Bayan arkadaşa maddi destek vermek istiyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

357

Bayan arkadaşa maddi destek vermek istiyorum

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız
15 Kişi oy verdi
Ortalama puan: 3,53.
Resmime yıldız verirmisin?
Loading...
Bayan arkadaşa maddi destek vermek istiyorum

Merhaba maddi desteğe ihtiyacı olan bir bayana maddi destekte bulunmak istiyorum aslında arkadaşlık kurmak istiyorum ak sakın yanlış anlamayın evli barkli bir insanım kötü niyetim yok gerçekten maddi anlamda zor durumda olan bayanlar kendilerini tanıtıcı mesajlar atarsa yardımcı olmak isterim yardımcı olduğum kişilerle ailecek görüşmek isterim

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:maddi destek olacağım bayanankarada maddi destek olacak beylerBAYAN ARKADAŞ RIYORUM TELEFON NOBEN 62 YAŞINDA BİR BEYİM YAŞIMA UYGUN TOKATDAN BİR BAYANLA TANIŞMAK İSDİYORUMmaddi destek veren erkeklerMaddi yardm yapacak arkadas aryrmmaddi yardimla arkadas arayanlarmaddi destek ilanlarmaddi destek veren beylermaddi yardimla arkadas dost arayan beyler

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
Tubbbb 16 Kasım 2017 - 23:39

Allah rizasi için karşılıksız yardım edecek biri yok mu çok kötü durumdayız lütfen biri yardım etsin tubanuryesilmen@gmail.com

Cevapla
Yeter 16 Kasım 2017 - 19:14

Allah rızası için yokmu bir hayırsever bana yardım edecek.. karşılık istemeyen yapacağı maddi destegi allah rızası için yapmalarını istiyorum başka hiç bir amacım yok karşılık isteyenler msj atmasinlar destek için bana mailden ulaşabilirler celikeryeter65@gmail.com

Cevapla
Ali sait 16 Kasım 2017 - 02:18

Ne olur yardım edin çok çaresizim allah rızası için maddi durumum yok kiramı ödeyemiyor ev sahibi çık diyor işe yeni girdim 2 çocuk var izmir de yaşıyorum 44374869

Cevapla
hakan 15 Kasım 2017 - 23:40

Antalya dan hakan bn yalansiz 40 yaşını geçmemiş kendine güvenen seyahat engeli olmayan bayanla tanışmak isterim maddî manevî yanında olurum hknuyar21@gmail.com 5380677004 numaran ozele açıktır not seyahat engeli olan yazmasin

Cevapla
Bora 11 Kasım 2017 - 13:44

İzmir’de yaşıyorum. Paraya ihtiyacı olan maddi destek isteyen Bayanlar mail atabilirler. Mail: baysempatik35@gmail.com

Cevapla
Buğra öztürk 11 Kasım 2017 - 06:18

Red_black_344@hotmail.com MADDİ YARDIM EDERİM 28 yaşında kumral y.göz istanbul AV YAKASI BİRLİKTE OLMAK İSTEYEN BAYANLAR KIZLAR MSJ LARINIZI BEKLİYORUM

Cevapla
Cüneyt cuneyt 10 Kasım 2017 - 03:28

Mrb ben istanbuldan Cüneyt yaşım 35 oto galerim ve marketlerim var. Maddi desteğe ihtiyacı olan ciddi genç ve sadık bayanlar sadece istanbuldan çağrı mesajlarınızı bekliyorum 09783456 cuneytt932@gmail.com

Cevapla
Metin Kaya 8 Kasım 2017 - 19:31

MADDİ KONUDA Desteğe İhtiyacı Olan Bayan Öğrenciler, Bayanların maillerini bekliyorum kaya_metin_ist@hotmail.com

Cevapla
yeter 7 Kasım 2017 - 07:11

Mrb ismim yeter 20 yaşındayım öğrenciyim maddi olarak destege ihtiyacm var ilgilenenler mailden bana ulaşabilirler celikeryeter65@gmail.com

Cevapla
    serkan 9 Kasım 2017 - 11:07

    Lütfen ilanı detaylı okuyan anlayan ve ne aradığını bilen maill atsın adım serkan 41 yaş işadamıyım imalat ihracat yapıyorum avrupa ülkelerine 9 yıl oldu türkiye ye fabrika kuralı daha önce hiç türkiye ye gelmedim çocuk yaşta avrupada idim özgür lüks yaşayan işadamıyım anlaşmalı her imkanı sunacağım özgür düşünen maddi sıkiñtı çeken hayatında çok şeyler yaşamış çok maddi sıkıntı çekmiş 18 ile 40 yaş medeni durum farketmez hangi şehir farketmez özgür düşünen her imkanı ve lüksü sunacağım ev iş imkanı sunarım hayatında çok maddi sıkıntılardan çok şeyler yaşamış hayatını anlata bilen sohpeti seven bayanlar ilanı tam anlayan yazsın sedat___69@hotmail.com not mail sedat tan sonra 3alt tire 43855329

    Cevapla
Yeter 6 Kasım 2017 - 21:53

Mrb ismim yeter 20 yaşındayım aslen diyarbakirliyim Diyarbakır da yaşıyorum maddi desteğe ihtiyacm var karşılık olarak istemeyen Beyler den mSJ bekliyorum bana ulasmak için maili hesabimdan ulaşabilirler celikeryeter65@gmail.com

Cevapla
Tuba 6 Kasım 2017 - 12:18

Slm arkadaslar ben mardin nusaybinde oturuyorum babam bizi 19 yildir terk etmiş çok kötü durumdayız geçen sene bütün esyalrimizi kaybettik nusaybinde ki olaylardan dolayı yeni yeni eşya almaya çalışıyoruz evimiz kira ödemiyoruz aylardır lütfen yardım edin ben aylardır iş arıyorum ama bulamıyorum lütfen yardım edin çok kötü durumdayız kisme yok bize yardım etsin borçlarımiz çok arttı Allah için yardım edebilecek biri varsa etsin şimdiden tsk ederim (tubanuryesilmen@gamil.com)

Cevapla
Adim mujgen 4 Kasım 2017 - 16:44

Slm arkadaşlar paraya ihtiyacim var bana yardim edebilirmisiniz cok zorundayim destek bekliyorum oglumu doktora goturemiyorum maddi uzunden msj bekliyorum epilepsi hastasi oglum borcum var odeyemiyorum romanyadayim bana allah rizasi icin yardim ederseniz sevinirim

Cevapla
SERHAT 4 Kasım 2017 - 09:37

mrb istanbuldan serhat ben 25 yaşındayım özel bayan arkadaş arıyorum. maddi manevi her daim yanında olacağım samimi ve dürüstce davranacak güzel bir dostluk ve arkadaşlık kuracak saygı ve seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi bayanlar lütfen.>>>.
Srhtgunay@gmail.com
27039866

Cevapla
TAYFUN 1 Kasım 2017 - 16:07

ismim tayfun konyalıyım yaşım 36 konya dan kendini ve ne istediğini bilen arada maddi destekte verebileceğim bayan arkadaş arıyorum tel. 78284466

Cevapla
mustafa üveyik 30 Ekim 2017 - 19:47

Adana veya İskenderuna yakın olan ve maddi destek bekleyen bayanlar yazarsa memnun olurum. mustafauveyik2016@hotmail.com

Cevapla
Volkan 30 Ekim 2017 - 15:37

Merhaba ismim volkan 33 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum. Maddi destek arayan bayan öğrenci lere maddi destek olurum aslannn.3434@hotmail.com mailellerinizi bekliyorum

Cevapla
cafer 28 Ekim 2017 - 19:41

arayın bayanalr maddi yardı mederım 13073841

Cevapla
cafer 28 Ekim 2017 - 19:38

arayı nbayanlar maddi yardım ederım

Cevapla
Berk 28 Ekim 2017 - 04:26

Merhaba, Efendi işinde gücünde beyaz tenli atletik beyim. Genç ve bakımlı bir kız arkadaş arıyorum. Maddi destek olacağımdan emin olabilirsiniz.

nasty34m@gmail.com

Cevapla
Kuzeyin oğlu 27 Ekim 2017 - 22:49

maddi desteğe borcu olanın borcunu ödemeye hazırım ve zor durumda olan bayanlara maddi destek olmak istiyorum maddi durumum oldukça iyi

Cevapla
    Bahar KIRAN 1 Kasım 2017 - 11:32

    lütfen bana yardım edermisiniz kolayl43.bk@gmail.com

    Cevapla
    Yeter 6 Kasım 2017 - 22:36

    Mrb sizden maddi destek bekliyorum

    Cevapla
    Slm 18 Kasım 2017 - 11:01

    Ilanıniz gercekse bana ulaşabilirsiniz rojbinetek@hotmail.com

    Cevapla
    Yasemin 18 Kasım 2017 - 15:10

    Maddi destege cok ihtiyacim var karsiliksiz yardim istiyorum esim kalp krizi gecirdi seker hipertansiyon hastasi kiram birikti faturalarim birikti trafik kazasi yapmistik esimle ayagımda platin var iki kizim var biri dort bucuk aylik biri uc yasinda ALLAH korkusu olan yardim etsin istiyorum

    Cevapla
Metin 27 Ekim 2017 - 01:28

Maddi Sıkıntı Yaşayan Bayan Öğrenciler maillerinizi bekliyorum kaya_metin_ist@hotmail.com

Cevapla
nusel cınar 26 Ekim 2017 - 14:49

ben dulumesımden ayrıldım 2 tane cocugum vr bundan 4 sene once esımdn ayrılarak dedemın yanna geldım gecınıp gdyrduk dedem vefat ettı 2 cocugumla kaldımlutfen yardım edın numrarm 1 *********

Cevapla
    Kuzeyin oğlu 27 Ekim 2017 - 22:56

    Size maddi ve manevi konuda destek olurum istresen

    Cevapla
      A 13 Kasım 2017 - 20:28

      Mesajnzı bekliyorum

      Cevapla
    mustafa üveyik 1 Kasım 2017 - 01:07

    Mailden ulaşırsanız detay konuşmak isterim mustafauveyik2016@hotmail.com

    Cevapla
    Serkan Öztürk 13 Kasım 2017 - 00:41

    Bana watsaptan yaz ‭‭+90 (533) 017 65 35‬‬

    Cevapla
SERHAT 26 Ekim 2017 - 10:31

mrb istanbuldan serhat ben 25 yaşındayım özel bayan arkadaş arıyorum. maddi manevi her daim yanında olacağım samimi ve dürüstce davranacak güzel bir dostluk ve arkadaşlık kuracak saygı ve seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi bayanlar lütfen>>>.
Srhtgunay@gmail.com
27039866

