dul bayanım genç erkek arkadaş arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

173

dul bayanım genç erkek arkadaş arıyorum

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız
83 Kişi oy verdi
Ortalama puan: 4,25.
Resmime yıldız verirmisin?
Loading...
dul bayanım genç erkek arkadaş arıyorum

merhaba ismim suna 52 yaşındayım genç erkek arkadaş arıyorum yaş aralığı 25-55 lütfen bu yaşlar aralığında kendini gnç hisseden erkekler bana yazsın dinamik olan yorulmak bilmeyen erkekler yazarsa çok memnun olurum fiziğim gat,yet düzgün 20 lik kızlara taş çıkarırırım şen şakrak yanındaki insanı sürekli eğlendiren güler yüzlü bir hanım efendiyim yaşlanmak istemeyen kişiler benimlşe iletişim kurabilirler mesajlarınızı dört gözle bekliyorum esen kalınn

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:erkek arkadas arıyorum we telefon numaramerkek arkadaş arıyorum telefon numaramdul bayanım erkek arkadaş arıyorumdul bir bayanım erkek arkadaş arıyorumist anadolu dul bayan arkadasist bay arkadas yanlis yasiyan dost olmakdul kadınım erkek arkadaş arıyorumBakımlı Bayanım Erkek Arkadaş Arıyorumbahcelievler olgun 40 yas ustu dul bayan ariyorumarkadaş arıyorum 45 48 yaş

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
gökhan cıl 20 Ekim 2017 - 00:19

istanbul cılgın bayan arkadaş ariyorum ben gokhan ist kadıkoy yas30 boy1.75 kilo 65 esmerim telde yuzyuze yaramazlik yapmayi seven cilgın bayan arkadas ariyorum67499941

Cevapla
egemen 14 Ekim 2017 - 02:01

mrb bursadan egemen tanışmak isteyen bayanları beklıyorum 5 375 28 66

Cevapla
cüneyt 13 Ekim 2017 - 15:39

70579497 bayan arıyorum sexs yapacak

Cevapla
taner yılmaz 13 Ekim 2017 - 14:15

slm ben taner özel bir şirkette yöneticiyim yasım 36 fethiyede yasıyorum sizinle tanışmak isterim

Cevapla
caner 12 Ekim 2017 - 00:11

sanirim size ayak uyduramam fakat niyetim selamlasmak uyarsa 27 yas
canin sagolsun 19865402

Cevapla
Emrah pusat 11 Ekim 2017 - 01:43

Selam ben emrah 29’yasindayim hayatima samimi bir eş ariyorum sariyerde oturuyorum büyük bir unuversitede gorev yapiyorum koç holding e ayit maddi yonden sıkıntım yok hayatima benim gibi durust samimi sevecen fedakar ve sadık bir eş ariyorum hiç evlenmedim evlenecegim kişi nin kriterleri 20 ile 28 olmak kaydiyla bekar olsun evlenip boşanmista olur ama çocuk olmasin burdaki profilime bakan bayanlara simdiden sevgimi saygimi dilerim 57189073

Cevapla
Sener 10 Ekim 2017 - 12:56

Merhaba sener ben aydından bayanlar arayın cagrı mesaj atın tanısalım 1 716 29 31

Cevapla
resul yıldız 9 Ekim 2017 - 21:59

slm tanışmak isteyen bayanlar beklerim 543 817 08 40

Cevapla
Mehmet 9 Ekim 2017 - 19:13

23915944

Cevapla
Kubilay 8 Ekim 2017 - 19:18

Slm 19708847

Cevapla
ibrahim 6 Ekim 2017 - 20:21

Merhaba suna hanım Ben arap seni çok mutlu edebilirim ara t anisalim 63572648

Cevapla
Mehme keles 6 Ekim 2017 - 00:08

Mr güzel bayanlar ben mehmet Keleş istanbul yaşıyorum 29yaşındayım bayanlar. 1.60kilo.50 sakin biriyim sempatik biriyim dürüst biriyim beni seçerseniz bayanlar pişman olmazsınız 99332039

Cevapla
halil 5 Ekim 2017 - 23:58

yaşım 25 30974810 lütfen msj atin ariyayim sizi hızlı ve güzel biriyim seni memnun etmek için herşeyi yaparım güzel beyan

Cevapla
YavuZ salgar 5 Ekim 2017 - 15:04

Hanfendi benimLe iLetişime geçebiLŞRsiN yoruLmaK biLmem b nde şenşakraK biriyim bende yakışıkLIYIM
Numaram:59216521

Cevapla
Sener 2 Ekim 2017 - 10:40

Merhaba sener ben aydından yasım39 bayan arkadas arıyorum 1 716 29 31

Cevapla
irfan 29 Eylül 2017 - 21:52

Merhaba ben irfan yaş 38 adıyaman kahtada köyünde yaşıyorum boy 176 kilo 96 esmerim kara yani yaş farketmez yeterki dörüt olsun her ilde olabilir Madi dorumu iyi olan birbayanla tanışmak isterim yalan süylemeyen dürüst 94632515

