mutluluk ariyorum !!!
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

21

mutluluk ariyorum !!!

mutluluk ariyorum !!!

Fransadan Selamlarr !!! Ben Aysima Fransada yasiyorum turk kokenliyim , dogma buyume buraliyim 26 yasinda bekarim 168 boyunda 58 kg , lise mezunuyum Kuaforluk yapiyorum Ayilemle yasiyorum . Kendimi cok yalniz ve mutsuz hissediyorum ciddi ve evlilik dusunen bir erkekle tanismak ve yuva kurmak istiyorum! yalani dolani hic sevmem , oyun ve bos sohbet pesinde ki kisiler hic yazmasin aramasin !!! Mutlu olmak , hayati severek mutlu gecirmek istiyorum. Insallah karsima temiz ve dusgun karakterli kendini bilen biri cikar Ulke ve sehir hic onemli degildir ! Whatsapp numaram

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:türbanlı arkadaş

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Ali göker 6 Aralık 2017 - 23:18

Merhaba ben Malatya dan aliyş 37 dulum benim gibi dul bayanlardan telefon bekliyorum ileri dönük arkadaşlik için 532 581 74 98

Cevapla
Hüseyin kurt 6 Aralık 2017 - 23:15

0531 778 87 27 bayan arkadaş aranıyor

Cevapla
Dogan 6 Aralık 2017 - 01:04

Slm adm Doğan tanismak isterim 05051451534

Cevapla
erdal 3 Aralık 2017 - 22:52

slm 555 636 70 51 tanışalım.

Cevapla
Alber taş 2 Aralık 2017 - 16:04

Mrb aysima eğer kabul ederseniz sizinle tanışmak istiyorum niyetim citti bir yuva kurmak istiyorum numarami birakiyorum arar saniz sevinirim 05468690145

Cevapla
Hasan 2 Aralık 2017 - 15:18

Mrb sizinle tanışmak isterim eğer sizde uygun görürseniz 05546619035

Cevapla
halil ibrahim alçay 1 Aralık 2017 - 23:39

mrb canım

Cevapla
Merhaba 1 Aralık 2017 - 00:48

Sizinle tanışmak isterim

Cevapla
Arif Oba 30 Kasım 2017 - 13:46

Slm. Adana’da yaşıyorum;Mesleğim sosyolog : danışmanlık ve takip işleri ile ilgiliyim.. ,Duruş sahibiyim. Rafine duygularımla şunu ifade edeyim ki .muhteşem güzelsin.Karun’un,, hazinelerini mi , seni mi deselerdi! Dilemma yaşamadan, seni tercih ederdim. düzeyli iletişim taraftarıyım. Benimle tanışmak istermisin? Face adım : Arif Oba ( Beyaz gömlekli ve kırmızı spor arabaya dayalı halde. )

Cevapla
Arif Oba 30 Kasım 2017 - 13:40

slm.

Cevapla
Eray 27 Kasım 2017 - 21:57

Ben Eray Çanakkale de oturuyorum 27 yaşındayım durustum içkim kumarın yok ciddi düşünen güvenen bayanlar la tanışmak istiyorum numaram 0546 720 29 16

Cevapla
Göksel DURU 26 Kasım 2017 - 23:52

umarım bana ulaşırsınız

Cevapla
Ali 25 Kasım 2017 - 19:18

Mrb ben sizi tanımak istiyorum nasipse konuşalım ararsan sevinirim 05465303733

Cevapla
Alperen 24 Kasım 2017 - 15:46

Mrb yaşım 34 bekar yakışıklı mutluluğu arayan biriyim tanışınca detayları anlatırım . +905464894612

Cevapla
hüseyin koç 24 Kasım 2017 - 09:17

slm ben hüseyin balikesir yas45 arayin bayanlar tanişam 0543 66 24 278

Cevapla
hüseyin koç 24 Kasım 2017 - 09:16

slm ben hüseyin balikesir yas45 arayin bayanlar tanişam 0543 66 24 278

Cevapla
Beyazit Hakbilen 24 Kasım 2017 - 00:45

05315571496 are beni

Cevapla
onur 21 Kasım 2017 - 22:03

merhaba hanımefendi adım onur tanısmak isterim evlenmek yuva kurmak istiyorum nasipse sikin biriyim allahtan korkan kısmetmı bulamadım inş siz olursunuz ailemle yasıyorum tel05438781214 watsap var

Cevapla
İSMAİL KAHRAMAN 21 Kasım 2017 - 14:15

ben emekliyim almanyada türkiyeden 47 57 yaşlarında kötü alışkanlığı olmayan bayan arkadaş arıyorum istanbulda yaşıyorum tel 05333016594 mesaçlarınızı bekliyorum selamlar

Cevapla
    Fatma yildirim 1 Aralık 2017 - 00:50

    Sizinle tanışmak isterim

    Cevapla
      Sedat dwnoz 5 Aralık 2017 - 09:47

      Slm fatma yildirim sizle. Yakindan tanismak isterim ya

      Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ

şişli escort - www.cisem.biz - urla escort - buca escort - escort istanbul