Cevapla
Bahar 21 Ekim 2017 - 13:46

Merhaba çok zor durumdayız eşimin borclari yüzünden çıkılmaz hala geldik son çare olarak burayı buldum 30 bin liraya ihtiyacım var kızım icin yapıyorum her şeyi lütfen birisi bana insan gibi yardımcı olsun konuşup anlaşarak karşılığını veririm kolayl43.bk@gmail.com

Cevapla
    Volkan aslan 24 Ekim 2017 - 13:15

    Merhaba ismim volkan 33 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum maddi desteğe ihtiyacı olan bayan ile görüşmek istiyorum aslannn.3434@hotmail.com

    Cevapla
Emre-İstanbul 21 Ekim 2017 - 08:55

Mrb istanbuldan güvenebileceğim maddi manevi destek olacağım seviyeli bakımlı ve düzgün öğrenci bayan arıyorum. zirvehukuk@live.com

Cevapla
Sonya 20 Ekim 2017 - 15:26

Karşılıksız dürüst yardım edicek kimse yokmu :(((
Anlatmakdan tükendim ama hep yalancı insanlarla uğraşdım… Bana acil yardım edicekler siyahsonya82@hotmail.com

Cevapla
merve özden 20 Ekim 2017 - 11:54

arkadaslar merhaba gerçekten zor durumdayım borcum var ödeyemiyorum öğrenciyim 20 yaşındayım intihar eğilimim var bu yüzden acil yardım edicek arkadaşlar yazsın lütfen. yardım etmek zor değil bugün sen bana yarın ben sana. karşılığında saçma sapan şeyler istiyecek insanlar yazmasın lütfen. zor durumdayımmmmm
bilge7658@gmail.com

Cevapla
Kader 19 Ekim 2017 - 12:30

zor durumdayım lütfen banada yazın açık burdan konusamiyorum.asyae1092@gmail.com

Cevapla
umut mert 19 Ekim 2017 - 06:22

Slm bayan arkadaş ariyorum ilgilenen hanimlar tanitici msj yada çağri atsin 16710429

Cevapla
ali ahmet 18 Ekim 2017 - 12:16

stres ve hizli onayi olmadan kisisel veya isletme kredisi ihtiyaciniz var mi? Eger öyleyse, lütfen bize ulasin (privateloaninvestment@hotmail.com)

simdi bize ulasin. privateloaninvestment@hotmail.com

Cevapla
SERHAT 16 Ekim 2017 - 23:29

mrb istanbuldan serhat ben 25 yaşındayım özel bayan arkadaş arıyorum. maddi manevi her daim yanında olacağım samimi ve dürüstce davranacak güzel bir dostluk ve arkadaşlık kuracak saygı ve seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi bayanlar lütfen>>>
Srhtgunay@gmail.com
27039866

Cevapla
Metin 16 Ekim 2017 - 20:23

İstanbul ve Çevresinden MADDİ KONUDA Desteğe İhtiyacı Olan Kızlar, Bayanlar maillerinizi bekliyorum byysohbet@hotmail.com

Cevapla
Hakan uyar 16 Ekim 2017 - 15:16

Hakan ben brbr olabileceğim seyahat engeli olmayan bayanlarla tanışmak isterim maddi manevi yanında olurum numaran ozele açıktır 5380677004

Cevapla
egemen şhn 15 Ekim 2017 - 12:05

mrb ben ankaradan egemen 35 yaş maddi manevi beklentisi olan dürüstce davranacak güzel bir dostluk kuracak saygı seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi ve samimi bayanlar lütfen seyyah_3106@hotmail.com

Cevapla
Bahar 13 Ekim 2017 - 16:27

çok ama çok zor durumdayim yardım edin lütfen

Cevapla
    özgür 18 Ekim 2017 - 14:20

    selam. mesajınızı gördüm az önce. konu ve siz hakkında bilgi verirmisiniz?
    bana dostaguven@gmail.com ‘dan, whatsapp ‘tan, 2 615 7575 ‘ten ulaşabilirsiniz

    Cevapla
    Yalçın 10 Kasım 2017 - 00:51

    Gerçekçiysen resim atıp kendinizi tanıtıp uzunca anlatırmışsınız ….

    Cevapla
Gülsün cetin 13 Ekim 2017 - 13:29

Ben gülsün 28 yaşındayım çok kötü durumdayım icralik duruma geldim bana yardım edebilecek birini arıyorum kotu yollara düşmek istemiyorum basimizda baba yok vefat etti ve çok zor durumlara dustuk lütfen yardım edin ölümü bile düşündüm duamı alırsınız annem hasta olduğu için calismiyorum bir yetim duası alırsınız

Cevapla
    Volkan aslan 17 Ekim 2017 - 12:42

    Merhaba ismim volkan sizinle tanışmak istiyorum maddi yardımda buluna bilirim

    Cevapla
      Volkan aslan 17 Ekim 2017 - 12:44

      Maddi desteğe ihtiyaç duyan bayanlar ulaşsın lütfen aslannn.3434@hotmail.com

      Cevapla
        Adim mujgen 13 Kasım 2017 - 21:40

        Slm arkadaşlar ben romanyadayim cok zor durumdayim dullum borclarim birikti odeyemiyorum maddi desteye ihtiyacim var banadayardimci olurmusunuz yaşim 40 bana ulaşmak isteyen tlf yazsin vatcaptan konuşuruz

        Cevapla
    yasin 18 Kasım 2017 - 09:57

    mrb destek olurum

    Cevapla
Hakan uyar 9 Ekim 2017 - 14:43

Mrb hakan ben maddi manevi destek olabileceğim kendini bilen kendine güvenen bayanla tanışmak isterim 5380677004 hknuyar21@gmail.com

Cevapla
Metin 6 Ekim 2017 - 12:53

Merhabalar Ben Metin İstanbul. Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Bayanların Maillerini Bekliyorum. kaya_metin_ist@hotmail.com

Cevapla
    Esma 20 Ekim 2017 - 21:06

    Ciddi anlmdm maddi yardıma ihtiyacım var İstanbul’da otryorum 25 yaşndayım mailnizi beklyrum

    Cevapla
hakan han 6 Ekim 2017 - 09:59

merhabalar. ben hakan. maddi anlamda destek verebilirim. bana ulaşmayı deneyin lütfen. usuyorum67@gmail.com

Cevapla
hakan han 5 Ekim 2017 - 12:10

merhabalar arkadaşlar. sadece 1 bayan arkadaşa destek olmak isterim. önce tanımam ve inanmam gerek. ubana mailden yazarsanız sevinirim. mail adresim usuyorum67@gmail.com

Cevapla
SERHAT 4 Ekim 2017 - 08:44

mrb istanbuldan serhat ben 25 yaşındayım özel bayan arkadaş arıyorum maddi manevi her daim yanında olacağım samimi ve dürüstce davranacak güzel bir dostluk ve arkadaşlık kuracak saygı ve seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi bayanlar lütfen>>>
Srhtgunay@gmail.com
27039866
Cevapla

Cevapla
Cansu 2 Ekim 2017 - 01:22

Mrb gerçekten madi anlamda çok sıkıntılıyım yaşım 36 olduğu için iş bulmakta zorlanıyorum bulsam gidemiyorum 13 yaşında 5 yaşında iki kızım var küçük kızımda bu yıl okula başlıcak… Ben okumadım madi sıkıntılardan dolayı kızlarımı okutmak istiyorum… Biraz borcum olduğu için sizlerden yardım istiyorum lütfen bana yardımcı olun Allah aşkına şimdiden herkese tşk Allah’a emanet olun… bir anne olarak sizlerden yardım istiyorum karşılıksız diyenler ise malesef karşılıklı yardım etmek istiyor bumudur yardım bumudur destek😢😢 herhangi bir güvencem yada desteğim olsaydı burada bulunmazdım Allah aşkına bir yardım eden dürüst bir beyfendi yokmu…

Cevapla
    İsimsiz 11 Ekim 2017 - 16:24

    Ben size yardımcı olabilirim hangi ilde kalıyorsunuz detayları mailde yazabilirsiniz

    Cevapla
      Yasemin 18 Kasım 2017 - 23:57

      Bnmde destege ihtiyacim var iki kizim var biri dort bucuk aylik biri uc yasinda kiram birikti faturalarim birikti kimsemiz Yok esim kalp krizi gecirdi hastanede yatiyor icinde ALLAH korkusu olan yardim etsin istiyorum hesap no atabilirim Allah icin yardim karsiliksiz dua ederiz size kimse caresiz. Bayanlara. Kotu gozle bakmasin mertce yardim etsin

      Cevapla
    berkant 12 Ekim 2017 - 21:11

    konuyu daha detaylı bı sekılde anlatırsanız yardımcı olabılırım sıze 252661533

    Cevapla
      Cansu 20 Ekim 2017 - 17:43

      Mrb berkant bey bu tel sizemi ayit Burdanmı ulaşayım size şuan yardıma çok ihtiyacım var tşk

      Cevapla
Erol 1 Ekim 2017 - 19:46

Merhaba İzmir’de yaşıyorum. Maddi açıdan kötü ve zor durumda olup Paraya ihtiyacı olan Bayanlara destek sağlarım. Mail: gizem_love_story@hotmail.com

Cevapla
egemen 29 Eylül 2017 - 19:17

mrb ben ankaradan egemen maddi manevi beklentisi olan dürüstce davranacak güzel bir dostluk kuracak saygı seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi ve samimi bayanlar lütfen seyyah_3106@hotmail.com

Cevapla
kadir 28 Eylül 2017 - 23:45

Merhabalar istanbul ‘da yaşayan beyim. Bekarım özel hayatım olsun istiyorum. Bana bu konida paylaşım da bilunacak bir nayanla uzun süreli ilişki istiyorum. Karşılığında maddi destek olabilirim.