Cevapla
irfan 29 Eylül 2017 - 01:01

Merhaba ben irfan yaş 38 adıyaman kahtada köyünde yaşıyorum boy 176 kilo 96 esmerim kara yani yaş farketmez yeterki dörüt olsun her ilde olabilir Madi dorumu iyi olan birbayanla tanışmak isterim yalan süylemeyen dürüst benim madı dorumum yok anlaşırsak olabilirim 94632515

Cevapla
drraşikarr 28 Eylül 2017 - 22:21

ssslm ,ist üsküdqarda mali müşavirm tatlı hoşsun görüşelm tel.4.260.06.58 görüişelm

Cevapla
gültekin 27 Eylül 2017 - 00:30

selam tanisalim 65147635

Cevapla
gültekin 27 Eylül 2017 - 00:29

selam tanisalim

Cevapla
volkansakar 26 Eylül 2017 - 16:23

Adana ve civarından dul bayanlar tanışmak istiyorum yaş 38 .güvenilir biriyimdir kendine özgüveni olan bayanla tanısmak istiyorum yaş fark etmez adana ve civarı lütfen 31372382

Cevapla
more44 26 Eylül 2017 - 12:52

slm ıst merter 43 yaş buyurn tanıslaım

Cevapla
    ismail 3 Ekim 2017 - 21:55

    ben emekliyim 66 yaşındayım istanbulda yaşıyorum kötü alışkanlığım yoktur 33016594 mesaçlarınızı bekliyorum

    Cevapla
Gurkan 20 Eylül 2017 - 09:56

İzmir den gurkan bayanlar arayın hadi ys32 2 210 70 84

Cevapla
Gokhan 19 Eylül 2017 - 04:49

Slm ben Gökhan 35 yaş İstanbul tanışmak isteyen bayanlar dürüstçe ve seviyeli bir sohbet için işte numaram 8 446 28 42

Cevapla
Omer 17 Eylül 2017 - 00:00

Ciddi bayanlar ariyorum yasin 23 kilom 100 numaram 70316871 bekliyorum bi arada ben aslerim

Cevapla
Muratasi 16 Eylül 2017 - 04:00

Slm bn murat yaş 25 ist.yaşıyorum 18 24 arası bayanları bekşiyorum 84495795

Cevapla
Kemal05067013139 13 Eylül 2017 - 15:22

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45 yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen sevinirim ve beni bu 67013139 ararsan veya bir çağrı bile verirsen inanki asla pişmanlık duymazsın aksına sende memnun kalırsın bide gizlilik ve dürüstlük olmak şartıyla tabi bu söz ikimiz içinde geçerlidir SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

Cevapla
nurettin sıcak 12 Eylül 2017 - 23:43

19 yasındayım tanısmayı cok ısterım

Cevapla
Uğur 10 Eylül 2017 - 15:22

Merhaba ben uğur sarışın mavi gözlüyüm tanışıp görüşenileceğim bayan arkadas arıyorum bursa ve çevresi 46262331 whatsaptan ulaşabilirsiniz mutlaka arayın

Cevapla
Dogan 9 Eylül 2017 - 22:22

Adim dogan yas 38 Ankarada oturan bayanlar lutfen ulasin 5 145 15 34

Cevapla
necati 8 Eylül 2017 - 12:39

sizinle tanışmak isterim

Cevapla
Ömer cakil 3 Eylül 2017 - 03:30

Mrb İstanbul .dan ben Ömer 43 yaş tanışmak isteyen bayanlar 98754919

Cevapla
tolga 2 Eylül 2017 - 11:36

Slm ben tolga hataydan yaş 40 olgun ve dürüst biriyim maddi durum iyi ciddi aşk yaşayacağım görüşme engeli olmayan ciddi bayan arkadaş ariyorum tlf 2 282 5530

Cevapla
Hüseyin 27 Ağustos 2017 - 11:57

Ok

Cevapla
Hüseyin 27 Ağustos 2017 - 11:54

İstanbul sultanbeyli sancaktepe sarıgazi kurtköy civarı bayan arkadaşlar gizlilik ve güven karşılıklı yaş 36 boy 1.78 göz mavi tel vermiyorum lütfen buradan tanışalım sonra tel veririz birbirimize saygılar( hüseyin.3478@hotmail.com)

Cevapla
Adem 24 Ağustos 2017 - 14:50

Kitap gibi kadınları imlası bozuklar anlayamazlar demiş şair, bu anlayışla profilinizi gördükten sonra size mesaj yazmak istedim, üniversite fakülte mezunu, eğitim sektöründe yer alan, anlayışlı, içten, nerede ve nasıl haraket etmesini iyi bilen, enerjik, iletişime önem veren, doğal olmayı seven, uyumlu, görünüşü oldukça bakımlı, temiz ve son derece düzgün olan 1.80 boyunda 80 kiloda kumral mavi gözlü çekici ve dikkat çeken bir insanım diyebilirim, her ne kadar insan kendisini yazarak ifade etmeye çalışsada önemli olan karşı tarafın nasıl gördüğüdür, buda ancak tanışarak ve yaşanılarak sunulabilir, kabul ederseniz whatsapptan veya telefondan iletişim için sıfır beş yüz kırk iki üç yüz kırk dokuz sıfır altı sıfır dokuz olarak bana ulaşabilirsiniz, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cevapla
Serkan 23 Ağustos 2017 - 11:26

