evlilik istiyorum

144 Mesaj gönderildi.

evlilik istiyorum

Ben Feride 26 yaşındayım izmir de oturuyorum evlenmek istiyorum aşık olacağım ve ciddi düşüneceğim erkek arkadaşı arıyorum evlilik düşünüyorum benim gibi düşünen beyleri bekliyorum 23 50 yaş arası olursa sevinirim numaram 0545496**** ulaşmak isteyenler ulaşabilir

DİĞER İLANLAR

144 Mesaj Gönderilmiş
Kazikli habinar seni seviyorum benden evlenirmisin telefon numaram Almanya numarası hemen ara 04915758004194 8 Nisan 2019 - 06:10

Kazikli habinar seni seviyorum benden evlenirmisin telefon numaram Almanya numarası hemen ara 04915758004194 ara beni Almanya numarası

Cevapla
ezelsu 23 Ocak 2019 - 16:55

mrb ben ezelsu ileriye donuk allah korkusu olan bibeyle tanisip yuva kurmak istiyorum ya acikcasi nasibim kismetim buradaysa allahin izniyle gelirbulur beni insallah yalanci insannarla tanismayiz daha once hic evlenmedim yasim 25 boy 170 kilo 60 watsaptan arayin

Cevapla
    mert 27 Mart 2019 - 14:38

    izmirden yasim 34 ciddiysen ara 0545 474 76 28

    Cevapla
Yaşar 21 Aralık 2018 - 22:42

Slm

Cevapla
Eray bolat 28 Kasım 2018 - 21:15

Citih bir bayanla evlenmek yuva kurmak istiyom lütven dolandırıcilar aramasın Niyeti çiti olan kızlar arasın cep 0538 546 28 98

Cevapla
sevket 27 Eylül 2018 - 20:11

izmirde şevket ben yasim 33 tanisalim konisalim 0545 474 76 28

Cevapla
Baris 6 Eylül 2018 - 09:39

Slm 34 yas kastamonu maddi manevi destek olacagim bayan ariyorum yas ve sehir farketmez0.5.4.3.2.7.6.4.8.4.6

Cevapla
Osman 7 Ağustos 2018 - 01:52

Slm ben Osman yş 34 bekarım boy 1.75 kilom 65 esmerim ela gözlügüm meslek aşcı içkim kumarım yok dürüst biriyim yalanı dolanı sevmem allahtan korkarım kuldan utanırım ciddi dürüst bayanlar arasın 05393514532

Cevapla
Emrah 6 Ağustos 2018 - 00:58

Slm Ben istanbuldan Emrah 29 yaşındayım 167 boyundayım bekarım ailemle birlikte yaşıyorum. Özel bir fabrikada üretim bölümünde çalışıyorum. İstanbulda yaşayan 20 ile 30 yaş arası bayanlarla ciddi anlamda tanışmak ve ileriye dönük arkadaşlık kurmak istiyorum. Benimle iletişime geçmek isteyen bayanlar telefon numaramdan ulaşabilirler. WhatsApp var. Tel: 0535 686 45 33 0535 686 45 33

Cevapla
Emre 4 Ağustos 2018 - 22:06

Ben izmir de yaşıyorum boy 178 yas 23 ilgilenen bayanlar arasın 0541 816 93 04

Cevapla
Salih 4 Ağustos 2018 - 16:15

Slm ben Ankaradan salih 38 yaşında bekar hiç evlenmemiş bir kişiyim boyum 180 kilo 70 kumral bir kişiyim ciddi ve ileri dönük düşünüyorum Ankara içı ve yakın çevresi ciddi düşünen bekar bayan arkadaşla Tanışmak istiyorum

Cevapla
serkan 1 Ağustos 2018 - 21:34

serkan yas 38 evlenmel.istiyorum (555)(108)(97)(00)

Cevapla
mehmet 1 Ağustos 2018 - 08:37

Ankaradan yazıyorum ankarda yaşayan iyi niyetli sagılı bir bayanla tanışmak istiyorum ünü mezunuyum . resmi dairede görev yapıyorum. bayan arkadaş arıyorum 30.ile 40 yaş arası
hursit1965@hotmail.com

Cevapla
    funda 3 Ağustos 2018 - 13:09

    merhaba bende arkadaşlık arıyorum maddi anlamada beklentim yok sadece yanımda olsun benimle olsun yeterli

    Cevapla
      ibrahimkayacik 3 Ağustos 2018 - 13:43

      Merhaba funda hanim bende ibrahim yaş 37 175 b 70 KG da uzun boyluyum saçlarım pırasa olduğu söylenir yeşil ela gözlü yum burcum boğa kumralim daha önce hiç evlenmedim benim için kız dul sorun değil yeterki ALLAH KORKUSU OLSUN YETER eğer ciddi isen lütfen tanıtıcı smsleri kafi 0555 174.78 34 VAPSAP VAR

