Evlilik düşünen erkek arkadaş arıyorum

341 Mesaj gönderildi.

Evlilik düşünen erkek arkadaş arıyorum

Merhaba Ankara’dan evlilik düşünen ciddi erkek arkadaş arıyorum Lütfen kendinizi tanıtan bilgilendirici mesajları gönderin ben kendinden bahseder biraz uzun boylu kumral tenli uyumsal Konuşkan kendini ifade etmesini Seven biriyim öğretmenim ama atamam olmadı o yüzden şu anda evdeyim Çalışmıyorum benimle iletişim kuracak kişiler Öncelikle kariyersahibi ciddi evlilik niyeti olan olgun bir erkek olursa çok memnun olurum gönlünü eğlendirmek veya günübirlik ilişki yaşamak bana göre değil Sağlıcakla kalın

DİĞER İLANLAR

341 Mesaj Gönderilmiş
Ali 20 Nisan 2019 - 21:50

Slm ben Ali 28 yaşındayım 1.70 boy 70 kiloyum esmerim meslegim mühendisim ciddi düşünen sevmeyi sevilmeyi mutluluğu hakeden bir bayanla tanışmak istiyorum vhasap tan ulasabilirsiniz numaram 0545 572 25 36 tskrler

Cevapla
Hakan 14 Nisan 2019 - 17:27

Merhaba BEN HAKAN ANKARA ÇANKAYA’DA YANLİZ YAŞIYORUM YAŞ 28 boy 1.82 KİLO 70 ESMER tenli kahverengi gözlüyüm ALLAH KORKUSU OLAN BİR BAYAN İLE TANIŞMAK İSTİYORUM NİYETİM CİDDİ ANLAMDA EVLİLİK 0544 404 99 87

Cevapla
Hakan 13 Nisan 2019 - 21:39

Merhaba BEN HAKAN ANKARA ÇANKAYA’DA YANLİZ YAŞIYORUM YAŞ 28 boy 1.82 KİLO 65 esmer tenli kahverengi gözlüyüm kendine güvenen bayanların aramasını bekliyorum 0544 404 99 87

Cevapla
Ufukcan 13 Nisan 2019 - 12:35

Merhaba BEN UFUK ANKARA ÇANKAYA’DA YANLİZ YAŞIYORUM YAŞ 28 boy 1.82 KİLO 70 ESMER tenli kahverengi gözlüyüm kendine güvenen bayanların aramasını bekliyorum 0544 404 99 87

Cevapla
Murat yıldız 8 Nisan 2019 - 08:42

Istanbul da yalnız yaşıyorum tesettürlü bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum 30 yaşımdayım 180by 78klo esmer bakımlı bir beyim maddi durumum.iyi 05398796664

Cevapla
bünyamin5443139173 6 Nisan 2019 - 19:01

merhaba bünyamin ben istanbul yalnız yaşıyorum bekarım kızlarla tanışmak istiyorum 05443139173 hoşçakalın

Cevapla
bünyamin 6 Nisan 2019 - 18:59

merhaba bünyamin ben istanbul yalnız yaşıyorum bekarım kızlarla tanışmak istiyorum 05443139173 hoşçakalın

Cevapla
Muhammet 28 Şubat 2019 - 23:47

ASK ARIYORUM HERAY 1 MILYAR DESTEK ASKIMA BENDEN 05392106379 GMAİL banu.yasemin.9000@gmail.com

Cevapla
Muhammet 28 Şubat 2019 - 17:31

SDC VAN MERKEZ CIDDI ASK HERAY 1 MILYAR DESTEK OLUR 05392106379

Cevapla
Muhammet 27 Şubat 2019 - 12:41

VAN MERKEZ CIDDI ASK ARIYORUM HERAY 1 MILYAR DESTEK ASKIMA 05392106379

Cevapla
Muhammet 26 Şubat 2019 - 16:51

VAN MERKEZ CIDDI ASK ARIYORUM HERAY 1 MILYAR DESTEK ASKIMA OLCAK 0.5.3.9.2.1.0.6.3.7.9

Cevapla
Muhammet 26 Şubat 2019 - 16:50

VAN MERKEZ CIDDI ASK ARIYORUM HERAY 1 MILYAR DESTEK ASKIMA OLCAK 0.5.3.9.2.1.0.6.3.7.9

Cevapla
Muhammet 26 Şubat 2019 - 09:37

VAN MERKEZ ASK ARIYORUM HERAY 1 MILYAR DESTEK ASKIMA OLCAK 05392106379

Cevapla
Muhammet 25 Şubat 2019 - 18:53

VAN MERKEZ ASK ARIYORUM HERAY 1 MILYAR DESTEK 05392106379

Cevapla
Murat 12 Şubat 2019 - 19:46

Slm ben murat 32 yaşindayim 1.68 boy 70 kılo hafif beyaz tenliyim iş hayatına atıldıktan sonra evlenmeye karar verdim. Bu yüzden ciddi düşünen beni sevecek ve sevilmeyi hak eden uğruna birşeylr yapmak istediğim bi bayanla tanişmak istıyorum numaram 0532 17 55 621 vhsaptan ulaşabilirsiniz tşkrler

Cevapla
özcan 27 Ocak 2019 - 03:11

slm ben özcan istanbuldan . 26 yaş esmerim 1,73 boy . dürüst anlayışlı bir bayanla tanışmak istiyorum tel 0538 796 31 57

Cevapla
Kuzey 27 Ocak 2019 - 03:10

selam ben kuzey istanbulda oturuyorum. 24 yaşındayım. boyum 1.80 .aslan burcuyum arabamla gezmeyi ve sohbet etmeyi çok severim . özel sektörde iş sahibiyim .tek yaşıyorum. dürüst anlayışlı güvenlilir bir bayan arkadaşla tanışmak istiyorum. tel 0538 630 53 12

Cevapla
Kuzey 27 Ocak 2019 - 03:09

selam ben kuzey istanbulda oturuyorum. 24 yaşındayım. boyum 1.80 .aslan burcuyum arabamla gezmeyi ve sohbet etmeyi çok severim . özel sektörde iş sahibiyim .tek yaşıyorum. dürüst anlayışlı güvenlilir bir bayan arkadaşla tanışmak istiyorum.

Cevapla
Hasan 24 Ocak 2019 - 23:31

BURDAN KADILARA SESLENİYORUM GERCEKTEN İTDİYACI OLAN BAYANLAR ARASI ATEŞİ CIKMIŞ OLANLAR ARASIN BANA MJ OLARAK ULAŞIN KESİNİKLE İSTABULDA DA OLSUN DALGA GECMEK İSTİYENLERİ ÜZÜNE KAPATIRIM BENİ İCİ
YAŞ FARKETMEZ DUL YADA BEKAR YADA KOCASINDA İLGİ GÖRMEYEN EVLİ BAYAN DA OLABİR KESİNLİKLE CİTLİSE ARASIN 05302675217

Cevapla
Kerem 5073958861 10 Ocak 2019 - 01:10

Mrb ismim kerem üniv öğrenciyim yanliz yasiyorum yanlizlik sıkıcı guzel zaman gecirebilecegim bayanlarla tanismak istiyorum yakisikli cekici eğlenceli çılgın karaktere sahibim bos vakitlerimi spor sinema araba muzik dans gibi eglenceye yonelik seylerle gecirmeyi tercih ederim zevkli zeki kafa dengi bana ayak uydurucak bayanlar kacirmayin derim  tel 0507 395 88 61 çekinme ara ;);)

Cevapla
Kerem5073958861 10 Ocak 2019 - 01:07

Mrb ismim kerem üniv öğrenciyim yanliz yasiyorum yanlizlik sıkıcı guzel zaman gecirebilecegim bayanlarla tanismak istiyorum yakisikli cekici eğlenceli çılgın karaktere sahibim bos vakitlerimi spor sinema araba muzik dans gibi eglenceye yonelik seylerle gecirmeyi tercih ederim zevkli zeki kafa dengi bana ayak uydurucak bayanlar kacirmayin derim  tel 0507 395 88 61 çekinme ara ;)

Cevapla
Kerem 10 Ocak 2019 - 01:06

Mrb ismim kerem üniv öğrenciyim yanliz yasiyorum yanlizlik sıkıcı guzel zaman gecirebilecegim bayanlarla tanismak istiyorum yakisikli cekici eğlenceli çılgın karaktere sahibim bos vakitlerimi spor sinema araba muzik dans gibi eglenceye yonelik seylerle gecirmeyi tercih ederim zevkli zeki kafa dengi bana ayak uydurucak bayanlar kacirmayin derim  tel 0507 395 88 61 çekinme ara ;)

Cevapla
Serhat 544 440 5319 3 Ocak 2019 - 22:24

Mrblar ben serhat 26 yas 1.82 boy bugday tenli siyah saçlı sevecen biriyım sevecegım guvenecegım bayan arkadas arıyorum sportıf ve bakımlı biriyım sevgı emek yurek gerçeklıktır ask ise sonsuzlugun yanılsamasıdır.5.4.4 4.4.0.5.3.1.9 antep ve cevresı yada her yer farketmez

Cevapla
Kerem 3 Ocak 2019 - 01:12

Mrb ismim kerem üniv öğrenciyim yanliz yasiyorum yanlizlik sıkıcı guzel zaman gecirebilecegim bayanlarla tanismak istiyorum yakisikli cekici eğlenceli çılgın karaktere sahibim bos vakitlerimi spor sinema araba muzik dans gibi eglenceye yonelik seylerle gecirmeyi tercih ederim zevkli zeki kafa dengi bana ayak uydurucak bayanlar kacirmayin derim  tel 0507 395 88 61 çekinme ara 😉

Cevapla
Serhan 5511617441 2 Ocak 2019 - 20:53

Gebzeden serhan 171 boy 73 kg 25 yasindayim tek yasiyorum bayan arkadas ariyorum bayanlarin aramasini bekliyorum 0551-161-74-41 niyeti ciddi olanlar ararsa sevinirm sayglar 🙂

Cevapla
Serhan 5511617441 29 Aralık 2018 - 14:46

Gebzeden serhan 171 boy 73 kg 25 yasindayim tek yasiyorum bayan arkadas ariyorum bayanlarin aramasini bekliyorum 0551.161.74.41 niyeti ciddi olanlar ararsa sevinirm sayglar 🙂

Cevapla
Serhan 23 Aralık 2018 - 21:28

Gebzeden serhan 175 boy 73 kg 25 yasindayim tek yasiyorum bayan arkadas ariyorum bayanlarin aramasini bekliyorum 05511617441

Cevapla
Serkan. 5449385123 21 Aralık 2018 - 22:12

Ben serkan sevecegım guvenecegım bayan arkadas arıyorum ben sempatık bakımlı sportıf maceracı dogallıgı seven uzun boylu biriyım guvenecegım bayan arkadas için buradayım 5.4.4. 9.3.8.5.1.2.3. neolurya antep maras hatay islahy çevresı yada heryer bu arada ilanımda

Cevapla
Serkan. 5449385123 21 Aralık 2018 - 22:11

Ben serkan sevecegım guvenecegım bayan arkadas arıyorum ben sempatık bakımlı sportıf maceracı dogallıgı seven uzun boylu biriyım guvenecegım bayan arkadas için buradayım 5.4.4. 9.3.8.5.1.2.3. neolurya antep maras hatay islahy çevresı yada heryer bu arada ilanımda

Cevapla
Rüzgar 1 Aralık 2018 - 00:10

Slm bn rüzgar 32 yaş ist ciddi bir bayanla tanışmak istiyorum 0546 536 03 11

Cevapla
kenan0063 27 Kasım 2018 - 23:20

MRB BEN kenan 30 YASINDAYIM 70,KİLO BOY 180 HAFİF BEYAZ TENLİYİM MESLEĞİM GÜVENLİK GÜREVLİSİYİM ÇALİŞİYORUM, HAYATIMA DÜZEN VERDİKTEN SONRA EVLİLİGE ADIM ATMAK İSTİYORUM, SEVMEYİ BİLEN SEVİLMEYİ HAK EDEN BİR BAYANLA TANİŞMAK İSTIYORUM,CİDDİ DÜRÜST EVLİLİGE HAZIR HISEDEN MUTLULUĞU HAK EDEN BAYANİ HAYATIMA ALMAK İSTİYORUM NUMARAM 0543 486 48 99 VHSAPTAN ULAŞABİLİRSİNİZ TEŞKRLER.

