dost arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

33

dost arıyorum

dost arıyorum

merhaba olgun bayanım uzun süre yurtdışında çalıştım köyüme döndüğümde hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını anladım ege tarafında bir tatil belgesinde yaşamak istiyorum şuanda istanbuldayım birikmiş param var ordan bir ev alıp vbenimle güzel vakit geçirecek erkek arkadaş dost arıyorum ailem yok bir evlilik yaşadım olumsuz bitti çocuğum yok artık güzel düşünceli eğlenceli bir arkadaş bulup dost edinip onunla yaşamak istiyorum nikahyapılacak diye diretmem istemezse evlenmeyiz ama artık ömürümün geri kalanını sadık bir dost ile geçirmek istiyorum

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:Arkadasbayanariyorumban evlecek dul bayan istıyorım tl numaras istyormbir dos ariyorum gersekelzıdan kapalı bayan arıyorumguzle bir bayan arkadaş dost hayatdul bayan tl numaras istyorımsevgili arıyorum telefon numarasıdost ariyorumbana bir dul bayan tel numaras verıninternete telefon bırakan kadınlar ac

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
kemal 15 Ocak 2018 - 11:39

Mhb yalnız mutsuz mutluk ara
yan bayanlarla tanışabilir olgun bayalar aramanız bekliyor 0545 810 56 24 wapsatvar

Cevapla
ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:57

merhaba bende boşandım tanışmak istersen kamuda çalışıyorum detaylı konuşmak istersen mesajını bekliyorum 05433886518

Cevapla
Tolga ateş 20 Aralık 2017 - 03:04

Ben tolga yaşım 27 bana numaramdan ulaşabilirsiniz 05060615819

Cevapla
cincon 7 Aralık 2017 - 00:05

Merhaba 05345115574 ara konuşalım

Cevapla
Yavuz şahin 29 Kasım 2017 - 15:50

MeLk ben yavuz seni tanımak hayatı doLU doLU yaşamak isteerim
05459216521

Cevapla
enes 22 Kasım 2017 - 13:27

merhaba hanımefendi ben istanbul avrupa yakası gaziosmanpaşa küçükköyde ikamet ediyorum sizinle tanışmak istiyorum gsm no 0538 949 69 56 özele açık özelden gizliden arıyabilirsiniz whatsapp mevcut

Cevapla
Bengbeng 4 Kasım 2017 - 00:57

Merhaba selam nhb resimdeki sensen çok iyi görünüyorsun ara beni ok bekliyorum 05079848776 .. ben imdat beklide sen beni arıyorsun. ?

Cevapla
Melek 7 Ekim 2017 - 12:37

Merhaba ben antalyadan dost edinmek istiyorum serik hariç beraber yaşıcaz sevgili gibi gezcez tozcaz hayatımızı yaşıvaz günlük değil ömürlük dost istiyorum onunla kalacağım yer olmalı lütfen bana ulaşın

Cevapla
    ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:56

    merhaba kütahyadan dost arıyorsan beklerim 05433886518

    Cevapla
vural 2 Ekim 2017 - 04:29

aydindan vural temiz guvenilir espirili olgun bir beyim tanisalim 05424098496 slm

Cevapla
Ferhat 13 Eylül 2017 - 21:05

Mrh ben yurtdisinda yasiyorum seni tanimak isterim bu guzel ulkede yasayalim wapsap konusalim 0046737647306

Cevapla
mehmet egemen 13 Eylül 2017 - 02:37

hayalinde erkeği arıyorsan burdayım ara konuşalım 05449126124

Cevapla
Ferhat 18 Ağustos 2017 - 20:36

Mrh ben Ferhat yurtdisanda yanliz yasayan bir insanin Beninle Burda yasayacak guzel bayan ariyorum. Wapsap 0046737647306

Cevapla
Hasan 19 Temmuz 2017 - 01:03

Selam öncelikle çok ciddiyim benimle arkadaşlık yapmak isteyen bayanı hayal edemeyeceği kadar mutlu ederim evim var arabam var çok şükür yanıma benimle vakit geçirecek ve gizliliğe önem veren bayan dost arıyorum ankara sincan yaş 30 boy 1.80 benimle tanışan pişman olmaz 0534 494 3125.