      Cevapla
      Ferhat 4 Ağustos 2018 - 08:12

      Mrh funda ben yurtdisinda yasiyorum. Seni tanimak isterim wapsap 0046737647306

      Cevapla
      Emre 4 Ağustos 2018 - 22:01

      Tanışmak isterim 0541 816 93 04

      Cevapla
      Hulusi 13 Ağustos 2018 - 20:05

      Selam funda tanışmak istiyorum senle
      Istersen tabi tel 5379234605

      Cevapla
      selim 23 Ağustos 2018 - 11:13
      Murat 3 Eylül 2018 - 11:08

      Funda Ara istersen görüşelim 23 yaşındayım boy 1.66 yaş 23 68 Kiloyum tel 545 965 28 26

      Cevapla
      Ahmet 6 Eylül 2018 - 06:10

      Merhaba tanışalım ahmeteren343536@gmail.com nerden

      Cevapla
      Özgür 7 Eylül 2018 - 16:54

      Selam merhaba ben Özgür seninle tanışmak vede seninle arkadaş olmak sana her şekilde her annamıyla sana yardımcı olmak vede her annamıyla senin yanında olmak isderim sana kısaca kendimi tarif edeyim 38 yaş 180 boy 75 kilo kumral kahverenkli gözlü esmer yapılı beyim İstanbul Kadiköyde oturuyorum mesleğim oto galeri ve emlak işleriyle oraşıyorum kendi işim işim gereği sürekli bütün şehir dışına çıkıyorum beni eklemeni veya beni aramanı rica ediyorum skype adresim karamurat19801980 veya cep numaram 0532 166 12 12

      Cevapla
      Fevzi 9 Eylül 2018 - 12:35

      Aradiginizkisi bulundu ozaman iletişime geçerseniz sevinirim

      Cevapla
      Murat 22 Eylül 2018 - 13:13

      Merhabalar mail adresim
      blacksear@hotmail.com

      Cevapla
      Mert A 24 Eylül 2018 - 02:19

      Merhaba ben Mert 05071647673

      Cevapla
      Cüneyt 1 Ekim 2018 - 23:22

      Selamün aleyküm seninle ciddi manada tanışmak istiyorum istanbul beykoz doğumluyum 1 sene önce edremit Akçaya yerleştim kendi duplex evim var mesleğim elektrik 5 vakit namazını kılıyorum dindarım mertim dürüst şakacı sevimliyim peygamber efendimiz hadisi şerifinde (siz kadınları allahın emaneti olarak aldınız)buyuruyor.bende allahın bana vermiş olduğu emanetimi hazinem pırlanta eşimi kalbimdeki sandığa koyup cennete götürmek istiyorum daha detaylı bilgiyi watsaptan verebilirim allah hayırlısını nasip etsin allaha emanet olunuz..Watsap 05388559110

      Cevapla
      metin 14 Ekim 2018 - 09:34

      Merhaba Funda hanim ismim metin yaşım 31 izmirde oturuyorum ciddi anlamda senle tanımak istiyorum numaram 05534186861

      Cevapla
      mehmet 22 Ekim 2018 - 12:15

      merhaba Funda hanım ben ünüversite mezunuyum resmi dairede görev yapıyorum ara görüşelim. hursit1965@hotmail.com

      Cevapla
      Furkan 2 Kasım 2018 - 01:53

      05424723613 numaram konuşmak istersen

      Cevapla
      Ebru 3 Aralık 2018 - 19:58

      Tanisabilirmiyiz05447431086

      Cevapla
      Ramazan 6 Ocak 2019 - 20:13

      Slm.funda.ben.ramazan.bekarim.tel.5462320294

      Cevapla
      Emir 24 Ocak 2019 - 01:42

      Merhaba tanışmak istermisiniz 05339725571

      Cevapla
      bora 28 Ocak 2019 - 22:45

      Selam istanbul avrupa yakasında evim var zayıf ince yapılı bi bayan yada genç kız arıyorum yaş farketmez zayıf olsun yeter iletişim mail adresimi veriyom acil mesaj bekliyom dönüş yapıcam elasu3416@gmail.com

      Cevapla
      Hakan 4 Nisan 2019 - 09:23

      Mrb bende sizin gibi ciddi düşünüyorum antalya da yaşıyorum ama şehir farketmez yeterki gönüler bir olsun

      Cevapla
Burhan 1 Temmuz 2018 - 19:39

selam Feride
ciddi iseniz arayin konusalim ,sizi daha yakindan tanimak ciddi olmak isterim ,sevgi ve saygilarimla 05432500773

