Evlilik düşünen erkek arkadaş arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

1

131

Evlilik düşünen erkek arkadaş arıyorum

Evlilik düşünen erkek arkadaş arıyorum

Merhaba Ankara’dan evlilik düşünen ciddi erkek arkadaş arıyorum Lütfen kendinizi tanıtan bilgilendirici mesajları gönderin ben kendinden bahseder biraz uzun boylu kumral tenli uyumsal Konuşkan kendini ifade etmesini Seven biriyim öğretmenim ama atamam olmadı o yüzden şu anda evdeyim Çalışmıyorum benimle iletişim kuracak kişiler Öncelikle kariyersahibi ciddi evlilik niyeti olan olgun bir erkek olursa çok memnun olurum gönlünü eğlendirmek veya günübirlik ilişki yaşamak bana göre değil Sağlıcakla kalın

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:erkek arkadas numarası 2017 uzun boylu erkekciddi evlilik düşünen bayan arıyorumciddi evlilik düşünen bayanların telefon numaralarıevlilik ilanları telefon numaralarıciddi evlilik düşünen erkeklerin telefon numaralarıevlilik dusunen romantik erkek numarasievlilik düşünen bayanların cep numaralarıciddi düşünen erkek arkadaş arıyorumyakışıklı erkek telefon numaralarıciddi evlilik ilanları

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Erman 10 Aralık 2017 - 14:56

Slm istanbul dan erman ben 31 yaşındayım 175 boy kilo 77 olgun bakımlı biriyim ciddi dürüst güler yüzlü be istediğini bilen bayanların aramasını bekliyorum iyi gunler
Numaran 0546 211 08 35

Cevapla
Serkan 7 Aralık 2017 - 00:17

Ben serkan uzun boylu sportif atletık biriyim bayan arkadas arıyorum sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 neolurya antep maras islahy hatay her yer olabilir

Cevapla
Kenan 5 Aralık 2017 - 19:28

Mrb bayanlar ben kenan 33 yasinda 1 76 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Mert 4 Aralık 2017 - 00:08

Merhaba ben Mert A Yaşım 35
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım. Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru aşkı arıyorum
TEL 05071647673

Cevapla
Ozan 3 Aralık 2017 - 15:41

Slm hanimlar ben ozan beraber keyifli vakit gecirebilecegim beni tamamlayacak ne istedigini bilen bir hanim ariyorum ne istedigini bilen kendine guvenen hanimlar 05392445651 numaram

Cevapla
mehmet 2 Aralık 2017 - 23:14

Benim adım Mehmet kısacası 23 yaşındayım fiziksel engelliyim ve biraz konuşma bozukluğum var o yüzden yüzden önce mesalaşmak istiyorum zaten olursa konuşuruz engelli yada engelsiz farkmez yeter ki birbirimize saygı sevgi duyalım ihtiyacımı karşılayan itiyorum şükür yük olmaktan nefret ederim ki zaten yük değilim kkimseye teksorunum yanlız olmak benden 3 4 yaş büyük olabilir yada küçük olabilir kendime uygun bir bayanla ciddi ilişki kurmak dış güzellik önemli değil iç güzelliği ve kalbi daha önemli benim için benimle tanışmak isteyen whatsappa mesaj atsın numaram 05345816123 yalnızca ciddi düşünen mesaj atsın görüşmek üzere..

Cevapla
Erdem 1 Aralık 2017 - 20:01

“Uyu be gözlerim! Nedir bu geceye isyanın? İnat etsen ne yazar elbet olacak sabahın.. Cevapların geceye gizlenmemişki bulasın. Bakma boşuna! Yazılmamış yıldızlara fermanın! Bahane etme sevdanı geceye. Gözyaşlarını verme zifiri bir hüzne. Çığlıklarını serpme gamsız sessizliğe! Tırmalama duvarları acı acı sözlerinle.. Nedir bu geceleri bekleyişlerin ey yüreğim..05385484002 yaş33

Cevapla
ahmed 1 Aralık 2017 - 16:02

merheba, sizi tanisa bilayim

Cevapla
murat 29 Kasım 2017 - 07:42

Slm ben murat hataydan yaş 39 boy 1.76 esmerim bugune kadar sahip olmak istediğim herşeye sahip oldum tek şey hariç oda aşk bu yüzden başka arayışlar içinde olmayan sadece aşk ve sevgi arayan durumu ne olursa olsun kalbi guzel bir bayanla tanışmak istiyorum hatay yada yakın yerler tlf 0542 282 5530

Cevapla
Poyraz 27 Kasım 2017 - 15:31

Slm ciddi düşünen kalbinde allah korkusu olan acısıyla tatlısıyla bir hayat gecirmek isteyen bir bayanla tanismak istiyorum yş.30 yesil gözlü esmer biriyim 0553 179 32 60 gerçekten ciddi düşünen biri çıksın artk

Cevapla
Poyraz 27 Kasım 2017 - 15:27

Slm ciddi düşünen kalbinde allah korkusu olan acısıyla tatlısıyla bir hayat gecirmek isteyen bir bayanla tanismak istiyorum yş.30 yesil gözlü esmer biriyim 0553 179 32 60