Cevapla
    Sevgi 19 Şubat 2019 - 15:30

    Merba malatyadan bn sevgi szi tanımk istyrum

    Cevapla
    Remzi 9 Mart 2019 - 19:26

    Merhaba secgi hanim bende seninle tanismak istiyorum ankarada yasiyorum1

    Cevapla
Mustafa USTAOĞLU 25 Kasım 2018 - 00:02

Merhaba ben Mustafa yaş 30 Antalya’da yaşıyorum daha önce hiç evlenmedim aylık 2400 TL gelirim var belediye temizlik işçisi olarak çalışıyorum evim ve arabam yok daha önce hiç evlenmemiş veya dul çocuğu olmayan 20 30 yaş arası bayan arıyorum yurtdışı aramasın 05374930230

Cevapla
ali 22 Kasım 2018 - 19:50

slm kütahya merkezden ali yasım 28 bayan kuaförum kafa dengi bayan arkadas arıyorum 0553 388 91 70

Cevapla
fatih 22 Kasım 2018 - 19:48

merheba kütahyadan fatih 38 yasındayım galırı ısınle ugrasıyorum merkze tek kalıyorum seviyeli bayanla tanısmak ıstıyorum 05423830146

Cevapla
Halef 1 Kasım 2018 - 23:13

MRB BEN HALEF 30 YASINDAYIM 70,KİLO BOY 180 HAFİF BEYAZ TENLİYİM MESLEĞİM GÜVENLİK GÜREVLİSİYİM ÇALİŞİYORUM, HAYATIMA DÜZEN VERDİKTEN SONRA EVLİLİGE ADIM ATMAK İSTİYORUM, SEVMEYİ BİLEN SEVİLMEYİ HAK EDEN BİR BAYANLA TANİŞMAK İSTIYORUM,CİDDİ DÜRÜST EVLİLİGE HAZIR HISEDEN MUTLULUĞU HAK EDEN BAYANİ HAYATIMA ALMAK İSTİYORUM NUMARAM 0543 846 48 38 VHSAPTAN ULAŞABİLİRSİNİZ TEŞKRLER.

Cevapla
Burak 31 Ekim 2018 - 01:14

Ben burak uzun boylu sportıf çok atletık enerjık bırıyım bayan arkadas arıyorum 544 938 5123 neolurya bakımlıyım atletık yapım var antep maras hatay islahy her yer olabılir

Cevapla
Emre 26 Ekim 2018 - 18:40

Arayın bayanlar tanisalim 0532 523 70 48

Cevapla
Serkan 21 Ekim 2018 - 15:15

Merhaba hanimlar berlinden yaziyorum. Samimi dürüst bayan arkadas ariyorum.telefonnumaram 004917612202020

Cevapla
hakan 18 Ekim 2018 - 13:39

slm ben antalyadan hakan 34 yaş bayan arkadaş arıyorum 05376228169

Cevapla
hakan 18 Ekim 2018 - 10:45

slm ben antalyadan hakan 34 yaş ciddi anlamda arkadaşlık düşünen bir bayan arkadaş arıyorum dalgacilar aramasın 05376228169

Cevapla
Ruzgar 17 Ekim 2018 - 20:51

Slm ben ruzgar 32 yaş istanbuldan ciddi bir bayanla tanışmak işitiyorum ayr8lmis olabilir 0546 536 03 11

Cevapla
Poyraz 15 Ekim 2018 - 16:32

Slm ben poyraz istanbuldan yasım 38 mavi gözlü kumral birisiyim hayati seven eğlenmeyi gezmeyi doğayı denizi severim Benim gibi düşünen varsa ben burdayım 05072134071

Cevapla
Kenan 14 Ekim 2018 - 22:19

Admin bey 11 ağurotaosta verdiğim sonu 0658 nolu ilanmi kaldirin lütfen

Cevapla
yasin 10 Ekim 2018 - 00:39

MERHABA BEN YASİN ÖMÜR PAYLAŞABİLECEĞİM EŞ ARIYORUM SAYGI SEVGİLİ KALPTEN SEVEBİLECEK HAYIRLI ALLAH TAN KORKUSU OLAN CAN YOLDAŞI OLMAK İSTEYEN NASİPİMİ BEKLİYORUM KENDİMİ DETAYLI ANLATMAM İÇİN NUMARAM : 05467263667 ( SAÇMA SAPAN KONUŞMAK İSTEYEN ARAMASIN İNSANLARIN GURURUYLA OYNANMAZ KENDİNİZE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ İNSANLARA YAPMAYIN TEŞEKKÜRLER …)

Cevapla
Ruzgar 7 Ekim 2018 - 22:35

Slm ben ruzgar ist 32 yaşındayım ciddi bir bayanla tanışmak istiyorum ayrılmış olabilir 0546 536 03 11

Cevapla
    Ela 14 Ekim 2018 - 02:01

    Slm gurzar. Ciddiyetilik icin yazdim

    Cevapla
      Ahmet 18 Ekim 2018 - 10:40

      05307642910 bana ulaş

      Cevapla
      Salih 21 Ekim 2018 - 02:30

      Selam

      Cevapla
      harun 24 Ekim 2018 - 12:36

      slm ela hanım ben harun sizinle tanısmak isterim

      Cevapla
      Hakan 23 Aralık 2018 - 07:44

      Merhaba Kahramanmaraş Elbistan da Hakan yaş 28 bekarım Kahramanmaraş çevrelerinde seviyeli samimi. Dürüst olan bayanlar arayabilirler.
      0553 046 99 99

      Cevapla
      mehmet 25 Ocak 2019 - 12:11

      merhaba Ela hanım cevap verirsen konuşuruz . hursit1965@hotmail.com

      Cevapla
Nuur 20 Eylül 2018 - 12:10

Slm almaniyada yaşıyorum ciddi biriyle tanışmak istiyorum ismim nuri ciddi olan beyler arasın tel00491779339025

Cevapla
sedat 19 Eylül 2018 - 21:27

Slm ben sedat yaş 30 boy 178 aslen samsunluyum istanbulda yaşıyorum benimle tanışmak isteyen istanbul içi bayanlar arasın 05456828352

Cevapla
erol 18 Eylül 2018 - 18:28

selam ismım erol bende burda evlılık amclı burdayım yasım 46 koceylınde yasıyorum ken ısımı yapıyorum 35 40 arası bır bayanla tanısıp evlenmek ıstıyorum tel num 055202380741 ararsanız sevınırım herzaman nete gırmıyorum ıslerımden dolayı allaha emanet olun

Cevapla
Erhan 17 Eylül 2018 - 16:53

Merhaba ist yaşıyorum yaşım 43 by173 bdy tenli istanbul dan sevgilim olabilecek ilişki yaşayabileceğim hoşgüzel bayanlarla tanışmak istiyorum .mail dekortasarim75@gmail.com numara bırakırsanz ararım..

Cevapla
Burak 14 Eylül 2018 - 00:35

Ben burak uzun boylu sportıf çok çılgın ateşli bırıyım bayan arkadas arıyorum 544 440 5319 neolurya bakımlıyım atletık yapım var antep maras hatay islahy her yer olabılir

Cevapla
EMRAH 13 Eylül 2018 - 00:08

Merhaba ben Emrah yaş 32 istanbul tanışmak ve Görüşmek isteyen bayan Arasın.dürüst olsun yeter
0542 475 08 92

Cevapla
Hasan 12 Eylül 2018 - 22:42

MRB BN İSTABUL ESENYURT OTORUYORUM BOY 163 KİLO 53 BENİM BİR KUŞŞŞ VAR HAVADA HİÇ INMİYOR ÇÜKÜ ATEŞİ ÇOK DÜŞMÜYOR ATEŞİ OLAN BAYAN ARKADAŞ VARSA BU ATEŞİ DÜŞMESİ İCİN BİR BİRİMİZE YARMI EDELİM BANA YAKIN OLSUN YETER BANA MJ ZI OLARAKA ULAŞIRSINIZ KADIN LAR BEKLERİM SİZLERİ DUL YADA BÉKAR YADA EVLİ DE OLABİLİR BENİ İCİN VARGETMEZZ 05302675217😘😘😘😘

Cevapla
muzdfer 25 10 Eylül 2018 - 20:44

Lütfen beni normal bayanlar arasın rica ediyorum ben engelli bir insanım lütfen bana yalan söylemesin yaş 21 22 24 23 bayan mı beni ara ben 24 yaşında rica ediyorum Bana yalan söylemesin
Ben iyi bir bayanla evlenmek istiyorum ama bulamıyorum lütfen ben engelli Keşke böyle olmasa
Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
Ben istiyorum
Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyoru

Cevapla
Ruzgar 9 Eylül 2018 - 18:18

Slm ben ruzgar ist ciddi bir bayanla tanışmak ist 0546 536 03 11

Cevapla
Burak 8 Eylül 2018 - 23:28

Merhaba ben burak şanlıurfa merkezeyim benimle tanışmak isteyen bayan arkadaş arıyorum 23 yaşındayım 0545 937 5161

Cevapla
emre 8 Eylül 2018 - 20:04

Selam ben ist emre 36 yasındayım.Kendini yalnız hisseden hayatı yasamayı gezmeyi eglenmeyi seven dürüst duygusal romantik güleryüzlü kapalı veya acık bayanların tlf ve msj bekliyorum.İstanbul ve cevresi tercihimdir 0544 296 45 50

Cevapla
Burak 4 Eylül 2018 - 23:41

Ben burak uzun boylu sportıf çok çılgın bırıyım bayan arkadas arıyorum 544 938 523 neolurya bakımlıyım atletık yapım var antep maras hatay islahy her yer olabılir

Cevapla
Murat 30 Ağustos 2018 - 17:58

Mrb ben 30yasındayım gebzede yalnız yasıyorum 180boy 78klo esmer yakısıklı bırıyım otomotıv sektorunde calısıyorum teseddurlu bır bayanla tanısmak istiyorum ıstanbulda olabılır 05398796664

Cevapla
Serhat 30 Ağustos 2018 - 14:28

Slm ben serhat yaş 35 boy 1.78 kilo 76 kendini bilen bayanlar arayın tanışalım güzel ve özel anıları yaşayalım 05359801285

Cevapla
Eren 26 Ağustos 2018 - 21:21

Selam ben eren İstanbul pendik’ten konuma yakın bir bayanla tanışmak istiyorum 0 534 358 47 30

Cevapla
Burak 20 Ağustos 2018 - 22:07

Ben burak bayan arkadas ariyorum uzun boylu sportif atletik cilgin biriyim sevmek sevilmek isterdim tlf 0544 440 5319 neolurrya antep maras hatay islahy osmany her yer olabilir cilgin atletik biriyim bayan arkadas ariyorum

Cevapla
Sinan 18 Ağustos 2018 - 15:22

Merhaba istanbulda yasyrum ysm42 by175 budytnli . bekarım .. benimle denizde plajda heryerde yanımda olacak beni sevebilecek. sevgilim olabilecek ..samimi hoşgüzel bi bayanla tanışmak istiyorum.0551 016 1632

Cevapla
Kenan 18 Ağustos 2018 - 12:33

Mrb bayanlar kenan ben istanbulda yasiyorum 35 yasinda 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim aski sevgiyi seviye ve durustluk cercevesinde yasayacagim bir bayan arkadas ariyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Yusuf 16 Ağustos 2018 - 19:01

Slm ben yusuf istanbulda yaşıyorum 23 yasindayim dürüst guvenilir bayanlarla tanışmak isterim dalga geçen boş yapanlar aramasın lutfen 0541 933 34 96 ulaşabilirsiniz iyi günler

Cevapla
Serkan 16 Ağustos 2018 - 12:59

Slm ben serkan bayan arkadaş arıyorum name 0542 712 33 63

Cevapla
İbrahim 14 Ağustos 2018 - 22:18

Mrb ismim İbrahim izmir torbalı ilçesinde yaşıyorum benimle bayanlar tanışmak isteyen vaysap dan yazabilir 0530 330 43 71

Cevapla
Osman 11 Ağustos 2018 - 13:00

Slm ben Osman aslen afyonluyum ama alanyada calışıyorum yş 34 hiç evlenmedim evlenmek istiyorum yalansız dolansız bir şekilde benim gibi niyeti ciddi olanlar arasın yurt dışı aramasın 05303514532