Cevapla
abdullah 4 Haziran 2018 - 15:56

60 yasindayin emekliyim yalniz yasiyorim osmaniyede kaliyorum tanismak isterim sizde isterseniz

05541207124 telondan guruse bilir saygilarimla

Cevapla
İbrahim 3 Haziran 2018 - 09:39

05358557354 ara konusalım

Cevapla
rahmet 26 Nisan 2018 - 22:44

50 yaşındayım.ilahiyat mezunuyum.yaş farkı sorun değilse mail gönderiniz. rhmt123@outlook.com

Cevapla
samet 14 Nisan 2018 - 22:49

selam mrb cıddısen 05301136608 cagrı yeter

Cevapla
    kezban 3 Ağustos 2018 - 13:11

    bende evlilik istiyorum yalnız ben dul bayan ım 1 yıl evli kaldım anlaşamadım ayrıldık çücuğum yok benimle ilgilenenler yazarsa sevinirim

    Cevapla
      mustafa 3 Ağustos 2018 - 15:06

      Selam Kezban hanım
      Ciddiyseniz sizi tanımak istiyorum . Ben dtulum ve hayatımın yarısını arıyorum

      iletişim adresim ; mmvurall@gmail.com
      yazarsanız size hamen dönerim

      Cevapla
      Mehmet 4 Ağustos 2018 - 13:44

      Slm kezban hanım alanyada yasiyorum 48 yaşında hiç evlenmedim maddi sorunum yok ciddi olarak sizi tanımak istiyorum

      Cevapla
      Emre 4 Ağustos 2018 - 22:03

      Slm cnm tanışalım çok güzel sin

      Cevapla
      Yasin 25 Ağustos 2018 - 23:05

      Merhaba kezban sizinle tanışmak tlf no 05384657587

      Cevapla
      Mert 27 Ağustos 2018 - 22:02

      Tanışalim

      Cevapla
      Omar 1 Eylül 2018 - 11:04

      Slm kezban nasilsin tr de nerdensin

      Cevapla
      Ali gevrek 2 Eylül 2018 - 15:51

      Slm ben ev ml evlenip ayrıldım yaş 44 kendi halinde biriyim05457717834

      Cevapla
      murat ceylan 7 Eylül 2018 - 21:50

      ben murat ist.kartaldan 05304592982

      Cevapla
      YILMAZ 25 Eylül 2018 - 16:27

      Kezban mrb bn yılmaz tanışalım ulumali60@gmail.com

      Cevapla
      tufan 9 Ekim 2018 - 22:50

      slm kezban ben tufan seni tanımak isterim sende istersen beni tanımak 0541 969 27 34

      Cevapla
      mehmet 22 Ekim 2018 - 12:18

      merhaba Kezban hanım ben ünüversite mezunuyum resmi dairede görev yapıyorum ara görüşelim hursit1965@hotmail.com

      Cevapla
      Kazikli kunduro ka 7 Aralık 2018 - 20:51

      Kazikli feride ben yalınız yaşıyorum çifte vatandaşım Türkiye yaşıyorum şimdileri almanyada seni ve çok sayıda vatandaş katıldı ben de seni seviyorum demekten başka çare kalmadı feride çok güzelsin çok özledim

      Cevapla
Aydın 4 Mart 2018 - 12:56

Slm bahar hanım ismim aydın seninle tanışmak isterim istersen cevap beklerim aydin_29_29@hotmail.com

Cevapla
ercan Yalcin 2 Mart 2018 - 00:58

İstanbulda yasiyorum 30 yasindayim evlendim bosandim ciddi kisiler lutfen numaram 0535 680 07 98

Cevapla
Erol 20 Şubat 2018 - 17:15

Adim erol samsun canik yas 31 kilo 65 boy 165 firinda calisiyorum TL 05061021715 arayin bayanlar

Cevapla
Ayhan 20 Şubat 2018 - 15:22

Merhaba ben ayhan giresunluyum 28 yasindayim ickim kumrim yok durust helal sut emmis yolan soylemeyen allah korkusu olan durust bir bayanla tanisip yuva kurmak istiyorum 05456088026

Cevapla
Zafer koçak 20 Şubat 2018 - 02:44

slm bn zafer 29 yaşındayım esnafım ciddi evlenmek istiyorum.karizmstik ve iyi bi insanım hiç evlenmemiş bayan arkadaş arıyorum.tlf 0541 628 83 54

Cevapla
Mustafa kahraman 19 Şubat 2018 - 22:15

Slm ankaradan mustafa ben tanismak isteyen varsa buyursun gelsin 05469431246

Cevapla
Erkan özen 18 Şubat 2018 - 21:39

Evlenmek istiyorum iyi dürüst yalansız cidi bayanlar arasın 05320523926 istanbulda yaşayacak lar arasın