Cevapla
Yücel Aydın 26 Kasım 2017 - 14:11

Merhaba güzel bayanlar ben bursadan Yücel 34 yaşında 180 boyunda 78 kilo yakışıklı karizmatik kültürlü bir beyim bursada yaşıyorum evlenip ayrıldım danışmanlık işi yapıyorum bursadan ciddi bir bayanla tanışmak yuva kurmak istiyorum fiziği düzgün kilolu olmayan bakımlı gezmeyi eglenmeyi seven bir beyim bursadan 20 30 yaş arası bayanları bekliyorum 0541 470 55 50 lütfen ciddi olanlar arasın kendine güvenmeyen aramasin vaatsap var yurt dışı aramasin boşuna istemiyorum kontorculer menfaat peşinde kosanlarda uzak dursun ben mutlu olursam karşımdaki insanı dünyanın en mutlu kadını yaparım

Cevapla
Cengiz 22 Kasım 2017 - 10:00

Selam ben cengiz ciddi arkadaşlik ariyorum ilgilenen bayanlar varsa beni bu numaradan araya bilirler 05435910474

Cevapla
Cengiz 22 Kasım 2017 - 10:00

Selam ben cengiz ciddi arkadaşlik ariyorum ilgilenen bayanlar varsa beni bu numaradan araya bilirler

Cevapla
YAVUZ 19 Kasım 2017 - 23:42

SELAM YAVUZ BEN. YAŞ 29. KENDİNE GÜVENEN , NE İSTEDİĞİNİ BİLEN , DİKSİYONU DÜZGÜN , GÜZEL BAYANLARI BEKLİYORUM ….

WHATSAPP NO : +49 163 44 93 297

Cevapla
Murat 19 Kasım 2017 - 03:25

Istanbul gebze civari tanismak isteyen bayanlar ulassin yakisikliyim esmerim bakimli biriyim 05398796664

Cevapla
Sedat 17 Kasım 2017 - 09:06

Ciddi düşünen bayan arkadaşları bekliyom 19 ile 30 yaş arası
0534 833 37 38

Cevapla
Şener 17 Kasım 2017 - 03:27

Merhaba şener ben aydından yaş39 bekarım bayan arkadaş arıyorum yaş farketmez 0541 716 29 31

Cevapla
eyüp 16 Kasım 2017 - 23:07

Almanyada yasiyorum 46 yasinda bosanmis bakimli modern güleryüzlü calisan kibar acik sözlü biriyim amacim ciddi bir güleryüzlü bayanla tanismak istiyorum 00491782564758

Cevapla
Aygul 16 Kasım 2017 - 11:33

Mrb iyi guner

Cevapla
    Mustafa 24 Kasım 2017 - 01:03

    Slm arkadas

    Cevapla
    Yavuz salgar 29 Kasım 2017 - 15:59

    Seni tanmak istyorum
    05459216521

    Cevapla
    Musa kalinsaz 11 Aralık 2017 - 21:39

    Merhba

    Cevapla
ayhan 15 Kasım 2017 - 01:33

Slm ben ayhan 38ys 175by elagozluyakisiklibir turkgenciyim niyetim citti bir birliktelik niyeti cidti olan evlenmeyi dusunen bayanlardan aramalsrini bekliyorum sevmesini bilen sevgiye aska onem veren yalansiz durust bir bayanla evlenmek istiyorum benimgibi cidti bsyanlarla konusmak istiyorum bi eksiyim yok evim arabam var sadece sevgiye aska muhtacim evlenmis ayrilmis olabilir ama cocuk olmucak umarim kendimi anlatabilmisimdir 0543 331 27 05 erkeze allah istediyi mudlulugu nasip etsin amin

Cevapla
    Sultan akgul 29 Kasım 2017 - 21:16

    iyi aksamlar. Ayhan ben ben mesaj okudum ve sizi tanimak isterim tabiki sizde isterseniz bu arada ben sizi arayamiyorum siz bana soy adinizi yazinda bende fsden girecem yani sizi bulacam sizi daha yakindan tanimak istiyorum cok rica ediyorum iyi aksamlar kendinize iyi bakin umarim gorusuz.