Cevapla
Poyraz 10 Ağustos 2018 - 17:16

Herkeze öncelikle merhaba ben İstanbuldan poyraz Yasım 38 kilom 80 boyum 177 mavi gözlü hayatıma neşe huzur vericek arkadaş arıyorum biliyorum o kişi bir gün gelicek bende inatla bekliyorum 05072134071

Cevapla
    Ela 14 Ekim 2018 - 02:00

    Slm. Ilanini gordum. Durustce. Ciddi bi sekilde yazim. Dedim

    Cevapla
      mehmet 22 Ekim 2018 - 12:33

      merhaba Ela hanım ben ünüversite mezunuyum resmi dairede görev yapıyorum ara görüşelim. hursit1965@hotmail.com

      Cevapla
ali 10 Ağustos 2018 - 11:06

slm kutahyadan ali yasım 27 merkzden tek kalıyorum kuaforum ciddi seviyeli bayan arkadas arıyorum kutahya civarından olursa sevınırım 0553 388 91 70

Cevapla
ali 10 Ağustos 2018 - 10:26

slm kutahyadan ali yasım 27 merkzden tek kalıyorum kuaforum ciddi seviyeli bayan arkadas arıyorum 0553 388 91 70

Cevapla
Soner 5 Ağustos 2018 - 18:33

Mrb istanbuldan dan soner ben 28 yasindayim 186 boyunda 80 kiloyum esmer tenliyim gezmeyi eglenmeyi seven biriyim kendi isim var durumum yerinde beni mutlu edebilecek yanima yakisan olgun ne istedigini bilen durust bir bayanla tanismak istiyorum
0555 174 46 65

Cevapla
irfan 2 Ağustos 2018 - 23:34

meraba sen tanışmak istiyorum

Cevapla
Abdullah 25 Temmuz 2018 - 22:16

Abdulah istanbul tanismak isteyen arasin 05367748697

Cevapla
EMRAH 23 Temmuz 2018 - 12:39

Merhaba ben Emrah yaş 32 boy 1.77 Gebzede yaşıyorm,sempatik sıcakkanlı canayakın romantik ve cok duygusal biriğim tam bir aşk adamıyım, çok ciddiyim Evlenmek ve mutlu olmak istiyorum gercekten niyeti ciddi Evlenmek isteyen temiz bakımlı bir hanımefendiyle tanışmak ve Evlenmek istiyorum bir telefon kadar yakınım dürüstlük , güven benim icin cok önemlidir istanbul Anadolu yakasında oturan bayan Arayabilir oldukca düzgün fizige sahip çok duygusal ve romantik birigim lütfen saglıcakla ciddi olan Arasın.tesekkürler
0542 475 08 92

Cevapla
Serkan 544 938 5123 18 Temmuz 2018 - 17:00

Ben serkan 1.84 boy bugday tenli ela gözlü biriyim bayan arkadas arıyorum sevecen enerjık sportıf biriyım çilgın atletık vı yapım var neolyrrya 544 938 5123 antep hatay maras islahy her yer olabilir neolurya

Cevapla
Burak 544 4405319 8 Temmuz 2018 - 23:11

Ben burak uzun boylu sportıf çok çılgın ateşli bırıyım bayan arkadas arıyorum 544 440 5319neolurya bakımlıyım atletık yapım var antep maras hatay islahy her yer olabılir

Cevapla
hüdeyin 17 Haziran 2018 - 19:08

Slm mrb huseyin bn y38 kg 55 b170 bekar işim sigortam var evlenmek istiyen suryeli bayan lar arasin adana dayım 0544 458 39 49

Cevapla
M.sait Bozdemir 12 Haziran 2018 - 22:13

Slm ben m.sait Bozdemir

Cevapla
Deniz 8 Haziran 2018 - 11:10

Ank deniZ 535 301 59 14

Cevapla
Yunus 6 Haziran 2018 - 11:04

Selam canim

Cevapla
Ersan 4 Haziran 2018 - 13:30

Merhabalar arkadaşlar ben Ersan 24 yaşındayım kendime arkadaş arıyorum 72 kg 177 boy muhabbet edebiliriz bekliyorum
05546942560😉

Cevapla
    Deniz 9 Haziran 2018 - 13:08

    Deniz ank 5353015914

    Cevapla
Hakan 3 Haziran 2018 - 07:01

Merhaba ben Hakan Kahramanmaraş yasıyorum yas 28 bekarım ciddi ve seviyeli bayanlar tercihimdir
0553 046 99 99

Cevapla
Murat 21 Mayıs 2018 - 23:15

Merhabalar ben murat corumda yasiyorum 30 yasindayim bekarim niyetim ciddi durust birisiyle tanismak evlenmis ayrilmista olabilir watsap resmim vardir numaram 0546 798 13 70

Cevapla
Mehmet 5 Mayıs 2018 - 22:57

Merhaba ben hataydan Mehmet yaş 38 boy 170 kilo 70 yer yaştan bayanlar arayın tanışıp görüşelim 05550721069

Cevapla
Yasin 21 Nisan 2018 - 16:36

selam ben ankaradan yasın 27 yasındayım 18⓪ boyunda 7⓪ kılodayım kamu kurumunda devlet memuru unvanında calısıyorum nıyetım cıddı allahtan korkan bı es arıyorum tek amacım mutlu bı yuva kurmak cıddı dusunenlerın araması yada mesaj atmasını ıstıyorum 0553 074 46 03

Cevapla
Muhammed 20 Nisan 2018 - 12:30

Merhaba muhammed ben ispartaliyim bekarım daha önce evlenmedim hiç bir kötü alışkanlığım yok kesinlikle evleneceğim kişi evlenmiş ayrılmış ta olabilir yeterki geçmişini unutabilmiş olsun ırk ayrımcılığı kesinlikle yapmam hangi ırktan olursa olsun yeterki insan olsun şuan evlenmek için karar aldım anlasabilecegim bir bayanla aradığım tek şey dürüstlük saygı ve sevgidir gerisi benim için önemli değil telefon numaram :05467263667

Cevapla
Murat 13 Nisan 2018 - 22:52

Merhabalar ben murat çorumda yasiyorum 30 yasindayim bekarim niyetim ciddi durust birisiyle tanismak numaram 0546 798 13 70

Cevapla
kerem3 12 Nisan 2018 - 13:51

selam bayanlar ben istanbul dan kerem 36 yasındayım niyeti ciddiy nurust bir bayanla ileriye dönük tanışmak istiyorum ist de kendime ayit eve yalnız yaşamaktayım ist ve çevresi bayanlar arasın 05348316255waatsapp var

Cevapla
MUHAMMED 2 Nisan 2018 - 23:41

MERHABA BEN MUHAMMED YAŞ 26 BEKARIM EVLENMEK İSTİYORUM TANIŞMAK İSTEYEN BAYANLAR BENİM BEKLENTİM SAYGILI OLSUN BENİ GERÇEKTEN SEVEBİLECEK YÜREKLİ OLSUN BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM TELEFON NUMARAM : 05467263667

Cevapla
Serkan 544 938 5123 1 Nisan 2018 - 23:37

Ben serkan bayan arkadas arıyorum uzun boylu atletık sportıfım. neolryyaa 544 938 5123 antep maras hatay islahye her yrr olabilir

Cevapla
Ahmet 29 Mart 2018 - 14:54

Slm Bn Ahmet 30 yaşında bekarım bayanların aramasını bekliyorum 05464961731

Cevapla
Hasan 27 Mart 2018 - 00:49

Mrb bn hasan orduluyum istabulda yaşıyorum yaş 25 saç sarı göz yeşil boy 165 kilo 52 yalnızım dul ola bili 47 yaş da bayan da olur benim de arkadaş olmak istiyen bu numarada mj olara ulaşabilirsiz niz bekliyorum baya nar 05302675217

Cevapla
Burak 26 Mart 2018 - 00:41

Ben burak sevecegım bayanı arıyırum gerçekten neokur inan bş ara belki olur olmaz deme uzun boylu sportıfım 544 440 5319 neolrya antep maras hatay islahye yada heryer olabikir

Cevapla
Ferdi 23 Mart 2018 - 01:29

Merhaba yaş 24 istanbulda yaşıyorum tanışmak isteyen bayanlar ulaşsın 05530535466

Cevapla
Ömer 14 Mart 2018 - 21:12

Mrb ben ömer diyarbakırlıyım 18 yaşındayım kepçe operatörüym boy 1.75 kilo 70 kahverengi gözlüyüm eğer ciddi olanlar arasın 05317306321

Cevapla
Mert 13 Mart 2018 - 23:28

Mrb ben mert memleketim istanbul yaşım 23 boy 1.80 kilo 70 göz rengim ela kendime bayan arkadaş arıyorum bana ulaşmak isteyen bayanlar burdan ulaşabilir ler .no 05425055646

Cevapla
Ferat turan 5 Mart 2018 - 21:15

Selam Ferhat ben siverekliyim yaş 28 boy 1.78 kendine guvenen seviyeli durust bayanlarla gorusup konusmak isterim konusmasini bilen seviyeli bayanlarla lutfen cidi bayanlar yurtdisi aramalar ismemiyorum 05444761294

Cevapla
Murat 4 Mart 2018 - 19:33

Merhaba ben Osmaniye’de yaşıyorum 25 yaşındayım makina bakım ustasiyim kendime ait evim var guvenecegim yalan demiyen temiz kalpli bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum tikiviki74@gmail.com Gmail hesabımdan mesaj atabilirsiniz orda numaramı verip tanisip konuşuruz rabbim nasip ederse hayırlı günler dilerim

Cevapla
    ali veli 9 Mart 2018 - 01:39

    slm adim selçuk 25 yasindayim kayseriden katılıyorum yarışmaya no 05315996982

    Cevapla
Süleyman 3 Mart 2018 - 23:29

Selam ben Kastamonu dan Süleyman 32 yaşındayım Ela gözlü 1.65 boyundayim hiç evlenmedim yalnız yaşıyorum. Ömür boyu bir hayat arkadaşı arıyorum. Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz. (Yurtdışı aramasin) 0545 749 2138

Cevapla
Ali murat 3 Mart 2018 - 23:01

Slm ben İstanbul dan yazıyorum evlık yada arkadaş lık yapmak isteyen bayanlar arasın 180 boy 34 yaş esmertenlıyım kırsaclıyım .0531 857 7163

Cevapla
YUSUF 3 Mart 2018 - 07:26

Ben yusuf esmeerm ela gozlu yaas33 benmle omur boyu yalansiz dolansiz yasayacak es aryorum sevgi dolu yasacak ciddi bir bayanla ttanismak istiyormm 0545 698 8683

Cevapla
İsa kurnaz 2 Mart 2018 - 10:57

Slm ben İsa 21yasindayim kg 80boy 1.84 niyetim ciddi anlamda tanismk gerçek bir ilişki istiyorum gerçekten mutluluklar paylaşıldıkça güzel 0541 902 84 17😀😀😀

Cevapla
Fatih 2 Mart 2018 - 00:56

Selam ben maraş’tan fatih 32 yaşındayım eşimden boşandım bir oğlum var benimle kalıyor 182 boy 88 kiloyum buğday tenli kahve gözlüyüm kendini bilen bayanlarla tanışmak istiyorum tel: 05336197292.

Cevapla
Fatih 2 Mart 2018 - 00:55

Selam ben maraş’tan fatih 32 yaşındayım eşimden boşandım bir oğlum var benimle kalıyor 182 boy 88 kiloyum buğday tenli kahve gözlüyüm kendini bilen bayanlarla tanışmak istiyorum tel: 05336197292

Cevapla
    Fatih 20 Mayıs 2018 - 17:29

    Merhaba 05336197292 numarasına 2 mart tarihinde vermiş olduğum 2 adet arkadaşlık ilanım vardı ilanlarımı mı kaldırırmısınız teşekkür ederim
    Bu mesajımı da silersiniz demi kokay gelsin iyi günler

    Cevapla
Esra gündoğdu 1 Mart 2018 - 11:30

Slm ben esra vanliyim vanda yaşıyorum okuyorum komutanlık için jandarmayla çalışıyorum yaşım 19 ciddi ilişki istiyorum yalani dolani olmayan birini meslek sahibi olsun dış görünüşe önem veren biriyim yalandan nefret ediyorum hatta asla kabul etmem yaşlı istemiyorum evlenmiş ayrılmış olabilir ama çocuğu olmasın yaslida olmasın başka amaçla beni arayan msj atan olursa gereğini numaram 0546******* wtsp aktif.