Cevapla
Hasan tasci 18 Şubat 2018 - 21:10

Iyi gunler ismim hasan denizlide yasiyorum guler yuzlu sevecen bir insanim karsimdaki insanda oyle olmasini isterim herkese yapisan degilde kendine yakisani yapan bir bayan ariyorum durust olsun yas kriterim yok icinde Allah korkusu olan dinine bagli tum bayanlari bekliyorum mail Hasanhuseyintasbas81@gmail.com

Cevapla
erhan mutlu 12 Şubat 2018 - 20:23

selam kim okursa ben 31 yaşında 175 boyu 75 kilo tipik vatan evladıyım dürüs ve yalansız konuşacak olan goygoy yapacak aramasın lütfen ne istediyini bilen akılı olan arasın 1 gün 2 gün egosunu tatmin edecekler asla aramasın benim istediyim bir yuva kurmak mutlu mesut olmak cesareti olan arasın lütfen niyetimiz halistir 537 508 64 28

Cevapla
Tarık ünlü 12 Şubat 2018 - 16:27

Yaş 35 boy 167 kilo 67 İstanbul Silivri 05377439976

Cevapla
Zafer koçak 8 Şubat 2018 - 18:26

Slm bn zafer 29 yaşında bekarım.hiç evlenmedim esnafım.maddi durumum iyi karizmatik ve yakışıklı biriyim evlenmek isteyen bayanları bekliyorum tlf 0541 628 83 54

Cevapla
yusuf kızıl 28 Ocak 2018 - 02:02

slm ismimn yusuf denizliliyim sizinle tanısmak isterim numaram 05399257216 facede de bulabılırsınız

Cevapla
Erol 27 Ocak 2018 - 00:21

Meehaba çiğdem hnm

Cevapla
Erol 27 Ocak 2018 - 00:17

Merhaba ben erol 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ciddi düşünen evlenmek isteyen bi bayanla yuva kurmak istiyorum 170 boy siyah saç 76 kilo 53227ı84278

Cevapla
mustafa 26 Ocak 2018 - 20:26

Mustafa amac yuva kurmak05316912718

Cevapla
Erdoğan dural 25 Ocak 2018 - 22:38

Merhaba ben Erdoğan istanbuldan yaşıyorum yaşım 25 buŞandım anlaşmadik Dürüst bir bayan la çitli bir hayta paylaşmak istiyorum
Lütfen günlük olmasın
Ömürlük olsun yurtdişindan
Armayin
İnşaat çalışıyorum ek olarak şaiirim
Aslen vanlim
05358637930 çitli olalım

Cevapla
Mesut 21 Ocak 2018 - 17:52

Mesut ben canakkale merkez 0541 355 1761 boy 190 kilo 98 yas 42 atletik yapili beyim tanışmak isterseniz béklerim

Cevapla
Recep 21 Ocak 2018 - 00:38
Hasan tasci 14 Ocak 2018 - 20:00

Iyi gunler ismim hasan 24 yasindayim acik konusayim herkese yapisan deil kendine yakisani yapan bir bayan ariyorum durust olsun yas kriterim yok kendine guvenen guler yuzlu bayanlari bekliyorum mail Hasanhuseyintasbas81@gmail.com

Cevapla
Serkan Elyas 11 Ocak 2018 - 21:36

Birini severken namaza durur gibi sevin
Ne nefsiniz baksın başka yöne
Ne de gözleriniz niyetim ciddi evlenmek isteyenler arasın namaz kılıyorum dinine düşkün olursa sevinirim ömür kısa bu gün varız yarın yok olacaz ölüm var

TEKİRDAĞ
YAŞ 26
BOY 1’75
SARIŞIN
MAVİ GÖZLÜ
BEYAZ TENLİ BİRİYİM

CEP= 0542 361 69 09

Cevapla
Serkan Elyas 11 Ocak 2018 - 21:33

Birini severken namaza durur gibi sevin
Ne nefsiniz baksın başka yöne
Ne de gözleriniz niyetim ciddi evlenmek isteyenler arasın namaz kılıyorum dinine düşkün olursa sevinirim ömür kısa bu gün varız yarın yok olacaz ölüm var

TEKİRDAĞ
YAŞ 26
BOY 1’75
SARIŞIN
MAVİ GÖZLÜ
BEYAZ TENLİ BİRİYİM

Cevapla
bulgarsait poçal 26 Aralık 2017 - 15:44

72 yaşındayım yaşıma uygun 65 70 yaş arası bayanlar arıyorum ilgilenen bu numaradan bana ulaşsın 5316289713