Merhaba suna hanım ben Serkan 25 yaşındayım esmer uzunboylu 1/74 yaşıklı duygusal kıskanc bır erkegım romantık yanı uzun lafın kısası sizin gibi hoş bakımlı güzel bir bayansınız güzelliginiz karşışında mest oldum ayrıca yaşınız hic göstermiyosunuz genc 2o lik kızlara taş cıkar tırsınız yani ben sizin bir beraberlık kurmak istiyorum tel numaram 9 863 68 00 sizin haber beklıyorum Suna hanım teşekkür .

Cevapla
Muhanet 22 Ağustos 2017 - 22:44

Suriyeli bayanlar affeden gorusebiliriz

Cevapla
Mert 22 Ağustos 2017 - 22:41

Suriyeli bayanlar affeden de gorusebiliriz

Cevapla
Mert 22 Ağustos 2017 - 22:39

Mtv güzel arkadaslk

Cevapla
Emre emren 21 Ağustos 2017 - 21:07

Selam bayanlar ben emre yas 32 bekarim gulmeyi eylenmeyi seven her yata bayanlar arayin tanisalim 5 840 64 95

Cevapla
kadir aydın 15 Ağustos 2017 - 21:20

slm yasım 31 boyum.1.85 kilom 85 yakıklı atletik vucutlu bir deli dolu gencim Hani bazi insanlar vardir iyi ki sen varsin dersin ya hayatta iyi ki varim demek icin arayış içersindeyim numaram.6 468 37 26 yas sınırım yoktur ulasabilirsininz bayanlar

Cevapla
Kenan 14 Ağustos 2017 - 11:48

Mrb bayanlar ben istanbuldan kenan 176 boy 81 kilo kumral ela gozluyum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 4 481 93 30

Cevapla
Levent 13 Ağustos 2017 - 14:21

Merhaba BAYANLAR.40 yaşinda bakımlı aşka önem veren temiz BEYİM.AŞK arıyorum.Sır tutmasını bilen BAYAN ARKADAŞ ARİYORUM.YAŞ KRİTERİM YOKTUR.0.505.481.99.21

Cevapla
Ferhat 11 Ağustos 2017 - 21:04

Mrh ben Ferhat. Kalpbimin yarisini ariyorum insallah bulurum. 0046737647306 Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
Ibrahim 11 Ağustos 2017 - 01:42

MERHABA BAYANLAR BEN IBRAHIM Y 36 174 BOY 65 KG DA CIDDI DÜRÜST HIC EVLENMEMIS BIRIYIM ASLEN KONYALIYIM ŞUAN IZMIR DE IKAMET EDIYORUM CIDDI DÜRÜST BİR BAYAN LA ÖNCE ARKADAŞ LIK SONRA EVLILIK DÜŞÜNÜ YORUM NUMARAM 3 869 2397 SMS KAFI YURT DIŞINDA IKAMET EDEN ISTEMIYO RUM

Cevapla
Yusuf 8 Ağustos 2017 - 20:50

Slm istanbul Avrupa yakasından ben Yusuf olgun yaşta bayanlarla tanışmak istiyorum ben 40 yaşında olgun bayım canı sıkılan yalnız yaşayan olgun bayanların aramasını bekliyorum Sevgilerimle 58206379

Cevapla
Kaan 8 Ağustos 2017 - 11:43

Merhaba ben kaan bekarim niyetim ciddi dogru durust yalansiz allah korkusu olan ciddi bir bayanla evlenip yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi evlilik olan bayan arasin yada mesaj atsın numaram 47170036 sadece ciddi evlilik düşünen bayanlar

Cevapla
Yasemin 6 Ağustos 2017 - 22:25

Slm beyler ben kocaelinden yasemin istanbul yada kocaelinden benimle yaşıt düzgün dürüst bir beyle tanışmak istiyorum numaram 69

Cevapla
    Gökhan 13 Ağustos 2017 - 05:43

    Merhaba sizi tanımak isterim sizin için uygunsa niyetim citti amaçlı tanışmak istiyorum Gaziantepliyim ismim Gökhan 31 yaşındayım bekârım hiç evlilik yapmadım 52422202