Cevapla
    EMRAH 23 Temmuz 2018 - 12:42

    Esra merhaba ben Cok ciddigm Tek Amacım Evlenip mutlu olmak yakışıklı birigim Ara pişman olmazsın Asla 0542 475 08 92

    Cevapla
Neco 27 Şubat 2018 - 16:52

Slm ben İst Neco 35 yaşındayım.Kendini yalnız hisseden hayatı yaşamayı seven dürüst duygusal romantik Güler yüzlü gezmeyi eğlenmeyi seven kapalı ve açık bayanlarla tanışmak istiyorum.İst ve çevresi tercihidir.Tlf ve msj bekliyorum 0544 296 45 50

Cevapla
yucel sanli 26 Şubat 2018 - 12:32

Slm Yücel ben 30 yaşındayım istanbulda yaşıyorum benimle tanışmak isteyen bayanlar arasın 05456828352

Cevapla
serkan 24 Şubat 2018 - 15:08

Slm ben Antalyadan Serkan yaşım 30 Antalya ve çevresi bayan arkadaş arıyorum 0555 8879008

Cevapla
Adem y 24 Şubat 2018 - 12:51

Merhaba Adem Ben yas 27 Kahramanmaraş da yaşıyorum bekarım ciddi ve seviyeli bayanlar tercihimdir yurt dışı aramasın teşekkür ediyorum 0553 046 99 99

Cevapla
serkan 22 Şubat 2018 - 20:03

Ben Rize den Serkan.Henüz 30 yaşında gencecik sevgi dolu iyi bir insanım Peki nasıl biri bu serkan derseniz,şöyleki,bir kitabı ortasından başa doğru okuyup sonra sonundan geriye doğru okuyan biri,ayakkabısını bir numara küçük alıp sonra açılmasını bekleyen biri,kaliteye değil tasarıma önem veren biri,yemeğin tadına değil şekline bakan biri,yürümeyi seven biri,alkol kullanmayan biri,ara sıra sigara içtiği rivayet edilir.Yanlız biri,hiç birşeyi dert etmeyen biri,herşeye pozitif bakan biri,kendini ifade etmeyi beceremeyip,yukardaki saçmalıkları yazan biri,sıradan biri,karakterini karşısındaki insana göre ayarlayabilen biri,yalan söylemeyi beceren biri,yalan söylemek gibi zahmetli bir işe girmeyen biri,hoşuna giden müzikleri dinleyen,biri,sempatik biri, sert bakışlı biri,yumuşak bakışlı biri,maço biri,derin düşünen biri, düşünür gibi görünüp hiç bişey düşünmeyen biri…tanımak istermisin
05515560827

Cevapla
hakan 20 Şubat 2018 - 13:50

Merhaba ben hakan Antalya ve çevresi bayan arkadaş arıyorum dalgacılar aramasın Antalya tercih 05376228169

Cevapla
Kerem hurma 20 Şubat 2018 - 12:31

Herkese merhaba buraya yazmak istedim ve evlenmek istiyorum kısmetim arıyorum.Adım Kerem Hurma 30 yaşındayım çalışıyorum ankarada yaşıyorum sessiz sakin biriyim genelde beni sevebilcek birini arıyorum bende çok seveceğim inanıyorum ve onu sahiplenirim.ulaşmak isteyen 05052812973 bu numaradan ulaşabilir yalnız mesaj veya whatsaptan yazarsaniz sevinirim

Cevapla
hakan alp 19 Şubat 2018 - 17:57

Merhaba ben 46 yaşında 178 boy 85 kilo kumrai İstanbul da oturan biriyim,özel bir şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum,evim arabam var,dürüst güleryüzlü bir bayanla evlenmek mutlu bir yuva kurmak istiyorum.Telim 0530-245-88-84.

Cevapla
M.Ali 15 Şubat 2018 - 08:00

Merhaba urfadan m ali yaş 40 ileriye dönük samimi dürüst bir arkadaş istiyorum tabiki herşey kader kısmet telefon 00905422980202 cidi ve samimi olsun

Cevapla
sahin_orçun 15 Şubat 2018 - 02:58

mrb ben orçun 22 yasindaym konyalıyım ama şimdi askerdeyim yeşil çekik gözlü 1.87 boy 90 kilom var askerde olduğum için bayan arkaşların msj veya whatsapp yoluyla ulaşmalarını rica ediyorum 05300735786

Cevapla
emre 13 Şubat 2018 - 11:57

selam istanbul sarısınım mavigozluyum boy170 kilo60 eczanede calısıyorum bir bayanla tanısmak isttıyorum evlık dusunenler arasın ciddi kisileri beklliyorum 0544 566 34 14

Cevapla
Fuat 12 Şubat 2018 - 21:12

Slm ben fuat kaya memleket yozgat şehirlerarası otobüs muaviniyim hoş sohbet etmek isteyenler arasın yaşım 27 numaram 05331275286

Cevapla
Ahmet 12 Şubat 2018 - 21:07

Slm Ahmet ben 30 yaşındayım bekarım Çorum da yaşıyorum numaram 05464961731

Cevapla
Neco 12 Şubat 2018 - 11:17

Slm ben İst neco 35 yaşındayım.Kendini yalnız hisseden hayatı yasamayi seven durust duygusal romantik guleryuzlu gezmeyi eğlenmeyi seven açık veya kapalı arkadaşlarla tanışmak istiyorum.Tlf ve msj bekliyorum 0544 296 45 50

Cevapla
Gokhan 11 Şubat 2018 - 15:43

Slm ben istanbul dan gökhan 32 yaşındayım 185 boyunda 75 kilo kumral koyu kahverengi gozluyum kendi isimin patronuyum. Kendine guvenen ne istediğini bilen olgun kararlı ıstanbulda yaşayan mutsuz yalnız bayanların aramasını bekliyorum iyi gunler numaram 0532 013 91 59

Cevapla
Ayhan odemis 10 Şubat 2018 - 19:15

Merhaba durust bir aile kiziyla evlenmek istiyorum 28 yasindayim giresunluyum

Cevapla
emre beydilli 6 Şubat 2018 - 09:33

bır bayanla tanısmak isterim 05445663414

Cevapla
kırık kalpler 6 Şubat 2018 - 09:30

selam bır bayanla tanısmak istıyorum 0544 566 3414

Cevapla
çınarr 5 Şubat 2018 - 21:06

sadece bursadan görüşmek isteyen bayanlar mesaj atsın 0535 375 28 66 ÇINAR

Cevapla
Yasin 5 Şubat 2018 - 20:19

yasin
selam ben ankaradan yasın 27 yasındayım 180 boyunda 70 kılodayım kamu kurumunda devlet memuru unvanında calısıyorum nıyetım cıddı allahtan korkan bı es arıyorum tek amacım mutlu bı yuva kurmak cıddı dusunenlerın araması yada mesaj atmasını ıstıyorum 05530744603

Cevapla
Ferman ayaz 4 Şubat 2018 - 17:13

Selam ben ferman siverekliyım 30 yaş 1.80 boy benimle konusmak isteyen dürüst ve güzel hanımlara tanismaknisterim 05439142020 sadece arayın

Cevapla
MUHAMMED ZANA 3 Şubat 2018 - 23:26

MERHABA BEN MUHAMMED CİDDİ ANLAMDA EVLİLİK DÜŞÜNEN BAYANLARLA TANIŞMAK İSTİYORUM KENDİMİ TANITMAM İÇİN WATSAAP NUMARAM : 05467263667

Cevapla
mustafa cir 28 Ocak 2018 - 23:54

Ciddi yuva kuracak bayan ariyorum allahtan korkan bir cocuguda ola bilir istanbul pendikde yasiyorum 05316912718

Cevapla
Mert A 27 Ocak 2018 - 05:40

Merhaba ben Mert A Yaşım 34.
GERÇEK ANLAMDA MUTLULUK HUZUR DOLU HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN BURDAYIM. Ciddi düşünen ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum TEL 05071647673

Cevapla
hakan 22 Ocak 2018 - 22:12

Slm ben Antalyadan hakan Antalya ve çevresi bayan arkadaş arıyorum yas32 tel 05376228169

Cevapla
Ferudun kirimli 21 Ocak 2018 - 14:05

Mrb adım ferudun 40 yaşında bekarım hiç evlenmedim ve kamu kurumundan 1 sene önce emekli oldum ZONGULDAKLİYİM ve DEVREK ilçesinde oturuyorum ileriye dönük ciddi düşünen bir bayanla tanışmak istiyorum Dul bayanda olabilir 05459410993 çağrı yada mesaj atabilirsiniz ayrıca whatsaptan görüşebiliriz

Cevapla
Mesut 19 Ocak 2018 - 00:03

mesut ben canakkale merkez tlf 0541 355 1761

Cevapla
unsalcelıkkaya 13 Ocak 2018 - 17:07

saygılı durust es belcıkaya goturucem

Cevapla
    Sevgi dural 20 Mayıs 2018 - 09:45

    Yaşınız kaç

    Cevapla
      metin 20 Mayıs 2018 - 14:37

      42 iki ya sen

      Cevapla
    Tuğba 11 Haziran 2018 - 17:49

    Merhaba Ünsal bey ben Tuğba tanışmak isterim tugbaguner1989@gmail.com

    Cevapla
      murat 1 Mayıs 2019 - 21:30

      merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel.0554 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum .sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

      Cevapla
Mesut 13 Ocak 2018 - 15:58

Merhaba Hazal hnm İzmir’den mesut yaş 36 tanışmamız mümkün mü acaba

Cevapla
Koray 12 Ocak 2018 - 14:49

Slm ben istanbuldan koray 27 yasindaym 185 boy 80 kilo esmer yakisikliyim kendine guvenen ne istedigini bilen ciddi durust olgun karakteri kisiligi saglam guleryuzlu yalan soylemeyen hayati dolu dolu yasamasini bilen bayanlarin aramasini bekliyorum yalancilar ve yurt disindan kimse aramasin whatsap var iyi gunler
0554 127 33 64

Cevapla
mehmet 11 Ocak 2018 - 13:43

merhaba ankaradan yazıyorum bu adresten arasan konuşuruz. hursit1965@hotmail.com

Cevapla
Mahmut 10 Ocak 2018 - 21:57

Merhaba ismim Mahmut İstanbul Beylikdüzü nde yaşıyorum ciddi ve samimi bayanlar aramasını bekliyorum benim için yaş önemli değil yaşım 32 yeterki anlaşalım 05435839721 mutsuz olan bayanlar arasın sevgilerle

Cevapla
yasin y 10 Ocak 2018 - 20:50

selam ben ankaradan yasın 27 yasındayım 180 boyunda 70 kılodayım kamu kurumunda devlet memuru unvanında calısıyorum nıyetım cıddı allahtan korkan bı es arıyorum tek amacım mutlu bı yuva kurmak cıddı dusunenlerın araması yada mesaj atmasını ıstıyorum 05530744603

Cevapla
yasin y 10 Ocak 2018 - 20:49

selam ben ankaradan yasın 27 yasındayım 180 boyunda 70 kılodayım kamu kurumunda devlet memuru unvanında calısıyorum nıyetım cıddı allahtan korkan bı es arıyorum tek amacım mutlu bı yuva kurmak cıddı dusunenlerın araması yada mesaj atmasını ıstıyorum

Cevapla
Cetin 3 Ocak 2018 - 14:02

Slm istanbul anadolu yakasından gokhan ben 27 yaşındayım 187 boyunda 80 kilo olgun yakışıklı biriyim yalnız ve mutsuzum kendine güvenen ne istediğini bilen güzel bayanlarla tanışmak istiyorum istanbul dışı ve görüşme engeli olanla araması Whatsap var iyi gunler
0554 127 33 64

Cevapla
    Hayal umut 8 Ocak 2018 - 08:21

    Tanişmaz istiyorum

    Cevapla
Fatih 31 Aralık 2017 - 16:49

Selam istanbuldan fatih ben 33 yas esmer biriyim üstanbul ve cevre illerden reelde yada telefonda şehvetli dakikalar yasamak isteyen türbanlı bayan varsa istekli arayabilir selamlar numaram özele açık 0545 858 51 66