Cevapla
Taşkın Kuzey 25 Aralık 2017 - 11:25

izmir torbalı, 50, 1.81 boy, 76 kilo, atletik, özel şirkette yönetici olarak çalışıyorum. 28-40 yaş arası fiziği diksiyonu düzgün, kültürlü, saygılı, evine eşine sahip çıkan güleryüzlü bayan arkadaş arıyorum. niyetim anlaşırsak evlenmek.. 533 6565746 ara tanışalım

Cevapla
Mesut 21 Aralık 2017 - 23:42

Yabancıyım

Cevapla
suat yıldırım 21 Aralık 2017 - 21:21

sizinletanışmak istiyorum 30 yaşında esmer yakışıklı biriyim

Cevapla
Samet Çelik 21 Aralık 2017 - 20:44

Dogruyu söylemek gerekirse bu zamana kadar kız arkadaşlarım oldu ama dogrusu nasip olmadı yaşım 23 samsun merkez niyeti evlenmek olan 20-26 yas arasi bayan varsa gorusebilirim isim gücüm var 0506.160.57.81

Cevapla
Emre kandemir 17 Aralık 2017 - 23:13

Merhaba ben istanbuldan Emre 23 yaşındayım Avcılar’da yaşıyorum kendi evim ve arabam var kendini bilen karşısındaki insanı mutlu edebilcek eş arıyorum 18 26 yaş arası bayan arıyorum gerçekten niyeti ciddi olan kişiler arasın yurt dışından kimse aramasin 0530 490 2768

Cevapla
Köksal 12 Aralık 2017 - 01:50

Selam sizinle tanışmak istiyorum

Cevapla
Mert 3 Aralık 2017 - 23:22

Merhaba ben Mert A Yaşım 35
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım Tel numaram 05071647673
Ömürlük olmasını istediğim aşkı bekliyorum
Tel 05071647673

Cevapla
    çiğdem 19 Ocak 2018 - 10:12

    selam

    Cevapla
      Mesut 21 Ocak 2018 - 17:51

      Mesut ben canakkale merkez 0541 355 1761 boy 190 kilo 98 yas 42 atletik yapili beyim tanışmak isterseniz béklerim

      Cevapla
      Yüksel 24 Ocak 2018 - 23:26

      Selam tanışmak istersen adrese telefon bırakabilirsin ciddi isen yukselesramazan@outlook.com

      Cevapla
      Yüksel 26 Ocak 2018 - 21:43

      Slm tanışmak isterim

      Cevapla
      Erol 27 Ocak 2018 - 00:18

      Meehaba çiğdem hnm

      Cevapla
      Umut 1 Şubat 2018 - 01:38

      cigdem ahanim niyetim ciddi numaram 05554183690

      Cevapla
      MerhabA 18 Şubat 2018 - 21:59

      Merhaba nasilsiniz tanisabilirmiyiz

      Cevapla
      adim dursun 20 Şubat 2018 - 17:34

      Merhaba türbanlı bayan

      Cevapla
      Selam 1 Mart 2018 - 14:30

      Merhaba Çiğdem Hanım.Tanışmaya ne dersiniz?

      Cevapla
      İbrahim 3 Haziran 2018 - 09:43

      As nerelısın

      Cevapla
      ibrahimkayacik 2 Ağustos 2018 - 22:27

      Merhaba ciddi bayan araniyor yaş 37 175 70 kg ciddi bekar gen çim ciddi bayanla tanismak istiyorum 0555 174 78 34

      Cevapla
      Cüneyt 1 Ekim 2018 - 23:25

      Selamün aleyküm seninle ciddi manada tanışmak istiyorum istanbul beykoz doğumluyum 1 sene önce edremit Akçaya yerleştim kendi duplex evim var mesleğim elektrik 5 vakit namazını kılıyorum dindarım mertim dürüst şakacı sevimliyim peygamber efendimiz hadisi şerifinde (siz kadınları allahın emaneti olarak aldınız)buyuruyor.bende allahın bana vermiş olduğu emanetimi hazinem pırlanta eşimi kalbimdeki sandığa koyup cennete götürmek istiyorum daha detaylı bilgiyi watsaptan verebilirim allah hayırlısını nasip etsin allaha emanet olunuz..Watsap 05388559110

      Cevapla
      mustafa 17 Kasım 2018 - 12:45

      Selam Çiğdem
      sizi tanımak isterim
      Whatsapp numaram
      0505213 10 12 telefon numaram

      Cevapla
drraşikarr 11 Ekim 2017 - 21:46

sslm ist anadolu yakasında mali müşavirim adm deniz tel.0534,260.06.58 görüşelim hayrlısı olur