    Cevapla
    murat bülbül 24 Ağustos 2017 - 10:49

    mrb 44148001 aramanı bekliyorum

    Cevapla
    Feridun 10 Eylül 2017 - 22:32

    Merhaba Yasemin ben İstanbul’dan seninle tanışmak istiyorum 9 368 99 19

    Cevapla
    kadir yılmaz 11 Eylül 2017 - 11:36

    Mrb ben İstanbulda kadir müsaitseniz tanışmak istiyorum sizinle

    Cevapla
    05388745633 7 Ekim 2017 - 12:42

    Aramani bekliom

    Cevapla
    EFE 8 Ekim 2017 - 16:13

    izmirden_87_87@hotmail.com maddi destek istersen yaz bana istanbuldanım yas 30 boy 180 ela göz kumral ten tatlı bir erkegim güzel bayanların mesajlarını sabırsızlıkla beklliyorum

    Cevapla
    SENER 10 Ekim 2017 - 12:43

    Merhaba ara mesaj yaz tanışalım 1 716 29 31

    Cevapla
Hakan 4 Ağustos 2017 - 17:23

Slm ben hakan buraya katilma amacim benim gibi niyeti citti anlamda evlilik olan bayan larla tanismak istiyorum ltfen sadece evlilik niyeti olan bayanlar arasinlar olgun vede durustluge özen.kösteren bir bayan olmasini isterim sevmeye vede sevilmeye ihtiyac duyan huzurlu bir evlilik arayişı icinde olan vede benimle omurboyu surecek bir mutluluk temelini atabilecegim.bayanlarla tanismak istiyorum ltfen niyeti evlilik olmayan bayanlar aramasinlar. Kesinlikle her ilden olabilir yas benim icin okadar sorun degil ama kafayapilarimizin vede dusuncelerimizin ayni olmasini isterim oncelikle ltfen taniticı msj atarsaniz memnun.olurum 1 586 95 83

Cevapla
Ege üstün 4 Ağustos 2017 - 10:44

Mrb bayanlar manisalıyım kumral yeşil gözlü 1.80 boyunda yım kendine güvenen bayanları bekliyom 6 279 65 36

Cevapla
Murat 4 Ağustos 2017 - 00:17

Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

Cevapla
Resul beytekin 2 Ağustos 2017 - 18:23

yaşım 20 sizinle tanışmak istiyorum numaram 5 684 1

Cevapla
Resul beytekin 2 Ağustos 2017 - 18:15

selam bayan arkadaşlar 20 yaşındayım tanışmak istiyorum sizlerle

Cevapla
Cem 1 Ağustos 2017 - 22:58

Olgun bayan arkadaş arıyorum çağrı atın görüşelim.7 784 47 56

Cevapla
mehmet 31 Temmuz 2017 - 23:56

numaranı yaz yada facebooktan ekle mehmet güven

Cevapla
Kenan 30 Temmuz 2017 - 13:58

Mrb bayanlar ben istanbul anadolu yakasindan kenan. 33 yasin da 1 76 boy 82 kilo kumral ela gozlu biriyim tanismak gorusmek konusmak isteyen bayanlari bekliyorum 4 481 93 30

Cevapla
Raşit Deniz 27 Temmuz 2017 - 03:04

Raşit Deniz
Yaşım 27 Ankarada Yaşıyorum
Boyum 1.80 Kilom 65
Kendi İşimin Müdürüyüm Maaşım 3,500 TL
İçki Alkol Sigara Kullanmıyorum
Güzel Sözler Söylüyorum
Doğru Yoldan Gidiyorum
Öteberim Şu Bu Çeyiz Hazır
Çok Akıllıyım Zekam Fazla Düşüncem İyi Duyguluyum Yakışıklıyım Romanlıyım
Tel:46731089

Cevapla
Adem 25 Temmuz 2017 - 22:54

Merhaba ben İstanbuldan.adem istanbul Avrupa yakasında oturan dul bayanlar msj atın tanışalım 12754995

Cevapla
murat 24 Temmuz 2017 - 15:32

MRB BEN MURAT İSTANBULDAN 33 YASINDAYIM CİDDİ Bİ BAYANLATANIŞMAK İSTİYORUM 5 506 16 90

Cevapla
En gin 23 Temmuz 2017 - 01:15

İst ümraniyeden beyim bayan arkadaş arıyorum 8 894 95 21

Cevapla
Volkan 22 Temmuz 2017 - 15:33

Selam ben istanbuldan volkan 39 yaş 1.78 boy esmer yanlız yaşıyorum dürüst bir bayanla tanışmak istiyorum tel 5 579 6578 watsap 5 579 6578

Cevapla
hüseyin 21 Temmuz 2017 - 03:57

MERHABA BEN İSTANBULDAN HÜSEYİN 86056097 40 yaşında esmer bekarım

Cevapla
Can emre 18 Temmuz 2017 - 18:15

SAMIMI OLGUN BAYANLAR ARAMAK İSTEYEN VARSA OZELE ACIKK 6 918 64 95 .
Olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk. 6 918 64 95

Cevapla
Can emre 18 Temmuz 2017 - 18:13

SAMIMI OLGUN BAYANLAR ARAMAK İSTEYEN VARSA OZELE ACIKK 6 918 64 95
6 918 64 95 .