    Cevapla
Murat avsar 13 Kasım 2017 - 14:09

Nigde yas 32 nigde cevresi tanismak isteyen durust va kapali bayanlar ciddi olmayan rahatsiz etmesin nigde cevresi arasin 0545 560 08 32

Cevapla
Murat avsar 11 Kasım 2017 - 19:14

Slm ben murat ayrildim nigde cevresi kapali durust bayanla tanismak istiyorum ciddi olmayanlar aramasin yasim 32 ciddi olmayanlar aramasin 0545 560 08 32

Cevapla
    Murat avsar 11 Kasım 2017 - 19:18

    Slm ben murat ayrildim nigde cevresi kapali durust bayanla tanismak istiyorum ciddi olmayanlar aramasin yasim 32 ciddi olmayanlar aramasin 0545 560 08 32
    0545 560 08 32

    Cevapla
çınar 10 Kasım 2017 - 21:16

mrb bursadan çınar ben tanışmak isteyen bayanların msjlarını beklıyorum 0535 375 28 66

Cevapla
semih saygın 10 Kasım 2017 - 16:28

0544 966 86 52 arayabilirsiniz

Cevapla
semih saygın 10 Kasım 2017 - 16:27

0544 966 86 52

Cevapla
Sezgin 9 Kasım 2017 - 17:58

Merhaba ben Sezgin , Bilgisayar mühendisiyim . istanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım , samimi güvenilir bayanlarla konusup tanışmak isterim.
0538 796 31 57

Cevapla
tayfun 36 düzce 4 Kasım 2017 - 20:16

slm düzce cevresi 18 36 yş bayan evlenmeyi düşünen arıyorum tayfun boşandım çocuk yok evim işm var 05376396103 dürüst bayanları bekliyorum 1çocuklu veya cocuksuz kendini bilen aklı yerinde düzce yaaşrım diyen arasın yurtdışı aramasın whatsap avr benim içn fakir olsun insan olsun aşırı açık olmayan hanım arıyorum saygılarmla düzce çevre iler whatsap avr özel açık

Cevapla
hakan 1 Kasım 2017 - 20:09

Slm ben hakan Antalyadan bayan arkadaş arıyorum görüşme engeli olmayan heryastan bayanları bekliyorum 32 yas 05376228169

Cevapla
Emrah 1 Kasım 2017 - 02:57

Merabalar ben emrah 29’yasindayim hayatima samimi bir eş ariyorum evim arabam var çok şükür maddi yonden sıkıntım yok istanbulda oturuyorum sarıyer’de ikamet ediyorum KOÇ Üniversitesi nde gorev yapiyorum ileriye dönük kendime ciddi bir eş ariyorum tercihim istanbul tekirdag izmit yalova bursa diğer yerler uzak görüşme tanisma zor olur iş yoğunluğumdan dolayi şehir disina cikamam yakin olursa talibimi yakindan daha kolay taniyabilirim sevmeyi deger kiymet veren biriyim ciddi düşünenler arasin takilmalik bir aday istemiyorum hayatima girecek olan kisiyle anlasirsak evlenecegim kişi olacak.kriterlerim 20 ile26 olacak bakimli olacak vb.saygilarimi sunarım.05357189073

Cevapla
Yüksel kara 22 Ekim 2017 - 15:20

Ben isdanbuldan trabzonalu yuksel ben esimten ayrıldım ayrı yaşıyorum benimkini dul bi bayanlar anlaşarak evlenmek isdiyorum .05345444497

Cevapla
çınar 22 Ekim 2017 - 01:09

mrb bursadan çınar tanışmak isteyen bayanları beklıyorum 0535 375 28 66

Cevapla
Ferhat 18 Ekim 2017 - 21:49

Slm ben ferhat 24 yaşındayım istanbul levent oturuyorum ciddi dürüst hoş bi bayanla tanışmak istiyorum no 0538 673 6234

Cevapla
kenan 13 Ekim 2017 - 19:18

Slm ben kenan 32 yasindayim inşaat mühendisiyim beyaz tenli kasliyim artik sevebilecegim bir bayanla hayatimi birlestirmek istiyorum ggüzel olsun demiyorum benim güzmde güzel olsun vhasaptan ulasabilirsiniz numaram 0543 867 4899

Cevapla
halil 8 Ekim 2017 - 12:28

kocaelinde evlenmek istiyorum güzel bir arkadaşlık olabilir 0531 357 09 10

Cevapla
Tolga turan 7 Ekim 2017 - 22:05

Merhaba ismim turan 35yaşındayım mavigözlü 175boyundayım Hatay Antakya da yaşıyorum her yaşta bayanlar arayın samimi dürüst biriyim maddi durumum iyi ciddi aşk yaşıya bileceğim bir hanfendi arıyorum 05348513253

Cevapla
MEHMET 7 Ekim 2017 - 21:14

SELAM BEN MEHMET 30 YASINDAYIM MESLEGIM BILGISYAR MUHENDISIYIM KENDI ISIMDE CALISIYORUM HATAY DA YASIYORUM DAHA ONCE EVLENMEDIM BEKARIM AMACIM GERCEKCI DOGRU BIRIYLE TANISIP EVLENMEK SADECE CIDDI OLANLAR ARASIN BOYUM 1.80 BEYAZ TENLI ELA GOZLUYUM HAFIFTEN KASLIYIM TALIPLERIMI BEKLIYORUM WATSAP VAR NUMARAM GIZLIYE ACIKTIR NUMARAM 0544 330 63 68

Cevapla
tolga 5 Ekim 2017 - 19:23

Slm ben tolga hataydan yaş 39 olgun ve dürüst biriyim maddi durum iyi hayatima anlam katacak aşık olacağım ciddi bir bayan arkadaş ariyorum bana uygun olduğunu düşünen bayan varsa tanımak isterim tlf 0542 282 5530