Cevapla
muzaffer 16 Eylül 2017 - 20:59

Lütfen beni normal bayanlar arasın rica ediyorum ben engelli bir insanım lütfen bana yalan söylemesin yaş 21 22 24 23 bayan mı beni ara ben 24 yaşında rica ediyorum Bana yalan söylemesin
Ben iyi bir bayanla evlenmek istiyorum ama bulamıyorum lütfen ben engelli Keşke böyle olmasa
Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
Ben istiyorum
Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
    Hacer 1 Ekim 2017 - 14:42

    Merhaba Muzaffer nasılsın.Senin yazdıklarından çok etkilendim ve yazmaya karar verdim.Yaşım 40- da.evlenmek değil arkadaş olmak istiyorum eğer mümkünse. E posta ya yazabilirsin.

    Cevapla
      Musa bey 11 Ekim 2017 - 16:10

      Hacer hnm mrb ben musa 25 yaşindayim sizle arkadaş olmak istiyorum sizde dilerseniz

      Cevapla
      Merhaba 3 Ocak 2018 - 10:36

      Merhaba adım Serhat. Muzaffer beyle aynı durumda ve aynı yaştayım. sizenle tanışmak istiyorum.İstanbulda yanlız yaşıyorum.ilgelenirseniz bana e-posta yazabilirsiniz. Tşk…

      Cevapla
      Recep 21 Ocak 2018 - 00:40

      Hacer ?

      Cevapla
      mehmet 1 Ağustos 2018 - 08:39

      merhaba hacer hanım ben ünü mezunuyum seninle tanışmak düzgün bir arkadaşlık yapmak istiyorum. hursit1965@hotmail.com

      Cevapla
      Fazil 12 Ekim 2018 - 06:52

      Slm hayirli sabahlar Hacer hanim isterseniz Sizin le sohbet ede biliriiz

      Cevapla
Ali Çoban 5 Eylül 2017 - 07:28

Slm nasılsınız Ben sakarya da otuyorum Ben de sizin gibi ciddi evlilik dusunuyorum ben efendi dürüst bir insanim kendime allahtan korkan kuldan utanan birisini ariyorum ben asla yalan soylemem namaz kilan oruc tutan birisiyim niyetiniz cidiyseniz cvp yazın tanisalim

Cevapla
serkan er 4 Eylül 2017 - 00:26

Yaşım 35 karizma biriyim yokmu bayan arkadaş (505)(041)(4907)

Cevapla
Selim 3 Eylül 2017 - 11:10

Yaşım 24 İstanbulda yaşıyorum evlenip yuva kurmak sıcak bi ailem olsun istiyorum böyle eşimi çok seveyim benim en değerlim olsun herşeyim olsun ömrümü ona adamak istiyorum 0546 585 68 20. Ciddi düşünen bayan varsa mesaj atsın. Yaş farketmez

Cevapla
cetin 3 Eylül 2017 - 00:52

selam ben ist yaşıyorum çok çdi bayan arkadaş arıyorum yaş 46 tel 05056764249

Cevapla
Hakan ügü 2 Eylül 2017 - 06:21

Merhaba ben hakan 29 yaşındayım Adana yaşıyorum asgari ücretle çalışıyorum ciddi evlilik düşünenler arasın 05380536198

Cevapla
Ercan 2 Eylül 2017 - 02:40

Slm ben ercan ömrüm olacak bir eş arıyorum isim iyi gelirimde iyi artık bir yuva kurmak ve sevdiğine hayati mi yaşamak istiyorum 05447431086

Cevapla
Erdoğan dural 1 Eylül 2017 - 23:22

merhaba ben Erdoğan istanbuldan bağcılar yaşıyorum yaşım 25 inşaat işileriyle meşgul um kapalı bir bayan tercihim dir güvenirsem açikta olur not daha önce bir evlilik yaptım 5 ayi sürdü bilginize
05358637930

Cevapla
Erdoğan dural 1 Eylül 2017 - 23:17

merhaba ben Erdoğan istanbuldan yaşıyorum yaşım 25 daha önce bir evlilik yaptım ayrıldık vanlim
dürüst bir ile evlenmek istiyorum
0535 863 79 30

Cevapla
Serkan 31 Ağustos 2017 - 16:40

Sizi tanımak isterim ciddiyim evlilik düşünüyorum 0553 918 41 40 watsap Tan görüşelim hoscakalin