Cevapla
emre 18 Temmuz 2017 - 07:08

Slm bayanlar ben izmirden emre benimle herkonuda konuşacak bayanların msj ve carlarını bekliyorumm. 5 565 29 61.

Cevapla
Doğan Can 17 Temmuz 2017 - 16:49

Merhaba ben dogan beyy istambulda yasiyorum yasim 22 yanliz yasiyorum .Ozel bir sirkette calisiyorum ciddi bayan arkadas ariyorum 58987807 numaradan ulasabilirsiniz

Cevapla
Erkan akti 15 Temmuz 2017 - 11:10

Erkan afyon yaş 30 66633429

Cevapla
Orcun 10 Temmuz 2017 - 21:28

Merhaba Suna hanım siznle tanışmak isterim bi kaç tecrübem oldu bu tip sayfalarda ama güvenli samimi bir arkadaşlk diyalog bulamadm dürüstluge cok önem veririm siz olgun kaliteli birine benzyosnz siznle mutlaka tanismk istiyorum kabul ederseniz onur duyarım dilerseniz bana 531 495 9333 numaramdan ulasabilirsnz 37 yasndayim 1.83 boyunda atletik yapılı biryim

Cevapla
Tolga arslan 10 Temmuz 2017 - 14:52

Kendime güveniyorum size farklı heyecanlar yaşatmak için burdayim 1103083

Cevapla
Tolga arslan 10 Temmuz 2017 - 14:52

Kendime güveniyorum size farklı heyecanlar yaşatmak için burdayim1103083

Cevapla
reşat yilmaz 10 Temmuz 2017 - 13:59

mrb ist resat 40 yas atletil yapili enerji dolu beyim bi sans verseniz

Cevapla
reşat yilmaz 10 Temmuz 2017 - 13:53

mrb gunun en guzel bayani istanbul reşar 40 yas atletik yapili enerji dolu bakli beyim bi şans verseniz

Cevapla
Erkan candan 9 Temmuz 2017 - 17:07

Tanisalimm telimm 65225865

Cevapla
Kenan ok 9 Temmuz 2017 - 01:32

Selam İstanbul Anadolu yakasından kenan sevip sevilmek isteyen ne istediğini bilen bayanlar İstanbul içinden tanışmak isterim İstanbul dışı aramasın lütfen 8 252 64 56

Cevapla
Polat 8 Temmuz 2017 - 20:36

Merhaba Suna hanım size en güzel şekilde istediğiniz her şeyi verebileceğime inanın lütfen tutkulu ve ihtiras dolu hayat istiyordanız cevabınızı bekliyorum

Cevapla
anil 5 Temmuz 2017 - 23:06

Param yok ama insanları mutlu etmesini bilirim ismm anil 26100668 numaram msj atbilirsiniz

Cevapla
Mert A. 4 Temmuz 2017 - 19:11

Merhaba ben Mert A Yaşım 34
GERÇEKTEN ÇOK HUZUR MUTLULUK Dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım
Ciddi ömürlük olmasını istiyorum
TEL 71647673

Cevapla
can 30 Haziran 2017 - 01:35

Meb can 544 5964971 izmir cesme eklerseniz gorusuruz

Cevapla
Serkan Ateş 29 Haziran 2017 - 19:11

Merhabalar Sevgili Tadında ilk hisler ilk anlar ilk mutluluklar , bekliyorum yaş 25 istanbuldanım mutluluk hiç bu kadar yanında değildi belkide

Cevapla
ömer 28 Haziran 2017 - 20:12

ömer kocaeli 28 7 033 00 57 arayın tanmışalım

Cevapla
hakan 27 Haziran 2017 - 21:42

slm cnm seninle tanışmak isterdim eğer kabul edersen tabi yas 29 boy 1.76 beyaz tenli biriyim hiç yorulma bilmeyen biriyim özel sektörde makina operotoru yüm

Cevapla
Kadir turan 26 Haziran 2017 - 22:14

Meraba ben karsta oturuyomm 25 yaşındayim ciddi bir arkadaşlık edinmek istiyom gayet yakışıklı biriyim tanismak istiyon ler arasın 7 694 85 01

Cevapla
tolga 26 Haziran 2017 - 08:48

Slm ben tolga hataydan yaş 39 boy 1.76 esmer kahve göz mutluluğa ihtiyacı olan aşk ve huzur arayan görüşme engeli olmayan ciddi bir bayan arkadaş ariyorum tlf 2 282 5530

Cevapla
alper cankara 19 Haziran 2017 - 10:05

Merhaba. Alper ben. 19679059

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 20:44

slm mrb ben huseyin y38 kg60 b170 bekar meslek aşçi durust olgun bayanlara ilgi duyuyorum olgun bayanlar cok daha citi ve erkeyini anyan erkeyini mutlu eden zekice davranişlar sergiliyen bayanlari seviyorum seni ozelime davet ediyorum 4 458 39 49 adana ama sen istersen ben gelirim istediyin sehire sorun yok huseyin