Cevapla
Didem 28 Eylül 2017 - 17:20

Selam arkadaşlar ben Didem 24 yaşındayım göğüs kanseriyim 18 yaşında tecavüze uğradım için babam beni evden attı annem vefat etti Ben böyle olmasını istemezdim hiçbir beklentisi olmayan iyilik yapmak isteyen ve gerçekten bana Yardım edebilecek insanlara ihtiyacım var sadece yemek parası ve ilaç parası istiyorum Gerçekten burada aklı başında insanlar var bana yardım ederseniz Allah’a sizin için dua ederim çok sevinirim artık bir ümidim kalmadı Bir ay sonra ameliyat olacağım Göğsümün teki alınacak ve zaten psikolojim bozuldu zor durumdayım Allah rızası için yardım istiyorum Çok teşekkür ederim hepinize cinsel beklentisi veya başka bir beklentisi olan varsa yazmasın sadece gerçekten Candan bu kardeşinize yardım etmek isteyen kişilere ihtiyacım var email adresim= didemdidem95@outlook.com

Cevapla
    ali 8 Ekim 2017 - 13:26

    Ankaradayım ara beni 1 674 97 75

    Cevapla
    Mete 12 Ekim 2017 - 11:32

    Merhaba. İzmir den maddi destek karşılığında görüşebileceğim bakımlı ve hoş bayanlarla tanışmak istiyorum. Metehankrhn@mail.com

    Cevapla
    Yelda 1 Kasım 2017 - 21:15

    Burda kimse karşiliksiz yardim etmez düşenden biz nasil faydalansak nasil kanini azda biz emsek diyen kayniyor ha samanlikta iğne vardir elbet ama oda zor be eğer yaşadiklarin buysa gercekten zor insanlar maddi yardim diye cinsellikle karşilik peşinde adınıda maddi destek koymuşlar ulan zaten fazlasiyla karşilik istiyor almaya çalişiyorsun ne desteği ne yardimi allah biz gerçekten ihtiyaci olan kadinlari akbabalarin eline muhtaç eesin

    Cevapla
      Serkan Öztürk 13 Kasım 2017 - 00:49

      Haklısın bende bir erkek olarak haklısın diyorum erkeklerin içinde var yaradılış kızma

      Cevapla
ali 28 Eylül 2017 - 14:09

Ben ankaradan ali bayan arkadas arıyorum kilolu şişman balık etli dürüst samimi güvenilir olacak 20 30 yaş arası sadece ankara ilgilenen bayanlardan mesaj bekliyorum karşılıklı anlaşmak şart 1 674 97 75

Cevapla
TAYFUN 27 Eylül 2017 - 12:36

merhaba; KONYA dan tayfun ben konyalı veya yakın çevreden kendini bilen saygılı dürüst gerektiği zaman maddi destek verebileceğim bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
    Asya 7 Ekim 2017 - 16:19

    Merhaba! Adanada yaşıyorum sizinle tanışmak isterim

    Cevapla
    reyhan 28 Ekim 2017 - 12:47

    Ara beni tanışalım

    Cevapla
Ozlem 27 Eylül 2017 - 12:28

Merhaba çok acil maddi desteğe ihtiyacım var lutfennnnnnnn

Cevapla
    serkan 28 Eylül 2017 - 11:36

    Lütfen ilanı detaylı okuyan anlayan ve ne aradığını bilen maill atsın adım serkan 41 yaş işadamıyım imalat ihracat yapıyorum avrupa ülkelerine 9 yıl oldu türkiye ye fabrika kuralı daha önce hiç türkiye ye gelmedim çocuk yaşta avrupada idim özgür lüks yaşayan işadamıyım anlaşmalı her imkanı sunacağım özgür düşünen maddi sıkiñtı çeken hayatında çok şeyler yaşamış çok maddi sıkıntı çekmiş 18 ile 40 yaş medeni durum farketmez hangi şehir farketmez özgür düşünen her imkanı ve lüksü sunacağım ev iş imkanı sunarım hayatında çok maddi sıkıntılardan çok şeyler yaşamış hayatını anlata bilen sohpeti seven bayanlar ilanı tam anlayan yazsın sedat___69@hotmail.com not mail sedat tan sonra 3alt tire 43855329

    Cevapla
      çiğdem 11 Ekim 2017 - 23:08

      hayırlı huzurlu akşamlar hayata tutunmaya calışan çok gormuş gecirmiş insanlardan kazıklar yemiş yurt içi yurt dışı gezmedığı yer kalmamış varlığın en ıyısını gormus su anda ekmek parasına muhtac 2 kızı olan yengec burcu bayanım dustum elımden tutup benı kaldırırımısın

      Cevapla
        Murat 14 Ekim 2017 - 01:59

        Mrb çiğdem hanım. atlantic45@hotmail.com mail adresim.ulasabilirsiniz

        Cevapla
        ibrahim 19 Ekim 2017 - 20:25

        cigdem hanim selam nerelisin bilmiyorum ben manisa sana ve cocuklarina uzata bilirim elimden geldigi kadar gucumun yettigince sana yardim etmek istiyorum nerelisin cigdem hanim onu belirt şimdilik buradan ulaş daha sonra numarami verecem gmail velmirvel31@gmail.com

        Cevapla
    burak 28 Eylül 2017 - 12:10

    burakylmz1986@hotmail.com yardımcı olmak isterim.

    Cevapla
    SERHAT 28 Eylül 2017 - 12:16

    mrb istanbuldan serhat ben 25 yaşındayım özel bayan arkadaş arıyorum maddi manevi her daim yanında olacağım samimi ve dürüstce davranacak güzel bir dostluk ve arkadaşlık kuracak saygı ve seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi bayanlar lütfen>>>
    Srhtgunay@gmail.com
    27039866

    Cevapla
    Barış 29 Eylül 2017 - 00:09

    merhaba hangi ildesiniz ve beklentiniz nedir

    Cevapla
    Kerem 29 Eylül 2017 - 15:14

    slm özlem ulaşırmısın bana. zirvehukuk@live.com

    Cevapla
    Volkan aslan 30 Eylül 2017 - 13:29

    Merhaba ismim Volkan yaşım 33 İstanbul da yaşıyorum maddi desteğe ihtiyaç duyan bayanların mesajlarını bekliyorum huseyin.aslan1634@hotmail.com lütfen ciddi bayanlar irtibat kurun

    Cevapla
    slm özlem 1 Ekim 2017 - 18:05

    size nasıl ulaşabilirim ki özlem hanım?

    Cevapla
    koray 2 Ekim 2017 - 09:39

    merb ankara iseniz meilimden irtibata geçin görüşelim koray064206@hotmail.com

    Cevapla
    Yusuf 7 Ekim 2017 - 23:55

    Merhaba. Bana mailden donuş yaparmisiniz. @hotmail.com">Sufle@hotmail.com

    Cevapla
    Hakan 8 Ekim 2017 - 00:22

    Size maddi destek olabilirim. Barcode33@hotmail.com
    Mailden dönüş yapınız teşekkürler

    Cevapla
    Mehmet 8 Ekim 2017 - 13:42

    Merhaba ozlem goruselim jian_-_@hotmail.com

    Cevapla
    efe 8 Ekim 2017 - 16:02

    izmirden_87_87@hotmail.com maddi destek istersen yaz bana istanbuldanımm

    Cevapla
    İsimsiz 11 Ekim 2017 - 16:26

    Ben size yardımcı olabilirim derdiniz ne ise elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

    Cevapla
    Yalçın 10 Kasım 2017 - 00:55

    Gerçekçiysen resim atıp kendinizi tanıtıp uzunca anlatırmışsınız ….

    Cevapla
Sercan 27 Eylül 2017 - 01:42

Selam, Ankarada maddi desteğe ihtiyaç duyan bayanlar mail adresimden ulaşsın.
hayalet0685@hotmail.com

Cevapla
Egemen 26 Eylül 2017 - 16:27

Slm ciddi dürüst ve temiz bayanlar ve cidden ihtiyaç sahibi olan bayanlar lütfen izmir ve çevresi. Samimi dürüst ve özel hayatlarımıza saygı çerçevesinde lütfen arayın bayanlar bekliyorum 4 427 8719 ciddi ihtiyaç sahiplerini bekliyorum. Izmir ve çevresi. Herkeze saygı ve sevgilerimle

Cevapla
Yasemin sevilmiş 25 Eylül 2017 - 22:21

Adım yasemin 26 yaşındayım kredi borcum ve bi kadar borcum yüzünden çok kötü durumdayım şuan çalışmıyorum bana karşılıksız saygılı seviyeli erkek arkadaşlar yazsınlar lütfen . yasemin.sevilmis59@gmail.com iyi akşamlar

Cevapla
    EFE 30 Eylül 2017 - 05:37
    slm yasemin 1 Ekim 2017 - 18:04

    karşılıksız derken hem eşşek yükü gibi borcu adama saracak hemde nazlanacakmısın yani?sahtekar flnmısın?

    Cevapla
Neslihan Surlu 25 Eylül 2017 - 19:38

Adım Neslihan 21 yaşındayım çok kötü bir durumda maddi sıkıntılarım var benim koşulsuz şartsız yardımı olucak beyler yazsın neslihansurlu@outlook.com yazın konuşalım tanışalım birbirimize dert ortağı olalım

Cevapla
    Hakan 27 Eylül 2017 - 20:22

    Selam Zonguldak ve çevresi uzun süreli dostluk kurabilecek 28-38 yaş aralığı bayan arkadaş arıyorum gizliliğe önem veren duygu ve hislerimizi paylasabilecegim maddi ve manevi arkadaş lik kurabilecek e postama mesaj bıraksın lütfen meetoo677@gmail.com

    Cevapla
    slm 1 Ekim 2017 - 18:07

    koşulsuz şartsız yardım heee?o tür yardımları biz ancak etopya veya Kenya gibi ülkelere yaparız Neslihan… 🙂

    Cevapla
SERHAT 24 Eylül 2017 - 22:43

mrb istanbuldan serhat ben 25 yaşındayım özel bayan arkadaş arıyorum maddi manevi her daim yanında olacağım samimi ve dürüstce davranacak güzel bir dostluk ve arkadaşlık kuracak saygı ve seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi bayanlar lütfen>>>
Srhtgunay@gmail.com
27039866

Cevapla
Metin Demir 24 Eylül 2017 - 16:18

Maddi Konuda Destek Olacağım Bayanların Mesajlarını Bekliyorum. byysohbet@hotmail.com

Cevapla
Metin Demir 24 Eylül 2017 - 12:47

Merhabalar Ben Metin İstanbul. Özel Bir Şirkette Yöneticilik Yapıyorum Maddi Konuda Destek Olacağım Kızların Bayanların Maillerini Bekliyorum. byysohbet@hotmail.com

Cevapla
FURKAN 24 Eylül 2017 - 07:13

Gerçek manada ihtiyaç sahibi dürüst kişiler. Duygu sömürüsü yapmayan yalan konuşmayan hakiki ihtiyaç sahibi temiz bayanlar. 76434161 saygılarımla hoş ve esen kalınız

Cevapla
Kader 24 Eylül 2017 - 04:42

Cok zor durumdayim Allah rızası icin yardim edin gerekirse karşılığını alırsınız detaylari konusuruz son çarem burası (filizaksuzz12@gmail.com

Cevapla
    efe 30 Eylül 2017 - 05:39
    ahmet sezgin 1 Ekim 2017 - 01:14

    merhaba sevgi saygı çerçevesinde bi kaç saat görüşüp karşılığında maddi destek olmak istiyorum.yaşım 29 sizcede uygunsa mesaj atın görüşelim sevgiler

    Cevapla
Kader 24 Eylül 2017 - 04:38

Cok zor durumdayim Allah rızası icin yardim edin gerekirse karşılığını alırsınız detaylari konusuruz son çarem burası

Cevapla
Tuanna 23 Eylül 2017 - 12:39

Merhaba ben tuanna , 22 yaşındayım .

