Arada görüşeceğim beyefendi arıyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

11

Arada görüşeceğim beyefendi arıyorum

Arada görüşeceğim beyefendi arıyorum

Merhabalar ben damla 23 yaşındayım aydın da yaşıyorum üniversite okuyorum çalışmıyorum maddi durumum iyi sürekli görüşeceğim beyefendi arıyorum amacım dostluk sohbet herşeye açığım 168 boyum 58 kiloyum bakımlı güzel bayanım benimle tanışmak için aramanız yeterli 0545******telim budur @sewwgi_cann twetter kullanıcı adım da bu takip edin tanışalım beyler

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:24

mrb cnn

Cevapla
mahmut cetin 4 Aralık 2017 - 02:10

05377651749 telofon numaram ilgilenen olursa bunuradan gorusuruz

Cevapla
Osman 29 Kasım 2017 - 20:25

194 92 49 aydin merkezdeyim 05396793619

Cevapla
Osman 29 Kasım 2017 - 20:24

194 92 49 aydin merkezdeyim tanismak isterim

Cevapla
altan 5 Ekim 2017 - 02:03

mrbb ben tarkan denizliliyim 1,80 boyundayım ege bölgesi arkadaş arıyorum 05417206319

Cevapla
kerm 3 Eylül 2017 - 22:55

oky arda bır görşlım bana uyar

Cevapla
FARUK 13 Ağustos 2017 - 13:57

Mrb siinle tanışmak istiyorum sizce de uygunsa mahsuru yoksa tanışabiliriz .Mail adresime yazabilirsiniz şimdiden tşk ederim.

Cevapla
Cihan 10 Ağustos 2017 - 22:39

Merhaba,
tanışabilir miyiz.
Cihan
0542 6084295

Cevapla
Tolga 13 Haziran 2017 - 01:05

Merhaba Sevgi hanım ben Tolga. Ben de Aydındayım tanışmak istersen mail adresim: sinarur@gmail.com..hoşçakal.

Cevapla
Hasan yılmaz 30 Mayıs 2017 - 21:21

Slm sevgl hanım ben ıstan boldan hasan yanlız yasıyorum senle tanısmak ıstıyorum vapsapda var 05536851064

Cevapla
Adnan Yeşildere 30 Mayıs 2017 - 12:18

Sevgi hanım merhaba Kuşadası’nda ilanınızı gördüm ilgimi çekti arzu ederseniz arkadaş olabiliriz telefon numaram 0 506 386 47 76

Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