Cevapla
Mert sertsever 8 Haziran 2017 - 02:09

Selam bayanlar 23 yaşındayım fit bir vücuda sahibim gizlilik güven içinde istediğin zaman doyururum seni sevgili gibi isteyen bayanlar gezeriz tozarız sevişiriz kendine güvenen ciddi bayanlar pişman olmayacaksın mutlaka ara 😘 14924893

Cevapla
Kemal 6 Haziran 2017 - 05:33
Hasan yılmaz 27 Mayıs 2017 - 02:26

Slm ben esımden ayrıldın 32 yasındayım tanısa bıkırız istanbolda yası yorum 36851064

Cevapla
Azgın 27 Mayıs 2017 - 00:16

42920033 arayın yardımcı olur um 42920033 WhatsApp

Cevapla
hasan 26 Mayıs 2017 - 21:46

selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum Allaha kurkusu tevsiyem 56764249

Cevapla
Merve Yildiz 26 Mayıs 2017 - 17:52

Genc erkek arkads ariyorum olgun bir bayanim 46 yasindayim

Cevapla
    İsmail kaplan 28 Mayıs 2017 - 17:47

    Slm

    Cevapla
    Kemal 6 Haziran 2017 - 05:32

    Slm 42 yas b.duzu tanismak isterdim
    kemalcelik1975@hotmail.com

    Cevapla
    Serkan almış 22 Haziran 2017 - 01:02

    Meraba yaş 30 tanışmak isterim mümkünse

    Cevapla
      Serkan almış 22 Haziran 2017 - 01:04

      Meraba yaş 30 tanışmak isterim mümkünse iletişim numaram 3 797 27 62 msj çağrı yeterlidir senin icin 😉

      Cevapla
    Ibrahim 23 Haziran 2017 - 00:13

    Merhaba hayırlı geceler bende İbrahim 36 yaş bekarım minyon tipli yim ciddisen tanışalım 3 869 2397 Tanıtıcı SMS yazman kafi

    Cevapla
    eren atsız 26 Haziran 2017 - 18:01

    tanısa biliriz
    işterseniz

    Cevapla
    Zeki uçar 30 Haziran 2017 - 23:03

    15886444 bi kere araman yeterli pişman olmayacaksın merak etme denemekte fayda vardır

    Cevapla
    Emrah 2 Temmuz 2017 - 00:55

    Slm ben istanbuldan Emrah 28 yaşındayım sizinle tanışmak istiyorum. Sizde benimle tanışmak isterseniz bana bu numaradan ulaşabilirsiniz. 5 686 45 33 5 686 45 33

    Cevapla
    Ömer Adilak 3 Temmuz 2017 - 13:15

    Selam 😊 sizinle tanışmak isterim 43 yaşında esmer ve bekarım sizin gibi olgun ve tatlı bir bayanla ciddi bir ilişki arıyorum gerçekten umarım bana cevap yazarsınız görüşmek dileğiyle hoşçakalın 🤗🌹 e-posta adilak 1974@gmail.com

    Cevapla
    muhammed 7 Temmuz 2017 - 12:56

    Merve hanım arayın 20yasindayim 45899564

    Cevapla
    aytaç tuncel 14 Temmuz 2017 - 17:38

    30 yaşındayım 175 boy 65 kiloyum bankacıyım sizinle tanışmak isterim uygun görürseniz 5364214198

    Cevapla
    Guven arslanboga 22 Temmuz 2017 - 22:56

    Merhaba merve hanim 25 yasindayim tanismak isterim sizinle

    Cevapla
    ali 23 Temmuz 2017 - 09:46

    Merhaba nasılsın tanışmak isterim

    Cevapla
    Zeki 24 Temmuz 2017 - 22:32

    Merhaba Merve hanım seninle tanışmak istiyorum eğer mümkünse 34157326 cevap bekliyorum saygılar

    Cevapla
    Merhaba 28 Temmuz 2017 - 01:23

    Slm sizi tanımak isterim isterseniz wapsat.bu no dan yaz 75130374 tanışalım bekliyorum

    Cevapla
    Mehmet 3 Ağustos 2017 - 10:45

    Niyeti yanlız ciddi ilişki evlilik olan hiç evlilik yapmamış yada çocuğu olmayan dul bayanda olabilir maddi durumum yok yalan söylemeyi sevmem öncelik kapalı tesettürlü çarşaflı yada sonradan kapanacak olan maneviyatı güçlü kuvvetli olması dürüst açık sözlü saygılı kesinlikle çok sadık biriyimdir maddiyata önem vermeyen hayat arkadaşım nefesim ömrüm diyebilicegim eşimi arıyorum
    Yas36 boy 182 kg 80 buğday tenli kahverengi gözlü biriyim güvenlik işin de çalışıyorum buraya resim fotoğraf ekleyemedim
    GSM:14020174 watshap dan ekleyip yazarsanız sevinirim görüşmek dileğiyle

    Cevapla
    Emre 23 Ağustos 2017 - 23:39

    Tanisabilirmiyiz merve hanim olgunlardan hoslaniyorum ben numaram watsabtanda yazabilirsiniz 49906411

    Cevapla
    Serhan gul 29 Ağustos 2017 - 23:27

    Slm İzmir den ben 33 yaş bekarım 5423321984 numaram

    Cevapla
    bahri aydemir 2 Eylül 2017 - 18:48

    slm tnsalimmi 5442764091

    Cevapla
    Ahmet 4 Eylül 2017 - 04:05

    Merhaba
    36 yasinda duzgun fizigi olan uzun boylu biriyim Buyuk bi aletim var. Ilgilenirse. Goruselim.

    Selamlar

    Cevapla
    Dogan 9 Eylül 2017 - 22:20

    Ankarada oturuyorum görüşmek istersen ara 51451534

    Cevapla
    Feridun 10 Eylül 2017 - 22:34

    Merhaba Merve seninle tanışmak istiyorum güzel bı sohbet için 9 368 99 19 bana ulasirsan çok sevinirim

    Cevapla
    servet dogan 13 Eylül 2017 - 23:45

    mrb ben servet tanışabilirmiyiz e postamı faceden ekleyin tanışalım

    Cevapla
    Mustafa Asci 14 Eylül 2017 - 01:13

    Merve hanım merhaba. 58338463 tanışalım.

    Cevapla
    Serhan gul 21 Eylül 2017 - 16:30

    Slm tanışalım 33 yaş 5423321984

    Cevapla
    Samet tatar 27 Eylül 2017 - 04:57

    Tanımak isterim 12793661

    Cevapla
    Yavuzsalgar 5 Ekim 2017 - 15:06

    Mervve haNIM adım yavuz gayet yakışıkLI bakıMLI şenşakrak bitiyim tanısan beni seversin aramanı bekLİcem
    59216521

    Cevapla
    Murat 8 Ekim 2017 - 01:22

    Mrb.genç ve dinamiğim canim.seninle tanismak isterim.5438856644 den ulaş bana

    Cevapla
    Baris saritas 8 Ekim 2017 - 11:31

    5425264406 33 yaşındayım tlf nunuzu bekliyorum.

    Cevapla
    Oktay bulut 9 Ekim 2017 - 20:24

    Istanbuldan 35 yaşında beyim. Eğer uygun bulursanız sizinle tanışmak isterim. Mail gece.kurdu31@hotmail.com tlf 3 2309073

    Cevapla
    Sener 10 Ekim 2017 - 12:50

    Merhaba sener ben merve ara cagrı at mesaj yaz tanısalım 1 716 29 31

    Cevapla
yavuz 26 Mayıs 2017 - 12:19

meb istanbul ataşehir yavuz 36 yas bakimli karizma beyim bi şans verirseniz pişman olmazsiniz tşk allaha amet ol

Cevapla
Ferhat 25 Mayıs 2017 - 20:58

Mrh. Guzel bayan nasilsin seni yakindan tanimak isterim Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
emir 25 Mayıs 2017 - 18:38

Merhaba Emir ben 27 yas 1.85 75 kilo atletik bakimli yakisikli dinamik bir beyim … Emir.kozalioglu@hotmail.com adresinden ulasirsanz tel verip gorusmk isterim

Cevapla
Olgun Seven Genc 22 Mayıs 2017 - 16:58

Merhaba. 45 yaş üstü Olgun Kadınlardan hoşlanıyorum. Yaşım 32. Tanışmak istiyorum.
romantica34@mynet.com

Cevapla
Cihan tuzun 22 Mayıs 2017 - 05:54

Eylence zamani o zaman ara 42502951

Cevapla
Akin 21 Mayıs 2017 - 03:28

Tam aradığınızı buldunuz 😉 25 yasinda surekli pozitif ve hiperaktif orta boylu duzgun vucut hatlarina sahip yakisikli sempatik eglenceli biriyim. Tanismak isterseniz ki bence tanismaliyiz 25453827 bekliyrm ; )

Cevapla
Sabahattin 14 Mayıs 2017 - 05:50

Slm 43 yaşındayım 180 boyundayim.esmerim 541.506.8578

Cevapla
hasan ben 10 Mayıs 2017 - 15:20

Istanbulda yasiyorum bankaciyim 24 yasindayim benimle.herseyi paylasacak.bayan arkadas ariyorum.yaş sorunu yok lisansli atletizmciyim 5 309 11 01

Cevapla
Sait 9 Mayıs 2017 - 22:56

Selam güzellik 5389140321

Cevapla
Çetin aydın 7 Mayıs 2017 - 18:44

Slm ben çetin k.maraşlıym 37 yaşındayım bir evlilik yaptım ayrıldım benim gibi ayrılpta evlenmeyi düşünen saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde bayanların msj larını bekliyrm saygılar. 73665087

Cevapla
    İlan sahibi 7 Mayıs 2017 - 21:18

    Tabiki evlenmek için geldim siteye biraz fiziksel özelliklerinden bahsedermisiniz

    Cevapla
      Arda tufan 16 Mayıs 2017 - 01:00

      21 yaşındayım size yardımcı olmak isterim

      Cevapla
osman 7 Mayıs 2017 - 03:40

22 yaşındayım yakısıklıyım enerjiğim sizinle tanışmak isterim matmazel 🙂
3 434 47 12 arayın muhabbet edelim aşkın dibine vuralım be bebeğim 🙂

Cevapla
    İlan sahibi 7 Mayıs 2017 - 21:24

    Selam genç Osman aslanım.bejim bende gençleri severim enerjik insanlar hep ilgimi çekmiştir botly kilo fizik.nasil

    Cevapla
      Serkan 22 Haziran 2017 - 02:45

      Tabiki boy 1.70 yaş 28 kilo 70 balık etli zarif biriyim buyur numaram msj çağrı atman yeterli 3 797 27 62

      Cevapla
FRTCN 6 Mayıs 2017 - 21:31

Mail atın pişman olmyacaksınız tanıştığnıza 🙂

Cevapla
    İlan sahibi 7 Mayıs 2017 - 21:25

    Maille olmazki bu bence tlfn verim WhatsApp dan yazim size göruntulu sohbet edelim

    Cevapla
      Emre yiğit 8 Temmuz 2017 - 20:02

      Merhaba 36018114

      Cevapla
      Emre yiğit 8 Temmuz 2017 - 20:03

      Görüntülü sohbet edelim yas 22

      Cevapla
      Murat 7 Ekim 2017 - 04:09

      5438856644 numaram.whatsapp tan görüntülü konusalim.canim

      Cevapla
cetın yıldırım 2 Mayıs 2017 - 11:39

Oncelikle olgun ve genc gorununlerı seviyorum yas 39 samsun dayım numaram 13365433

Cevapla
bayram akbulut 1 Mayıs 2017 - 23:17

özleden mesaj at tanışlaım

Cevapla
    bayram akbulut 1 Mayıs 2017 - 23:24

    39371598 yaz faceye aramayaa çıkarım

    Cevapla
Enver 1 Mayıs 2017 - 22:36

Mrb

Cevapla
Murat 1 Mayıs 2017 - 20:40

Vatsapta fotom var bak yaz tanisalim bende corumluyum 6 798 13 70

Cevapla
metin yagli 1 Mayıs 2017 - 19:40

merhaba sizi tanimak isterim

Cevapla
Sinan er 1 Mayıs 2017 - 16:40

Slm hanfendi tanismak istiyen buyur numaram Yeşim (37 )64222319 istanbuldan

Cevapla
Sinan er 1 Mayıs 2017 - 16:38

Slm hanfendi tanismak istiyen buyur numaram 64222319

Cevapla
sadık 1 Mayıs 2017 - 16:36

merhba

Cevapla
mısırlı baba 1 Mayıs 2017 - 15:26

slm 7 712 01 62

Cevapla
Hamdi Ayyıldız 1 Mayıs 2017 - 13:38

39 yaşında 1.70 boyunda bekarım yaşıma uygun sevimli cana yakın hanımla evlenmek istiyorum benimle iletişime geçin

Cevapla
Emrah 1 Mayıs 2017 - 12:12

65080308

Cevapla
bilal donmez 1 Mayıs 2017 - 03:16

57068345

Cevapla
bakir dulger 1 Mayıs 2017 - 03:00

48033110 ara tanışalım

Cevapla
Mustafa 30 Nisan 2017 - 16:52

Merhaba ben 31 yaşındayım istanbulda yaşıyorum bekarım istersen iletişim kurabilirsiniz

Cevapla
Er koc 29 Nisan 2017 - 22:51

Slm 5365142 görüşelim ankara

Cevapla
yilmaz alemdar 29 Nisan 2017 - 22:06

Selam durust bi dostluk kabul edermisiniz 1 363 11 25 saygilar

Cevapla
Çetin aydın 29 Nisan 2017 - 19:55

Yaş 35 sizinle tanışmak istyrm dörtgözle

Cevapla
Armağan 29 Nisan 2017 - 18:31

47 yaşındayim eşimden ayrıldım 45 yaşına kadar bayan arkadaşlar arıyorum elektrik mühendisiyim 83116758

Cevapla
Wollkan Ayhan 29 Nisan 2017 - 02:52

Tanışalım görüşelim istanbuldan

Cevapla
İlhan İnal 29 Nisan 2017 - 02:51

Yaş kriterinize uymuyorum ama , yinede merhaba demek istedim . Sağlıkla kalın .

Cevapla
ali alemdar 29 Nisan 2017 - 00:55

yaşım 25 sizinle çok güzel bir ilişkimizin olabilecegini düşünüyorum sizde isterseniz tanışa biliriz

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