Cevapla
    Mehmet 24 Eylül 2017 - 00:48

    Merhaba tuanna seni tanimak isterim jian_-_@hotmail.com

    Cevapla
    Kerem 25 Eylül 2017 - 14:07

    maddi destek isteyen genç bayanları bekliyorum.

    Cevapla
    Kerem 25 Eylül 2017 - 14:08

    Slm maddi destek isteyen genç bayanları bekliyorum. zirvehukuk@live.com

    Cevapla
    Barış 29 Eylül 2017 - 00:10

    merhaba hangi ildesiniz ve beklentiniz nedir

    Cevapla
    EFE 30 Eylül 2017 - 05:40
    ahmet sezgin 1 Ekim 2017 - 01:15

    merhaba sevgi saygı çerçevesinde bi kaç saat görüşüp karşılığında maddi destek olmak istiyorum.yaşım 29 sizcede uygunsa mesaj atın görüşelim sevgiler

    Cevapla
    mustafa üveyik 30 Ekim 2017 - 19:20

    hangi şehirdesiniz ?

    Cevapla
Hava hava 23 Eylül 2017 - 02:18

Merhaba
Maddi destek hala geçerlimidir???

Cevapla
irem 23 Eylül 2017 - 01:22

mrh ben irem kredi ve kredi kartı borçlarımı ödeyemıyorum zor durumdayım gecelerı uykularım kaçmaya başladı maddı durumu ıyı yardım edebılecek kımse varsa ne olur bana meilimden ulaşşın lütfen gerçekden yardımcı olabılcek kısıler ırtıbat kursun iletişim adresim irem289_@hotmail.com

Cevapla
kadirpolat 22 Eylül 2017 - 15:53

arkadaşlar ben batak durumdayım çocuklar okuyor zoranlar yaşıyorum geceleri sabaha kadar yıldız sayıyorum bankaya borcum var yetiştiremiyorum allah için yardımcı olursanız fazladeyil l0binlira kurtulurum birazda olsa çalışdıgım yeter dostlar durular iyi deyil yardım severler burada görünüyor lütfen birazda olsa yardım edin

Cevapla
SERHAT 22 Eylül 2017 - 13:59

mrb istanbuldan serhat ben 25 yaşındayım özel bayan arkadaş arıyorum maddi manevi her daim yanında olacağım samimi ve dürüstce davranacak güzel bir dostluk ve arkadaşlık kuracak saygı ve seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi bayanlar lütfen
Srhtgunay@gmail.com
27039866

Cevapla
akın 20 Eylül 2017 - 21:08

istanbuldan maddi manevi yanında olabileceğim bir bayanla tanışmak istiyorum. niyetim ciddidir. ilgilenenler mail atabilir.
maddiyardim@gmail.com

Cevapla
Bora 20 Eylül 2017 - 15:23

Ist anadolu yakasi maddi destek saglarim donus yapain detaylari yazarim rublex@gmail.com mail adresim

Cevapla
memet 20 Eylül 2017 - 10:37

batman da karşılıklı maddi yardim edebilecek bayan arıyorum

Cevapla
türkan 19 Eylül 2017 - 18:41

maddi manevi yanimda olabilecek tek bir erkek arkadaş ariyorum dürüst guvenilir olmasi çok önemli yalancilar ve boş sohbet arayan maddi durumu kısıtlı olan beyler yazmayın boşuna( kezbanturk04@gmail.com

Cevapla
murat 18 Eylül 2017 - 20:56

Mrb arkadas ariyom bayan ariyom 5448058245

Cevapla
BURAK ALİ 18 Eylül 2017 - 14:56

Ciddi dürüst ve yalansız bayanlar

Cevapla
Gul 18 Eylül 2017 - 03:38

Evt zor durumdayim bunu is bularakta yapabilirsiniz inanin istanbulda yaşam zor.sizinle iyi bir dost arkads olabilirim.

Cevapla
    serkan 19 Eylül 2017 - 10:21

    gul hanım adum serkan 41 yaş işadamıyım imalat ihracat yapıyorum avrupa ülkelerine ofisim ve fabrikam istanbulda ilnınızı gördüm maddi destek ve arkadaş dost yazmışsınız her imkanı ve maddi destegi sunacagım bir hanfendi iseniz detaylı konuşalım 43855329 maill sedat___69@hotmail.com not maill sedat tan sonra 3 lt tire yanyana

    Cevapla
      Özlem 27 Eylül 2017 - 12:20

      Merhaba nasılsınız çok zor durumdayım ve sizin yardiminiza ihtiyacım var

      Cevapla
        berkant 12 Ekim 2017 - 21:19

        bende ıstanbuldayım 25 yasındayım yardımcı olurum sıze 25266153

        Cevapla
    akın 20 Eylül 2017 - 21:11

    gül hanım istanbuldaysanız size yardımcı olurum.
    maddiyardim@gmail.com

    Cevapla
    Murat 21 Eylül 2017 - 08:09

    Ara tanışalım gul 56596182

    Cevapla
    Mehmet 24 Eylül 2017 - 14:52

    Merhaba. Gul seninle tanismak gorusmek isterim jian_-_@hotmail.com

    Cevapla
    cihan 24 Eylül 2017 - 15:05

    Gül hanım merhaba bende istanbul maltepedeyim yardımcı olmak isterim size cihani-alem@hotmail.com meilimden ulaşabilirsin bana

    Cevapla
    Tarık 25 Eylül 2017 - 15:19

    Merhaba gül hn. Tanışmak isterim sizinle. tarik.aker@hotmail.com

    Cevapla
    Mesut 27 Eylül 2017 - 07:59

    14061514 no bende arkadaş arıyorum eğer sizde isterseniz bekliyorum

    Cevapla
    EFE 30 Eylül 2017 - 05:49

    maddi manevi destek isteyip tatlı bir cocukla tanısmak ister isen istanbulda ya z bana izmirden_87_87@hotmail.com

    Cevapla
    berkant 12 Ekim 2017 - 21:18

    25266153 ara

    Cevapla
    Tekin Gòlbaşı 20 Ekim 2017 - 11:41

    Ben size yardımcı olabilirim buyrun numaram atarsınız 58919153

    Cevapla
    mete 6 Kasım 2017 - 19:49

    selam mesaj atın konusalım maks_34@hotmail.com

    Cevapla
Hakan uyar 16 Eylül 2017 - 14:25

Meblağ hakan bn maddi manevi destek sağlayabileceği bayan arkadaş olsun yalan siz olsun hknuyar21@gmail.com

Cevapla
Ayse 16 Eylül 2017 - 09:01

Merhaba ben ik8 cocuk annesiyim ve maddi yardima ihtiyacim var esim calisiyo ama yetmiyo cok zor durumdayim lutfe bana yardim edin samsun

Cevapla
    koray 17 Eylül 2017 - 20:39

    ankaradan iseniz msj ile ulaşın koray064206@hotmail.com

    Cevapla
      Ayse 19 Eylül 2017 - 08:02

      Hayir ankaradan degilim

      Cevapla
    SERHAT 21 Eylül 2017 - 21:26

    İstanbuldaysanz yardımcı olmak isterim 27039866

    Cevapla
      Ayse 23 Eylül 2017 - 15:27

      Hayir degilim

      Cevapla
        Erkan 25 Eylül 2017 - 21:42

        samsundaiseni yardımcı olmak isterim

        Cevapla
    Erkan 26 Eylül 2017 - 18:59

    Merhaba eğer samsunda iseniz yardımcı olmak isterim mail erkancvn@hotmail.com

    Cevapla
      Ayse 27 Eylül 2017 - 08:56

      Evet samsundayim ama cok internet kullanan birisi degilim o yuzden mailinize donus yapamiyorum

      Cevapla
    Hakan 26 Eylül 2017 - 19:05

    Konuşup sohbet edebiliriz yardımcı olabilirim

    Cevapla
Ayşe 15 Eylül 2017 - 15:44

Mrb.ben Zeynep.öğretmenim fakat atanamadım.çocuğumla ortada kaldım.gerçekten çok zor durumdayım.maddi manevi yanımda olacak bir arkadaş bir dost istiyorum.

Cevapla
    Ayşe 15 Eylül 2017 - 15:50

    Beni yanlış anlamanızı istemem bu gerçek ismim değil

    Cevapla
      Tarık 25 Eylül 2017 - 15:21

      Merhaba. Ben İstanbul avrupa yakasında dairemde yalnız yaşıyorum. Eğer birlikte yaşamayı isterseniz evimi paylaşırım sizinle ve çocuğunuzla. tarik.aker@hotmail.com

      Cevapla
    ahmet keskin 15 Eylül 2017 - 22:34

    sizinle tanışmak isterim 80772618 numarama mesaj atın size dönerim

    Cevapla
    Egemen 16 Eylül 2017 - 08:14

    Merhaba zeynep hanım nerdensiniz

    Cevapla
    cihan 16 Eylül 2017 - 11:46

    merhaba ayşe istanbul maltepedeyim ben yakınsak tanımak isterim seni

    Cevapla
      Ayla 13 Kasım 2017 - 01:08

      Selam 49 yaşindayım maddi destege ihtiyacım var.destek yapabilirmisinz

      Cevapla
    cihan 16 Eylül 2017 - 11:52

    merhaba cihani-alem@hotmail.commeilimden ulaşırmısın bana

    Cevapla
    Arca 16 Eylül 2017 - 19:00

    Merhaba maddi destek olabilirim

    Cevapla
    FURKAN 17 Eylül 2017 - 02:49

    Mrblar umarım yardımım dokunabilir. Dürüstlük çerçevesinde tabikide uygun olursa tanışmak isterim inşallah. Selâm ve saygılarımla 7 643 41 61

