mutluluk ariyorum !!!
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

38

mutluluk ariyorum !!!

mutluluk ariyorum !!!

Fransadan Selamlarr !!! Ben Aysima Fransada yasiyorum turk kokenliyim , dogma buyume buraliyim 26 yasinda bekarim 168 boyunda 58 kg , lise mezunuyum Kuaforluk yapiyorum Ayilemle yasiyorum . Kendimi cok yalniz ve mutsuz hissediyorum ciddi ve evlilik dusunen bir erkekle tanismak ve yuva kurmak istiyorum! yalani dolani hic sevmem , oyun ve bos sohbet pesinde ki kisiler hic yazmasin aramasin !!! Mutlu olmak , hayati severek mutlu gecirmek istiyorum. Insallah karsima temiz ve dusgun karakterli kendini bilen biri cikar Ulke ve sehir hic onemli degildir ! Whatsapp numaram

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:türbanlı arkadaşgazi antep dul bayanlarin telefonudul bayan telefon numaralarigenç kız numaralarıtlf da muhabbet edecek bayantlfonda beni bosaltacak kadin ariyomçorum\da kadınarıyomdul bayan whatsapp bayan telefonelazıg hayat kadın cep numaralarıbedava kiz nosu ucretsuz

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Yasin öge 10 Ocak 2018 - 17:44

Merhaba aysima yasin yaş 37 ciddi bir eş istiyorum bekarım numaram 05439513634 ben malatyalıyım aramanı beklerim

Cevapla
Serdar dindaroğlu 10 Ocak 2018 - 13:21

Sa hanfendi ben istanbul dan sözlerinizi karşısında nekadar ciddi olğunuzu anlamışoldum müsayitseniz görüşebiliriz 05377090901

Cevapla
Ilken arslan 4 Ocak 2018 - 19:41

05412754417 bayanlar arasinsadece

Cevapla
ömer sermenli 4 Ocak 2018 - 02:15

merhaba ben ömer bekarım hiç evlenmedim niyetim evlenip yuva kurmak.
Hatay’da ikamet etmekteyim yaş:31 boy:1.81 kilo:85 Karayollarında Kadrolu Makina operatörüyüm ciddi ve evlenmek isteyen bayanlar arayın veya çağrı atın ben arıyabilirim.
No: 05465484881

Cevapla
Bülent 3 Ocak 2018 - 14:55

Slm bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
Ferhat 28 Aralık 2017 - 22:27

Mrh ben Ferhat yurtdisinda yasiyorum seni tanimak isterim burda evim araban maddi durumun cok iyi Allah sukur cok guzel is var Sende izin verirsen Seninle wapsap konusmak isterim 0046737647306

Cevapla
Mersinden hakan 27 Aralık 2017 - 22:36

Mersinin güzel bayanları benim için yaş önemli deil her yasta bayanlar aramanizi bekliyorum 05357335310

Cevapla
okan 25 Aralık 2017 - 00:18

aysima hanımlagöruşmek isterım

Cevapla
okan 33762084479 paris 24 Aralık 2017 - 23:54

ararsanıztanışırız inşalah iyı olur

Cevapla
okan 24 Aralık 2017 - 23:45

tanışalım sonuç inşalah iyıolur

Cevapla
mehmet ince 22 Aralık 2017 - 11:01

sim

Cevapla
hüseyin 20 Aralık 2017 - 22:27

05452491608

Cevapla
remö 13 Aralık 2017 - 01:56

mrb

Cevapla
Hüseyin köse 12 Aralık 2017 - 21:52

Slm.sizinle tanışmak isterim hanım efendi.534 911 49 31.

Cevapla
Ahmet 9 Aralık 2017 - 15:46

Slm ben hat aydan Ahmet 0535 665 21 77 istedigin zaman çağrı atabilirsin

Cevapla
Özgür kaya 9 Aralık 2017 - 14:38

Slm fatma hanım nımaranı gönder konuşalım tanışalım

Cevapla
Ali göker 6 Aralık 2017 - 23:18

Merhaba ben Malatya dan aliyş 37 dulum benim gibi dul bayanlardan telefon bekliyorum ileri dönük arkadaşlik için 532 581 74 98

Cevapla
Hüseyin kurt 6 Aralık 2017 - 23:15

0531 778 87 27 bayan arkadaş aranıyor

Cevapla
Dogan 6 Aralık 2017 - 01:04

Slm adm Doğan tanismak isterim 05051451534

Cevapla
erdal 3 Aralık 2017 - 22:52

slm 555 636 70 51 tanışalım.

