Dul bayanım erkeğimi arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

2

67

Dul bayanım erkeğimi arıyorum

Dul bayanım erkeğimi arıyorum

Merhaba sevgili arkadaşlar 39 yaşındayım dul bir bayanım eşimden Ayrılalı 3 yıl oldu bir çocuk sahibiyim kızım  19 yaşında üniversite için Ankara’ya gitti kızım gittikten sonra Yalnızlıktan çok sıkıldım lütfen samimiyetle kendini ifade edebilen Konuşkan Sohbet etmesini Seven ciddi erkekler benimle iletişime geçsin Çünkü ben çok konuşmayı severim karşındaki de dinlemeyi sevmesi gerekiyor dul bir bayana nasıl yaklaşacağını bilen centilmen erkeklerden hoşlanırım boş zamanlarımda kitap okurum spor yaparım Sahilde yürüyüş yapmayı çok severim Benimle Bol bol spor yapacak kişiler olursa çok memnun olurum Bu arada ben Mersin’deyim Mezitli şehir dışından edindiğim arkadaşlıklarda oldu Mersin’e daha önce gelmemiş kişiler olursa memnuniyetle gezdirebilirim ben seni

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:olgun dulben cok azdim bayanimBeni menmun edecek bayan ariyorumben kendim internet verip dul es arihorumBen karı arıyorumben halil kendim internet atimes dul bayn ariyorumben dul baynl evlenmek istigorumazmış dullarankarada dul bayanlarsikilecek bayan ariyorum

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
ahmet ömer keskin 22 Ocak 2018 - 18:28

guzel bir bayan arkadaş isiyorum

Cevapla
Sinan yücel 19 Aralık 2017 - 21:02

Istanbuldan bayanlar mesaj atsin yasim 36 18 cm kalin sinanyucel2881@gmail.com

Cevapla
murat kkurt 17 Aralık 2017 - 12:51

selam

Cevapla
Can çoban 5 Aralık 2017 - 15:29

Selam ben can coban yas 28 istanbul kartalda yaşıyorum üniversite mezunuyum çalışıyorum uygun olursa sizinle tanışmak istiyorum bekarim ilgi alanlarım spor,bilgisayar,bisiklete binmek ve sinema gidiyorum geziyorum misteryo1988@gmail.com da ulasabilirsiniz

Cevapla
faristus 3 Aralık 2017 - 20:00

selam yukmu bayanlar

Cevapla
Cumhur sevinc 1 Aralık 2017 - 09:46

Ordulu bayanlar yazin 26 yas

Cevapla
halil halil 17 Ekim 2017 - 10:53

SSelama yozgat ve cevresi durusrt ciiddi dusunen bayanlarin aramadini bekliyorm 05467706266

Cevapla
cüneyt 13 Ekim 2017 - 15:45

bayanlar 05370579497 sexs yapmak isteyen ba

Cevapla
hasan 13 Ekim 2017 - 05:58

merhaba tanışalım arkadaş05369337567

Cevapla
Dwetli 12 29 Eylül 2017 - 16:46

Evlenmeyi dusunmuyorsaniz tanışıp arkadaş olalim varmisin

Cevapla
drraşikarr 28 Eylül 2017 - 21:58

ssslm yüzünle gülüşünle güzel ve özelsin ist üsküdarda mali müşavrim görüşelim tel.0534.260.06.58 sevglermle

Cevapla
Yusuf 28 Eylül 2017 - 16:48

Mersin’de yaşayan dul hanımlar bana mesaj atın

Cevapla
Kemal05067013139 26 Eylül 2017 - 11:05

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

Cevapla
Turan 14 Eylül 2017 - 09:59

Merhaba ismim turan 35yaşındayım mavigözlü 175boyundayım Hatay Antakya da yaşıyorum her yaşta bayanlar arayın gizlilik içinde görüşelim 05050379514

Cevapla
ahmet sanverdi 12 Eylül 2017 - 01:49

Sizi memnun ederim yaş 29 cep 05395726976

Cevapla
uğur yeşil 6 Ağustos 2017 - 18:50

meraba funda hanım ben uğur yaşım 26 samsunluyum içki kumar gece hayatı yok aile hayatına çok düşkünümdür kadınlara el kaldırılmasına karşıyım sonuçta onlar bizim kıymetlimizdir neyse size talibim eğer tanışmak isterseniz numaram 0541 797 67 92 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz mesaj atın ben size dönerim iyi günler

Cevapla
zekiugurlu 5 Ağustos 2017 - 14:56

Ben zeki28 yasindayim bekarim evlenmek istiyorum usakta oturuyorum yalniz yasiyorum işim var 1.70boyda 70kiloda siyah sacli kahferengi gözlü bir beyim evlenmek isteyen bayanlari bekliyorum 05452169584

Cevapla
Murat 3 Ağustos 2017 - 22:58

Mrb funda hanım. Sizi tanımak isterim. Mersine gelebilirim kısa bir tatil için. 5438856644 den yazabilirsiniz bana

Cevapla
Namık gönen 24 Temmuz 2017 - 00:41

Merhaba nasılsınız izmirden en içten sıcak kalbi sevgilerimle 52 yaşındayım mak ve inş muhendisiyim kalbi siir ve sevgi dolu özlemle mutlulukla ve aşkla sarılmak istiyorum bu neden siz olmayasiniz siir yazmasını keman çalmasını yemek yapmayı çok seviyorum en yakin zamanda görüşebilmek onur ve mutluluk olur benim için 0*538*5143298 namık gönen sevgilerimle

Cevapla
Kenan pelit 23 Temmuz 2017 - 20:54

Selam ben kenan bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
Ferhat.kale 23 Temmuz 2017 - 18:02

Mrh ben Ferhat yurtdisanda yasiyorum seni tanimak isterim insallah sende beni tanimak istersin 0046737647306 Ferhat. Wapsap konusalim

Cevapla
kerem erdoğan 21 Temmuz 2017 - 17:52

Ben ırak da çalı şıyorum

Cevapla
kerem erdoğan 21 Temmuz 2017 - 17:30

Meraba ben şu an ırakda çalışı yom

Cevapla
Polat 8 Temmuz 2017 - 20:48

Merhaba sizin gibi güzeller güzeli bir bayanla tanışmayı gerçektençok isterim bende sizin gibi konuşmayı çok severim dinlemeyide tabi her yönden sizi mutlu edecegime inanın lütfen her türlü zevki en ince ayrıntısına kadar hissetirebilirim size muhteşem anlar sozi bekliyor buna emin olun cevabınızı bekliycem

Cevapla
Mustafa 6 Temmuz 2017 - 09:18

merhaba
samimidürüst bir dostluk ise aradığınız ben burdayım saygılarımla

Cevapla
hasan 24 Haziran 2017 - 02:10

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
huseyin akdağ 23 Haziran 2017 - 15:04

slm mrb bn huseyin daha oncede size yazdim ama cvp glmedi y39kg 60 b170 bekar meslek asci adana merkez evim var citi anlamda mutlu bi yuva kurmak adina seni ozelime davet ediyorum hanfendi 0544 458 39 49 huseyinak2121@ghmail.com rumuz aşci

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 15:43

Tekrar slm mrb huseyin ben y39 kg60 b170 meslek aşçi adana merkez de oturuyorum evim var citi dusunuyorum sadece olgun bayanlari seviyorum ozelikle senin olgunlugunu tercih ettim hanfendi mutlu bi yuva huzurlu bi hayat tek bi yastik isttiyorum açik goruşlu oldugunuzdan eminim cunku sevdimmi de severim bu anlamda teredutsuzum hanfendi gorusellim tanisalim sizi ozelime davet ediyorum 0544 458 39 49 huseyinak2121@ghmail.com adana

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 03:21

ADANA SLM MRB BN HUSEYİN Y39 KG60 B170 BEKAR MESLEK AŞÇİ ADANA MERKEZ DE OTURUYOM EVİM VAR CİTİ ANLAMDA SENİ NLE TANİSMAK İSTİYORUM MUTLU Bİ YUVA KURMAK ADİNA BİRLİKTE YASLANMAK ADİNA BNİ ARAMANİ MESAJ ATMANİ CAGRİ ATMANİ BK HUSEYİN AKDAĞ huseyinak2121@ghmail.com 0544 458 39 49 ADANA

Cevapla
Namık gonen 2 Haziran 2017 - 21:06

Merhaba efendim nasılsınız 52 yaşındayım makina ve inşaat muhendisiyim romantik duygusal kalbi şiirle dolu bir hayatimvar izmirden en içten kalbi duygularimla sizi tanımama,izin verir misiniz sevgilerimle
Tel: 0*538*5143298 namık gonen

Cevapla
Koruma 22 Mayıs 2017 - 16:59

Yanlız dul canı sıkılan yanlızlığını gidermek için kadından anlayan hoş vakit geçirmek isyen beni bulsun..

Cevapla
Adem 10 Mayıs 2017 - 18:23

Mrb 5448058245

Cevapla
keremışıl 22 Nisan 2017 - 17:49

selamm 05393600538

Cevapla
Aydın 22 Nisan 2017 - 12:57

Slm tanışabilirmiyiz

Cevapla
Uğur eser 22 Nisan 2017 - 11:50

merhaba adanalıyım yaş 26 tanışmak istermisin

Cevapla
Hassn yildiz 22 Nisan 2017 - 09:17

Gunaydin ben hasan sizinle tanismak istiyorum sevgiler ve saygilar

Cevapla
Cem bulut 21 Nisan 2017 - 23:25

Sizinle tanışmak isterim

Cevapla
Ilyas 21 Nisan 2017 - 12:30

Merhaba

Cevapla
ali yıldız 18 Nisan 2017 - 22:16

slm alanya dan ben ali

Cevapla
zeynal elçi 18 Nisan 2017 - 21:00

slm mersinde yaşayan 39 yaşında dülbayanla tanışmak istiyorum bende dulum şuan malatyada yaşıyorum cvp yazarsan tanıyalım birbirimizi 0546 860 88 44

Cevapla
bilo 18 Nisan 2017 - 15:57

selam 0041787667182

Cevapla
ercument 18 Nisan 2017 - 09:10

Merhaba sizinle tanismak isterim sizde tanismal iatermisiniz

Cevapla
    Funda 18 Nisan 2017 - 10:06

    Ercüment bey tabiki isterim olanını yeni verdim zaten daha kimseyle konuşmaya başlamadım ilanimdaki bir kaç kişinin mesajına cvp verdim sadece daha dönüş yapmadilar

    Cevapla
      huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 03:24

      slm mrb funda bn huseyin yas 38 kg60 b170 bekarim meslrk aşci adana evim var citi anlamda seni tanimak mutlu bi yuva kurmak adina senlr tanismak istiyorum 0544 468 49 49 huseyin adana

      Cevapla
      Seckin demiralp 5 Aralık 2017 - 11:06

      Merhaba funda hanım tanısmak istermisiniz 5446760356

      Cevapla
      hüseyin güvenç 2 Ocak 2018 - 18:25

      mrhb funda sizinle tanışmak istiyorum tel 0546 434 99 85 ankara

      Cevapla
erciment 18 Nisan 2017 - 09:07

Slm ben bosrumda oruruyorum sizinlw tanismak isterim sporu col severim

Cevapla
sait 18 Nisan 2017 - 08:52

MERHABA BENDE 50 YAŞINDAYIM ADANADA YAŞIYORUM SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM

Cevapla
Erdoğan Varilci 18 Nisan 2017 - 08:48

Bende ES ARİYORUM ARA 05387640478…DETAYLARI KONUSALM…

Cevapla
ilhan kurt 18 Nisan 2017 - 08:03

55 yaşındayım..emekliyim ve yine çalışıyorum.neşeli ve dürüst bir insanım..4 yıldır eşimden ayrıyım..istanbulda yaşıyorum..sevgi ve sadakt benim için çok değerli bir kavramdır..1.70 boylerim kestane rengidir..unda 83 kilo ve kısa saç kumralım gözlerim kestane rengindedir..mümkünse istanbul beylik düzü ve çevresindeki bayanlar arasın..ileriye dönük ciddi düşünüyorum

Cevapla
    Funda 18 Nisan 2017 - 10:04

    Merhabalar İlhan kurt ilan sahibi benim Mersin’de ikamet ediyorum biraz birbirimizi tanıdıktan sonra Mersin’de tanışıp evliliğe karar verirsek İstanbul’da gelebilirim sizin için uygunmudur

    Cevapla
kadir 18 Nisan 2017 - 08:02

Selam ben tırabzonda yasiyorum dürüst evlenmek isteyen suriyeli bayanla tanısmak istiyorum dürüst ve halansiz olmak sartiyla mesaj bekliyorum

Cevapla
Ersin 18 Nisan 2017 - 02:25

Merhaba bende sizin kızınızla tanışmak isterim 1986 Eskişehir doğumluyum. Antalyada ailemle yaşıyorum denizciyim dürüst yalanı sevmeyen eğlenmeyi ve gezmeyi seven kültürlü saygılı birisiyim niyetim ciddi evlilik düşünüyorum. Anlaşacağım sende benim gibi düşünüyorsan tanışmaya hazır bekliyorum. Kızınız 19 yaşında demişiniz onunla tanışmak ve hayat arkadaşım eşim dostum olurmu acaba

Cevapla
    Funda 18 Nisan 2017 - 10:02

    İyi günler beyefendi kızım henüz 19 yaşında ben 39 yaşındayım kızım evlilik için yaşı daha çok erken bende erken yaşta evlendin hiç ama hiç iyi yapmadım kızımı zorlayamam ben kendime uygun bir eş adayı arıyorum ilgilenenler yazabilir

    Cevapla
      merhaba hanfandi ben 26 yaşındayim balıkesir ayvalıkta oturuyorum hic evlilik yapmadım sozlerinizden cok etkilendimm tanismak isterim 18 Nisan 2017 - 10:22

      Bana ulaşırsaniz sevinirim

      Cevapla
      Muzaffer mutaf 18 Nisan 2017 - 21:52

      Merhaba funda hanim tanisalim numarani gonder

      Cevapla
      Kazim 19 Nisan 2017 - 22:11

      Slm funda hanim ben Almanyadan Kazim 42 yasindayim Almanyada dogdum Almanyada yasiyorum calisiyorum basimdan bir tahlisiz evlilik gecti anlasamadik ayrildik bende isterim sicak yuvam olsun evlenecehim kisiyle mutlu olayim evlenecehim kisiyle guleyim eyleneyim gezeyim hayati paylasayim kotu gununde ben onun yaninda olayim o benim yanimda olsun dogayi seven bir insanim neseliyim duygusalim spor yapmayi severim sizinle ciddi anlamda tanismak isterim 0049 15166218303 saygilar.

      Cevapla
      ali eren 19 Nisan 2017 - 22:56

      selam funda hanim ben sizinle tanismak isterim aynen dediginiz gibi sohbeti severim muhbete bayilirim ilvgilenirrseniz cevap bekliyorum

      Cevapla
      Erkan tink 21 Nisan 2017 - 01:20

      mrblar

      Cevapla
      Murat 3 Ağustos 2017 - 23:01

      Mrb funda hanım.sizinle tanışmayı isterim.mersine kısa bir tatil için gelebilirim tabi misafir ederseniz.5438856644 den yazabilirsiniz bana

      Cevapla
      mehmet karaca 6 Ağustos 2017 - 05:16

      mrb funda hanım ben mehmet konyadan 39 yasındayım bende cocuk problemım yok tanısıp ewlenmek ısterım tabıkıde

      Cevapla
daglı 18 Nisan 2017 - 02:11

slm

Cevapla
daglı 18 Nisan 2017 - 02:10

sem

Cevapla
Recep oklu 18 Nisan 2017 - 01:44

Suriyeli bayan ariyorum ciddi evlilik düşünüyorum

Cevapla
    simou 18 Nisan 2017 - 08:56

    merhaba
    memnun oldum
    ciddi evlilik

    Cevapla
Tayfun 13 Nisan 2017 - 00:16

Selam dul erkeğim sizi tanımak istiyorum yaşınıza göre gayet genç gösteriyorsunuz acaba kızınız Sizde mi kalıyor sanırım çocuk probleminiz yok Ben de 52 yaşındayım dulum şu anda yaylada yaşıyorum yaz kış yaylada kalıyorum emekliliğin tadını çıkarıyorum arsaların var tarlaların var ekip içiyorum kendi başıma meşgale oluyor bana lütfen Yayla hayatı yaşayacak bir bayansınız benimle iletişime geçin ben yaylada yaşamayı çok seviyorum

Cevapla
    ilan sahibi 18 Nisan 2017 - 01:31

    selam tayfun bey sizi tanımayı çok isterim yaylada yaşamayı bende severim çöpsüz üzümüm o derece evlendikten sonra eşim nereye isterse gelirim yani boy kilo kaç sizin

    Cevapla
Mersinde Eskort


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