    Cevapla
    hasan 17 Eylül 2017 - 11:02

    Merhaba ben ben izmirden yazan bir beyim.siz hangi şehirden katılıyorsunuz

    Cevapla
    Orhan ozturk 18 Eylül 2017 - 10:38

    Mrba syse hanım diyelim size nasıl ulaşabilirim bilirim sizinle kalıcı bir dostluk karşılığında madi destek olabilirim her şey kuralar içerisinde olgun bir beyim tanışalım daha detaylı konusuruz çiti ve duruş bir dostluk saygılar hanımefendi. Meil furkan0029@gmail. Com

    Cevapla
    Mehmet has 18 Eylül 2017 - 17:07

    Slm mehmet ben 54080106 ara

    Cevapla
    akın 20 Eylül 2017 - 21:12

    zeynep hanım istanbuldaysanız size yardımcı olurum.
    maddiyardim@gmail.com

    Cevapla
    Arc 21 Eylül 2017 - 22:01

    Merhaba

    Cevapla
    drraşikarr 24 Eylül 2017 - 16:32

    sslm ist anadolu yakasında mali müşaviim telim.4.260.06.58 görüşelm

    Cevapla
      Ayla 13 Kasım 2017 - 01:09

      Slm ataşehirdeyim 49 yas maddi desteğe ihtiyacim var destek verebilirmisiniz mümkünse

      Cevapla
    ömer efe 24 Eylül 2017 - 23:51

    Selam sizinle tanışmak isterim bende memurum 37620303

    Cevapla
    Özkan meydan 26 Eylül 2017 - 13:38

    Slm mrb ben Özkan sizinle tanışmak maddi manevi size yardımcı olmak istiyorum tanışmak isterseniz Neil adresim meydan498@hotmail.com yada telefon numaram 19185806 bekliyorum

    Cevapla
    Hakan 26 Eylül 2017 - 16:42

    Mailden ulasabilirainiz yardimci olurum

    Cevapla
    Arca 26 Eylül 2017 - 21:28

    Merhaba

    Cevapla
    Mutat 14 Ekim 2017 - 02:03

    Mrb ayse hanım. atlantic45@hotmail.com adresinden ulaşın bana

    Cevapla
Veysel 9 Eylül 2017 - 22:39

Merhaba İzmir’de yaşıyorum. Maddi açıdan kötü ve zor durumda olup paraya ihtiyacı olan Bayanlara destek sağlarım. İletişim için mail adresimi yazıyorum. Mail: gizem_love_story@hotmail.com

Cevapla
egemen şahin 7 Eylül 2017 - 13:30

mrb ankaradan selim özel bayan arkadaş arıyorum maddi manevi her daim yanında olacağım samimi ve dürüstce davranacak güzel bir dostluk ve arkadaşlık kuracak saygı ve seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi bayanlar lütfen gizli-saklambac@hotmail.com

Cevapla
egemen şahin 7 Eylül 2017 - 13:29

mrb ankaradan 35 yaşındayım özel bayan arkadaş arıyorum maddi manevi her daim yanında olacağım samimi ve dürüstce davranacak güzel bir dostluk ve arkadaşlık kuracak saygı ve seviye uslubu içinde ilgilenen ciddi bayanlar lütfen gizli-saklambac@hotmail.com

Cevapla
Tuğba 6 Eylül 2017 - 16:07

Merhaba ben öğrenciyim kredi kartı borcum var ve harç paramı denkleştirmem gerekiyor bana yardım edebilecek yüreği temiz iyi biri varsa çok mutlu olurum

Cevapla
    ibrahim 7 Eylül 2017 - 03:35

    tugba hanim merhaba ben ibrahim manisa bana yakinmisin eger bana yakin isen senin harc parani karşilarim ulaş bana detayini konuşalim tel 67437216

    Cevapla
    Erkan 7 Eylül 2017 - 11:38

    Yardımcı olmak isterim

    Cevapla
    Erkan 7 Eylül 2017 - 11:51

    Tugba hanım yardımcı olmak isterim 5 266 62 60 ihtiyacı olanlar arasın.

    Cevapla
    Yamaç 7 Eylül 2017 - 19:07

    Slm ismim yamaç Ankara çayyolunda yalnız yaşıyorum maddi manevi ihtiyacı olup her konuda yanında olabileceğim yeri geldiğinde bi dost bi arkadaş ve güzel bi birliktelik yaşayabileceğim birini arıyorum düzgün ce sürekli birini

    Cevapla
    Arda 8 Eylül 2017 - 13:07

    Merhaba maddi dedtek olabilirim

    Cevapla
    EFE 8 Eylül 2017 - 15:17

    izmirden_87_87@hotmail.com mesaj yazarsan detayları konusuruz

    Cevapla
    Caner narman 10 Eylül 2017 - 16:27

    Selam sizi tanımak isterim canernarman2000@outlook.com

    Cevapla
    Barış 11 Eylül 2017 - 10:11

    Tugba hanim mailime.dönüş yaparmisiniz

    Cevapla
    Ahmet 11 Eylül 2017 - 14:58

    Aşkım seni ilk gördüğümde aşık oldum aşkım benim len evlenirmisin aşkım

    Cevapla
    Barış 11 Eylül 2017 - 22:53

    Mrb bana yazarmısınız

    Cevapla
    koray 14 Eylül 2017 - 21:25

    mrb ankara iseniz görüşelim koray064206 hot
    .com

    Cevapla
    Mehmet has 18 Eylül 2017 - 17:06

    Slm mehmet ben ara 54080106

    Cevapla
    Metin Demir 24 Eylül 2017 - 13:31

    Yardımcı Olmak isterim mail adresim byysohbet@hotmail.com

    Cevapla
    Hakan 8 Ekim 2017 - 00:01

    Merhaba size maddi destek olabilirim. Mailden dönüş yapınız teşekkürler. Barcode33@hotmail.com

    Cevapla
Ali 6 Eylül 2017 - 09:32

Selam ist avr dan ali maddi karsiligi gizlilik icinde gorusmek isteyen bayanla tanismak istiyorum

Cevapla
mehmet 4 Eylül 2017 - 13:02

slm ben kütahyadan iş adamı mehmet 45 yasındayım kütahya afyon eskişehir bursa civarı kendini bilen samimi dürüst saygılı haftada en az bir gün görüsebilecegim seyahet engeli olmayan bana manevi olarak arkadaslık dostluk yapabilecek bir hanımefendi ile tanısmak istiyorum maddi konuda yardımcı olurum yeterki düsrüst samimi olsun maks_34@hotmail.com

Cevapla
Nehir 3 Eylül 2017 - 22:24

Merhaba ismim Nehir 23 yaşındayım öğrenciyim maddi desteğe ihtiyacım var. Ödemem gereken borçlarım var. Part time çalışıyorum ama karşılayamıyorum. Tesadüfen bu siteye denk geldim. Lütfen bana destek olabilecek güvenilir saygılı kişilerden mesaj bekliyorum.

Cevapla
    kerem 5 Eylül 2017 - 13:22

    Mrb nehir ulaşırmısın sana yardımcı olmak isterim. zirvehukuk@live.com

    Cevapla
    oktay 5 Eylül 2017 - 23:41

    selam size maddi yardımda bulunmak isterim mail adresim doktay2@gmail.com

    Cevapla
    Caner 6 Eylül 2017 - 01:55

    İlanını gördüm. Maddi sorunum yok yardımcı olmak istiyorum

    Cevapla
    Erkan 7 Eylül 2017 - 11:49

    Merhaba yardımcı olabilirim

    Cevapla
    ali 7 Eylül 2017 - 18:22

    Slm ankaradayım ismim ali 1 674 97 75

    Cevapla
    Arca 8 Eylül 2017 - 13:07

    Merhaba maddi destek olabilirim

    Cevapla
    Caner narman 10 Eylül 2017 - 16:24

    Selam sizi tanımak isterim

    Cevapla
    mürsel uçar 12 Eylül 2017 - 21:01

    bu adresten ulaşırsan yardımcı olabilirim

    Cevapla
    koray 14 Eylül 2017 - 21:30

    ankaradan iseniz mil ile ulaşınız koray064206@hotmail.com

    Cevapla
    koray 14 Eylül 2017 - 21:36

    mrb ankara iseniz görüşelim koray064206@hotmail.com

    Cevapla
    Arca 16 Eylül 2017 - 19:01

    Merhaba maddi destek olabilirim

    Cevapla
    FURKAN 17 Eylül 2017 - 02:52

    Nehir hanım merhabalar tanışmak isterim sizinle. Umarım gereken yardımı sağlamaya çalışırım. Şimdilik kendinize iyi bakın 7 643 41 61

    Cevapla
    akın 20 Eylül 2017 - 21:12

    nehir hanım istanbuldaysanız size yardımcı olurum.
    maddiyardim@gmail.com

    Cevapla
    Metin Demir 24 Eylül 2017 - 13:32

    Merhaba yardımcı olmak isterim mail adresim byysohbet@hotmail.com

    Cevapla
    Mehmet 24 Eylül 2017 - 14:55

    Merhaba nehir seni tanimak gorusmek isyerim maddi manevi desdek olurum jian_-_@hotmail.com

    Cevapla
    drraşikarr 24 Eylül 2017 - 16:34

    sslm adım deniz istanbulda mali müşavirim tel.4,260,06,58 görüşelm

    Cevapla
    Arc 26 Eylül 2017 - 21:29

    Merhaba maddi destek olabilirim

    Cevapla
    Fatih 28 Eylül 2017 - 08:25

    Merhaba mail atiniz sdroid16@gmail.com

    Cevapla
    ayhan kaya 1 Ekim 2017 - 18:15

    slm nehir.sana nasıl ulaşılır?bunun bir yolu varmı?

    Cevapla
    Hakan 8 Ekim 2017 - 00:03

    Size maddi destek olabilirim. Barcode33@hotmail.com
    Mailden dönüş yapınız teşekkürler

    Cevapla
    Ferit 25 Ekim 2017 - 11:25
Draokb 2 Eylül 2017 - 12:47

Isparta ve yakin civarindan 20-35 arasi bayan arkadaş ariyorum..maddi manevi destek edebilir nitelikteyim..