Cevapla
Sezai 31 Aralık 2017 - 13:09

Slm istanbul anadolu yakasından sezai ben 28 yaşındayım 187 boyunda 80 kilo olgun yakışıklı biriyim yalnız ve mutsuzum kendine güvenen ne istediğini bilen güzel bayanlarla tanışmak istiyorum istanbul dışı ve görüşme engeli olanla araması Whatsap var iyi gunler
0505 083 98 35

Cevapla
burak 30 Aralık 2017 - 22:18

or.
Merhaba ben ıstanbul dan burak
25 yaşındayım yalnızım ıstanbul u yanlız bayanlarin telefon larini bekliyorum görüşme engeli olmayan bayanlar arasın
0536 285 86 80

Cevapla
burak 30 Aralık 2017 - 16:58

ben burak sevmek sevilmek isterdim bayan ardas arıyrum atletık sportıf uzun boyluyum 544 938 5123 neolurrya gerçekten antep maras hatay islahy her yer olabilir

Cevapla
Memet 0545 213 2100 29 Aralık 2017 - 17:25

Merhaba nasılsınız ben memet 27.yasindayim bekarım hic evlenmedim 18 ile 35 arasındaki bayan ile mutlu bi yuva kurmak istiyorum yas takntim yoktur 0545 213 2100 evlenmiş boşanmış olabilir çocuklu olabilir ister whatsaptan ister normal üzerinden mesaj veya arama bekliyorum sizden şimdilik allaha emanet olun

Cevapla
ahmet demirelli 28 Aralık 2017 - 10:48

merhaba ben kütahyadan 38 yaşındayım kamuda çalışıyorum 2 yıl önce boşandım ciddi düşünen olursa mesajınızı beklerim

Cevapla
suna balta 27 Aralık 2017 - 16:09

mrb ben suna dulun34 yasindayim erkek arkadas ariyorum

Cevapla
    Mehmet 2 Ocak 2018 - 20:06

    Merhaba 80 dogumluyum esimden ayri ailemle yasiyorum bir kizim var izmirde yasiyorum.esinden ayri dul bekar ileri yonelik ciddi bir hayat arkadasi ariyorum cocugu olmiyan olursa daha makbul olur. benden buyuk olmamasi kaydiyla hayatimi paylasacagim bir eş ariyorum (mardinliyim) cebrail_034@hotmail.com

    Cevapla
    Tayfur 4 Ocak 2018 - 20:11

    Slm ben tayfur ist

    Cevapla
    MUSTAFA GÜLER 1 Şubat 2018 - 22:18

    DÜNYA DOLUSU SEVGİ VE SAYGILARIMLA SUNA HANIM BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 TEL 05315412138 ÇAĞRI MESAJ ATABİLİRSİN

    Cevapla
    Özgür 11 Şubat 2018 - 00:37

    Merhaba nbr nasılsın ben özgür tanışmak istermisin bu benim no 05349317559 aramanı bekliyorum suna hanim

    Cevapla
    Adem 28 Şubat 2018 - 00:35

    Mrb suna hanim 5448058245 ara temasları tel de konusak

    Cevapla
    Bedir 24 Mayıs 2018 - 05:16

    Her konuda yardımcı olurum iletişim nomaram ismim bedirhan 0539 466 76 58

    Cevapla
    Hasan 4 Ağustos 2018 - 13:34

    Mrb ben hasan sizinle tanışmak isterim eğer sizde uygun görürseniz rahatsız ettiysem özür dilerim 05546619035

    Cevapla
    Firari 23 Ekim 2018 - 15:42

    Merhaba maddi destek olabilirim İstanbul’da yaşıyorum
    yansingeceler034@gmail.com
    Buradan ulasin

    Cevapla
    Ömer 22 Kasım 2018 - 02:02

    Slm Suna hanım 34 yaş Konya da ikamet ediyorum 173 boy 60 kg 05051512184

    Cevapla
    murat 1 Mayıs 2019 - 21:31

    merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel.0554 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum .sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

    Cevapla
Hasan 27 Aralık 2017 - 00:06

Merhabalar ben hasan sakaryalıyım

Cevapla
Okan 24 Aralık 2017 - 12:27

Slm istanbul anadolu yakasindan okan ben 27 yasindaym 187 boyunda 78 kilo atletik kasli yapida esmer biriyim galerim var olgun bir kisilige ve saglam bir karaktere sahibim. Benimle hayati dolu dolu yasayacak bakimli guzel ne istedigini bilen bir bayanla tanismak istiyorum istanbul icinden olsun . Ist disi aramasin lutfen whatsap var iyi gunler
0505 083 98 35

Cevapla
Kenan 23 Aralık 2017 - 20:46

SLM BEN ANKARDAN KENAN 37 YAŞINDAYIM ASLEN TOKATLIYIM AMA ANKARADA YASIYORUM RESMI BI KURUMDA ŞÖFÖR ALARAK CALIŞMAKTAYIM 30…ila 40 Yas arası ANKARA VE CEVRESI BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM 0537 881 52 95 Vatsaapp var

Cevapla
Bahadir 23 Aralık 2017 - 16:05

Slm istanbul anadolu yakasindan gokhan ben 27 yasindaym 187 boyunda 78 kilo atletik kasli yapida esmer biriyim galerim var olgun bir kisilige ve saglam bir karaktere sahibim. Benimle hayati dolu dolu yasayacak bakimli guzel ne istedigini bilen bir bayanla tanismak istiyorum istanbul icinden olsun . Ist disi aramasin lutfen whatsap var iyi gunler
0505 083 98 35

Cevapla
Gokhan 23 Aralık 2017 - 15:58

Slm ben istanbul anadolu yakasindan erkan 25 yasinda 185 boy 80 kilo esmer olgun bakimli biriyim yalniz ve mutsuzum. Aradigim kiside olgun bakimli guler yuzlu ne istegini bilen benimle yalnizligini saygi ve guven cercevesi altinda paylasacak bayanlarin aramasini bekliyorum whatsap var istanbul icinden bayanlarla tanismak isterim iyi gunler
0505 083 98 35

Cevapla
Bulent 21 Aralık 2017 - 03:10

Merhabalar ben bulent ankarada yasiyorum yasim 22 bugday tenli orduluyum elektronik teknikeriyim fit bir vucuda sahibim bayan.arkadas ariyorum telefon numaram 05317106731 dir

Cevapla
    ayşe nur 29 Aralık 2017 - 19:16

    bülenntt face adını ver acil

    Cevapla
      Fırat 18 Şubat 2018 - 01:33

      Merhaba

      Cevapla
      Adem 28 Şubat 2018 - 13:46

      Mrb aysel hanim benimle arkadaş olurmusun 5448058245

      Cevapla
      Selami 13 Mart 2018 - 12:06

      Slm ayse ankaradan selami 0536 723 92 07 tanisabilirmiyiz

      Cevapla
Taşkın Kuzey 20 Aralık 2017 - 16:38

İzmir Torbalıda Özel şirkette üst düzey yöneticiyim. 180 boy, 76 kg. atletik yapılı 45 yaşında 20 senedir bekar yakışıklı bir beyim. uzun süreli ciddi beraberlik arıyorum. Üniversite mezunu, öğretmen, doktor, hemşire olabilir. güzel vakit geçireceğimize ve anlaşırsak güzel bir beraberliği paylaşacağımıza inanıyorum. telim 533 6565746

Cevapla
nuri golcuk 19 Aralık 2017 - 11:25

Mrb naslsnz ben nuri yaş 35 bekarm niyetim ciddidr tanisalmmi telim 537 2186905

Cevapla
Hasan 17 Aralık 2017 - 18:51

SLM BEN hasan izmirden beni her yaşta bayan arayabilir burda ilan veren bayanlar da arabilir tlf arkadaşı arıyorum her türlü sohbete açığım ister arkdaş ister dost ister sevgili ister sırdaş 0537 741 64 44

Cevapla
    Hayat 24 Aralık 2017 - 14:52

    Yaşın kac

    Cevapla
      Bayram başaran 6 Şubat 2018 - 01:26

      05318983682 çağrı atmaniz yeterli

      Cevapla
      Ümit 26 Şubat 2018 - 23:45

      Selam hayat hanım ben ümit 30 yaşındayım çalışıyorum seninle tanışmak istiyorum ciddiyim 0541 616 31 75

      Cevapla
hüseyin 17 Aralık 2017 - 01:30

selam herkesin aradıgını bulması dileği ile yaşım 37 sevecen neşeli aksi agresif asabi bir insanım evine düşkün aileye önem veren bayanlar arasın konuşup tanışalım ukala kendini beyen mişler degil kanım diyenler 05413219766

Cevapla
Murat 14 Aralık 2017 - 00:20

Slm ben murat hataydan yaş 39 boy 1.76 esmerim kendi işimi isletmekteyim ticaret le uğraşıyorum hayatımda değer vereceğim kalbimi kipirdatacak ciddi. bayan arkadaş ariyorum tanışmak isteyen bayan varsa arayin tlf 0542 282 5530

Cevapla
tayfun 36 düzce 13 Aralık 2017 - 10:15

slm düzce cevresi 20 38yş arası bayan arıyorum boşandım çocuk yok evim işm işm var 1çocuklu veya çocuksuz dürüst efendi görgülü bayan arıyorum 05376396103 dürüst evlenmek düşünen bayan arasın sahtekarlar ara masın saygılarımla yurdışı bulgaristan yunanistan dolandırıcılar aramasın saygılarımla

Cevapla
Okan 13 Aralık 2017 - 09:30

Slm ismim okan istanbul anadolu yakasinda yasiyorum 28 yasindaym 186 boyunda 80 kilo yakisikli olgun bakimli biriyim aradigim kisininde olgun bakimli ne istedigini bilen ciddi durust hayati dolu dolu yasamasini ve yasatmasini bilen guzel bir bayanla tanismak istiyorum istanbul icinden bayanlarin aramasini bekliyorum iyi gunler
Numaram 0505 083 98 35

Cevapla
Erman 10 Aralık 2017 - 14:56

Slm istanbul dan erman ben 31 yaşındayım 175 boy kilo 77 olgun bakımlı biriyim ciddi dürüst güler yüzlü be istediğini bilen bayanların aramasını bekliyorum iyi gunler
Numaran 0546 211 08 35

Cevapla
Serkan 7 Aralık 2017 - 00:17

Ben serkan uzun boylu sportif atletık biriyim bayan arkadas arıyorum sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 neolurya antep maras islahy hatay her yer olabilir

Cevapla
Kenan 5 Aralık 2017 - 19:28

Mrb bayanlar ben kenan 33 yasinda 1 76 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Mert 4 Aralık 2017 - 00:08

Merhaba ben Mert A Yaşım 35
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım. Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru aşkı arıyorum
TEL 05071647673

Cevapla
Ozan 3 Aralık 2017 - 15:41

Slm hanimlar ben ozan beraber keyifli vakit gecirebilecegim beni tamamlayacak ne istedigini bilen bir hanim ariyorum ne istedigini bilen kendine guvenen hanimlar 05392445651 numaram

Cevapla
mehmet 2 Aralık 2017 - 23:14

Benim adım Mehmet kısacası 23 yaşındayım fiziksel engelliyim ve biraz konuşma bozukluğum var o yüzden yüzden önce mesalaşmak istiyorum zaten olursa konuşuruz engelli yada engelsiz farkmez yeter ki birbirimize saygı sevgi duyalım ihtiyacımı karşılayan itiyorum şükür yük olmaktan nefret ederim ki zaten yük değilim kkimseye teksorunum yanlız olmak benden 3 4 yaş büyük olabilir yada küçük olabilir kendime uygun bir bayanla ciddi ilişki kurmak dış güzellik önemli değil iç güzelliği ve kalbi daha önemli benim için benimle tanışmak isteyen whatsappa mesaj atsın numaram 05345816123 yalnızca ciddi düşünen mesaj atsın görüşmek üzere..