Cevapla
    Melis ali 7 Aralık 2017 - 12:28

    Slm tolga bey

    Cevapla
Mehmet 25 Eylül 2017 - 23:08

Selam ben mehmet yaş 34 bekar erkeğim yaşıma uygun bir bayanla tanışmak istiyorum Elazığ yakın çevre illerden bayanlar olursa sevinirim iyi akşamlar 05464702256

Cevapla
???Murat karayel ??? 22 Eylül 2017 - 16:10

Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Merhabalar murat ben istanbulda yaşıyorum 32 yasindayim 180 boy 79 kilo aslan burcuyum yakisikliyim aslen Kastamonuluyum mimarim dulum bana bir ömür boyu mutlu olabileceğim, beni kendine her gün aşık edecek can yoldasimi arıyorum istanbul içi kendine güvenen ne istediğini bilen merhametli sevecen güler yüzlü kısaca hayatta mutlu olmayı bilen bir bayanla evlenmek istiyorum belkide aradigin benimdirnumaram;0536 605 06 79 watsapp var

Cevapla
Murat 20 Eylül 2017 - 02:18

Istanbuldan murat 180 boy 77klo kumral yakışıklıyim mutluluk.isteyen saygili durust birini arayan bayanlar ulassin 05398796664

Cevapla
Murat 17 Eylül 2017 - 08:52

Istanbuldan murat 32 yas 180 boy kumral yakışıklıyim ciddi bayanlar ulassin 05398796664

Cevapla
Merhaba ben selma manisada 45 yaşindayim hic evlilik yapmamşım evlilik icin burdayim tek cocuk lu bir beyle evlen mek istiyorum tes tesettür luyum ev kiziyim 10 Eylül 2017 - 01:11

Merhaba ben fatma manisada yaş 45 daha önce evlilik yapmadim yaşima uygun bir beyle evlilik yapmak isterim lutfen ciddi olan yazsin

Cevapla
    Yusuf guzelturkmen 8 Ekim 2017 - 18:40

    Merhaba Fatma hanım tanismak isterim yasim 43 konyada yaşıyorum sana telfonumu veriyorum ara görüşelim 05548803451 is telefonum bu

    Cevapla
    Mehmet taş 12 Kasım 2017 - 13:24

    Bana ulaşırmısın 05332158815

    Cevapla
murat 7 Eylül 2017 - 11:48

slm murat ben ciddi amaclı evlilik arıyorum dulum cocuk yok 1 65 65 esmer memurum aslen kastamonu 0531 353 78 49 tanıtıcı sms bek.

Cevapla
Berk 7 Eylül 2017 - 00:04

Yalana gerek yok, bende satana aff yok, keyfin bilir qüzeLim bana hasta olan çok .. ! 😉 BEN kim miyim? Duymasını bilene ses. Çekmesini bilene nefes. Gitmesini bilene hedefim. Değerimi bilene sedef. Yaşamasını bilene hayat. Sevmesini bilene yürek. Sulamasını bilene çiçek. Yüreğini sunana kıymet.. Peki Sen Kimsin..
Çorlu’da yaşıyor05385484002

Cevapla
Can bursa 2 Eylül 2017 - 18:32

Merhaba nasılsınız ben can bursa gemlikte oturuyorum 27 yaşındayım bekarim ciddi ileriye dönük bayanların bana ulaşmasını bekliyorum mümküse numaram 0546 881 43 98 whatsapp var BeşyuZkırkaltı sekızsekızbir dortüç dokuzsekız whatsapp hersaatte ulasabilirsiniz

Cevapla
Erdoğan dural 1 Eylül 2017 - 23:57

merhaba ben Erdoğan istanbuldan yaşıyorum yaşım 24 vanlim inşaat işleri meşgul daha önce bir evlilik yaptım ayrıldık
05358637930

Cevapla
Murat 27 Ağustos 2017 - 21:08

Merhaba ben murat corumda yasiyorum yas 29 bekarim ciddi durust birini ariyorum numaram 0546 798 13 70

Cevapla
alper yıldız 26 Ağustos 2017 - 22:43

merhaba ben alper 27 yasındayım balıkesirliyim ciddi evlilik düşünüyorum whatsap arayın konusalım 05050153785

Cevapla
Aytaç 22 Ağustos 2017 - 07:06

Selam ben izmirden aytaç ciddi anlamda bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak, 0533 014 25 40 temiz kalpli içinde Allah korkusu olan bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak istiyorum dalga geçmiyorum ciddiyim WhatsApp var şimdiden teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah lütfen yurt dışı aramasın İzmir ve çevresi olursa sevinirim 0533 014 25 40 ciddiyim dalga geçmiyorum İzmir ve çevresi olursa sevinirim