Cevapla
    yasemin 21 Eylül 2017 - 22:56

    Merhaba.Isparta dayım maddi desteğe ihtiyacım var borçlarım var yardımcı olabilecekseniz tanışmak isterim

    Cevapla
      Özkan meydan 26 Eylül 2017 - 13:40

      Slm mrb Yasemin ben Özkan şuan ispartadayim sizinle tanışmak istiyorum maddi destek sağlarım Neil adresim meydan498@hotmail.com yada telefon numaram 19185806

      Cevapla
      Kartal 5 Kasım 2017 - 00:28
      Murat 16 Kasım 2017 - 23:09

      Selam sizinle tanismak isterim

      Cevapla
Nurhayat 30 Ağustos 2017 - 16:41

Slam ciddi olan arasin almaniyada kaliyorum ciddi olan arasin tel004915730673933

Cevapla
j-gul 29 Ağustos 2017 - 00:57

merhabalar ben 2 cocuk annesiyim ayni zamanda yabanci uyrukluyum su an askari ucretle calismaktayim ama yinede yetmiyor malum hayat sartlari gercek anlamda yardimci olacak olursaniz cok memnun olurum su an cok maddi sikintilarim var simdiden tesekur ederim e-mail inizi bekliyorum

Cevapla
    erdem 29 Ağustos 2017 - 12:55

    maddi detsk olurum güvenilir biri olursa nerden

    Cevapla
    Tarık Güler 4 Eylül 2017 - 00:31

    Merhaba hanımefendi ben İstanbulda yaşıyorum siz yaşadığınız yeri yazmamışsınız. Eğer ilgilenirseniz görüşmek isterim. Mail adresime yazın lütfen. tarikguler.34@hotmail.com

    Cevapla
    EFE 8 Eylül 2017 - 15:18

    izmirden_87_87@hotmail.com mesaj yazarsan detayları konusuruz

    Cevapla
    Barış 11 Eylül 2017 - 10:12

    Mrb. Bana mail ile dönüş yaparmisiniz

    Cevapla
    mürsel uçar 12 Eylül 2017 - 21:02

    merhaba ben bursadan mürsel bu adresten ulaşırsan yardımcı olabilirim

    Cevapla
    cihan 16 Eylül 2017 - 11:49

    merhaba gül hanım istanbul maltepedeyim ben yakınsak tanışalımmı cihani-alem@hotmail.com meilden ulaşabilirsin

    Cevapla
    Osman ozlu 18 Eylül 2017 - 10:42

    Mrba hanımefendi sadece arkadaş olarak tanismaak ve size madi destek sağlayabiliriz mil furjan0029@gmail. Com

    Cevapla
    drraşikarr 24 Eylül 2017 - 16:36

    slm gömrüşelm tel.4260.06.58 mali müaşvrim

    Cevapla
    ayhan kaya 1 Ekim 2017 - 18:18

    slm.desteğe ihtiyacınız için bana bu adresten ulaşabilirsiniz. kelebek_0636@hotmail.com

    Cevapla
    Servet 3 Ekim 2017 - 13:23

    MAİLDEN DETAYLARI KONUŞALIM servetbolca1@hotmail.com

    Cevapla
    ibrahim 23 Ekim 2017 - 10:40

    i . gul hanim seni tanimak isterim nerelisin ve buradan bana ulasabilirsin sonrada noyu vrebilirim gmail velmirvel31@gmail.com

    Cevapla
Ferhat 26 Ağustos 2017 - 20:57

Mrh ben Ferhat yurtdisinda yanliz yasayan bir insanin benimle bu guzel ulkede yasamak isteyen bayan bekliyorum ben ruh ikizimin ariyorum burda evim araban var Allah sukur ekonomi iyi sukur olsun. Wapsap 0046737647306

Cevapla
sevgi yilmaz 25 Ağustos 2017 - 01:20

Ben sevgi ankaradan mesajlari okuddum aslinda senetle para verenlere bakiyordum nerdeyse iki haftadir ama hic kimse mail bile atmadi tesaduf burayi buldum ilginc. Ama insanin inanasi gelmiyor karsiliksiz diye yazilmis umarim karsiliksizdir ben 40. Yasindayim esim rahatsiz iki kucuk cocugum var odeyemedigim borclarim var ciddi anlamda karsiliksiz yardim etmek isteyen varsa gercekten.cok bunaldim allah icin mesajima kotu niyetli insanlar yanlis anlayip cevap yazmasin lutfen bana yardim edicek insanla omur boyu dua eder ve dostu olurum saygilarimla

Cevapla
    ibrahim 28 Ağustos 2017 - 07:41

    merhaba sevgi hanim ben ibrahim manisa oncelikle gecmis olsun yas 46 yalan sevmeyen biriyim guvenilecek biriyim arkadasin ve dostun olurum yalansiz ve guvenilecek biri isen elimden geldigi kadar guvumun yetti kadar sizlere yardim ederim buradan ulasin tel 67437216 sevgi hanim hersey once guven sizde beni anlayin bana yakinmisiniz ilaninda yazmiyor

    Cevapla
    veikitasarim@gmail.com 16 Eylül 2017 - 17:42

    yazdıklarınızın doğruluğu paralelinde size birmiktarda olsa yardımcı olmak isterim…veikitasarim@gmail.com

    Cevapla
yusuf obut 25 Ağustos 2017 - 01:04

Merhabalar, ben istanbuldan yusuf. Yaşım 37
ve bekarım. müsait oldukca görüşebileceğim, maddi destek arayan bir bayan arıyorum. gizlilik şart. lütfen mail atın. teşekkürler. geri dönüş garanti. mail adresim: yusufobut@mynet.com

Cevapla
Huseyin kozu 20 Ağustos 2017 - 14:13

Dul bir bayanla namuslu. Ihtiyaci olan bayana yardimci olmak isterim tabiki karsilikli olmak uzeere selamlar denizli saraykoy

Cevapla
    Esin 15 Eylül 2017 - 02:57

    Slm tanimak isderim kuşadasi yasiom olgun dolgun bekarim

    Cevapla
      Egemen 16 Eylül 2017 - 08:19

      Merhaba Esin hanım tanışabilirmiyiz

      Cevapla
      Egemen 16 Eylül 2017 - 16:19

      Merhaba Esin hanım

      Cevapla
      Hakan 26 Eylül 2017 - 16:47

      Mailden ulasabilirainiz yardimci olurum

      Cevapla
    Ayse 22 Ekim 2017 - 16:24

    namuslu olmak üzere bir bayana yardim ederim diyorsun hem karşılıklı olmak üzere diyorsun hüseyin kozu bu ne namusu karaktersiz

    Cevapla
Talha 19 Ağustos 2017 - 10:34

Gizlilik içersinde saygı çerçevesinde. Bayan arkadaşlara gerçekten maddi ve manevi manada yardımcı olmayı isterim. Limitte sınır yok. . Buyrun aramanızı beklerim 76434161.

Cevapla
    Cansu can 25 Ağustos 2017 - 09:38

    Mrb gerçekten madi anlamda çok sıkıntılıyım yaşım 36 olduğu için iş bulmakta zorlanıyorum bulsam gidemiyorum 13 yaşında 5 yaşında iki kızım var küçük kızımda bu yıl okula başlıcak… Ben okumadım madi sıkıntılardan dolayı kızlarımı okutmak istiyorum… Biraz borcum olduğu için sizlerden yardım istiyorum lütfen bana yardımcı olun Allah aşkına şimdiden herkese tşk Allah’a emanet olun…

    Cevapla
      mert 28 Ağustos 2017 - 13:40

      Selam. siznle tanışmak isterim.Nereden? nekadar ihtiyacın var?

      Cevapla
        Cancu 29 Ağustos 2017 - 13:39

        Slm Mert bey yardımcı olursanız çok sevinirim sen.ve.ben01@hotmail.com.tr fecebook adiresim den gereken herşeyi sorabilirsiniz tşk

        Cevapla
      mürsel uçar 12 Eylül 2017 - 21:03

      merhaba ben bursadan mürsel bu adresten ulaşırsan yardımcı olabilirim

      Cevapla
      drraşikarr 24 Eylül 2017 - 16:38

      sslm adm deniz tel.4.260.06.58 ist anadolu yakasında mali müşavirim adm deniz görüşelm

      Cevapla
    Nilufer 14 Eylül 2017 - 11:41

    Ben talibimmm tamda aradigim buydu ilgilenitseniz bana mail atin iyi gunler

    Cevapla
      Hakan 26 Eylül 2017 - 16:48

      Mailden ulasin

      Cevapla
TAYFUN 17 Ağustos 2017 - 14:41

merhaba; KONYA dan tayfun ben yaş 38 konyalı veya yakın çevreden kendini bilen saygılı dürüst bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
Emre Demir 16 Ağustos 2017 - 16:36

Mrb İstanbuldan güvenebileceğim uzun süreli maddi manevi destek olacağım seviyeli bakımlı ve düzgün bayan arıyorum. karşılıklı güven içinde düzenli ve düzeyli görüşebileceğim bayanlar öğrencide olabilir mailden ulaşabilirsiniz. zirvehukuk@live.com

Cevapla
Beyzanur 14 Ağustos 2017 - 16:31

Merhaba arkadaslar. Öğrenciyim , kredi kartı borcum var. Gücüm yok ödeyemiyorum. Allah rızası için yardımcı olabilecek insanlar yazsın çok zor durumdayım. Hayırseverler yazsın , çıkarcılar yazmasın Mail; beyzanuryrr1@gmail.com

Cevapla
Defne 11 Ağustos 2017 - 18:54

Maddi ve manevi yönden bana destek verebilecek güçlü bir bey istiyorum benım borçlarım var borçlarıma yardım edebilecek küvetli bir bey arıyorum gereksiz insanlar yazmasın saçma sapan konuşanlarda yazmasın içinde allah korkusu merhametli sevgiye saygıya önem veren bir bey istiyorum şimdiden saygılar

Cevapla
    slm canım nerdesin numaranı yaz 4 Eylül 2017 - 11:55

    slm canım yardımcı olim sana

    Cevapla
Asu 11 Ağustos 2017 - 17:42

Mrb .35 yaşindayım bana hem manevi hem maddi destek olacak akılı başinda olgun bir bey ile tasmak istiyorum. Gizilik içinde olursa çok memnun olurum. Burdan bana ulaşabilir(asu.guven@my.com)

Cevapla
    Talha 19 Ağustos 2017 - 10:35

    Sizinle tanışmak istiyorum

    Cevapla
      sevgi 25 Ağustos 2017 - 01:07

      Talha bey slm ben sevgi yazinizin icerigi cok hosuma gitti bende evliyim gercekten maddi anlamda cok ama cok ihtiyacim var ama sizinle saygi cercevesinde gorusmek isterim

      Cevapla
        Tarık Güler 4 Eylül 2017 - 00:36

        Sevgi hanım bende tanışıp görüşmek isterim gizlilik içinde. Eğer ilgilenirseniz mailime yazın. tarikguler.34@hotmail.com