Cevapla
Erdem 1 Aralık 2017 - 20:01

“Uyu be gözlerim! Nedir bu geceye isyanın? İnat etsen ne yazar elbet olacak sabahın.. Cevapların geceye gizlenmemişki bulasın. Bakma boşuna! Yazılmamış yıldızlara fermanın! Bahane etme sevdanı geceye. Gözyaşlarını verme zifiri bir hüzne. Çığlıklarını serpme gamsız sessizliğe! Tırmalama duvarları acı acı sözlerinle.. Nedir bu geceleri bekleyişlerin ey yüreğim..05385484002 yaş33

Cevapla
ahmed 1 Aralık 2017 - 16:02

merheba, sizi tanisa bilayim

Cevapla
murat 29 Kasım 2017 - 07:42

Slm ben murat hataydan yaş 39 boy 1.76 esmerim bugune kadar sahip olmak istediğim herşeye sahip oldum tek şey hariç oda aşk bu yüzden başka arayışlar içinde olmayan sadece aşk ve sevgi arayan durumu ne olursa olsun kalbi guzel bir bayanla tanışmak istiyorum hatay yada yakın yerler tlf 0542 282 5530

Cevapla
Poyraz 27 Kasım 2017 - 15:31

Slm ciddi düşünen kalbinde allah korkusu olan acısıyla tatlısıyla bir hayat gecirmek isteyen bir bayanla tanismak istiyorum yş.30 yesil gözlü esmer biriyim 0553 179 32 60 gerçekten ciddi düşünen biri çıksın artk

Cevapla
Poyraz 27 Kasım 2017 - 15:27

Slm ciddi düşünen kalbinde allah korkusu olan acısıyla tatlısıyla bir hayat gecirmek isteyen bir bayanla tanismak istiyorum yş.30 yesil gözlü esmer biriyim 0553 179 32 60

Cevapla
Yücel Aydın 26 Kasım 2017 - 14:11

Merhaba güzel bayanlar ben bursadan Yücel 34 yaşında 180 boyunda 78 kilo yakışıklı karizmatik kültürlü bir beyim bursada yaşıyorum evlenip ayrıldım danışmanlık işi yapıyorum bursadan ciddi bir bayanla tanışmak yuva kurmak istiyorum fiziği düzgün kilolu olmayan bakımlı gezmeyi eglenmeyi seven bir beyim bursadan 20 30 yaş arası bayanları bekliyorum 0541 470 55 50 lütfen ciddi olanlar arasın kendine güvenmeyen aramasin vaatsap var yurt dışı aramasin boşuna istemiyorum kontorculer menfaat peşinde kosanlarda uzak dursun ben mutlu olursam karşımdaki insanı dünyanın en mutlu kadını yaparım

Cevapla
Cengiz 22 Kasım 2017 - 10:00

Selam ben cengiz ciddi arkadaşlik ariyorum ilgilenen bayanlar varsa beni bu numaradan araya bilirler 05435910474

Cevapla
Cengiz 22 Kasım 2017 - 10:00

Selam ben cengiz ciddi arkadaşlik ariyorum ilgilenen bayanlar varsa beni bu numaradan araya bilirler

Cevapla
YAVUZ 19 Kasım 2017 - 23:42

SELAM YAVUZ BEN. YAŞ 29. KENDİNE GÜVENEN , NE İSTEDİĞİNİ BİLEN , DİKSİYONU DÜZGÜN , GÜZEL BAYANLARI BEKLİYORUM ….

WHATSAPP NO : +49 163 44 93 297

Cevapla
Murat 19 Kasım 2017 - 03:25

Istanbul gebze civari tanismak isteyen bayanlar ulassin yakisikliyim esmerim bakimli biriyim 05398796664

Cevapla
Sedat 17 Kasım 2017 - 09:06

Ciddi düşünen bayan arkadaşları bekliyom 19 ile 30 yaş arası
0534 833 37 38

Cevapla
Şener 17 Kasım 2017 - 03:27

Merhaba şener ben aydından yaş39 bekarım bayan arkadaş arıyorum yaş farketmez 0541 716 29 31

Cevapla
eyüp 16 Kasım 2017 - 23:07

Almanyada yasiyorum 46 yasinda bosanmis bakimli modern güleryüzlü calisan kibar acik sözlü biriyim amacim ciddi bir güleryüzlü bayanla tanismak istiyorum 00491782564758

Cevapla
    Asiya 11 Ocak 2018 - 20:49

    Merhaba nasilsiniz

    Cevapla
Aygul 16 Kasım 2017 - 11:33

Mrb iyi guner

Cevapla
    Mustafa 24 Kasım 2017 - 01:03

    Slm arkadas

    Cevapla
    Yavuz salgar 29 Kasım 2017 - 15:59

    Seni tanmak istyorum
    05459216521

    Cevapla
    Musa kalinsaz 11 Aralık 2017 - 21:39

    Merhba

    Cevapla
    Evlenmek isteyen bayanlar arasın 19 Aralık 2017 - 11:23

    Mrb naslsnz ben nuri yaş 35 bekarm niyetim ciddidr tanisalmmi usakta yaşıyorum ailemle özel guvenlikcym duygusalm esmerm telim 537 2186905

    Cevapla
    bekir 23 Aralık 2017 - 01:48

    Merhaba Aygül hanım bekir ben 33 yaşım tanışmak isterim mesaja cevap verirsen

    Cevapla
    Serdar 11 Şubat 2018 - 14:37

    05397001562

    Cevapla
ayhan 15 Kasım 2017 - 01:33

Slm ben ayhan 38ys 175by elagozluyakisiklibir turkgenciyim niyetim citti bir birliktelik niyeti cidti olan evlenmeyi dusunen bayanlardan aramalsrini bekliyorum sevmesini bilen sevgiye aska onem veren yalansiz durust bir bayanla evlenmek istiyorum benimgibi cidti bsyanlarla konusmak istiyorum bi eksiyim yok evim arabam var sadece sevgiye aska muhtacim evlenmis ayrilmis olabilir ama cocuk olmucak umarim kendimi anlatabilmisimdir 0543 331 27 05 erkeze allah istediyi mudlulugu nasip etsin amin

Cevapla
    Sultan akgul 29 Kasım 2017 - 21:16

    iyi aksamlar. Ayhan ben ben mesaj okudum ve sizi tanimak isterim tabiki sizde isterseniz bu arada ben sizi arayamiyorum siz bana soy adinizi yazinda bende fsden girecem yani sizi bulacam sizi daha yakindan tanimak istiyorum cok rica ediyorum iyi aksamlar kendinize iyi bakin umarim gorusuz.

    Cevapla
Murat avsar 13 Kasım 2017 - 14:09

Nigde yas 32 nigde cevresi tanismak isteyen durust va kapali bayanlar ciddi olmayan rahatsiz etmesin nigde cevresi arasin 0545 560 08 32

Cevapla
Murat avsar 11 Kasım 2017 - 19:14

Slm ben murat ayrildim nigde cevresi kapali durust bayanla tanismak istiyorum ciddi olmayanlar aramasin yasim 32 ciddi olmayanlar aramasin 0545 560 08 32

Cevapla
    Murat avsar 11 Kasım 2017 - 19:18

    Slm ben murat ayrildim nigde cevresi kapali durust bayanla tanismak istiyorum ciddi olmayanlar aramasin yasim 32 ciddi olmayanlar aramasin 0545 560 08 32
    0545 560 08 32

    Cevapla
çınar 10 Kasım 2017 - 21:16

mrb bursadan çınar ben tanışmak isteyen bayanların msjlarını beklıyorum 0535 375 28 66

Cevapla
semih saygın 10 Kasım 2017 - 16:28

0544 966 86 52 arayabilirsiniz

Cevapla
semih saygın 10 Kasım 2017 - 16:27

0544 966 86 52

Cevapla
Sezgin 9 Kasım 2017 - 17:58

Merhaba ben Sezgin , Bilgisayar mühendisiyim . istanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım , samimi güvenilir bayanlarla konusup tanışmak isterim.
0538 796 31 57

Cevapla
    yasemin 26 Mart 2018 - 02:20

    slm nasilsin

    Cevapla
      fethi 8 Nisan 2018 - 00:22

      Merhaba yasemin hanim tanisabilitmiyiz adim fethi faceden bulup msj atarsaniz sevinitim fethi isik

      Cevapla
tayfun 36 düzce 4 Kasım 2017 - 20:16

slm düzce cevresi 18 36 yş bayan evlenmeyi düşünen arıyorum tayfun boşandım çocuk yok evim işm var 05376396103 dürüst bayanları bekliyorum 1çocuklu veya cocuksuz kendini bilen aklı yerinde düzce yaaşrım diyen arasın yurtdışı aramasın whatsap avr benim içn fakir olsun insan olsun aşırı açık olmayan hanım arıyorum saygılarmla düzce çevre iler whatsap avr özel açık

Cevapla
hakan 1 Kasım 2017 - 20:09

Slm ben hakan Antalyadan bayan arkadaş arıyorum görüşme engeli olmayan heryastan bayanları bekliyorum 32 yas 05376228169

Cevapla
Emrah 1 Kasım 2017 - 02:57

Merabalar ben emrah 29’yasindayim hayatima samimi bir eş ariyorum evim arabam var çok şükür maddi yonden sıkıntım yok istanbulda oturuyorum sarıyer’de ikamet ediyorum KOÇ Üniversitesi nde gorev yapiyorum ileriye dönük kendime ciddi bir eş ariyorum tercihim istanbul tekirdag izmit yalova bursa diğer yerler uzak görüşme tanisma zor olur iş yoğunluğumdan dolayi şehir disina cikamam yakin olursa talibimi yakindan daha kolay taniyabilirim sevmeyi deger kiymet veren biriyim ciddi düşünenler arasin takilmalik bir aday istemiyorum hayatima girecek olan kisiyle anlasirsak evlenecegim kişi olacak.kriterlerim 20 ile26 olacak bakimli olacak vb.saygilarimi sunarım.05357189073

Cevapla
Yüksel kara 22 Ekim 2017 - 15:20

Ben isdanbuldan trabzonalu yuksel ben esimten ayrıldım ayrı yaşıyorum benimkini dul bi bayanlar anlaşarak evlenmek isdiyorum .05345444497

Cevapla
çınar 22 Ekim 2017 - 01:09

mrb bursadan çınar tanışmak isteyen bayanları beklıyorum 0535 375 28 66

Cevapla
Ferhat 18 Ekim 2017 - 21:49

Slm ben ferhat 24 yaşındayım istanbul levent oturuyorum ciddi dürüst hoş bi bayanla tanışmak istiyorum no 0538 673 6234

Cevapla
kenan 13 Ekim 2017 - 19:18

Slm ben kenan 32 yasindayim inşaat mühendisiyim beyaz tenli kasliyim artik sevebilecegim bir bayanla hayatimi birlestirmek istiyorum ggüzel olsun demiyorum benim güzmde güzel olsun vhasaptan ulasabilirsiniz numaram 0543 867 4899

Cevapla
halil 8 Ekim 2017 - 12:28

kocaelinde evlenmek istiyorum güzel bir arkadaşlık olabilir 0531 357 09 10

Cevapla
Tolga turan 7 Ekim 2017 - 22:05

Merhaba ismim turan 35yaşındayım mavigözlü 175boyundayım Hatay Antakya da yaşıyorum her yaşta bayanlar arayın samimi dürüst biriyim maddi durumum iyi ciddi aşk yaşıya bileceğim bir hanfendi arıyorum 05348513253

Cevapla
MEHMET 7 Ekim 2017 - 21:14

SELAM BEN MEHMET 30 YASINDAYIM MESLEGIM BILGISYAR MUHENDISIYIM KENDI ISIMDE CALISIYORUM HATAY DA YASIYORUM DAHA ONCE EVLENMEDIM BEKARIM AMACIM GERCEKCI DOGRU BIRIYLE TANISIP EVLENMEK SADECE CIDDI OLANLAR ARASIN BOYUM 1.80 BEYAZ TENLI ELA GOZLUYUM HAFIFTEN KASLIYIM TALIPLERIMI BEKLIYORUM WATSAP VAR NUMARAM GIZLIYE ACIKTIR NUMARAM 0544 330 63 68

Cevapla
tolga 5 Ekim 2017 - 19:23

Slm ben tolga hataydan yaş 39 olgun ve dürüst biriyim maddi durum iyi hayatima anlam katacak aşık olacağım ciddi bir bayan arkadaş ariyorum bana uygun olduğunu düşünen bayan varsa tanımak isterim tlf 0542 282 5530

Cevapla
    Melis ali 7 Aralık 2017 - 12:28

    Slm tolga bey

    Cevapla
Mehmet 25 Eylül 2017 - 23:08

Selam ben mehmet yaş 34 bekar erkeğim yaşıma uygun bir bayanla tanışmak istiyorum Elazığ yakın çevre illerden bayanlar olursa sevinirim iyi akşamlar 05464702256

Cevapla
???Murat karayel ??? 22 Eylül 2017 - 16:10

Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Merhabalar murat ben istanbulda yaşıyorum 32 yasindayim 180 boy 79 kilo aslan burcuyum yakisikliyim aslen Kastamonuluyum mimarim dulum bana bir ömür boyu mutlu olabileceğim, beni kendine her gün aşık edecek can yoldasimi arıyorum istanbul içi kendine güvenen ne istediğini bilen merhametli sevecen güler yüzlü kısaca hayatta mutlu olmayı bilen bir bayanla evlenmek istiyorum belkide aradigin benimdirnumaram;0536 605 06 79 watsapp var

Cevapla
Murat 20 Eylül 2017 - 02:18

Istanbuldan murat 180 boy 77klo kumral yakışıklıyim mutluluk.isteyen saygili durust birini arayan bayanlar ulassin 05398796664

Cevapla
Murat 17 Eylül 2017 - 08:52

Istanbuldan murat 32 yas 180 boy kumral yakışıklıyim ciddi bayanlar ulassin 05398796664

Cevapla
Merhaba ben selma manisada 45 yaşindayim hic evlilik yapmamşım evlilik icin burdayim tek cocuk lu bir beyle evlen mek istiyorum tes tesettür luyum ev kiziyim 10 Eylül 2017 - 01:11

Merhaba ben fatma manisada yaş 45 daha önce evlilik yapmadim yaşima uygun bir beyle evlilik yapmak isterim lutfen ciddi olan yazsin

Cevapla
    Mehmet taş 12 Kasım 2017 - 13:24

    Bana ulaşırmısın 05332158815

    Cevapla
    Yuksel kara 26 Ocak 2018 - 10:39

    Yüksel kara bente seninkibi dulum çocuğum yok cevap beklerimfatma yaşım 43.by 1.72.kilom.85.

    Cevapla
murat 7 Eylül 2017 - 11:48

slm murat ben ciddi amaclı evlilik arıyorum dulum cocuk yok 1 65 65 esmer memurum aslen kastamonu 0531 353 78 49 tanıtıcı sms bek.

Cevapla
Berk 7 Eylül 2017 - 00:04

Yalana gerek yok, bende satana aff yok, keyfin bilir qüzeLim bana hasta olan çok .. ! 😉 BEN kim miyim? Duymasını bilene ses. Çekmesini bilene nefes. Gitmesini bilene hedefim. Değerimi bilene sedef. Yaşamasını bilene hayat. Sevmesini bilene yürek. Sulamasını bilene çiçek. Yüreğini sunana kıymet.. Peki Sen Kimsin..
Çorlu’da yaşıyor05385484002

Cevapla
Can bursa 2 Eylül 2017 - 18:32

Merhaba nasılsınız ben can bursa gemlikte oturuyorum 27 yaşındayım bekarim ciddi ileriye dönük bayanların bana ulaşmasını bekliyorum mümküse numaram 0546 881 43 98 whatsapp var BeşyuZkırkaltı sekızsekızbir dortüç dokuzsekız whatsapp hersaatte ulasabilirsiniz

Cevapla
Erdoğan dural 1 Eylül 2017 - 23:57

merhaba ben Erdoğan istanbuldan yaşıyorum yaşım 24 vanlim inşaat işleri meşgul daha önce bir evlilik yaptım ayrıldık
05358637930

Cevapla
Murat 27 Ağustos 2017 - 21:08

Merhaba ben murat corumda yasiyorum yas 29 bekarim ciddi durust birini ariyorum numaram 0546 798 13 70

Cevapla
alper yıldız 26 Ağustos 2017 - 22:43

merhaba ben alper 27 yasındayım balıkesirliyim ciddi evlilik düşünüyorum whatsap arayın konusalım 05050153785

Cevapla
Aytaç 22 Ağustos 2017 - 07:06

Selam ben izmirden aytaç ciddi anlamda bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak, 0533 014 25 40 temiz kalpli içinde Allah korkusu olan bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak istiyorum dalga geçmiyorum ciddiyim WhatsApp var şimdiden teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah lütfen yurt dışı aramasın İzmir ve çevresi olursa sevinirim 0533 014 25 40 ciddiyim dalga geçmiyorum İzmir ve çevresi olursa sevinirim

Cevapla
MESUT 20 Ağustos 2017 - 21:59

Mrb ben MESUT tokatliyim hiç evlilik yapmadım 43yasindayim istanbulda büyüdüm benim niyetim yuva kurmak evlilik başka değil niyeti ayni olan benimgibi yazacağım telim ve watsaptan arayabilirsiniz ayni numara 05374769338 samimi ciddi dürüst olalim lütfen dengesizler aramasin rahatsizda etmesin rica ediyorum detayını ve tefarruatini sonra görüşelim bekliyorum

Cevapla
muzaffer24 20 Ağustos 2017 - 16:32

Ben iyi bir bayanla evlenmek istiyorum ama bulamıyorum lütfen ben engelli Keşke böyle olmasa
Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
Ben istiyorum
Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
MESUT 19 Ağustos 2017 - 22:03

Mrb bn MESUT tokatliyim hiç evlilik yapmadim 43yasindayim istanbulda büyüdüm watsaptan veya telim ayni numara 05374769338 niyetim yuva kurmak evlilik niyetiniz ciddi yuva kurmak evlilik istiyorsan iz burdayim arayın mümkünse çağrıları samimi bulmuyorum durumu olmayip kararli kişilerin en az tanici mesajini bekliyorum bu olsun öyle geri dönüş yapabyapabilirim

Cevapla
Burak 19 Ağustos 2017 - 18:43

Merhaba .yakışıklı bakımlı olgun bir beyim.
29 yaşındayım,lisans mezunuyum. Devlet memuruyum
kendi evim ve arabam var . kendime yakışan bir bayanla ileriye dönük tanışıp ciddi anlamda yuva kurmak istiyorum. 0534 033 92 26 numaram ciddi bayanların mesajını bekliyorum,iyi günler.

Cevapla
Aytaç 19 Ağustos 2017 - 14:36

Selam ben izmirden aytaç ciddi anlamda bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak, 0533 014 25 40 temiz kalpli içinde Allah korkusu olan bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak istiyorum dalga geçmiyorum ciddiyim WhatsApp var şimdiden teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah lütfen yurt dışı aramasın İzmir ve çevresi olursa sevinirim 0533 014 25 40 ciddiyim dalga geçmiyorum

Cevapla
doğan 15 Ağustos 2017 - 22:57

yaş49 ist yaşıyorum dulum 35 ila 45 yaş arası muhafazakar bir bayanla tanışıp evlenmek isterim 542 329 33 43 lütfen ciddi olanlar arasın

Cevapla
Berk 15 Ağustos 2017 - 12:15

Ben boşluğunda sığınacağın liman değil..Her nefes alışında yaşama sebebin olmalıyım..Aklına geldiğine bi merhaba diyenin değil..Yüreğinin her atışında çarpan damarın olmalıyım..Gözlerinde akan bir damla yaş değil..Gülerken yüzünün solmayan ışığı olmalıyım tl05385484002 tekirdağ çorlu yaş.34

Cevapla
cafer 14 Ağustos 2017 - 17:45

selam canim ben dulum ben ankarada yaşiyorum benim şirketim var dusunursen arar beni 05416250164

Cevapla
Yasin 11 Ağustos 2017 - 01:34

Merhaba ben yasin istanbul avrupa yakası kucukcekmecede ikamet ediyorum ordu doğumluyum istanbulda özel bir firmada üst düzey şahıs soforlugu yapıyorum 35 yasinda hic evlenmedim istanbul avrupa yakasımda oturan ciddi evlilik dusunen bayan arkadas ariyörümcek lütfen sadece ciddi düşünenler tel 0 553 868 53 55

Cevapla
muzaffer 9 Ağustos 2017 - 10:51

Ben iyi bir bayanla evlenmek istiyorum ama bulamıyorum lütfen ben engelli Keşke böyle olmasa
Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
Ben istiyorum
Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
muzaffer 8 Ağustos 2017 - 15:14

Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
Ben istiyorum
Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
Meltem uysal 8 Ağustos 2017 - 01:52

Merhaba 44 yaşındayım izmirde yasıyorum 2 tane cocugum var krıterierım durust kesınlıkle alkol kullanmayan huzur ve guven verecek 47 ile 55 yas arası maddı sıkıntısı olmayan es olacak cıddı arkadas arıyorum

Cevapla
    Cengiz çetin 12 Ağustos 2017 - 04:13

    Selam Meltem hanım Cengiz ben yasim 47 boyum 177 aslen manisaliyim Turgutlu da işyeri m büyük baş hayvan ve çıflığım var gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapmaktayım Bornova’da kirada bir dairem bir dükkanın var bunlar arasında gidip geliyorum kendi evimde yalnız yaşıyorum bir evliliğim oldu çocuğum yok kabul ederseniz sizinle tanışmak istiyorum Allah yolunda bir evlilik yapmak düşüncesindeyim kabul ederseniz bu numara dan bana ulaşabilirsiniz 05301469250 saygılar sunarım.

    Cevapla
      Sevgi dural 4 Kasım 2017 - 23:02

      Selam sizinle tanışabilirmiyiz

      Cevapla
        Cengiz 19 Kasım 2017 - 02:57

        Merhaba herkesin gonlune gore versin allah sevgi hanim sizinle tanismak isterim cengiz ben 05538797360 dan bana ulasa bilirsiniz saygilar sunarim

        Cevapla
    Akif 1 Eylül 2017 - 09:35

    Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

    Cevapla
      Muazzez 23 Ekim 2017 - 09:55

      Slm Akif bey bukadar konuşmadan sonra en ufacık bir şeyde aramamak tlf lara engel koymak doğru değil sizi dürüst bir beyefendi olarak görmüştüm sanırım yanıldım size şunu söyleyeyim kadın duygularınla oynamayın sizinse bir bacınız var umarım anladınız madem böyle habersiz gidecektiniz bana hocayı ayarlartmayacak tınız neyse uzatmanın manası yok sizin Can’ınız sağolsun

      Cevapla
      Lale 22 Kasım 2017 - 09:34

      Akif bey selam neptinizki unvaniniza öyle mesaj yazılmış. Kadinlarin duygulariylami oynuyorsuz

      Cevapla
Murat 7 Ağustos 2017 - 15:48

Slm ben Murat kahraman Maraş’tan yaşım 37 evlendim ayrıldım bir oğlum var 11 yaşında. Yaşıma uygun kahraman Maraş ve çevresinden bakımlı ve ciddi hanımlar arasın lütfen. Yurt dışı ve uzak illerden kimse aramasın. +905330454621 numaramı yayınlayın lütfen sorumluluk bana aittir. Saygılar

Cevapla
Raşit Deniz 5 Ağustos 2017 - 21:26

RAŞİT DENİZ
YAŞIM 27 KİLOM 65 BOYUM 180
BEKARIM
KENDİ İŞİMİN MÜDÜRÜYÜM
MUTLU EDİYORUM EĞLENDİRİYORUM GÜLDÜRÜYORUM
HER İŞE YARDIM EDİYORUM
YAKIŞIKLIYIM KÜLTÜRLÜYÜM DİNLİYİM DÜRÜSTÜM DUYGULUYUM ROMANTİKLİYİM
ŞU BU UFAKTEFEK ÖTEBER ÇEYİZ HAZIR 1 ODA DOLUSU KADAR

Cevapla
    Hazal 11 Ağustos 2017 - 15:49

    Merhaba Ben hazal mersin den eğer gerçekten evlenmek istiyorsanız buyrun.

