evlilik istiyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

56

evlilik istiyorum

evlilik istiyorum

Ben Feride 26 yaşındayım izmir de oturuyorum evlenmek istiyorum aşık olacağım ve ciddi düşüneceğim erkek arkadaşı arıyorum evlilik düşünüyorum benim gibi düşünen beyleri bekliyorum 23 50 yaş arası olursa sevinirim numaram 0545496**** ulaşmak isteyenler ulaşabilir

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:evlenmek istiyorumevlenmek istiyorum koca arıyorumevlenmek isteyen bayanlar facebookevlenmek isteyen engelli bayanlarengelli evlilik tanısma facebookİZMİR*40*50*YAS*BAYAN*EVLENME*CİKSİNSİNOP 40*50*YAS BAYAN*EVLİ CİKSİNben rasit yas 56 benimle evlencek kadin 30 yas 46 yas olsinbekarım evlenmek istiyorum ciddi giyimyurtdisi engelli bayan arkadas

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Recep 21 Ocak 2018 - 00:38

🤔

Cevapla
Hasan tasci 14 Ocak 2018 - 20:00

Iyi gunler ismim hasan 24 yasindayim acik konusayim herkese yapisan deil kendine yakisani yapan bir bayan ariyorum durust olsun yas kriterim yok kendine guvenen guler yuzlu bayanlari bekliyorum mail Hasanhuseyintasbas81@gmail.com

Cevapla
Serkan Elyas 11 Ocak 2018 - 21:36

Birini severken namaza durur gibi sevin
Ne nefsiniz baksın başka yöne
Ne de gözleriniz niyetim ciddi evlenmek isteyenler arasın namaz kılıyorum dinine düşkün olursa sevinirim ömür kısa bu gün varız yarın yok olacaz ölüm var

TEKİRDAĞ
YAŞ 26
BOY 1’75
SARIŞIN
MAVİ GÖZLÜ
BEYAZ TENLİ BİRİYİM

CEP= 0542 361 69 09

Cevapla
Serkan Elyas 11 Ocak 2018 - 21:33

Birini severken namaza durur gibi sevin
Ne nefsiniz baksın başka yöne
Ne de gözleriniz niyetim ciddi evlenmek isteyenler arasın namaz kılıyorum dinine düşkün olursa sevinirim ömür kısa bu gün varız yarın yok olacaz ölüm var

TEKİRDAĞ
YAŞ 26
BOY 1’75
SARIŞIN
MAVİ GÖZLÜ
BEYAZ TENLİ BİRİYİM

Cevapla
bulgarsait poçal 26 Aralık 2017 - 15:44

72 yaşındayım yaşıma uygun 65 70 yaş arası bayanlar arıyorum ilgilenen bu numaradan bana ulaşsın 5316289713

Cevapla
Taşkın Kuzey 25 Aralık 2017 - 11:25

izmir torbalı, 50, 1.81 boy, 76 kilo, atletik, özel şirkette yönetici olarak çalışıyorum. 28-40 yaş arası fiziği diksiyonu düzgün, kültürlü, saygılı, evine eşine sahip çıkan güleryüzlü bayan arkadaş arıyorum. niyetim anlaşırsak evlenmek.. 533 6565746 ara tanışalım

Cevapla
Mesut 21 Aralık 2017 - 23:42

Yabancıyım

Cevapla
suat yıldırım 21 Aralık 2017 - 21:21

sizinletanışmak istiyorum 30 yaşında esmer yakışıklı biriyim

Cevapla
Samet Çelik 21 Aralık 2017 - 20:44

Dogruyu söylemek gerekirse bu zamana kadar kız arkadaşlarım oldu ama dogrusu nasip olmadı yaşım 23 samsun merkez niyeti evlenmek olan 20-26 yas arasi bayan varsa gorusebilirim isim gücüm var 0506.160.57.81

Cevapla
Emre kandemir 17 Aralık 2017 - 23:13

Merhaba ben istanbuldan Emre 23 yaşındayım Avcılar’da yaşıyorum kendi evim ve arabam var kendini bilen karşısındaki insanı mutlu edebilcek eş arıyorum 18 26 yaş arası bayan arıyorum gerçekten niyeti ciddi olan kişiler arasın yurt dışından kimse aramasin 0530 490 2768