Cevapla
Alber taş 2 Aralık 2017 - 16:04

Mrb aysima eğer kabul ederseniz sizinle tanışmak istiyorum niyetim citti bir yuva kurmak istiyorum numarami birakiyorum arar saniz sevinirim 05468690145

Cevapla
Hasan 2 Aralık 2017 - 15:18

Mrb sizinle tanışmak isterim eğer sizde uygun görürseniz 05546619035

Cevapla
halil ibrahim alçay 1 Aralık 2017 - 23:39

mrb canım

Cevapla
Merhaba 1 Aralık 2017 - 00:48

Sizinle tanışmak isterim

Cevapla
Arif Oba 30 Kasım 2017 - 13:46

Slm. Adana’da yaşıyorum;Mesleğim sosyolog : danışmanlık ve takip işleri ile ilgiliyim.. ,Duruş sahibiyim. Rafine duygularımla şunu ifade edeyim ki .muhteşem güzelsin.Karun’un,, hazinelerini mi , seni mi deselerdi! Dilemma yaşamadan, seni tercih ederdim. düzeyli iletişim taraftarıyım. Benimle tanışmak istermisin? Face adım : Arif Oba ( Beyaz gömlekli ve kırmızı spor arabaya dayalı halde. )

Cevapla
Arif Oba 30 Kasım 2017 - 13:40

slm.

Cevapla
Eray 27 Kasım 2017 - 21:57

Ben Eray Çanakkale de oturuyorum 27 yaşındayım durustum içkim kumarın yok ciddi düşünen güvenen bayanlar la tanışmak istiyorum numaram 0546 720 29 16

Cevapla
Göksel DURU 26 Kasım 2017 - 23:52

umarım bana ulaşırsınız

Cevapla
Ali 25 Kasım 2017 - 19:18

Mrb ben sizi tanımak istiyorum nasipse konuşalım ararsan sevinirim 05465303733

Cevapla
Alperen 24 Kasım 2017 - 15:46

Mrb yaşım 34 bekar yakışıklı mutluluğu arayan biriyim tanışınca detayları anlatırım . +905464894612

Cevapla
hüseyin koç 24 Kasım 2017 - 09:17

slm ben hüseyin balikesir yas45 arayin bayanlar tanişam 0543 66 24 278

Cevapla
hüseyin koç 24 Kasım 2017 - 09:16

slm ben hüseyin balikesir yas45 arayin bayanlar tanişam 0543 66 24 278

Cevapla
Beyazit Hakbilen 24 Kasım 2017 - 00:45

05315571496 are beni

Cevapla
onur 21 Kasım 2017 - 22:03

merhaba hanımefendi adım onur tanısmak isterim evlenmek yuva kurmak istiyorum nasipse sikin biriyim allahtan korkan kısmetmı bulamadım inş siz olursunuz ailemle yasıyorum tel05438781214 watsap var

Cevapla
İSMAİL KAHRAMAN 21 Kasım 2017 - 14:15

ben emekliyim almanyada türkiyeden 47 57 yaşlarında kötü alışkanlığı olmayan bayan arkadaş arıyorum istanbulda yaşıyorum tel 05333016594 mesaçlarınızı bekliyorum selamlar

Cevapla
    Fatma yildirim 1 Aralık 2017 - 00:50

    Sizinle tanışmak isterim

    Cevapla
      Sedat dwnoz 5 Aralık 2017 - 09:47

      Slm fatma yildirim sizle. Yakindan tanismak isterim ya

      Cevapla
      Ahmet 17 Aralık 2017 - 23:22

      Slm ahmet ben istanbul 40 ys 170 by 68 kg samimi dürüst biriyim olgun bayan arkadaş arıyorum 546 737 84 91 email vatan3434434@gmail.com

      Cevapla
Mersinde Eskort


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