Cevapla
MESUT 20 Ağustos 2017 - 21:59

Mrb ben MESUT tokatliyim hiç evlilik yapmadım 43yasindayim istanbulda büyüdüm benim niyetim yuva kurmak evlilik başka değil niyeti ayni olan benimgibi yazacağım telim ve watsaptan arayabilirsiniz ayni numara 05374769338 samimi ciddi dürüst olalim lütfen dengesizler aramasin rahatsizda etmesin rica ediyorum detayını ve tefarruatini sonra görüşelim bekliyorum

Cevapla
muzaffer24 20 Ağustos 2017 - 16:32

Ben iyi bir bayanla evlenmek istiyorum ama bulamıyorum lütfen ben engelli Keşke böyle olmasa
Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
Ben istiyorum
Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
MESUT 19 Ağustos 2017 - 22:03

Mrb bn MESUT tokatliyim hiç evlilik yapmadim 43yasindayim istanbulda büyüdüm watsaptan veya telim ayni numara 05374769338 niyetim yuva kurmak evlilik niyetiniz ciddi yuva kurmak evlilik istiyorsan iz burdayim arayın mümkünse çağrıları samimi bulmuyorum durumu olmayip kararli kişilerin en az tanici mesajini bekliyorum bu olsun öyle geri dönüş yapabyapabilirim

Cevapla
Burak 19 Ağustos 2017 - 18:43

Merhaba .yakışıklı bakımlı olgun bir beyim.
29 yaşındayım,lisans mezunuyum. Devlet memuruyum
kendi evim ve arabam var . kendime yakışan bir bayanla ileriye dönük tanışıp ciddi anlamda yuva kurmak istiyorum. 0534 033 92 26 numaram ciddi bayanların mesajını bekliyorum,iyi günler.

Cevapla
Aytaç 19 Ağustos 2017 - 14:36

Selam ben izmirden aytaç ciddi anlamda bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak, 0533 014 25 40 temiz kalpli içinde Allah korkusu olan bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak istiyorum dalga geçmiyorum ciddiyim WhatsApp var şimdiden teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah lütfen yurt dışı aramasın İzmir ve çevresi olursa sevinirim 0533 014 25 40 ciddiyim dalga geçmiyorum

Cevapla
doğan 15 Ağustos 2017 - 22:57

yaş49 ist yaşıyorum dulum 35 ila 45 yaş arası muhafazakar bir bayanla tanışıp evlenmek isterim 542 329 33 43 lütfen ciddi olanlar arasın

Cevapla
Berk 15 Ağustos 2017 - 12:15

Ben boşluğunda sığınacağın liman değil..Her nefes alışında yaşama sebebin olmalıyım..Aklına geldiğine bi merhaba diyenin değil..Yüreğinin her atışında çarpan damarın olmalıyım..Gözlerinde akan bir damla yaş değil..Gülerken yüzünün solmayan ışığı olmalıyım tl05385484002 tekirdağ çorlu yaş.34

Cevapla
cafer 14 Ağustos 2017 - 17:45

selam canim ben dulum ben ankarada yaşiyorum benim şirketim var dusunursen arar beni 05416250164

Cevapla
Yasin 11 Ağustos 2017 - 01:34

Merhaba ben yasin istanbul avrupa yakası kucukcekmecede ikamet ediyorum ordu doğumluyum istanbulda özel bir firmada üst düzey şahıs soforlugu yapıyorum 35 yasinda hic evlenmedim istanbul avrupa yakasımda oturan ciddi evlilik dusunen bayan arkadas ariyörümcek lütfen sadece ciddi düşünenler tel 0 553 868 53 55

Cevapla
muzaffer 9 Ağustos 2017 - 10:51

Ben iyi bir bayanla evlenmek istiyorum ama bulamıyorum lütfen ben engelli Keşke böyle olmasa
Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
Ben istiyorum
Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
muzaffer 8 Ağustos 2017 - 15:14

Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
Ben istiyorum
Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
Meltem uysal 8 Ağustos 2017 - 01:52

Merhaba 44 yaşındayım izmirde yasıyorum 2 tane cocugum var krıterierım durust kesınlıkle alkol kullanmayan huzur ve guven verecek 47 ile 55 yas arası maddı sıkıntısı olmayan es olacak cıddı arkadas arıyorum

Cevapla
    Cengiz çetin 12 Ağustos 2017 - 04:13

    Selam Meltem hanım Cengiz ben yasim 47 boyum 177 aslen manisaliyim Turgutlu da işyeri m büyük baş hayvan ve çıflığım var gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapmaktayım Bornova’da kirada bir dairem bir dükkanın var bunlar arasında gidip geliyorum kendi evimde yalnız yaşıyorum bir evliliğim oldu çocuğum yok kabul ederseniz sizinle tanışmak istiyorum Allah yolunda bir evlilik yapmak düşüncesindeyim kabul ederseniz bu numara dan bana ulaşabilirsiniz 05301469250 saygılar sunarım.

