öğretmen bayanım erkek arkadaş arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

41

öğretmen bayanım erkek arkadaş arıyorum

öğretmen bayanım erkek arkadaş arıyorum

selam arkadaşlar kendini bilen sevgiye ihtıyacı olan erkeklerle tanışmak istiyorum aşık olmak kadını olmak istiyorum evlendim boşandım şuanda hayatımda kimse yok boşanalı 4 yıl oldu yalnızlık çok dokunmaya başladı tanışacağım kişiyle evlilik niyeti ile tanışmak isterim boşboş sevgili olacak yaşta değilim güzel bir bayanım öğretmenim ilk okulda sevecen sempatik sevdiğine değer veren biriyim karşımdakininde beni değerli hissettirmesin lazım yazacak kişilere tşk ederim

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:oretmen arkadas ariyomDul bayan ögretmen evlemekizmirden oretmen arkadas ariyomDul bayan ögretmen evlemek bursaDul bayan ögretmen evlemkerkek aryorum benim watsaap numaram şimdi arayın konuşalımBursa ögretmen bayan dulBursa dul bayan ogretmen evlenmekDul bayan ögretmen evlenmek bursadul bayan öğretmen

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Mustafa kahraman 5 Ocak 2018 - 04:03

Merhaba ankaradan mustafa ben tanimak istersen
05469431246

Cevapla
ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:26

mrb bende kamuda çalışıyorum bende boşandım 2 yıl oldu yalnızım tanışmak isterim 5433886518

Cevapla
Mert 13 Aralık 2017 - 23:22

Merhaba ben Mert A Yaşım 35
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım
Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum TEL 05071647673

Cevapla
s.g 4 Aralık 2017 - 20:11

slm güzel insan

Cevapla
can dundar 29 Kasım 2017 - 14:49

selamlar bende senin gibi susamis biriyim seninle tanismak isterim hollandada kaliyorum uuzaklari jakin edelim tel 0031686147906

Cevapla
Samet 27 Kasım 2017 - 20:47

Mrb ben samet istanbulda yaşıyorum dürüst sevecen sempatik şirin biriyimdir aynı özelliklerde bir hanfendigle tanış isterim ilgilenen hanfendiler bu numaramdan ulaşabilirler 05396430449saygilarimla samet

Cevapla
05388949521engin 16 Kasım 2017 - 21:55

ist ümraniyeden engin ben amacım drstlük çerçevesinde arkdaşlık dostluk sırdaş olucak bayan arkadaş arıyorum 0538 894 95 21

Cevapla
hüseyin koç 17 Ekim 2017 - 12:54

slm ben hüseyin balikesir yas45 bekarim samimi ve dürüst bayanlar arasin tercihım balıkesir ve yakınlardir 0543 66 24 278

Cevapla
Kemal05067013139 16 Ekim 2017 - 09:03

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

Cevapla
drraşikarr 5 Ekim 2017 - 21:35

sslm ist anadolu yakasında mali müşavirim adm deniz sizi sizle tanımak isterm tel.0.534,260.06.58 görüşmek dilerm

Cevapla
Hasan 22 Eylül 2017 - 00:35

Selam nasilsiniz sizinle tanismak istiyorum yaz

Cevapla
Mustafa ulaşlı 18 Eylül 2017 - 03:27

Meraba ben antalyada yasiyom esmer 175 boyundayim

Cevapla
Mustafa ulaşlı 18 Eylül 2017 - 03:24

002378000544

Cevapla
Onur guler 28 Ağustos 2017 - 00:41

Ankaradan bayanlarla tanışmak ısterım 05424816162

Cevapla
Seyit 27 Ağustos 2017 - 18:58

Ôgretmen 05442770358

Cevapla
Ferhat 26 Ağustos 2017 - 21:04

Mrh ben Ferhat yurtdisinda yanliz yasayan bir insanin benimle bu guzel ulkede yasamak isteyen bayanla tanismak isterim burda evim araban var Turkiet evim var bir iki gunluk istemiyorum. Ben ömur boyu olsun wapsap 0046737647306 Ferhat ??????????