Cevapla
Köksal 12 Aralık 2017 - 01:50

Selam sizinle tanışmak istiyorum

Cevapla
Mert 3 Aralık 2017 - 23:22

Merhaba ben Mert A Yaşım 35
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım Tel numaram 05071647673
Ömürlük olmasını istediğim aşkı bekliyorum
Tel 05071647673

Cevapla
    çiğdem 19 Ocak 2018 - 10:12

    selam

    Cevapla
drraşikarr 11 Ekim 2017 - 21:46

sslm ist anadolu yakasında mali müşavirim adm deniz tel.0534,260.06.58 görüşelim hayrlısı olur

Cevapla
muzaffer 16 Eylül 2017 - 20:59

Lütfen beni normal bayanlar arasın rica ediyorum ben engelli bir insanım lütfen bana yalan söylemesin yaş 21 22 24 23 bayan mı beni ara ben 24 yaşında rica ediyorum Bana yalan söylemesin
Ben iyi bir bayanla evlenmek istiyorum ama bulamıyorum lütfen ben engelli Keşke böyle olmasa
Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
Ben istiyorum
Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
    Hacer 1 Ekim 2017 - 14:42

    Merhaba Muzaffer nasılsın.Senin yazdıklarından çok etkilendim ve yazmaya karar verdim.Yaşım 40- da.evlenmek değil arkadaş olmak istiyorum eğer mümkünse. E posta ya yazabilirsin.

    Cevapla
      Musa bey 11 Ekim 2017 - 16:10

      Hacer hnm mrb ben musa 25 yaşindayim sizle arkadaş olmak istiyorum sizde dilerseniz

      Cevapla
      Merhaba 3 Ocak 2018 - 10:36

      Merhaba adım Serhat. Muzaffer beyle aynı durumda ve aynı yaştayım. sizenle tanışmak istiyorum.İstanbulda yanlız yaşıyorum.ilgelenirseniz bana e-posta yazabilirsiniz. Tşk…

      Cevapla
      Recep 21 Ocak 2018 - 00:40

      Hacer ?

      Cevapla
Ali Çoban 5 Eylül 2017 - 07:28

Slm nasılsınız Ben sakarya da otuyorum Ben de sizin gibi ciddi evlilik dusunuyorum ben efendi dürüst bir insanim kendime allahtan korkan kuldan utanan birisini ariyorum ben asla yalan soylemem namaz kilan oruc tutan birisiyim niyetiniz cidiyseniz cvp yazın tanisalim

Cevapla
serkan er 4 Eylül 2017 - 00:26

Yaşım 35 karizma biriyim yokmu bayan arkadaş (505)(041)(4907)

Cevapla
Selim 3 Eylül 2017 - 11:10

Yaşım 24 İstanbulda yaşıyorum evlenip yuva kurmak sıcak bi ailem olsun istiyorum böyle eşimi çok seveyim benim en değerlim olsun herşeyim olsun ömrümü ona adamak istiyorum 0546 585 68 20. Ciddi düşünen bayan varsa mesaj atsın. Yaş farketmez

Cevapla
cetin 3 Eylül 2017 - 00:52

selam ben ist yaşıyorum çok çdi bayan arkadaş arıyorum yaş 46 tel 05056764249

Cevapla
Hakan ügü 2 Eylül 2017 - 06:21

Merhaba ben hakan 29 yaşındayım Adana yaşıyorum asgari ücretle çalışıyorum ciddi evlilik düşünenler arasın 05380536198

Cevapla
Ercan 2 Eylül 2017 - 02:40

Slm ben ercan ömrüm olacak bir eş arıyorum isim iyi gelirimde iyi artık bir yuva kurmak ve sevdiğine hayati mi yaşamak istiyorum 05447431086

Cevapla
Erdoğan dural 1 Eylül 2017 - 23:22

merhaba ben Erdoğan istanbuldan bağcılar yaşıyorum yaşım 25 inşaat işileriyle meşgul um kapalı bir bayan tercihim dir güvenirsem açikta olur not daha önce bir evlilik yaptım 5 ayi sürdü bilginize
05358637930

Cevapla
Erdoğan dural 1 Eylül 2017 - 23:17

merhaba ben Erdoğan istanbuldan yaşıyorum yaşım 25 daha önce bir evlilik yaptım ayrıldık vanlim
dürüst bir ile evlenmek istiyorum
0535 863 79 30