Cevapla
AHMET 29 Ağustos 2017 - 22:15

MERHABA BAHAR HANIM. ISMIM AHMET BENDE SIZE EN ICTENLIKLE ŞÖYLE CVP VERIYORUM. AMAÇ YUVA KURMAKSA
GERÇEKTEN MUTLULUKSA ARAYIŞIN DIYORUMKI AYNI DUSUNCELERI TASIYORUZ INAN. SEVGI HUZUR DOLU MUTLU
OLABILMEK YUVA OLUŞTURMAK TEK ISTEGIM. ONUN DIŞINDA FARKLI BISEY DEĞIL AMACIM. YAŞADIĞINIZ SEHIR
BELIRTMEMISINIZ AMA NASIP KISMET NERDEN NASIL ÇIKAR
BILINMEZ. KADER IŞTE ?? 0546 421 97 01

Cevapla
Selim armağan 29 Ağustos 2017 - 10:40

0546 585 68 20 bana yazarmısın konuşalım yaşım 24

Cevapla
Bahar 22 Ağustos 2017 - 12:23

Merhaba bu mesajımı okuyan bir beyefendi olursa ona tebessüm ederek şunu derim’ki reel hayatımızda bir şeyler olmadı ve yanlız kaldık hiç ihtimal vermesemde kendim kadar net biri olursa yuva kurmaya doğru gidecek bir diyaloğu benimsiyebilirim çok mutlu olmayı beklemiyorum hayatta mutlu yada mutsuz olmaya hedeflemiyorum kendimi hersey bizim planımıza göre dizyn olmuyor hayatta Dünya’ya benimle katlanacak onunla yaşlanacağım bir adama eğer bu mesajımı okuyan maille bana ulaşırsa mutlu olurum..Saygılar.Baharbahar19721972@hotmail.com

Cevapla
    Orhan kilic 3 Eylül 2017 - 13:11

    Merhabalar BAHAR hanım ben AHMET mesajınızı okudum bende senin gibi çiddi düşünen dürüst bir hanım efendi ile yuva kurmak istiyorum sende istersen seninle tanışıp ciddi bir evlilik düşünüyorum mutlu huzurlu bir yuvam olsun istiyorum tanışmak istersen Cep Numaramı bırakmak istiyorum numaramı çaldırır isen ben sana dönerim cep numaram 004369919740034 what’sabdanda görüşürüz. İyi bayramlar

    Cevapla
    Maksut 19 Eylül 2017 - 16:00

    0544 262 22 31 konusalim nasıp olursa neden olmasin

    Cevapla
    Turgay 12 Ekim 2017 - 10:09

    Ben sızı begendim ben istanbulda oturuyorum cıddı dusunur seninle

    Cevapla
      Gokhan vardar 23 Ocak 2018 - 21:56

      SELAM ADIM GÖKHAN TEKİRDAĞ CORLU YAS 34 EVLENİP AYRİLDİM COCUK YOK NİYETİM CİDDİ EVLİLİK LUTFEN CİDDİ EVLİLİK DUSUNEN BAYANLAR MESAJ ATSIN İSTANBUL TRAKYA TERCİHİM LUTFEN COCUKSUZ BAYAN OLSUN 0539 508 80 59

      Cevapla
    sedat türkoğlu 14 Kasım 2017 - 19:01

    selam bahar ben sedat 38 yaş 165 boy 74 kilo evlendim ayrıldım ve benim çocuk yok ben seninle ciddi düşünüyorum evlenmek yuva kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum benim kötü alışkanlığım bir sigaram var alkol arada bir kumar yok benim tel no 05375014767 çağrı yada mesaj at ben ararım

    Cevapla
    aslan kiral 20 Ocak 2018 - 17:58

    slm bahar hanim tanisalim mi

    Cevapla
    recep 21 Ocak 2018 - 00:42

    Belli mi olur

    Cevapla
    Erol 27 Ocak 2018 - 00:20

    Merhaba bahr tanışa bilirmiyiz

    Cevapla
    Aydın 4 Mart 2018 - 12:55

    Slm bahar hanım ismim aydın seninle tanışmak isterim istersen cevap beklerim aydin_29_29@hotmail.com

    Cevapla
    mehmet 1 Ağustos 2018 - 08:29

    merhaba BAHAR HANIM.ara seninle konuşalım.hursit1965@hotmail.com

    Cevapla
    yusuf 8 Ağustos 2018 - 02:26

    Merhaba bahar hanim ismim yusuf tanışmak istiyorum 05326563255

    Cevapla
Emre kandemir 15 Ağustos 2017 - 11:26

Merhaba ben emre istanbulda yaşıyorum 22 yaşındayım bi evlilik yaptım eşimi 2,5yil önce kaybettim yeniden evlenmek aile kurmak istiyorum gerçekten niyeti ciddi olan bi bayanla evlenmek istiyorum 0530 490 2768 istanbul avcilar da yaşıyorum.