Cevapla
meji 24 Ağustos 2017 - 19:51

Mb hala yanlizmisiniz?

Cevapla
Adem 24 Ağustos 2017 - 14:49

Kitap gibi kadınları imlası bozuklar anlayamazlar demiş şair, bu anlayışla profilinizi gördükten sonra size mesaj yazmak istedim, üniversite fakülte mezunu, eğitim sektöründe yer alan, anlayışlı, içten, nerede ve nasıl haraket etmesini iyi bilen, enerjik, iletişime önem veren, doğal olmayı seven, uyumlu, görünüşü oldukça bakımlı, temiz ve son derece düzgün olan 1.80 boyunda 80 kiloda kumral mavi gözlü çekici ve dikkat çeken bir insanım diyebilirim, her ne kadar insan kendisini yazarak ifade etmeye çalışsada önemli olan karşı tarafın nasıl gördüğüdür, buda ancak tanışarak ve yaşanılarak sunulabilir, kabul ederseniz whatsapptan veya telefondan iletişim için sıfır beş yüz kırk iki üç yüz kırk dokuz sıfır altı sıfır dokuz olarak bana ulaşabilirsiniz, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cevapla
murat bülbül 24 Ağustos 2017 - 10:57

mrb tanışabiliriz seninle kahve olur bahanesi belkide bir bardak çay 05444148001

Cevapla
Atacan 23 Ağustos 2017 - 21:35

Merhabalar hoş alımlı bir bayansınız bende kamuluyum bekarım istambulluyum sizinle tanışmayı çok isterim dilerseniz byatacan@outlook.com

Cevapla
mehmet er 14 Ağustos 2017 - 18:24

52 yş 168 boy 72 kilom tanışmak isterim

Cevapla
cafer 14 Ağustos 2017 - 17:32

selam canim çok tatlısin senile tanişmak isterim 0541 625 0164

Cevapla
Gurdal 21 Temmuz 2017 - 00:03

Selam seninle tanismak isterim 05353427988

Cevapla
ibrahim 23 Haziran 2017 - 23:26

Merhaba Hayır li akşamlar nasılsın inşallah iyisindir hayırlı ramazanlar şimdiden ramazan bayramını kutlarım hayırlı bayramlar a ismim İbrahim yaşım 36 by 174 65 kg yeşil ela karışık gözlüyüm minyon tipli tim hemen sinirlenir çok sürmez unuturum kin nefret bilmem duygusal kendi halindeyim atık bir insanım kolay kolay yorulmam çevrem tarafından sayılan ve sevilen biriyim kimsenin tavuguna kış demem mesleğim garson saçlarım çok sert kolay kolay yatmaz bense sürekli kisa tutarım genelde spor giyinmem sigaram ve alkol yok hiç içmedim sigara cahil zamanda birat kadar içtim aslen konyaliyim ama doğma büyüme il Aksaray da ikamet etmekteyim biz on kardeşiz dokuz öz bir tane herkes ayrı ayrı yerde rahmetli babam iki yapmış önceki eşinden bir tane en büyük abim var ben yedi numarayım annem ve babam sizlere ömür neyde başını arıt tim çok çok ÖZÜR DİLERİM SENLE TANIŞARAK ÖNCE ARKADAŞ LIK SONRA EVLİLİK DÜŞÜNÜYORUM TURKUY E MİN HER İLİNDE İKAMET EDEBİLİRİM YURT HARİÇ LÜTFEN MÜMKÜNSE E N KİSA ZAMANDA SMS BEKLİYORUM O553 869 2397 ibrahimerdemkoc1981@gmail.com wapsap var teşekkür ederim

Cevapla
Süleyman 20 Haziran 2017 - 11:25

Merhaba tanışmak isterseniz telefonum 05323062823 iyi günler dilerim

Cevapla
Orhan ozturk 11 Haziran 2017 - 11:15

Mrba ogretmen hanim bende senin gibi aşka sevgiye sevgiliye yani insan olan bir insana ihtiyacım var hayat arkadaşım can yoldaşı olacak hanıma canım feda yaş. 49 85 klo 1.80.boy daha detaylı gorusmek için bir birimizi tanımamız gerekiyor saygalir hanım efendi