Cevapla
Serkan 31 Ağustos 2017 - 16:40

Sizi tanımak isterim ciddiyim evlilik düşünüyorum 0553 918 41 40 watsap Tan görüşelim hoscakalin

Cevapla
AHMET 29 Ağustos 2017 - 22:15

MERHABA BAHAR HANIM. ISMIM AHMET BENDE SIZE EN ICTENLIKLE ŞÖYLE CVP VERIYORUM. AMAÇ YUVA KURMAKSA
GERÇEKTEN MUTLULUKSA ARAYIŞIN DIYORUMKI AYNI DUSUNCELERI TASIYORUZ INAN. SEVGI HUZUR DOLU MUTLU
OLABILMEK YUVA OLUŞTURMAK TEK ISTEGIM. ONUN DIŞINDA FARKLI BISEY DEĞIL AMACIM. YAŞADIĞINIZ SEHIR
BELIRTMEMISINIZ AMA NASIP KISMET NERDEN NASIL ÇIKAR
BILINMEZ. KADER IŞTE ?? 0546 421 97 01

Cevapla
Selim armağan 29 Ağustos 2017 - 10:40

0546 585 68 20 bana yazarmısın konuşalım yaşım 24

Cevapla
Bahar 22 Ağustos 2017 - 12:23

Merhaba bu mesajımı okuyan bir beyefendi olursa ona tebessüm ederek şunu derim’ki reel hayatımızda bir şeyler olmadı ve yanlız kaldık hiç ihtimal vermesemde kendim kadar net biri olursa yuva kurmaya doğru gidecek bir diyaloğu benimsiyebilirim çok mutlu olmayı beklemiyorum hayatta mutlu yada mutsuz olmaya hedeflemiyorum kendimi hersey bizim planımıza göre dizyn olmuyor hayatta Dünya’ya benimle katlanacak onunla yaşlanacağım bir adama eğer bu mesajımı okuyan maille bana ulaşırsa mutlu olurum..Saygılar.Baharbahar19721972@hotmail.com

Cevapla
    Orhan kilic 3 Eylül 2017 - 13:11

    Merhabalar BAHAR hanım ben AHMET mesajınızı okudum bende senin gibi çiddi düşünen dürüst bir hanım efendi ile yuva kurmak istiyorum sende istersen seninle tanışıp ciddi bir evlilik düşünüyorum mutlu huzurlu bir yuvam olsun istiyorum tanışmak istersen Cep Numaramı bırakmak istiyorum numaramı çaldırır isen ben sana dönerim cep numaram 004369919740034 what’sabdanda görüşürüz. İyi bayramlar

    Cevapla
    Maksut 19 Eylül 2017 - 16:00

    0544 262 22 31 konusalim nasıp olursa neden olmasin

    Cevapla
    Turgay 12 Ekim 2017 - 10:09

    Ben sızı begendim ben istanbulda oturuyorum cıddı dusunur seninle

    Cevapla
    sedat türkoğlu 14 Kasım 2017 - 19:01

    selam bahar ben sedat 38 yaş 165 boy 74 kilo evlendim ayrıldım ve benim çocuk yok ben seninle ciddi düşünüyorum evlenmek yuva kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum benim kötü alışkanlığım bir sigaram var alkol arada bir kumar yok benim tel no 05375014767 çağrı yada mesaj at ben ararım

    Cevapla
    aslan kiral 20 Ocak 2018 - 17:58

    slm bahar hanim tanisalim mi

    Cevapla
    recep 21 Ocak 2018 - 00:42

    Belli mi olur

    Cevapla
Emre kandemir 15 Ağustos 2017 - 11:26

Merhaba ben emre istanbulda yaşıyorum 22 yaşındayım bi evlilik yaptım eşimi 2,5yil önce kaybettim yeniden evlenmek aile kurmak istiyorum gerçekten niyeti ciddi olan bi bayanla evlenmek istiyorum 0530 490 2768 istanbul avcilar da yaşıyorum.