Cevapla
Hakan Vural 8 Ağustos 2017 - 14:32

Merhaba ben hakan Diyarbakırda ikamet ediyorum ciddi düşünen bayan arkadaş arıyorum 45 yaşında olgun bir beyim tlf 0553 918 91 97

Cevapla
zeki uğurlu 7 Ağustos 2017 - 15:14

Slm feride hanım ben zeki ben 28yasindayim bekarim niyetim evlenip mutlu bir yuva kurmak usakta oturuyorum işim var asnen kutahyaliyim işim var yalniz yasiyorum ben1.79boyda 70kiloda uzun ınce yapili esmertenli bir beyim siyah sacli kahferengi gozluyum eeğer sende istersen seninle tanismak isterim 05452169584

Cevapla
Yusuf 26 Temmuz 2017 - 23:07

Slm ben Yusuf adapazarda oturuyorum yaşım 31 evlenmek istiyorum telefon 0539 691 12 54 WhatsApp kullanıyorum meşaj atın

Cevapla
Caner 12 Temmuz 2017 - 15:34

Merhaba ben malatyadan taner38 yasinda bir evlilik yapip ayrıldım bir oglum var gercekten ne istedigini bilen bana sahip ciksin ezdirmesin muhtac etmesin diyen bir bayanla tanismak yuva kurmak isterim ilkim olmadi ama sonum okisiyle ölüm olsun isterim 0546 507 0838 hayirlisi neyse o olsun

Cevapla
İbrahim 22 Haziran 2017 - 12:22

merhaba ibrahim ben Maliye bakanlığı v.h.k.i memuruyum. manisalıyım. 31 yaşındayım. daha önce hiç evlenmedim. isterseniz görüşebiliriz. 0530 011 0524

Cevapla
imrançelik 21 Haziran 2017 - 01:27

İMRANÇELİK BEKARİM YAŞİM 31 DÜRÜST CİDDİYYİ Bayanım kımse muhtaç olmak istermiyorum yuva kurmak evlenmek istiyorum mersin gülnar ilçesi yaşiyorum benimle iyi davranacak benimle evlenecek eş ariyorum yuva kurmak evlenmek isterim 05365163195 arayalın konuşalim tanişalim

Cevapla
imrançelik 21 Haziran 2017 - 01:22

İMRANÇELİK BEKARİM YAŞİM31 DÜRÜSTCİDDİYYİ BAYANIM MÜSLÜMANİM BAYANIM KARŞİMA ÇİKACAK EVLENECEK EŞ ARİYORUM 05365163195ARAYIN KONUŞALİM TANİŞALİM MERSİN İLÇESİ GÜLNAR İLÇESİ YAŞİYORUM AİLEMLE BİRLİKTE YAŞİYORUM

Cevapla
Gökhan 30 Mayıs 2017 - 21:56

Izmirde yasiyorum yalniz isim gucum yerinde niyetim ciddi 05522223506 arar saniz menmun olurum simdiden tesekkur ederim

Cevapla
Mehmet akbay 24 Mayıs 2017 - 23:48

Mrh evlilik istiyorum 34 yasindayim

Cevapla
Gokhan 24 Mayıs 2017 - 23:27

Feride benim yasim 35 boyum 182 kilom 65 esmerim

Cevapla
Gokhan 24 Mayıs 2017 - 23:25

Slm feride ben izmirdeyim sizi gordum cok begendim yuzunuz cok masum yalniz yasiyorum ciddi evlilik dusunuyorum eger seni tanima firsati verirsen menmun olurum nomu versem eger musaitseniz 05522223506

Cevapla
cem şen 23 Mayıs 2017 - 19:43

gel beklerım

Cevapla
hüseyin 22 Mayıs 2017 - 13:20

merhaba feride hanım nasılsınız iyimisiniz ben konyadan hüseyin 30 yaşındayım siz inle ciddi manada tanışmak isterim.

Cevapla
ozan 22 Mayıs 2017 - 01:44

slm05531185950

Cevapla
Eşref Gazioglu 22 Mayıs 2017 - 01:26

O5548438493

Cevapla
hasan 22 Mayıs 2017 - 00:44

selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum çidisen ara ben çok çidiyim 05056764249

Cevapla
yiğit çelen 21 Mayıs 2017 - 18:52

Selam Feride hanım ben Ankara dan Yiğit 27 yaşındayım sizinle ileriye yönelik tanışmak isterim. eğer sizin içinde bir mahsuru yok ise rayın çaldırın mesaj atın ben size dönerim tel 0507 898 39 61 saygılar sunarım.

Cevapla
İsa Yalçın Topçu 21 Mayıs 2017 - 17:52

Evlilik istiyorum 36 yaşındayım hiç evlenmeden.
Aylenle kalıyorum

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR