dost arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

26

dost arıyorum

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız
39 Kişi oy verdi
Ortalama puan: 4,44.
Resmime yıldız verirmisin?
Loading...
dost arıyorum

merhaba olgun bayanım uzun süre yurtdışında çalıştım köyüme döndüğümde hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını anladım ege tarafında bir tatil belgesinde yaşamak istiyorum şuanda istanbuldayım birikmiş param var ordan bir ev alıp vbenimle güzel vakit geçirecek erkek arkadaş dost arıyorum ailem yok bir evlilik yaşadım olumsuz bitti çocuğum yok artık güzel düşünceli eğlenceli bir arkadaş bulup dost edinip onunla yaşamak istiyorum nikahyapılacak diye diretmem istemezse evlenmeyiz ama artık ömürümün geri kalanını sadık bir dost ile geçirmek istiyorum

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:Arkadasbayanariyorumelzıdan kapalı bayan arıyorumdost arkadas arayan olgun beylermaddi yardimla dost arkadas arayan dul 50 beylerKahramanarkadaslikbayanariyorumdul bayanarkadas ariyorumdul bayan kadıköydost arayan bayan telefon numarasıbeni anlayacak gercek dost arıyorumbayan dost arkadaş arıyorum

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Bengbeng 4 Kasım 2017 - 00:57

Merhaba selam nhb resimdeki sensen çok iyi görünüyorsun ara beni ok bekliyorum 79848776 .. ben imdat beklide sen beni arıyorsun. ?

Cevapla
Melek 7 Ekim 2017 - 12:37

Merhaba ben antalyadan dost edinmek istiyorum serik hariç beraber yaşıcaz sevgili gibi gezcez tozcaz hayatımızı yaşıvaz günlük değil ömürlük dost istiyorum onunla kalacağım yer olmalı lütfen bana ulaşın

Cevapla
vural 2 Ekim 2017 - 04:29

aydindan vural temiz guvenilir espirili olgun bir beyim tanisalim 24098496 slm

Cevapla
Ferhat 13 Eylül 2017 - 21:05

Mrh ben yurtdisinda yasiyorum seni tanimak isterim bu guzel ulkede yasayalim wapsap konusalim 0046737647306

Cevapla
mehmet egemen 13 Eylül 2017 - 02:37

hayalinde erkeği arıyorsan burdayım ara konuşalım 49126124

Cevapla
Ferhat 18 Ağustos 2017 - 20:36

Mrh ben Ferhat yurtdisanda yanliz yasayan bir insanin Beninle Burda yasayacak guzel bayan ariyorum. Wapsap 0046737647306

Cevapla
Hasan 19 Temmuz 2017 - 01:03

Selam öncelikle çok ciddiyim benimle arkadaşlık yapmak isteyen bayanı hayal edemeyeceği kadar mutlu ederim evim var arabam var çok şükür yanıma benimle vakit geçirecek ve gizliliğe önem veren bayan dost arıyorum ankara sincan yaş 30 boy 1.80 benimle tanışan pişman olmaz 4 494 3125.

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 20:59

slm mrb ben huseyin y39 kg60 b170 hic evlenmedim evim var adana da meslek aşçi calisiyorum mesleyim gereyi bi cok tatil koyunde calistim durustlik bolgelerinde yazlik hep ama marmaris bodrum alanya mugla fettiye calistim hic bi sorunumda yok guzelik onemsiz tertemiz saf duygularimla hareket eden biriyim dost deyil nikhima alip mutlu bi yuva kurmak hayalim seni ozelime davet ediyorum 4 458 39 49 huseyin akdağ

Cevapla
tufan 12 Haziran 2017 - 16:46

merhaba ben tufan kadıkoy yas38sızınle tanismak isterim

Cevapla
Ali 10 Haziran 2017 - 18:31

merhaba hanfendi istersen seninle tanismak isterim 3 779 79 46 ara tanisalim

Cevapla
yavuz yavuz 26 Mayıs 2017 - 12:16

meb ist yavuz 36 yas tanimak isterim

Cevapla
hasan 25 Mayıs 2017 - 23:50

selam ben çok çidi bir dost arkadaş arıyorum ist bahçelievlerde yaşıyorum evim var i benile yaşıyacak dürüs bir dos arkadaş arıyorum y a ş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum 56764249

Cevapla
emir 25 Mayıs 2017 - 19:08

30 yasnda 1.85 75 atletik bakimli kibar eğlenceli bir beyim sizi tanimayi çok isterim mail adresinden dönüş yaparsanız telimi verip iletişime gecmk isterim

Cevapla
Cemil 17 Mayıs 2017 - 00:33

Gizlilige önem VEREN bayan arkadas arıyorum 5439688035

Cevapla
Mehmet 16 Mayıs 2017 - 14:15

Merhaba istanbul da yaşamak istersen seni yakindan tanımak istiyorum istanbul avrupa yakasindayim aslen yugoslavya makedonya göçmeni arnavut um lakin doğma büyüme istanbul eyüp doğumluyum 1981 doğumlu özel okulda etüt eğitim merkezin de güvenlik işinde çalisiyorum boy 182 kg80 buğday tenli kahverengi göz ve hiç evlilik yapmadım bekarim ilgilenirseniz email inizi bekliyorum 🌷

Cevapla
Hamza yilmaz 16 Mayıs 2017 - 09:20

Slm canim ben hamza ist floryadan 9 856 39 13 ara konusalim

Cevapla
Sabahattin 14 Mayıs 2017 - 05:33

Slm güzel bayan 541.506.8578

Cevapla
hasan 14 Mayıs 2017 - 00:53

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş45 ist yaşıyorum evim var arbam var ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum ben çok çidi dürüs birini arıyorum 56764249

Cevapla
Zulkif Dündar 9 Mayıs 2017 - 13:43

Sizinle tanışmak istiyorum istanbul

Cevapla
FRTCN 6 Mayıs 2017 - 21:22

Konuşmak tanımak isterim. İzmirde bi süre yaşadım. Egeyi severim.

Cevapla
Çağlar 6 Mayıs 2017 - 13:52

Slm tatlım ciddiysen irtibata geçebiliriz?Çağlar İstanbul şişli.1 836 20 51

Cevapla
Veysel 5 Mayıs 2017 - 23:13

Mrb adım veysel 25 yaşında 1.84 boyunda 91 kilo kendi işim ile ilgileniyorum eğer uygun olursa sizinle tanışmak isterm

Cevapla
HACI ULAŞ 5 Mayıs 2017 - 21:29

BENDE EVLENMEK İSTİYORUM YANLIZ KAPALI BİR BAYANLA İSTİYORUM MADİ DURUM İYİ ÇALIŞIYORUM BAYAN YAŞLARI 30 35 OLACAK BENİ SORACAK OLURSANIZ EYLENCELİ BİRİSİYİM ERŞEYİN HAYIRLISI

Cevapla
    ilan sahibi 6 Mayıs 2017 - 00:49

    bende sizinle tanımak isterim ama telefon numranız yok ve ilanınızıda kendinizden detaylı bahsetmemişsiniz. lütfen biraz daha detay verirmisiniz.

    Cevapla
Mehmet oztorun 5 Mayıs 2017 - 15:05

Dost arayanlarin distluguna talibim. Selam ve sevgilerimle.. 57338469

Cevapla
Murat deniz 5 Mayıs 2017 - 14:57

Selam tanisabilirmiyiz 58463003

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