Cevapla
Hakan Vural 8 Ağustos 2017 - 14:32

Merhaba ben hakan Diyarbakırda ikamet ediyorum ciddi düşünen bayan arkadaş arıyorum 45 yaşında olgun bir beyim tlf 0553 918 91 97

Cevapla
zeki uğurlu 7 Ağustos 2017 - 15:14

Slm feride hanım ben zeki ben 28yasindayim bekarim niyetim evlenip mutlu bir yuva kurmak usakta oturuyorum işim var asnen kutahyaliyim işim var yalniz yasiyorum ben1.79boyda 70kiloda uzun ınce yapili esmertenli bir beyim siyah sacli kahferengi gozluyum eeğer sende istersen seninle tanismak isterim 05452169584

Cevapla
Yusuf 26 Temmuz 2017 - 23:07

Slm ben Yusuf adapazarda oturuyorum yaşım 31 evlenmek istiyorum telefon 0539 691 12 54 WhatsApp kullanıyorum meşaj atın

Cevapla
Caner 12 Temmuz 2017 - 15:34

Merhaba ben malatyadan taner38 yasinda bir evlilik yapip ayrıldım bir oglum var gercekten ne istedigini bilen bana sahip ciksin ezdirmesin muhtac etmesin diyen bir bayanla tanismak yuva kurmak isterim ilkim olmadi ama sonum okisiyle ölüm olsun isterim 0546 507 0838 hayirlisi neyse o olsun

Cevapla
İbrahim 22 Haziran 2017 - 12:22

merhaba ibrahim ben Maliye bakanlığı v.h.k.i memuruyum. manisalıyım. 31 yaşındayım. daha önce hiç evlenmedim. isterseniz görüşebiliriz. 0530 011 0524

Cevapla
imrançelik 21 Haziran 2017 - 01:27

İMRANÇELİK BEKARİM YAŞİM 31 DÜRÜST CİDDİYYİ Bayanım kımse muhtaç olmak istermiyorum yuva kurmak evlenmek istiyorum mersin gülnar ilçesi yaşiyorum benimle iyi davranacak benimle evlenecek eş ariyorum yuva kurmak evlenmek isterim 05365163195 arayalın konuşalim tanişalim

Cevapla
imrançelik 21 Haziran 2017 - 01:22

İMRANÇELİK BEKARİM YAŞİM31 DÜRÜSTCİDDİYYİ BAYANIM MÜSLÜMANİM BAYANIM KARŞİMA ÇİKACAK EVLENECEK EŞ ARİYORUM 05365163195ARAYIN KONUŞALİM TANİŞALİM MERSİN İLÇESİ GÜLNAR İLÇESİ YAŞİYORUM AİLEMLE BİRLİKTE YAŞİYORUM

Cevapla
Gökhan 30 Mayıs 2017 - 21:56

Izmirde yasiyorum yalniz isim gucum yerinde niyetim ciddi 05522223506 arar saniz menmun olurum simdiden tesekkur ederim

Cevapla
Mehmet akbay 24 Mayıs 2017 - 23:48

Mrh evlilik istiyorum 34 yasindayim

Cevapla
Gokhan 24 Mayıs 2017 - 23:27

Feride benim yasim 35 boyum 182 kilom 65 esmerim

Cevapla
Gokhan 24 Mayıs 2017 - 23:25

Slm feride ben izmirdeyim sizi gordum cok begendim yuzunuz cok masum yalniz yasiyorum ciddi evlilik dusunuyorum eger seni tanima firsati verirsen menmun olurum nomu versem eger musaitseniz 05522223506

Cevapla
cem şen 23 Mayıs 2017 - 19:43

gel beklerım

Cevapla
hüseyin 22 Mayıs 2017 - 13:20

merhaba feride hanım nasılsınız iyimisiniz ben konyadan hüseyin 30 yaşındayım siz inle ciddi manada tanışmak isterim.

Cevapla
ozan 22 Mayıs 2017 - 01:44

slm05531185950

Cevapla
Eşref Gazioglu 22 Mayıs 2017 - 01:26

O5548438493

Cevapla
hasan 22 Mayıs 2017 - 00:44

selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum çidisen ara ben çok çidiyim 05056764249

Cevapla
yiğit çelen 21 Mayıs 2017 - 18:52

Selam Feride hanım ben Ankara dan Yiğit 27 yaşındayım sizinle ileriye yönelik tanışmak isterim. eğer sizin içinde bir mahsuru yok ise rayın çaldırın mesaj atın ben size dönerim tel 0507 898 39 61 saygılar sunarım.

Cevapla
İsa Yalçın Topçu 21 Mayıs 2017 - 17:52

Evlilik istiyorum 36 yaşındayım hiç evlenmeden.
Aylenle kalıyorum

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ

şişli escort - www.cisem.biz - urla escort - buca escort - escort istanbul