Dürüst erkek arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

22

Dürüst erkek arıyorum

Dürüst erkek arıyorum

Selam ben Sivas’tan Feride 39 yaşındayım dürüst bir bayanım dürüst bir erkek arkadaş arıyorum sohbet edecek telefonda konuşacak WhatsApp arkadaşlığı yapacak telefon arkadaşlığı yapacak konuşması eğlenceli bir erkek arkadaş arıyorum yaş problemim yok her yaştan kişilerle konuşabilirim Yeter ki muhabbeti güzel olsun WhatsApp arkadaşlığı yapmak istiyorum Akşamları görüntülü konuşmak istiyorum bekarım İlanim ile ilgileniyorsanız Lütfen iletişim numaranızı ve Kendinizi tanıtan bir mesaj bırakın kendini bir iki cümleyle değil de uzun uzun tanıtın ki sizi aramadan nasıl bir insan olduğunuzu bileyim lütfen Kendinizi tanıtan Uzunca bir metin yazın görüşmek üzere

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:Sohbet edecek bir bayan ariyorumdurust es ariyorumsivasta erkek arkadaş arayan olgun bayanlaryaşlı dul bayanlar

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Kenan tufan 5 Ocak 2018 - 01:21

Slm sizinle tanışmak isterim sizde ısterseniz ben kenan 05365435747

Cevapla
memet 14 Kasım 2017 - 01:54

19 ya;indayim 05343559489

Cevapla
Necmettin 13 Ekim 2017 - 12:55

Selam ben Necmettin yas 23 boy 1.70 boyunda 60 kilo esmerim istanbulda oturuyorum ciddi dürüst hoş bi bayanla tanışmak istiyorum no 05386736234

Cevapla
ozbay kara 28 Ağustos 2017 - 01:47

mrb ben bursadan ozbay .sizinle arkadaşlık etmeyi isterim 05356571684

Cevapla
Buse 20 Ağustos 2017 - 15:33

Hayirlisini nasib etsin rabbim gonlume gore durust bir es ariyorum beni tanimak isterseniz lutfen ulasin. 00491639769168. Allaha emanet olun.

Cevapla
hakan 20 Ağustos 2017 - 15:10

onder_qndula
instegramim bu ‘ gorusmek istersen iletisime gece biliriz ‘ mutlu kal guzel kal..

Cevapla
Ferhat 18 Ağustos 2017 - 20:15

Mrh ben Ferhat. Ruh ikizimi ariyorum insallah karsima cikar. Ben yurtdisanda yasiyorum wapsap konusalim 0046737647306

Cevapla
Osman ozlu 17 Ağustos 2017 - 10:19

Mrba dünyanın en güzel varlıkları siz hanımlar ben Orhan 50yas 1.80boy 85klo kendi işi olan evi arabası olan ve bayanları çok seven herkese kendi arkadaşı ve ya eşi olan bayana özel ilgim var gezmeyi ve sohbet etmeyi çok seven arkadaşım olan bayan için yapamiyacagim hiç bir şey yok Gümüşhane de oturuyorum yaş ve şehir takintim yok karşındakinin insanında böyle olmasını isterim bu meselede sizinle tanışmak istiyorum inşallah tanisabiliriz sizinle tanisabilirsek inanki pişman olmasını buna emin olabilirsiniz sevgi ve saygının olduğu yerde mutluluk olur

Cevapla
Murat 4 Ağustos 2017 - 00:12

Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

Cevapla
uğur 24 Temmuz 2017 - 01:51

maddi problemlerimi çözecek bir bayan, her ikimizin de mutluluğu olur. emekli öğretmen olarak geçinemiyorum ve hiç evlenmedim; belki birbirimizi severiz.

Cevapla
Harun 3 Temmuz 2017 - 20:53

Merhaba ben başkaları gibi sırf sizinle tanışmak için fırsat kollayan birisi değilim.Oyle sizi elde etmek için cicili bicili sözler söyleyerek sizi rahatsız etmek istemem.Kisacasi sizinle tanışarak bir ömür boyu mutlu olmak isterim.Bana 05077023785 numaradan ulaşabilirsiniz eğer tabiki gerçekten ciddi düşünüyorsanız

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 21:08

slm mrb ben huseyin y39 kg60 b170 bekarim meslek aşçi evim var hic evlenmedim adana merkez oturuyorum olgun bi insanim olgun bayanlarla tanismak istiyorum citi anlamda seni tanimak mutlu bi yuva kurmak istiyorum wasap var goruntu var seni ozelime bk 0544 458 39 49 huseyin bn

Cevapla
Sedat Değirmenci 13 Mayıs 2017 - 01:38

05362587308 mersin

Cevapla
Adem 10 Mayıs 2017 - 18:09

Mrb 5448058245

Cevapla
Taner SOYLU 3 Mayıs 2017 - 23:04

Feride hanım. 45 yaşındayım. Sivasta yaşıyorum. Bir kamu kuruluşunda orta kademe yöneticiyim. Eşimden ayrıldım. 3 yıldır yanlızım. Hayata yeniden bağlanmamın zamanı geldi diye düşünüyorum. Görüşmek isterseniz lütfen benimle irtibata geçiniz. tanersoylu-1@hotmail.com

Cevapla
Ahmet 2 Mayıs 2017 - 16:04

Slm.feride Hanim vapsad numaram isterseniz konuşalım yalnız yasiyomu. 05062023866

Cevapla
bayram akbulut 1 Mayıs 2017 - 23:24

05439371598 fayece yaz çıarım faceye

Cevapla
Enver 1 Mayıs 2017 - 22:40

Mrb 5313459104

Cevapla
Çetin Aydın 1 Mayıs 2017 - 18:08

Merhaba Feride hanm ben çetin sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz benm yaşda 39 sizinle tanışmak istiyorum 0537 366 50 87… 0541 932 95 93

Cevapla
Sinan er 1 Mayıs 2017 - 16:47

Slm feride hanim tanimak isterim buda numaram 05364222319

Cevapla
haci 1 Mayıs 2017 - 16:43

seninle tanismak istedim tf numar 0041789224290

Cevapla
Anil gunay 1 Mayıs 2017 - 15:34

22 yasndayim 1.80 boyum 75 kiloya sahibim yesil gzluyum siyah sacliyim istanbulda oturuyom 05368451671 buda telim

Cevapla
Mersinde Eskort


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