    Cevapla
      Sevgi dural 4 Kasım 2017 - 23:02

      Selam sizinle tanışabilirmiyiz

      Cevapla
        Cengiz 19 Kasım 2017 - 02:57

        Merhaba herkesin gonlune gore versin allah sevgi hanim sizinle tanismak isterim cengiz ben 05538797360 dan bana ulasa bilirsiniz saygilar sunarim

        Cevapla
    Akif 1 Eylül 2017 - 09:35

    Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

    Cevapla
      Muazzez 23 Ekim 2017 - 09:55

      Slm Akif bey bukadar konuşmadan sonra en ufacık bir şeyde aramamak tlf lara engel koymak doğru değil sizi dürüst bir beyefendi olarak görmüştüm sanırım yanıldım size şunu söyleyeyim kadın duygularınla oynamayın sizinse bir bacınız var umarım anladınız madem böyle habersiz gidecektiniz bana hocayı ayarlartmayacak tınız neyse uzatmanın manası yok sizin Can’ınız sağolsun

      Cevapla
      Lale 22 Kasım 2017 - 09:34

      Akif bey selam neptinizki unvaniniza öyle mesaj yazılmış. Kadinlarin duygulariylami oynuyorsuz

      Cevapla
    Yusuf guzelturkmen 8 Ekim 2017 - 18:43

    Meltem hanim 43 yaşındayım tanismak isterim 05548803451

    Cevapla
Murat 7 Ağustos 2017 - 15:48

Slm ben Murat kahraman Maraş’tan yaşım 37 evlendim ayrıldım bir oğlum var 11 yaşında. Yaşıma uygun kahraman Maraş ve çevresinden bakımlı ve ciddi hanımlar arasın lütfen. Yurt dışı ve uzak illerden kimse aramasın. +905330454621 numaramı yayınlayın lütfen sorumluluk bana aittir. Saygılar

Cevapla
Raşit Deniz 5 Ağustos 2017 - 21:26

RAŞİT DENİZ
YAŞIM 27 KİLOM 65 BOYUM 180
BEKARIM
KENDİ İŞİMİN MÜDÜRÜYÜM
MUTLU EDİYORUM EĞLENDİRİYORUM GÜLDÜRÜYORUM
HER İŞE YARDIM EDİYORUM
YAKIŞIKLIYIM KÜLTÜRLÜYÜM DİNLİYİM DÜRÜSTÜM DUYGULUYUM ROMANTİKLİYİM
ŞU BU UFAKTEFEK ÖTEBER ÇEYİZ HAZIR 1 ODA DOLUSU KADAR

Cevapla
    Hazal 11 Ağustos 2017 - 15:49

    Merhaba Ben hazal mersin den eğer gerçekten evlenmek istiyorsanız buyrun.

    Cevapla
      Akif 1 Eylül 2017 - 09:36

      Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

      Cevapla
      Akif 1 Eylül 2017 - 09:41

      Slm hazal Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

      Cevapla
      Hasan toprak 7 Eylül 2017 - 07:36

      Slm niyetm ciddi senle tnşmk isrm

      Cevapla
      Hasan akbaba 23 Eylül 2017 - 22:44

      Hazal.tanısmak konusma ve hayırlısıyla evlenmek ıstıyorum. Arar yada cagrı atarsan goruselım lutfen

      Cevapla
      Ferhat 24 Eylül 2017 - 18:21

      Mmrh ben Ferhat seni tanimak isterim Ben yurtdisinda yasiyorum. Istersen wapsap 0046737647306

      Cevapla
      Yusuf guzelturkmen 8 Ekim 2017 - 18:47

      Meltem hanim 43 yaşındayım tanismak isterim 05548803451

      Cevapla
      Şemsettin 22 Ekim 2017 - 18:19

      Eğer beli bir kiriteriniz yoksa sizinle tanışmak istiyorum. Bende ankaradan emekli 55 yaşlarında emekli biriyim.

      Cevapla
      Eray 27 Ekim 2017 - 23:42

      Merhaba ben eray adanalıyım Hazal hanım beni bu numaradan arayabilirsin 0531203 4523

      Cevapla
      Murat avsar 11 Kasım 2017 - 19:16

      Slm ben murat ayrildim nigde cevresi kapali durust bayanla tanismak istiyorum ciddi olmayanlar aramasin yasim 32 ciddi olmayanlar aramasin 0545 560 08 32

      Cevapla
      Mehmet taş 12 Kasım 2017 - 13:32

      Merhaba bana ulaşırmısınız 05332158815

      Cevapla
      Ayaz sert 30 Kasım 2017 - 22:06

      Mrb hanımefendi nasılsınız

      Cevapla
      Özgür kaya 9 Aralık 2017 - 14:44

      Merhaba hazal hanım evlenmek istiyorum sizinle numaranızı gönderin bana konuşalım tanışalım