        Cevapla
        Yamaç 7 Eylül 2017 - 19:10

        İyi günler ismim yamaç Ankara çayyolunda yalnız yaşıyorum maddi manevi ihtiyacı olup her konuda yanında olabileceğim yeri geldiğinde bi dost bi arkadaş ve güzel bi birliktelik yaşayabileceğim birini arıyorum düzgün ve sürekli birini

        Cevapla
        mürsel uçar 12 Eylül 2017 - 21:10

        merhaba ben bursadan mürsel bu adresten ulaşırsan sevinirim

        Cevapla
        Egemen 14 Eylül 2017 - 10:16

        Merhaba sevgi hanım

        Cevapla
        hasan 15 Eylül 2017 - 09:11

        Sevi hanım merhaba.ilgimi çektiniz nerden katılıyorsunuz ?turgay_1389@hotmail.de

        Cevapla
        Mehmet 24 Eylül 2017 - 13:32

        Merhaba sevgi hanim sizinle gorusmek isterim maddi manevi desdek olurum

        Cevapla
    yilmazsari 27 Ağustos 2017 - 02:32

    25694

    Cevapla
    Metin ozer 2 Eylül 2017 - 03:02

    Durumunuzla alakalı bir mail atarsanız iletisime gecebiliriz. Metinozerr@hotmail.com

    Cevapla
    drraşikarr 24 Eylül 2017 - 16:40

    sslm ist ÜSKÜDAR mali müşavirim adm deniz tel.4.260.06.58 görüşelm

    Cevapla
banu 11 Ağustos 2017 - 01:25

Hayırlı huzurlu aksamlar dıleğiyle cok borcum var ödeyemıyorum 2 cocugum var annemle yasıyorum işyerım vardı maddı manevı mahvoldum cıkıs yolum kalmadı allah rızası için borclarımı odeyecek allah korkusu olan karsılık beklemeyen hayırsever zengınler yardım elınızı uzatın tcmı verırım e devlet ve avukatların numarasınıda verırım her turlu acıklamayı yaparım

Cevapla
    Kuzeyin oğlu 27 Ekim 2017 - 23:01

    Slm Banu hanım sizin tüm borçlarınızı ödemek istiyorum

    Cevapla
      Yasemin 18 Kasım 2017 - 18:47

      Kuzeyin oglu bende cok ihtiyacim var maddi destege kiram birikti faturalarim birikti kimsemiz Yok iki kizim var biri dort bucuk aylik biri uc yasinda esim kalp krizi gecirdi hastanede yatiyor kalp seker hipertansiyon var Allahtan korkusu olan yardim etsin karsilik beklemeden hayir duamizi alirsiniz bnm cocuklarimin lutfen geri donus yapin. Bana maddi destege cok ihtiyacim var kuzeyin oglu beyfendiAdam gibi birileri yokmu Allah rizasi icin yapacak

      Cevapla
Selim 9 Ağustos 2017 - 15:33

Selam, Ankaradayım ve bekarım.Maddi sıkıntım yok. Gizlilik içinde görüşmek isteyenlerden mesaj bekliyorum. hayalet0685@hotmail.com

Cevapla
ali 8 Ağustos 2017 - 18:17

Ben ankaradan ali maddi manevi destekte bulunacağım 35 50 yaş arası kilolu balık etli bayan arkadaş istiyorum sadece ankara ilgilenen bayanlardan mesaj bekliyorum 1 674 97 75

Cevapla
yeliz 8 Ağustos 2017 - 16:08

maddi olatak cok zorda kaldigim icin buraya yazmak zorunda kaldim kimseden borc bulamadim son carem burasi.iki aydir issizim kirami faturalarimi odeyemedim kirayida gectim sadece faturalarimi odemeye yardimci olacak bur insan evladi var mi Allah icin eger bir yardim eder cikarsa oyle buyuk dua alacakki cunku burdan da yardim bulamazsam farkli yoldan para bulmaya mecbur kalicam bunu yapmak istemiyorum lutfen yardimci olun Allah icin sadece faturalarim icin

Cevapla
    cemil demirbilek 14 Ağustos 2017 - 12:09

    Yeliz hanim size nasil ulasa bilirim cemildemirbilek53@gmail.com dan ulasin

    Cevapla
    mert 28 Ağustos 2017 - 13:43

    Selam, sizinle tanışmak isterim. ne kadar ihtiyacın var. mail adresimden dönüş yaparsan sevinirim.
    mertkacamak@hotmail.com

    Cevapla
    Metin özer 2 Eylül 2017 - 02:58

    Durumunuzla alakalı bir mail atarsınız. Metinozerr@hotmail.com

    Cevapla
    halibo 2 Eylül 2017 - 06:31

    yeliz hanim merhaba ben manisa allah yardimcin olsun gercekten cok zor yeliz hanim ben bir kısım yardim edebilirim bana yakinmisiniz bunu niye soruyorum seni ve aileni tanimam gerekiyor yardimin nereye gittigini bilmemiz gerekiyor deyilmi bundan dolayi soruyom eher kabul edersen seni taniyim bizlerinde sizlere kucukte olsa bir yardimi olsun isteriz yeliz hanim kabul edersen buradan donus yap numarami verebilirim gmail . velmirvel31@gmail.com

    Cevapla
    Tarık Güler 4 Eylül 2017 - 00:38

    Yeliz hanım yardımcı olmak isterim size. Mailimden iletişime geçin lütfen. tarikguler.34@hotmail.com

    Cevapla
    mürsel uçar 12 Eylül 2017 - 21:12

    merhaba yeliz hn ben bursadan mürsel bu adresten ulaşırsan yardımcı olabilirim

    Cevapla
yeliz 8 Ağustos 2017 - 15:49

iyi gunler maddi anlamda cok zordayim iki aydir issizim kirami ve faturalarimi odeyemedigim icin tek carem buraya yazmak kaldi Allah icin bir insan evladi yardimci olsub istedigim az bir miktar kimseden borc bulamadim ve kotu seyler yapmak istemiyorum sadede az bir miktar yardimci olcak hic yoktan faturalariki odetecek kadar birinin yardimimi bekliyorum lutfen yardimci olursaniz cok buyuk dua alirsiniz cok zordayim

Cevapla
    drraşikarr 24 Eylül 2017 - 16:50

    sslm ist üsküdar mali müşavirim tel.4,260,06,58 görüşelm

    Cevapla
yeliz 8 Ağustos 2017 - 15:28

iyi gunler 35 yasim yalovadayim issiz kaldim ve kirami faturalarimi odeyemiyorum zor durumdayim lutfen Allah icin biri yardim etsin bu zor durum yuzunden farkli seyler yapmak istemiyorum bir insan evladi varsa yardimci olsun inanin fazla bir miktar degil istedigim ama kimseden de borc bulamiyorum

Cevapla
    Orhan saritas 20 Ağustos 2017 - 19:35

    Msj atarsaniz konusalim sorunlari hallederiz

    Cevapla
    Talha başaran 28 Ağustos 2017 - 15:20

    Tanışmak istiyorum ve bekliyorum. 7 643 41 61 talha.. Selam ve duaların en güzeli ile

    Cevapla
akın 8 Ağustos 2017 - 11:04

istanbuldan maddi manevi yardımda bulunabileceğim ciddi bir bayanla tanışmak istiyorum. her türlü yanında olmaya hazırım. ilgilenenler bana mail adresimden ulaşabilirler.
maddiyardim@gmail.com

Cevapla
Aras SOYSAL 6 Ağustos 2017 - 20:29

Slm Ankara’dan Aras ben.39 yaşında kaliteli ilişkilere değer veren mühendis bayım. Maddi destekte bulunabileceğim karşılıklı güven ve gizlilik içinde reel ilişki düşünen bayanlar lütfen msj.larınızı bekliyorum. ates06m@gmail.com

Cevapla
Belkıs 6 Ağustos 2017 - 08:05

Bemim borçlarımı ödüyecek zengin bir Aile veya Bayan Arıyorum.bi ömür o insanın sap kolu olurum.duacısı olurum. İçinde bigün ölüceni bilen bunun içinde hayır yapmak isteyen varsa bana ulassın Cennet kapıları açılır resmen.

Cevapla
EMRE 6 Ağustos 2017 - 01:09

Merhaba Emre Ben İST/Avrupa Yakasın’dan 39 Yaşındayım Ama Yaşımı Göstermem İST. Dogma Büyüme Üniversite Mezunu Aklı Başında Ne İstedigini Bilen Sakin ve Duygusal Yapım Vardır Haftanın Belirli Günleri Görüşebilecegim Görüşmelerimizde Hem Maddi olarak Hemde Manevi Destek Olabilecegim Karşılıklı Seviye Saygının Oldugu Bir Ortamda Daima Gizlilik Esasında Tek Bir Bayanla Uzun Soluklu Bir İlişki Düşünüyorum Ben Ne Eskort Nede Günü Birlik İlişkiler Peşinde Degilim Aklı Başında Ne İstegini Bilen Benim Gibi Temiz Bakımlı Bir Bayanla Yoluma Devam edecegim Benimle Aynı Düşünceleri Paylaşıyorsan İletişime Gecebiliriz..

Cevapla
    Serap 15 Ağustos 2017 - 22:36

    Merhaba ben serap sizi tanımak istiyorum

    Cevapla
      İbrahim 30 Ağustos 2017 - 06:02

      Merhaba serap hanım ciddi bir düzeyde bende sizinle tanışmak isterim delisin3134@gmail.com buradan mail atabilirsiniz

      Cevapla
      ESMERO 10 Eylül 2017 - 22:45

      Numaranı uola

      Cevapla
      mürsel uçar 12 Eylül 2017 - 21:15

      merhaba serap hn ben bursadan mürsel bu adresten ulaşırsan sevinirim sizi tanımak isterim

      Cevapla
      hasan 15 Eylül 2017 - 09:13

      Nerden katılıyoruz

      Cevapla
      FEVZİ ÇETİN 25 Ekim 2017 - 21:38

      Serap hanım sizle tanışa bilirmiyiz

      Cevapla
Hakan 5 Ağustos 2017 - 10:23

Slm ben hakan buraya katilmaktaki amacim benum gibi niyeti citti anlamda evlilik olan bayanlarla tanismak isterim olgun vedurustluk cok onemli ltfen sadece evlilik niyetinde huzurlu bir yuvam olsun diye dusunen bayanlarla tanismak istiyorum sevmeye vede sevilmeye ihtiyaci olan vede omurboyu surecek huzurlu bir yuva ozlemi ceken bayanlar varsa tanismak isterim her ilden olabilir yas okadar sorun degil.benim icin cunku onemli olan insanlarin kafa yapilarinin uyusmasidir diye dusunuyorum kesinlikle evlilik dusunenler arsinlar sadece tanitici msj atarsaniz memnun olurum 1 586 95 83