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 20:59

slm mrb ben huseyin y39 kg60 b170 hic evlenmedim evim var adana da meslek aşçi calisiyorum mesleyim gereyi bi cok tatil koyunde calistim durustlik bolgelerinde yazlik hep ama marmaris bodrum alanya mugla fettiye calistim hic bi sorunumda yok guzelik onemsiz tertemiz saf duygularimla hareket eden biriyim dost deyil nikhima alip mutlu bi yuva kurmak hayalim seni ozelime davet ediyorum 0544 458 39 49 huseyin akdağ

Cevapla
tufan 12 Haziran 2017 - 16:46

merhaba ben tufan kadıkoy yas38sızınle tanismak isterim

Cevapla
Ali 10 Haziran 2017 - 18:31

merhaba hanfendi istersen seninle tanismak isterim 0533 779 79 46 ara tanisalim

Cevapla
yavuz yavuz 26 Mayıs 2017 - 12:16

meb ist yavuz 36 yas tanimak isterim

Cevapla
hasan 25 Mayıs 2017 - 23:50

selam ben çok çidi bir dost arkadaş arıyorum ist bahçelievlerde yaşıyorum evim var i benile yaşıyacak dürüs bir dos arkadaş arıyorum y a ş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum 05056764249

Cevapla
emir 25 Mayıs 2017 - 19:08

30 yasnda 1.85 75 atletik bakimli kibar eğlenceli bir beyim sizi tanimayi çok isterim mail adresinden dönüş yaparsanız telimi verip iletişime gecmk isterim

Cevapla
Cemil 17 Mayıs 2017 - 00:33

Gizlilige önem VEREN bayan arkadas arıyorum 5439688035

Cevapla
Mehmet 16 Mayıs 2017 - 14:15

Merhaba istanbul da yaşamak istersen seni yakindan tanımak istiyorum istanbul avrupa yakasindayim aslen yugoslavya makedonya göçmeni arnavut um lakin doğma büyüme istanbul eyüp doğumluyum 1981 doğumlu özel okulda etüt eğitim merkezin de güvenlik işinde çalisiyorum boy 182 kg80 buğday tenli kahverengi göz ve hiç evlilik yapmadım bekarim ilgilenirseniz email inizi bekliyorum ?

Cevapla
Hamza yilmaz 16 Mayıs 2017 - 09:20

Slm canim ben hamza ist floryadan 0539 856 39 13 ara konusalim

Cevapla
Sabahattin 14 Mayıs 2017 - 05:33

Slm güzel bayan 541.506.8578

Cevapla
hasan 14 Mayıs 2017 - 00:53

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş45 ist yaşıyorum evim var arbam var ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum ben çok çidi dürüs birini arıyorum 05056764249

Cevapla
Zulkif Dündar 9 Mayıs 2017 - 13:43

Sizinle tanışmak istiyorum istanbul

Cevapla
FRTCN 6 Mayıs 2017 - 21:22

Konuşmak tanımak isterim. İzmirde bi süre yaşadım. Egeyi severim.

Cevapla
Çağlar 6 Mayıs 2017 - 13:52

Slm tatlım ciddiysen irtibata geçebiliriz?Çağlar İstanbul şişli.0531 836 20 51

Cevapla
Veysel 5 Mayıs 2017 - 23:13

Mrb adım veysel 25 yaşında 1.84 boyunda 91 kilo kendi işim ile ilgileniyorum eğer uygun olursa sizinle tanışmak isterm

Cevapla
HACI ULAŞ 5 Mayıs 2017 - 21:29

BENDE EVLENMEK İSTİYORUM YANLIZ KAPALI BİR BAYANLA İSTİYORUM MADİ DURUM İYİ ÇALIŞIYORUM BAYAN YAŞLARI 30 35 OLACAK BENİ SORACAK OLURSANIZ EYLENCELİ BİRİSİYİM ERŞEYİN HAYIRLISI

Cevapla
    ilan sahibi 6 Mayıs 2017 - 00:49

    bende sizinle tanımak isterim ama telefon numranız yok ve ilanınızıda kendinizden detaylı bahsetmemişsiniz. lütfen biraz daha detay verirmisiniz.

    Cevapla
Mehmet oztorun 5 Mayıs 2017 - 15:05

Dost arayanlarin distluguna talibim. Selam ve sevgilerimle.. 05357338469

Cevapla
Murat deniz 5 Mayıs 2017 - 14:57

Selam tanisabilirmiyiz 05458463003

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