Cevapla
Ferhat 11 Haziran 2017 - 10:12

Mrh ben senin gibi dusunuyorum Ben yurtdisanda yasiyorum. Tatil turkiet gidiyorum yanliz zor bir iki gunluk istemiyorum uzun yillar benim le mutlu olacak bayanla isterim wapsap wiber. Konusalim 0046737647306 Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
Hakan ozguven 6 Haziran 2017 - 12:46

Selam sizi tanımak isterdim sevgi saygı çerçevesinde hersey olur eğer düşünürseniz eposta adresim hakanozguven@hotmail.com

Cevapla
Soner 5 Haziran 2017 - 21:37

Slm 42 yaşında memurum sizinle tanışmak istiyorum turkuaz0935@hotmail.com tanışmak isterseniz mailinizi bekliyorum. .

Cevapla
Mahmut Sel 30 Mayıs 2017 - 08:43

Ben Konyalıyım eşimden ayrıldım 34yaşındayım Sizinle ileriye dönük arkadaşlık arıyorum

Cevapla
Mahmut Sel 30 Mayıs 2017 - 02:44

Ben Konyalıyım eşimden ayrıldım.34 yaşındayım.Numaram05414273691

Cevapla
    Mahmut Sel 30 Mayıs 2017 - 04:35

    Ben Konyalıyım eşimden ayrıldım.34 yaşındayım.Numaram05414273691Bende sizin gibi çok yalnızım niyetim ciddi

    Cevapla
Çetin 29 Mayıs 2017 - 21:24

Slm Hanım efendi

Cevapla
yilmaz 29 Mayıs 2017 - 17:49

merhaba hanfendi sizinla tanismak istiyorm 0533 779 79 46 ara tanisalim

Cevapla
burak özdemir 29 Mayıs 2017 - 13:25

Eglenceli vakit gecirmek icin dul bayan yada kendini tasiyacak kizlar tercihimmdir bana batan_gemi28@hotmail.com face adresimden ulasabilirsiniz. Tanidikca seveceksiniz.

Cevapla
İrfan 29 Mayıs 2017 - 10:56

Merhaba adim irfan ist ikamet etmekdeyim esimden bosanali iki yil oldu ozel bir sirkette calisiyorum kendi evim var sevdigimin degerini bilirim sizden hoslandim yasim 45 dusunurseniz arayin tanisalim 05549277410

Cevapla
METEHAN AYAKCIOLUK 29 Mayıs 2017 - 10:27

Selm öğretmen hanm naslsnz ben k.maraşlıym taş 34 evlydim ayrıldım bir sene oldu ayrılalı bende sizn gibi dertliyim sevgiye çok muhtacım ilgilenirsenz çok sevinirim tanışmak istiyorum sizinle 0537 366 50 87 saygılar.

Cevapla
erdi kaya 29 Mayıs 2017 - 01:11

Mrblar ben erdi malatyadan yas 26 sizinle tanismak isterim. Gizlilik bas prensibimdir 05313895605

Cevapla
Okan Öztürk 29 Mayıs 2017 - 00:23

Slm bende bosandim 1.5 yil oldu sizinle tanismak konuşmak isterim.5305222889

Cevapla
Oktay yiğit 28 Mayıs 2017 - 23:24

Mrb

Cevapla
Caner 28 Mayıs 2017 - 21:09

Merhaba ben kendimi tanitayim 180 boy 75 kg esmer ela gözlüyum gezmeyi eğlenmeyi müzik dinlemeyi severim Asla gergin ortamda oturmam gergin olduğum zamanlar alış veriş yaparım yada yatarim benimle uzun söre arkadaşlık yapan arkadaş arıyorum tanışırsak evlilikte olabilir Aşık olacağım biri olmalı cavapinizi bekliyorum saygılar

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ

şişli escort - www.cisem.biz - urla escort - buca escort - escort istanbul