Cevapla
Yelda 5 Ağustos 2017 - 01:24

Mersin 35 maddi desteğe ihtiyacim var fakat kendini bilmez ukala beni sakin alicak tavirlardaki insan müsvetteleri yazmasin ihtiyacim olabilir ama bu kimse için bir faydalanma kullanma yolu olmasin tşk

Cevapla
Hatice özer 2 Ağustos 2017 - 13:19

35 yaşindayim cidti anlamda maddi desteye ihtyacim var

Cevapla
    oktay 4 Ağustos 2017 - 10:31

    size yardım etmek isterim doktay@gmail.com

    Cevapla
    Ali 4 Ağustos 2017 - 15:23

    İletisim yazarmisin ben ali ist avr dan yardimci oluruz

    Cevapla
    ali 4 Ağustos 2017 - 17:52

    merhaba açık olmak istiyorum gerçek anlamda dürüst güvenilir bir insanla arkadaşlık kurmak maddi manevi paylaşımcı olmak uzun süreli bir beraberlik kurmak amacıyla sizi rahatsız ediyorum sizin için uygun olurmu ilgilenirmisiniz tanışalım

    Cevapla
    Adem 5 Ağustos 2017 - 04:46

    Eğer gercekten madur ısenız arayın cekınmeyın karsılıksız yardım edıcem 54434120

    Cevapla
      Eda pınar 12 Ağustos 2017 - 02:21

      Nasil karsiliksiz bu devirde karsiliksiz biseymi var aricam bakalim gercekten karsiliksizmi

      Cevapla
        Yamaç 7 Eylül 2017 - 19:11

        İsmim yamaç Ankara çayyolunda yalnız yaşıyorum maddi manevi ihtiyacı olup her konuda yanında olabileceğim yeri geldiğinde bi dost bi arkadaş ve güzel bi birliktelik yaşayabileceğim birini arıyorum

        Cevapla
      Yelda 19 Ağustos 2017 - 19:02

      Slm karsililisiz yardim mesajinizi gördüm ciddiysenin dönüş yaparsaniz sevirim rojbinetek@hotmail.com

      Cevapla
      esin 20 Ağustos 2017 - 04:34

      umarim allahtan korkann insan gibi bir insansiniz umarim insanlarin duygulariyla oynamiyorsunuzdur unarrim benim umudum olursunuz karsiliksiz yardim edeceginizii yaziyorsunuz allah yarve yardimciniz olsun olmek vede kalmak arasinda gidip gelmekteyim dogru durust sozunun eri iseniz lutfen benimle iletisime girin ve bana yardim edin.ama karsiliksiz allah rizasi icin sagolun varolun simdiden.

      Cevapla
    ali 5 Ağustos 2017 - 18:06

    Ben ankaradan ali ankara da iseniz tnşabiliriz 1 674 97 75

    Cevapla
    Selim 9 Ağustos 2017 - 15:32

    Selam sizi tanımak isterim. Mail adresimden bana ulaşırsanız sevimirim. hayalet0685@hotmail.com

    Cevapla
    adem karaca 14 Ağustos 2017 - 05:39

    maddi anlamda destek olmak isterim tabii ki facebook adresim https://www.facebook.com/ademalver01

    Cevapla
    mürsel uçar 12 Eylül 2017 - 21:16

    merhaba hatice hn ben bursadan mürsel bu adresten ulaşırsan yardımcı olabilirim

    Cevapla
    mustafa üveyik 30 Ekim 2017 - 19:28

    Adana, İskenderundan ya da yakın şehirlerden maddi beklentisi olan bayanların mail adresimden bana ulaşması dileğiyle. Bu arada en fazla 36-37 yaş bayanlar tercih sebebim. mustafauveyik2016@hotmail.com

    Cevapla
    burhan inci 3 Kasım 2017 - 04:05

    selm ben burhan benim kimsem yok askeriligim yeni biti çalışıyorum bana annelik edermisin çalışıp sana bakarım kimseye muhtaç etmem beni manevi oglun olarak kabul et numaram bu 39281921

    Cevapla
Akın 28 Temmuz 2017 - 13:12

Akın ben izmirden 35yaşındayım maddi manevi yanında olacağım ciddi dürüst gizliliğe önem veren kişilik sahibi yalanı dolanı olmayan bu işi meslek edinmemiş uzun süreli dostluk arayan bayan arkadaş arayışındayım..benim gibi düşünen kişiler er_tas35@hotmail.com adresine mail bırakabilirler hoşçakal ın

Cevapla
Sevda 23 Temmuz 2017 - 22:42

Mrb ben sevda 29 yasinda yim maddi sıkıntılar çekiyorum gercekten bana yardım ci olcak birine ihtiyacım var sivas da oturuyorum… Şuan işsiz zim ve oğluma bakmak zorundayim inanin çok zor durum da okuyanlar mail e ulaşabilirsiniz saygılar

Cevapla
    bugra 27 Temmuz 2017 - 19:14

    merhaba size gerekli desteği sağlayabilirim isterseniz tanışalım
    Mail adresım bugraak2222@gmail.com

    Cevapla
    Talha 29 Temmuz 2017 - 18:08

    Hanfendi inşallah yardımcı olmak isterim maddi anlamda. Kul skntisiz olmaz. İnşallah zorluklar destekle aşılır. Buyrunuz inşallah. Tanışmak isterim. Maddi anlamda yardımcı olmak isterim meilinizi beklerim saygılarımla.

    Cevapla
      Talha 29 Temmuz 2017 - 18:09

      Sevda hanım size yardımcı olmak isterim inşallah. 76434161

      Cevapla
      Yelda 19 Ağustos 2017 - 19:09

      Slm karşiliksiz ise yardiminiz banada ulaşirsaniz sevinirim rojbinetek@hotmail.com

      Cevapla
    efe 2 Ağustos 2017 - 16:15

    Sevda hanım 37620303 mesaj atin yardımcı olmaya calisayim

    Cevapla
    Adem 5 Ağustos 2017 - 04:45

    Eğer gercekten madur ısenız arayın cekınmeyın karsılıksız yardım edıcem 54434120

    Cevapla
      Cansu can 25 Ağustos 2017 - 11:14

      Mrb yardımınız karşılıksız ise ADEM bey banada yardımcı olurmusunuz çok acil desteğe ihtiyacım var Allah rızası için lütfen artık çıldırmak üzereyim aylardır huzurum düzenim kalmadı lütfen şimdiden tşk… 😥😥sen.ve.ben01@hotmail.com.tr … Adiresinden bana ulaşabilirsiniz cv beklicem

      Cevapla
        zeybek 14 Eylül 2017 - 22:37

        mrb cansu habenimle iletişime geçin lütfen seyyah_3106@hotmail.com

        Cevapla
          Cansu 18 Eylül 2017 - 11:18

          Mrb zeybek bey size ulaşabilicem bi tel verirseniz çok sevinirim yada bana bu feceden yazarsanız ben dönüş yaparım çok acil bekliyorum tşk

      Cansel 13 Eylül 2017 - 15:29

      Benim sikintimada çare olabilir misiniz eğer karşılıksız ise gece gündüz duaciniz olurum

      Cevapla
    Selim 9 Ağustos 2017 - 15:32

    Selam sizi tanımak isterim. Mail adresimden bana ulaşırsanız sevimirim. hayalet0685@hotmail.com

    Cevapla
akın 23 Haziran 2017 - 12:38

herkese selam, istanbuldan 33 yaşında işinde gücünde düzgün biriyim. maddi manevi yardım edebileceğim dürüst bir bayanla tanışmak istiyorum. ilgilenenler madil atabilir. ayrıntıları oradan konuşuruz.
maddiyardim@gmail.com

Cevapla
serkan oz 19 Haziran 2017 - 22:19

Sermayesi olup Rusyada yatirim yapmak, yasamak, evlenmek, buranin vatandasligini almak isyenler tum bu konularda yardimci olabilirim yazin detaylari goruselim.
serkan74@rambler.ru

Cevapla
Zehra 29 Mayıs 2017 - 10:11

Merhaba bana yardımcı olabilir mısınız göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum hem sağlık hem estetik açıdan yazın çalışıp geri ödeyebilir in 19 yaşındayım Antalya’da ailemle yaşıyorum

Cevapla
    Aralan özmen 11 Ağustos 2017 - 16:06

    Bana ulasrmisiniz

    Cevapla
    cemal selim 13 Eylül 2017 - 01:18

    hastanedeyim bana ulaşırmısın
    selimcemalll@gmail.com

    Cevapla
    hasan 17 Eylül 2017 - 12:23

    Merhaba ben ben izmirden yazan bir beyim.siz hangi şehirden katılıyorsunuz

    Cevapla
    Kartal 5 Kasım 2017 - 00:37
    Kartal 5 Kasım 2017 - 00:57

    Bana dönün kesin ciddiyim

    Cevapla
Selma 17 Nisan 2017 - 12:50

Merhaba ben Selma 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim maddi Yardıma ihtiyacım var yalnız borç olarak kabul edeceğim Çünkü karşılığını Okulun bitince size ödeyebilirim Ailem Ankara’da ma ben İstanbul’da okuyorum bana dönüş yapmak için vereceğim mail adresine iletişim numaranızı atabilirsiniz selmacancan0606@hotmail.com

Cevapla
    Sabri ilçi 21 Nisan 2017 - 02:26

    Merhaba selmacancan hanim. Ben bursadan sabri. Size maddi manevi destek olmaya hazirim hemde karşılıksız. Sadece arkadaş dost ve birbirimizi herturlu dert ortağı olalim. Kabul edderseniz 0 829 8213 numaradan ulasabilirseniz sevinirim.

    Cevapla
      Cansu 25 Ağustos 2017 - 21:20

      Hayırlı akşamlar Sabri bey gerçekten karşılıksız yardımcı oluyorsanız banada yardımcı olurmusunuz… Cidi anlamda çok zordayım… Sen.ve.ben01@hotmail.com.tr fecebook adiresim burdan ulaşırsanız size minatar kalırım şimdiden tşk…

      Cevapla
    Erkan 23 Temmuz 2017 - 11:40

    selma hanım merhaba,
    işinde gücünde güvenilir biriyim, yardımcı olabilirim size,
    mail attım ancak verdiğiniz mail adresi de hata var sanırım,
    bana ulaşın:
    erkan_demirdag35@mynet.com

    Cevapla
    drraşikarr 24 Eylül 2017 - 16:51

    sslm ist üsküdarda mali müşavirim tel.4,260,06,58 görüşelim

    Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