    Cevapla
      Akif 1 Eylül 2017 - 09:36

      Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

      Cevapla
      Akif 1 Eylül 2017 - 09:41

      Slm hazal Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

      Cevapla
      Hasan toprak 7 Eylül 2017 - 07:36

      Slm niyetm ciddi senle tnşmk isrm

      Cevapla
      Hasan akbaba 23 Eylül 2017 - 22:44

      Hazal.tanısmak konusma ve hayırlısıyla evlenmek ıstıyorum. Arar yada cagrı atarsan goruselım lutfen

      Cevapla
      Ferhat 24 Eylül 2017 - 18:21

      Mmrh ben Ferhat seni tanimak isterim Ben yurtdisinda yasiyorum. Istersen wapsap 0046737647306

      Cevapla
      Şemsettin 22 Ekim 2017 - 18:19

      Eğer beli bir kiriteriniz yoksa sizinle tanışmak istiyorum. Bende ankaradan emekli 55 yaşlarında emekli biriyim.

      Cevapla
      Eray 27 Ekim 2017 - 23:42

      Merhaba ben eray adanalıyım Hazal hanım beni bu numaradan arayabilirsin 0531203 4523

      Cevapla
      Murat avsar 11 Kasım 2017 - 19:16

      Slm ben murat ayrildim nigde cevresi kapali durust bayanla tanismak istiyorum ciddi olmayanlar aramasin yasim 32 ciddi olmayanlar aramasin 0545 560 08 32

      Cevapla
      Mehmet taş 12 Kasım 2017 - 13:32

      Merhaba bana ulaşırmısınız 05332158815

      Cevapla
      Ayaz sert 30 Kasım 2017 - 22:06

      Mrb hanımefendi nasılsınız

      Cevapla
      Özgür kaya 9 Aralık 2017 - 14:44

      Merhaba hazal hanım evlenmek istiyorum sizinle numaranızı gönderin bana konuşalım tanışalım

      Cevapla
      Musa kalinsaz 11 Aralık 2017 - 21:42

      Merhba sizinle tanışmak isterim ankaradan ben 05535132238

      Cevapla
      Ali Catal 24 Aralık 2017 - 12:08

      Selam hazal hanim ben eskisehirden ali.Eger eger ileriye donuk ciddi dusunuyorsaniz sizinle tanismak isterim. Maddi sikintim yoktur.

      Cevapla
      Sayit 29 Aralık 2017 - 22:10

      Slm yaşım 33 aksaray da yaşıyorum işi iyi şükür maaşım yüksek. sizinle tanışmak isterim numaramı verim ararsanız detayları tlfna konuşuruz

      Cevapla
        Sayit 29 Aralık 2017 - 22:11

        05467984782

        Cevapla
      Mesut 13 Ocak 2018 - 15:58

      Merhaba Hazal hnm İzmir’den mesut yaş 36 tanışmamız mümkün mü acaba

      Cevapla
    Aycan can 4 Eylül 2017 - 17:48

    Mrb Niyetim ciddi evlilik 004915778004999 watsap ver ekle konusalim

    Cevapla
      erhan 27 Eylül 2017 - 00:06

      Slm

      Cevapla
    Deniz genç 7 Aralık 2017 - 10:08

    Merhaba

    Cevapla
Hakan 5 Ağustos 2017 - 09:45

Slm ben hakan burayakatilmaktaki amacim benim gibi niyeti citti anlamda evlilik olan bayanlarla tanismak isterim olgun ve durustluk onemli benim gibi sevmeye vede sevilmeye ihdiyaci olan vede huzurlu bir evlilik arayisi icerisinde olan bayanlar ararsa memnun.olurum cunku benim amacim evlilik ben macera aramiyorum cunku ltfen sadece citti dusunen bayanlar arasinlar her ilden olabilir ys okadar sorun degim onemli olan insanlarin kafa yapilarinin uyusmasidir diye dusunuyorum ltfen tanitcı msj atarsaniz memnun olurum 0541 586 95 83

Cevapla
zaffer 4 Ağustos 2017 - 22:47

Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
enim gibi engelliler
Bana yalan söylemezsin
Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 05455830675
Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

Cevapla
Erzan 0031625135814 4 Ağustos 2017 - 13:22

Selam ben her zaman 25 yaşındayım falan diye yaşıyorum amacım gerçekten ciddi dürüst ileriye dönük düşünen biriyle tanışıp konuşmak istiyorum0031625135814

Cevapla
Mikail can 3 Ağustos 2017 - 22:43

İstanbul Anadolu yakasından mikail kendini ve ne istediğini bilen dürüst bir bayanla tanışmak istiyorum lütfen İstanbul dışı olmasın şimdiden teşekkürler ederim 0538 252 64 56

Cevapla
alper 30 Temmuz 2017 - 22:45

merhaba ben alper balıkesirliyim 27 yaşındayım ciddi evlilik düşünüyorum 05050153785

Cevapla
Volkan 20 Temmuz 2017 - 18:00

Selam ben istanbuldan volkan 39 yaş 1.78 boy esmer yanlız yaşıyorum dürüst bir bayanla tanışmak istiyorum tel 0535 579 6578 watsap 0535 579 6578

Cevapla
berivan 19 Temmuz 2017 - 20:29

Mrb ben antalyadan berivan 26yasinda dulum ailemle kaliyorum 7yasinda bioglum var cok huzursuzum misafir gibiyim suanda issism bikacaydir evden kovuldugumda oluyor oglunu babasina gonder diyen de oluyo durumum isim olsa ayri eve cikmak istiyorum ama yok malesef ben biriyle ciddi bisekilde arkadaslik kurmak istiyorum oda olmassa bana is konusunda yardim edicek birini ariyorum

Cevapla
    Engin 20 Temmuz 2017 - 11:49

    Merhaba ben engin yaş 30 bende ciddi bir evlilik arıyorum oglunuzada baba lik yaparım ben çok ciddiyim caldirin yeter 0530 289 05 46 bekliyorum hanimefendi

    Cevapla
    Engin 20 Temmuz 2017 - 11:51

    Beri van hanım ben Size de oglunuzada bakarım evlenir yuva kurarız ben çok ciddiyim aramanizi bekliyorum ok 0530 289 05 46

    Cevapla
    Harun Bayram 13 Ağustos 2017 - 17:12

    Slm Berivan hanım inşAllah iyisinizdir.Sizin msjınızı okudum ve inanın çok etkilendim.Kendimi bir an olsun sizin yerinize koydum.Ben sizinle tanışmak isterim tabiki sizde isterseniz.Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz isterseniz 0546 584 95 49.bana msj atın yada beni çaldırın yeter ben size kesin dönüş yapacağım.Şimdilik Allaha emanet olun görüşmek dileğiyle hoşçakalın.Harun.

    Cevapla
    yakindan tanimak 13 Ağustos 2017 - 23:53

    Mrb berivan hanim sakincasi yoksa sizi yakindan tanimak isterim adanadan pilot ustegmen mehmet can aramani beklicem 05446596579

    Cevapla
    Akif 1 Eylül 2017 - 09:37

    Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

    Cevapla
    Akif 1 Eylül 2017 - 09:54

    Slm Berivan Slm ben Akif inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 11 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 75 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten tel no 544 208 57 87 çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten

    Cevapla
    Emrah saglik 21 Eylül 2017 - 23:20

    Istanbuldan emrah 38 yas.0506 969 81 55

    Cevapla
    ahmet kocaman 9 Ekim 2017 - 15:38

    ben ahmet manısalıyım yasım 28 bende evlenmek istiyorum dusunurenız numaram 05531606477 sende istersen ama

    Cevapla
    Zafer kaya 16 Ekim 2017 - 21:44

    Berivan hanim yine ben zafer size yazdığım mesaja cevap vermek beni tanımak isterseniz numaram 0544 7714175 zafer saygılarımla allaha emanet olunuz

    Cevapla
    Mehmet taş 12 Kasım 2017 - 13:40

    Merhaba nerelisin bana ulaşırmısın 05332158815

    Cevapla
    Hakan uyar 14 Kasım 2017 - 00:41

    mrb beruvan hnm bende antalyaliyim işim gücüm yerinde sadece hayatimda kadin eksik seninle tanışmak isterim yns07123@gmail.com 05380677004 numaram ozele aciktir

    Cevapla
    Mehmet ali 25 Kasım 2017 - 17:13

    Berivan bende Antalya da oturuyorum. Gerçekten ciddi düşünüyorsan bana mesaj at bekliyorum 05455874748

    Cevapla
    ilker 29 Kasım 2017 - 19:49

    05511299674

    Cevapla
    Özgür kaya 9 Aralık 2017 - 16:32

    Selam berivan hanım numaranızı gönderin konuşalım tanışalım

    Cevapla
    İbrahim 22 Aralık 2017 - 00:33

    Selam berivan hanim ciddiseniz tanisalim.. Tel. 05356412860

    Cevapla
    Tayfun düzce 81 24 Aralık 2017 - 19:39

    Tayfun 37yas bosandim çocuk yok fabrikada çalışıyorum evim isim var evlenirmisin cocun benim cocum 05376396103

    Cevapla
    Özgür 11 Şubat 2018 - 00:42

    Merhaba nbr nasılsın ben özgür tanışmak istermisin bu benim no 05349317559 aramanı bekliyorum berivan hanım

    Cevapla
    metin 20 Mayıs 2018 - 14:47

    slm ben ist metin ist gel sana yardımcı olurum

    Cevapla
Ferhat 11 Haziran 2017 - 12:31

Slm ben Ferhat ruh ikizimi ariyorum Insallah guzel bir bayanla. Tanisiriz ben yurtdisanda. Yasiyorum. Wapsap wiber 0046 737647306 Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
Ferhat 25 Mayıs 2017 - 21:24

Mrh ben Ferhat. Yurtdisanda yasiyorum. Seni tanimak isterim. Burda evim. Araban hersey taman Turkiet evim var ekonomin cok iyi. Burda yanliz yasiyorum Ben eglence aramiyorum bir iki gunluk evlilik istemiyorum Gelisen burda ögretmenlik yäp Wapsap. Veya wiber 0046737647306. Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
Can 18 Nisan 2017 - 11:38

Slm. Bana ulasirsaniz tanisiriz.

Cevapla
simou 18 Nisan 2017 - 08:52

merhaba

Cevapla
    Can bursa 22 Aralık 2018 - 17:15

    Merhaba ben can bursa gemlikte oturuyorum minyon tipliyim bekarım ciddi ileriye dönük bir arkadaslık düşünüyorum ciddi ne istediğini bilen mutluluk arayan bayanlar nom BeşyuZkırkaltı sekızsekızbir dortüç dokuzsekız whatsapp var 0546 881 43 98 ozerdal89@gmail.com

    Cevapla
mehmet erol 18 Nisan 2017 - 07:37

sizinle tanışmak ist 5425144849 arayin.

Cevapla
Ertugrul. Polat 18 Nisan 2017 - 06:07

Merhaba. Ben. Adanadan. Yaşıyorum. Ciddi. Arkadaş. Arıyorum

Cevapla
    Mehmet 16 Aralık 2018 - 23:08

    Slm ben Mehmet 28 yaşindayım muhasebeciiyim 1.80 boy 70 kilo hafif beyaz tenliyim ciddi düşünen sevmeyi bilen sevilmeyi hakeden bir bayanla tanişmak istıyorum… URFA….. ve çevresi numaram 0544. 330. 63. 68 vhsaptan ulaşabilirsiniz tşkrler

    Cevapla
fuat 18 Nisan 2017 - 04:57

evet kabul ediyorum

Cevapla
Ersin 18 Nisan 2017 - 02:10

Merhaba bende sizinle tanışmak isterim 1986 Eskişehir doğumluyum. Antalyada ailemle yaşıyorum denizciyim dürüst yalanı sevmeyen eğlenmeyi ve gezmeyi seven kültürlü saygılı birisiyim niyetim ciddi evlilik düşünüyorum. Anlaşacağım sende benim gibi düşünüyorsan tanışmaya hazır bekliyorum

Cevapla
Kadıköy 5 Nisan 2017 - 21:01

Merhaba ben de sizi yakından tanımak istiyorum Kendi işyerim var evim var 40 yaşındayım hiç Evlilik yapmadım kendi ayaklarım üzerinde duruyorum maddi problemim yok Sizin gibi kültürlü bir bayanla tanışıp izdivaç yapmak istiyorum ve herkes izlememi tanışmak isterseniz email den dönüş yapabilirsiniz numaramı vermiyorum arayanlardan rahatsız olabilirim o yüzden

Cevapla
    Sabriye.sabriye 22 Kasım 2017 - 15:08

    Slm Sehmus bey

    Cevapla
    Deniz genç 7 Aralık 2017 - 10:30

    Merhaba

    Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR