375807888

Cevapla
Barış 11 Temmuz 2017 - 12:37

Selam 175 boy 60 kg atletik biriyim. Çikolata fabrikasında çalışıyorum. Olgun biriyle tanışmak istiyorum. Tercih ve iletişim için bekliyorum.

Cevapla
Gokay 10 Temmuz 2017 - 18:33

Selammm olgun bayanlar

Cevapla
reşat yilmaz 10 Temmuz 2017 - 13:40

mrb ist pendik reşat erzurumluyum 40 yas bakimli atletik yapili kasli spor yapmayi seven gunluk 2 saat bi şans verirseniz tanişmak isterim bi kahvenin 40 yil hatri vardir bi kahve icmeye davet etsem

Cevapla
Bora oz 9 Temmuz 2017 - 21:49

merhaba Denizli den bora denizli ve çevresi ne istedi ni bilen anlayış li bayan arkadaş arıyorum lutfen konusmayacak ve tanis mak isdemeyen mesaj atmasin ciddi olanlar lutfen 0541 352 64 07
denizli ve çevresi gerçekten evlilik düşünen ciddi dürüst bayan arkadaş arıyorum ne istedini bilen bayan arasin

Cevapla
can 9 Temmuz 2017 - 17:32

Olgun bayanlari bekliyorum 541 6181762

Cevapla
Yağız akın 9 Temmuz 2017 - 05:26

Mrb ben yağız izmir den en güzel sohbetlere varmışım 36 yaşındayım 1.85 boyuna yağız delikanlıyım ….05534514723

Cevapla
Yağız 9 Temmuz 2017 - 05:23

Mrb ben yağız izmir den en güzel sohbetlere varmışım 36 yaşındayım 1.85 boyuna yağız delikanlıyım ….05534514723

Cevapla
Durdali keyıkcı 4 Temmuz 2017 - 10:53

Slm tam aradıgın erkegım tanışmak istersen numaramı yazıyorum 05365435939

Cevapla
mert sert 4 Temmuz 2017 - 09:18

olgun bayanlarla tanışmak istiyorum 506 855 74 18 aydın kuşadası didim cevreleri

Cevapla
emre ben 4 Temmuz 2017 - 06:18

meraba ben bakımlı hijyenik vede güzel 37 yaşında izmirden mutlu son lar yaşarız bayanlar bekliyorum sevgiler
0532 630 33 90

Cevapla
Ali can 30 Haziran 2017 - 04:37

Mrb 36yas istanbuldan sporla ugrasiyorum ben olgun bayanlardan 40 üstü bayanlardan hoslabiyorum gerçekten ilgilenen varsa bekliyorum aramasını..05433540119

Cevapla
Deniz 30 Haziran 2017 - 03:14

Slm İst dan deniz ben 178 boy 70 kilo da 36 yasında dul bir beyim dış görünüşüm ve dünya görüşüm olarak hoşlanacagınıza inandığım biriyim sizi çok beyendim tanışmak isterim en azından bir fırsatımız olursa sevinirim yüzünüzden gülmeniz eksik olmasın 5414844497

Cevapla
can 30 Haziran 2017 - 01:39

544 596 4971 izmir bekliyotum

Cevapla
Nuri 29 Haziran 2017 - 12:42

Merhaba 532 743 93 21

Cevapla
Olgun Seven Genç 28 Haziran 2017 - 12:20

Mrb. 45 – 60 yaş arası Olgun Kadınlardan hoşlanıyorum. Ben 32 yaş gencim. Sizinle tanışmak isterim.
romantica34@mynet.com

Cevapla
ahmet çiçek 27 Haziran 2017 - 20:23

selam ben ahmet şanlıurfadan yazıyorum bende olgun bayanlardan hoslanıyorrum mesaj atabilirsin suram6336@gmail.com

Cevapla
Selim soydan 26 Haziran 2017 - 06:17

Mrb ciddi ve kendine güvenen Elit HANFENDİLERİ BEKLİYORum 05324125217

Cevapla
hasan 24 Haziran 2017 - 23:35

ben burada cok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
Fatih 23 Haziran 2017 - 16:27

Merhaba yaşim 32 aslen diyarbakirliyim mersinde yasiyorum olgun bir bayanla tanisip 35 55 yas arasi onunla yaşayabilirim 05457666366

Cevapla
mehmet 22 Haziran 2017 - 02:13

Mrb ben mehmet s.urfaliyim urfali dul bayan varsa yazabilirler kendimi tanisinca anlatirim 05360355529

Cevapla
Uğur 21 Haziran 2017 - 23:30

Merhaba Handan. Adım Uğur. 28 yaşındayım,mühendisim. Gezmeyi, eğlenmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı severim. İlgilenirsen aramanı beklerim. 0537 882 55 00

Cevapla
alper can 21 Haziran 2017 - 13:38

Alper ben. 40 yaşındayım. Ara görüşelim. 05419679059.

Cevapla
Hakan5438168126 18 Haziran 2017 - 16:57

Erhaba ben hakan.adanada yaşıyorum.40yaşında bir beyim. siznle tanışmaktan mutluluk duyarım.herhangi bir maddi beklentim yok.görüşmek dileğiyle.

Cevapla
Murat 18 Haziran 2017 - 02:21

Bir telefon kadar yakın 05050277216

Cevapla
cengiz aslan 15 Haziran 2017 - 18:23

merhaba istanbul bahçelievler de ikamet ediyorum sizin içinde uygunsa tanışmak isterrim sizinle

Cevapla
Namık gönen 14 Haziran 2017 - 21:37

Merhaba en içten kalbi duygularimla sizi tanımama izin verir misiniz sevgilerimle
05385143298 proje müdürü namik

Cevapla
erkan ercin 14 Haziran 2017 - 17:24

merhaba ben erkan sizinle tanismak isterim sizde isterseniz tabikide

Cevapla
eren erdem 13 Haziran 2017 - 17:02

merhaba yaş 29 bekarım boy 170 65 kilo atletik vücutlu bakımlı temiz hoşgörülü esmer yapılı kaslı erkekğim ciddi dul bekar evli bayanlar dost sırdaş arkadaş şehir fark etmez 25 yaş üstü bayanlar görüşme engeli olmayan güven içinde ben kayseride işim gereği her yerde olabiliyorum 0531 515 05 75 büyük ve alın damarlı seven ciddi her konuyu konuşabileceğim dost arakdaş aile kavramını bilirim aklı başında başı boş insan değilim

Cevapla
can canısı 4 Haziran 2017 - 00:53

merhaba bayanllar ben can cakır trabzon ve cevre illerdeki bayan arkadaşlar daha cok olgunlar tercihim isteyipte yaşayamadığınız tüm fantazilerinize acığım telefon acmanız veya mesaj atmanz yeterli boş muhabbet edenler yazmasın gizlilik ve güven en ön planda mesajlarınızı bekliyorum yaşm 41atletik birisiyim 05530695961 aramanızı bekliyorum

Cevapla
can 3 Haziran 2017 - 01:25

Mrb olgun cekici guzel bayanlar ben 38 yasindayim ne istedigini bilen ve yildizlarin uzerinde ucmak isteyen bayanlari bekliyorum cesme de yim sizleride brklerimmsj atmaniz yeterli 541 618 1762cesme izmir

Cevapla
Berkcan 2 Haziran 2017 - 13:14

İstanbuldan bekcan olgun bayanla tanısmal istiyorum yasım 30 05544868666 maddi sıkıntım yok

Cevapla
Honour 26 Mayıs 2017 - 22:01

Çok tatlı gülümsüyosun…
37 yaşında bir erkeğim istanbul da yaşıyorum.
Umarım tanışma fırsatı buluruz…

Cevapla
yavuz 26 Mayıs 2017 - 12:26

mrb gunun en guzel en tatli bayani ist atasehir yavuz 36 yas atletik yapili karizma vucut geliştirme sprou yapiyorum bi sans verirseniz sevinirim tani sen karar ver

Cevapla
Özgür yılmaz 25 Mayıs 2017 - 21:59

Merhaba Tanışmak isteyen bayan arkadas numaram 0543 947 31 38

Cevapla
Mahmut 19 Mayıs 2017 - 01:50

Merhaba ben mahmut 25 yasindayim amator kitboxcuyum. Spor benim hayatimin bi parcasi. Dilerseniz. Tanisalim. Tanismak icin mesaj atmaniz yeterli 05413203594

Cevapla
Recep 16 Mayıs 2017 - 21:39

Hayırlı akşamlar nasılsınız handan hanım istanbul avrupa yakasindayim sizi yakindan tanımak istiyorum yaş 36 boy 182 kg80 buğday tenli kahverengi gözlü güvenlik işinde çalisiyorum ne yasarsak aramızda gizlilik içinde kalır
ozel_gizli@outlook.com.tr adresimden yazabilirsin bekliyorum

Cevapla
sami 16 Mayıs 2017 - 06:13

slm 05301245573bayanların aramasını beklıyorum

Cevapla
Mahmut sel 16 Mayıs 2017 - 04:21

05414273691

Cevapla
Mahmut Sel 16 Mayıs 2017 - 04:20

Sizinle tanışmak istiyorum

Cevapla
Can yıldız 15 Mayıs 2017 - 03:38

05457121975 .tanışmak isteyen arasın

Cevapla
Çetin AYDIN 15 Mayıs 2017 - 02:14

Slm ben çetin k.maraşlıyım k.maraşta ikamet ediyorum 36 yâşındaym bir evlilik yaptım evlenmeyi düşünen bayanlardan çağrı bekliyorum 0537 366 50 87

Cevapla
Sabahattin 14 Mayıs 2017 - 06:11

Slm 43 yaşındayım uzun boylu esmerim sizinle tanışmak isterim .sizin dilinizden en güzel ben anlarim 541.506.8578

Cevapla
Sedat Değirmenci 13 Mayıs 2017 - 01:35

Merhaba güzel olgun bayan sizinle tanışmak isterim mersin 44 ….05362587308 mesajınızı bekliyorum

Cevapla
Serkan 12 Mayıs 2017 - 18:49

Merhaba çok tatlısınız sizi tanımak isterim 0 besyuz 30 yediyuz 60 doksan beş 00 bekliyorum tsk

Cevapla
Sait 10 Mayıs 2017 - 13:38

Aramanı bekliyorum 05389140321. Yaş im 35 sizi her türlü tatmin ederim

Cevapla
Sinan duman 9 Mayıs 2017 - 11:24

Selam 05422901210

Cevapla
Sinan duman 9 Mayıs 2017 - 11:23

Selam

Cevapla
Sait 8 Mayıs 2017 - 23:23

Sizin gibi olgun ve hoş bir bayanla tanışıp beraber olmak için cevabınızı bekliyorum numaram 05389140321

Cevapla
Erdem ramkoski 6 Mayıs 2017 - 16:40

Merhaba handan hanim ben erdem yasim23 ve İstanbul da oturuom ve spor yapiom vücudum atlatik bir vücudum var ilgilenir sen atamanı isterim 5419664249

Cevapla
bayram akbulut 6 Mayıs 2017 - 10:45

merhab handan hanım fazla myazmaya gerek yok bence 05349231761 ara mesaj at istanbul zeytinburnan kendi evimde yaşıyorum yanlız 26 yaşındaıym kazlı sportik vucudumu beğenirsin bence bekliyorum muck 😀

Cevapla
Bora Doga 4 Mayıs 2017 - 11:35

Handan Hn merhaba, cok hos ve kadınsı bir bayansınız.Guzel enerjiniz yuzunuzdeki gülümsemeden bile hissediliyor. 38 ysdayım.Spor yapmayı seviyorum.BU bir yasam tarzı.Sizinle tanışmayı cok isterim.Geri donuşunuzu bekliyor olacağım.Gorusmek uzere

Cevapla
Sedat 4 Mayıs 2017 - 08:05

Guzel hayirlisabahlar tanismak isterim evet nen olgun bayandan hoslaniyorum ama ne isdegini bilenle olmak isterim spor severim günüm hep denizde geçer balık tumaya seviyorum ve yüzmeyi de mersin 05362587308

Cevapla
Hasan azman 4 Mayıs 2017 - 02:20

Merhaba guzel insan senu tanimayi isterim tabi sende istersen 05456651648 donmeni isterim

Cevapla
ismail 3 Mayıs 2017 - 18:27

Merhaba. 37 yaşındayım. Bursa doğumluyum. İstanbulda yaşıyorum. Müsait oldugunuzda whatsapp yazarsanız sevinirim. 05382529200

Cevapla
Sinan er 1 Mayıs 2017 - 17:18

Slm hanfendi tanimak istedim sizi ben 37 yaşımdayım buda numaram 05364222319

Cevapla
Er koc 29 Nisan 2017 - 22:46

Slm 05365140502

Cevapla
adem 24 Nisan 2017 - 12:44

1.76boy kilo esmer tenliyim beğenirsiniz görüşürüz 05304199347

Cevapla
serhat 22 Nisan 2017 - 22:16

Slm tanisabiliz olgun bayanlardn hoslaniyrm yas 37 tsk 05326471102

Cevapla
Kemal 22 Nisan 2017 - 16:58

Wp mesaj atın bayanlar 05347817305

Cevapla
REFİK YILDIZ 22 Nisan 2017 - 01:21

Merhaba ankaradan refik ilaninizi.okudum yaşım 54 yeni emekli oldum esimden ayrildim yalnız yasiyorum spor yapmayi ozellikle yürüyüş yapmayı çok severim benimle yalnizligimi paylasmak isterseniz tanışalım tel nin0 536 437 94 07 dir

Cevapla
mertsu 21 Nisan 2017 - 15:30

Merhaba dön bana

Cevapla
murataci 21 Nisan 2017 - 12:26

benk.maraştan muratolgun hoş bayanlarla tanışmak isterim yaş42 05061458176 numarayı araya bilirsiniz

Cevapla
bekir 21 Nisan 2017 - 08:53

43 YAŞINDAYIM SİZİN İCİN UYGUNSA SİZİ TANIMAK İSTERİM

Cevapla
Arman 21 Nisan 2017 - 00:40

543 7923517 aradigin bende

Cevapla
    Arman 21 Nisan 2017 - 05:20

    Bayanlar arayın beni

    Cevapla
ali yıldız 19 Nisan 2017 - 01:11

05372814876 numaram bu istersen tanışırız

Cevapla
ali yıldız 18 Nisan 2017 - 22:23

slm hanfendi ben alanyadan ali olgun olmak ve oldun alanı tercihim aynı yani tanişmak isterseniz tanışalım

Cevapla
Erdoğan Varilci 18 Nisan 2017 - 08:52

Selm bende ariyorum es bulamadm ara konusalm 05387640478

Cevapla
Poyraz demir 18 Nisan 2017 - 05:41

Mrb Handan ben 32 yaşındayım yazdıklarınızı okudum ve kendi kendime tam beni arıyor dedim eğer tanışmak konuşmak isterseniz bu benim numaram 05303736948 ilk önce tanıtıcı mesaj atsanız sevinirim

Cevapla
Bunyamin bedir 18 Nisan 2017 - 05:37

Sizinle tanışmak isterim

Cevapla
Nazim ozkan 18 Nisan 2017 - 05:21

Slm Ben 35 yasinda biriyim esimden ayrildim yurt disinda yasiyorum gorusmek isterseniz 00436641612721 mesaj atin Ben ararim

Cevapla
Çağlar 18 Nisan 2017 - 04:49

İyi günler hamfendi sizinle tanışmak isterim.İlanızla ilgileniyorum benimle itibata geçermisiniz?Çağlar İstanbul şişli 05318362051

Cevapla
Fatih altınparmak 18 Nisan 2017 - 02:30

Meraba 39 yasndayim tanismak istiyorum 05079719220 her türlü yanindayim

Cevapla
levent köse 17 Nisan 2017 - 19:47

Çok hoş birine benziyosun ne zaman gòrüşebiliriz

Cevapla
Serdar 13 Nisan 2017 - 00:19

Adım Serdar Sizinle tanışmak istiyorum 56 yaşında hiç göstermiyorsunuz ilanınız da 25 yaş yazmışsınız ama 15 yaşındaki bir kişiyi ben sizin yanınıza yakıştıramıyorum Çünkü olgun kişiler olgun insanlarla arkadaşlık etmeyi iyi bilir Ben olgun bir insanım Her yerde arkadaşlarım var olgun kişiler olgun erkek arıyorsanız Ben sizinle tanışmak isterim olgun bir insan olarak lütfen sizde benim gibi bir olgun bir insanla tanışmak isterseniz olgun bayan arıyorum diye girdim bu siteye yaşım 52 yaş kriterinize uyuyorsam konuşup tanışabiliriz

Cevapla
    Sait 9 Mayıs 2017 - 22:54

    Selam olgun ve güzel bayan mesajınızı bekliyorum 05389140321

    Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