      Cevapla
      Musa kalinsaz 11 Aralık 2017 - 21:42

      Merhba sizinle tanışmak isterim ankaradan ben 05535132238

      Cevapla
    Aycan can 4 Eylül 2017 - 17:48

    Mrb Niyetim ciddi evlilik 004915778004999 watsap ver ekle konusalim

    Cevapla
      erhan 27 Eylül 2017 - 00:06

      Slm

      Cevapla
    Deniz genç 7 Aralık 2017 - 10:08

    Merhaba

    Cevapla
Hakan 5 Ağustos 2017 - 09:45

Slm ben hakan burayakatilmaktaki amacim benim gibi niyeti citti anlamda evlilik olan bayanlarla tanismak isterim olgun ve durustluk onemli benim gibi sevmeye vede sevilmeye ihdiyaci olan vede huzurlu bir evlilik arayisi icerisinde olan bayanlar ararsa memnun.olurum cunku benim amacim evlilik ben macera aramiyorum cunku ltfen sadece citti dusunen bayanlar arasinlar her ilden olabilir ys okadar sorun degim onemli olan insanlarin kafa yapilarinin uyusmasidir diye dusunuyorum ltfen tanitcı msj atarsaniz memnun olurum 0541 586 95 83

Cevapla
zaffer 4 Ağustos 2017 - 22:47

Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
Erzan 0031625135814 4 Ağustos 2017 - 13:22

Selam ben her zaman 25 yaşındayım falan diye yaşıyorum amacım gerçekten ciddi dürüst ileriye dönük düşünen biriyle tanışıp konuşmak istiyorum0031625135814

Cevapla
Mikail can 3 Ağustos 2017 - 22:43

İstanbul Anadolu yakasından mikail kendini ve ne istediğini bilen dürüst bir bayanla tanışmak istiyorum lütfen İstanbul dışı olmasın şimdiden teşekkürler ederim 0538 252 64 56

Cevapla
alper 30 Temmuz 2017 - 22:45

merhaba ben alper balıkesirliyim 27 yaşındayım ciddi evlilik düşünüyorum 05050153785

Cevapla
Volkan 20 Temmuz 2017 - 18:00

Selam ben istanbuldan volkan 39 yaş 1.78 boy esmer yanlız yaşıyorum dürüst bir bayanla tanışmak istiyorum tel 0535 579 6578 watsap 0535 579 6578

Cevapla
berivan 19 Temmuz 2017 - 20:29

Mrb ben antalyadan berivan 26yasinda dulum ailemle kaliyorum 7yasinda bioglum var cok huzursuzum misafir gibiyim suanda issism bikacaydir evden kovuldugumda oluyor oglunu babasina gonder diyen de oluyo durumum isim olsa ayri eve cikmak istiyorum ama yok malesef ben biriyle ciddi bisekilde arkadaslik kurmak istiyorum oda olmassa bana is konusunda yardim edicek birini ariyorum

Cevapla
    Engin 20 Temmuz 2017 - 11:49

    Merhaba ben engin yaş 30 bende ciddi bir evlilik arıyorum oglunuzada baba lik yaparım ben çok ciddiyim caldirin yeter 0530 289 05 46 bekliyorum hanimefendi

    Cevapla
    Engin 20 Temmuz 2017 - 11:51

    Beri van hanım ben Size de oglunuzada bakarım evlenir yuva kurarız ben çok ciddiyim aramanizi bekliyorum ok 0530 289 05 46

    Cevapla
    Harun Bayram 13 Ağustos 2017 - 17:12

    Slm Berivan hanım inşAllah iyisinizdir.Sizin msjınızı okudum ve inanın çok etkilendim.Kendimi bir an olsun sizin yerinize koydum.Ben sizinle tanışmak isterim tabiki sizde isterseniz.Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz isterseniz 0546 584 95 49.bana msj atın yada beni çaldırın yeter ben size kesin dönüş yapacağım.Şimdilik Allaha emanet olun görüşmek dileğiyle hoşçakalın.Harun.

    Cevapla
    yakindan tanimak 13 Ağustos 2017 - 23:53

    Mrb berivan hanim sakincasi yoksa sizi yakindan tanimak isterim adanadan pilot ustegmen mehmet can aramani beklicem 05446596579

    Cevapla
    Akif 1 Eylül 2017 - 09:37

    Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

    Cevapla
    Akif 1 Eylül 2017 - 09:54

    Slm Berivan Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

    Cevapla
    Emrah saglik 21 Eylül 2017 - 23:20

    Istanbuldan emrah 38 yas.0506 969 81 55

    Cevapla
    ahmet kocaman 9 Ekim 2017 - 15:38

    ben ahmet manısalıyım yasım 28 bende evlenmek istiyorum dusunurenız numaram 05531606477 sende istersen ama

    Cevapla
    Zafer kaya 16 Ekim 2017 - 21:44

    Berivan hanim yine ben zafer size yazdığım mesaja cevap vermek beni tanımak isterseniz numaram 0544 7714175 zafer saygılarımla allaha emanet olunuz

    Cevapla
    Mehmet taş 12 Kasım 2017 - 13:40

    Merhaba nerelisin bana ulaşırmısın 05332158815

    Cevapla
    Hakan uyar 14 Kasım 2017 - 00:41

    mrb beruvan hnm bende antalyaliyim işim gücüm yerinde sadece hayatimda kadin eksik seninle tanışmak isterim yns07123@gmail.com 05380677004 numaram ozele aciktir

    Cevapla
    Mehmet ali 25 Kasım 2017 - 17:13

    Berivan bende Antalya da oturuyorum. Gerçekten ciddi düşünüyorsan bana mesaj at bekliyorum 05455874748

    Cevapla
    ilker 29 Kasım 2017 - 19:49

    05511299674

    Cevapla
    Özgür kaya 9 Aralık 2017 - 16:32

    Selam berivan hanım numaranızı gönderin konuşalım tanışalım

    Cevapla
mrleyimsenolll 18 Temmuz 2017 - 12:30

selam ben aslim eski sehirdenim su anda belcikada yasiyorum kisaca kendimden bahsediyim 26 yasinda hic evlilik yasamamis bir kizim 5 vakit namazinda kurani-kerim okuyan orucunu eksiksiz yerine getiren bir kizim bu yasima kadar cok aci dolu hayat gecirdim once ayilemi kaybetim sonradan ise kendi ulkemi deistirmek zorunda kaldim amcam ve yengemle yasiyorum buradaki yasamim cok kotu hizmetciden bir farkim yok yinede memnun deiller olmazlar da bu dunyada istediyim tek sey var yuce rabbimden sakin sessiz bir yuva ne madiyat ne dis guzellik sadece beni sevebilicek bana deyer verebilicek benim durumumdan faydalanip beni bos yere umitlendirip oyun oynamiycak birisini ariyorum su anda calismiyorum bunlari anlatiyorum cunku benim nete gelme firsatim pek cok olmuyor kiz arkadasin bilgisayarindan yaziyorum uygun gorursen bu nodan 0032465162010

Cevapla
    Harun Bayram 13 Ağustos 2017 - 16:54

    Merhaba aslım hanımefendi.Sizin msj nızı gördüm ve inanın çok etkilendim.Bende sizin gibi çok zorluklar çektim ama hepsinin üstesinden gelmeyi başardım.Ben de namazımı kılar kuranımı okurum Allahtan çok korkarım.Dünyadan çok ahirete önem veririm.Şu 3 günlük dünyada hiç birşeyi sorun etmeden benimle bir ömür beraber olan ve beni olduğum ve göründüğüm gibi sevecen bir eşe ihtiyacım var.Eğer sizde beni tanımak isterseniz lütfen bu msj ımı dikkate alın ve bana muhakkak geri dönüş yaparsanız sevinirim.Size iyi günler dilerim Allaha emanet olun.Harun.

    Cevapla
Ferhat 11 Haziran 2017 - 12:31

Slm ben Ferhat ruh ikizimi ariyorum Insallah guzel bir bayanla. Tanisiriz ben yurtdisanda. Yasiyorum. Wapsap wiber 0046 737647306 Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
Ferhat 25 Mayıs 2017 - 21:24

Mrh ben Ferhat. Yurtdisanda yasiyorum. Seni tanimak isterim. Burda evim. Araban hersey taman Turkiet evim var ekonomin cok iyi. Burda yanliz yasiyorum Ben eglence aramiyorum bir iki gunluk evlilik istemiyorum Gelisen burda ögretmenlik yäp Wapsap. Veya wiber 0046737647306. Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
Can 18 Nisan 2017 - 11:38

Slm. Bana ulasirsaniz tanisiriz.

Cevapla
simou 18 Nisan 2017 - 08:52

merhaba

Cevapla
mehmet erol 18 Nisan 2017 - 07:37

sizinle tanışmak ist 5425144849 arayin.

Cevapla
Ertugrul. Polat 18 Nisan 2017 - 06:07

Merhaba. Ben. Adanadan. Yaşıyorum. Ciddi. Arkadaş. Arıyorum

Cevapla
fuat 18 Nisan 2017 - 04:57

evet kabul ediyorum

Cevapla
Ersin 18 Nisan 2017 - 02:10

Merhaba bende sizinle tanışmak isterim 1986 Eskişehir doğumluyum. Antalyada ailemle yaşıyorum denizciyim dürüst yalanı sevmeyen eğlenmeyi ve gezmeyi seven kültürlü saygılı birisiyim niyetim ciddi evlilik düşünüyorum. Anlaşacağım sende benim gibi düşünüyorsan tanışmaya hazır bekliyorum

Cevapla
Şehmus 5 Nisan 2017 - 21:01

Merhaba ben de sizi yakından tanımak istiyorum Kendi işyerim var evim var 40 yaşındayım hiç Evlilik yapmadım kendi ayaklarım üzerinde duruyorum maddi problemim yok Sizin gibi kültürlü bir bayanla tanışıp izdivaç yapmak istiyorum ve herkes izlememi tanışmak isterseniz email den dönüş yapabilirsiniz numaramı vermiyorum arayanlardan rahatsız olabilirim o yüzden

Cevapla
    Sabriye.sabriye 22 Kasım 2017 - 15:08

    Slm Sehmus bey

    Cevapla
    Deniz genç 7 Aralık 2017 - 10:30

    Merhaba

    Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ

şişli escort - www.cisem.biz - urla escort - buca escort - escort istanbul