köylük yerde yaşıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

12

köylük yerde yaşıyorum

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız
10 Kişi oy verdi
Ortalama puan: 4,30.
Resmime yıldız verirmisin?
Loading...
köylük yerde yaşıyorum

merhaba sevgili erkekler köylük yerde yaşatan saf ve temiz bir bayanım evlenmek istiyorum ama bzim köyün erkekleri çok geveze geveze cıvık erkekleri hiç sevmiyorum erkek dediğin ses tonu ile bile konuşması ile kendini belli etmeli cıvık gevşek olmamalı ben kesinlikle böyle birini istemem yaşı önemli değil dul veya vekar olmasıda önemli değil hayatında kimse olmasın beni aldatmasın karıya kıza bakmasın benim için kafi lütfen kendini bu kriterlerde hisseden erkekler yazsın mesajlarınızı bekliyor olacağım

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
cem tokuc 5 Ağustos 2017 - 02:19

selam herkes evlenmek istiyor da evlenicek ne dürüst nede yalansız insanlar yok denicek kadar az ben karadenizliyim istanbulda yaşıyorum eger benimle helal ekmegimi paylaşıcak uzun bir yolda yürüyeceksen ben varım ama yarı yolda bırakıcaksan onada hayır ne dersin istanbula ayak uydurabilecekmisin işde numaram 46195842

Cevapla
Yusuf 30 Temmuz 2017 - 04:31

Mrb resimde çok masum dıygusal bir kızsın.Bende yıllardır köy öğretmenliği yapmaktayım .Eğer düşünürsen tanışalım
Tel:33285132

Cevapla
Zeki 13 Temmuz 2017 - 03:38

Merhaba ben samsundan zeki 36 yaşında bekar yalnız yaşayan olgun biriyim. Sempatik güleryüzlü saf temiz kalpli biriyimdir. Köyde de yaşadım şuan şehirdeyim malum çalışıyorum yinede arada bir gidiyorum aileme yardım ediyorum sizi tanımak isterim hoş güzel alımlı zarif bir bayansınız görüşmek ümidiyle sevgiyle sağlıcakla kal güzelim. Tel: 1 820 85 15 vatsaptan da ulaşabilirsiniz teşekkürler sevgiler saygılar

Cevapla
Doğan 13 Temmuz 2017 - 03:05

Merhaba ben doğan yaşım 28bursada yaşıyorum evin tek oğluyum arayın lütfen 13812652

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 20:34

lm mrb ben huseyin y38 kg60 b170 bekarim meslek aşci evim var citi dusunuyorum tabiki koylu olmak bi seref tir senin nekadar temiz duygularla hareket ettiyini cok iyi anliyorum citi anlamda senle tanisip mutlu bi yuva kurmak huxurlu bi hayat yasamak istyorum huseyin bn adana 4 458 39 49

Cevapla
Mustafa 28 Mayıs 2017 - 00:01

Merhaba sizinle tanışmak istiyorum 32 yaşındayim 5449011388

Cevapla
Şenol Özdemir 24 Mayıs 2017 - 08:20

Aradığınız özelliklerdeki için ben en uygun erkek benim bu no 87438147

Cevapla
mehmet 22 Mayıs 2017 - 20:51

Selam ismim mehmet 49 yaşında yım emekliyim antalyalı yaşıyorum her konuda olgun ve dürüst biriyim antalyada yaşamak isteyen hayat arkadaşı arayan dürüst bayan ile tanışmak istiyorum70657247 saygilarimile

Cevapla
ozan 22 Mayıs 2017 - 01:43

slm 31185950

Cevapla
yiğit çelen 21 Mayıs 2017 - 19:14

Selam ben Ankara dan Yiğit sizinle ileriye yönelik tanışmak isterim eğer sizin içinde bir mahsuru yok ise arayın çağrı atın mesaj atın ben size dönerim telim 7 898 39 61 saygılar sunarım.

Cevapla
kadir çakır 21 Mayıs 2017 - 16:32

Ciddi evlilik düsunen bayanla tanısmak istiyorum tırabzonda yaşıyorum evlenmiş bosanmıs olabilir insan olsun yeter

Cevapla
soner kaş 21 Mayıs 2017 - 16:07

62316914 adana ararsan sevinirim hiç evlenmedim

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