39 yaşındayım olgun seviyorum
    beğen tuşuna basarak ilan sahibinin dikkatini çekebilirsiniz.

0

36

39 yaşındayım olgun seviyorum

39 yaşındayım olgun seviyorum

merhaba olgun bir bayanım olgun erkeklerden hoşlanıyor lütfen kendinizi olgun düşünceli hissediyorsanız bana yazabilirsiniz 30 yaş üzeri yazsın küçük yaşta baylarla tanışmak istemiyorum. beni onure edecek güzel sözler söyleyecek ilgilenecek yakın ilgi ve alaka gösterecek erkeklerle tanışmak istiyorum maddi bir beklentim yok olan kişiylede işim yok  hayatta en güzel şeyin aşk ve sevgi olduğunu düşünüyorum benim gibi düşünen sevmek sevilmek isteyen erkeklerin yazmasını bekliyorum

Arama motorlarından bu kelimeleri arayarak sayfaya gelebilirsiniz:olgun sevıyorumyalova dul jigolo arıyorum

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

ilanımı beğenen ve paylaşanlarla iletişme geçecem

Facebook Gönderilen Mesajlar

Mesaj

Gönderilen Mesajlar
kemal 15 Ocak 2018 - 11:45

slm mutsuz olgun bayanlar anlayışlı ve hoş bayanlar tanışmak istiyorum 0545 810 56 24 ve watsap var arayın

Cevapla
ozgur 6 Ocak 2018 - 01:07

mrb ismim ozgur 37 yasindayim esmer kahverenkli gozluyum antalya kemerde yasiyorum romantik ve duygusalim gezmeyi eylenmeyi severim yerine gore sayet bana bir sans verirsen seni yasamadigin mutlulugu huzuru sevgiyi saygiyi sana verebilirim watsapp 05414026112

Cevapla
sabahattin 20 Aralık 2017 - 21:24

slm güzel insana

Cevapla
Sener 8 Ekim 2017 - 21:27

Merhaba sener ben aydından bekarım yasım 39 bayan arkadas arıyorum 0541 716 29 31

Cevapla
Sener 8 Ekim 2017 - 21:21

Merhaba şener ben aydından bekarım yaşım 39 bayan arkadaş aroyorum 0541 716 29 31

Cevapla
drraşikarr 5 Ekim 2017 - 21:12

sslm ben ist anadoılu yakasında mali müşavirim tel.0534,260,06,58 görüşelm

Cevapla
tekin Albayrak 2 Ekim 2017 - 00:24

Merhaba çok güzelsiniz tanışmak istiyorum sizinle 05379469169

Cevapla
Kemal05067013139 26 Eylül 2017 - 10:39

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

Cevapla
b 23 Eylül 2017 - 17:13

merhabalar, ilanınız ilgimi çekti. 31 yaşında mühendis olarak çalışan biriyim. arayışınız devam ediyorsa tanışıp sohbet etmek isterim

Cevapla
Ahmet 18 Ağustos 2017 - 17:21

Mrb Nasılsıniz tanışmak isterseniz 05417482917

Cevapla
mustafa 16 Ağustos 2017 - 22:06

merhaba sizinle tanışmak isterim ararsanız sevinirim 05455709957

Cevapla
Ferhat 13 Ağustos 2017 - 21:47

Slm ben Ferhat yurtdisanda yanliz yasayan bir insan burda evim araban var insallah Ruh ikizimi ariyorum Wapsap 0046737647306

Cevapla
Cihan 10 Ağustos 2017 - 22:40

Merhaba,
tanışabilir miyiz.
Cihan
0542 6084295

Cevapla
Murat 3 Ağustos 2017 - 23:35

Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

Cevapla
alper 30 Temmuz 2017 - 13:22

merhaba ben alper 27 yasındayım balıkesirliyim ciddi evlilik dusunuyorum 05050153785

Cevapla
reşat 11 Temmuz 2017 - 14:29

mrb gunun en guzel en tatli bayani istanbul 43 yas reşat bi şans versen

Cevapla
Saban susa 8 Temmuz 2017 - 23:24

Slam ist uskudardan saban yas 45 ciddi olgun sevmeyi sevilmeyi bilen candan bi bayanla tanismak isterim 05442055210

Cevapla
Can Aras 7 Temmuz 2017 - 17:48

Merhaba sanırım sana yazmayan bir ben kaldım. Antalyadan Can ben, seninle tanışmak ve mutluluğumu senle paylaşmak isterim. Sen şimdi hemen can4r4s@gmail.com adresinden bana ulaşıyorsun ve gerisini akışına bırakıyoruz 😉

Cevapla
huseyin akdag 18 Haziran 2017 - 19:09

slm mrb ben huseyin y38 kg60 b170 bekarim meslek aşçi citi anlamda seni tanimak istiyorum mutlu bi yuva kurmak adina bnde olgun dusuncemle hareket eden biriyim mesajini okudum evim var isim var huzurlu bi yuva istyorum saygi ve sevgi ile sevmek sevilmek istyrum bni aramani bk 0544 458 39 49 huseyin

Cevapla
Koray 17 Haziran 2017 - 01:03

Aşk ilgi sevgi mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar arayın ekleyin msj atın Isparta Antalya denizli 0543 716 95 64 bayanlar arayın

Cevapla
misafir 12 Haziran 2017 - 12:10

slm hanfendi ara tanisalim 0 533 779 79 46

Cevapla
mustafa 11 Haziran 2017 - 11:30

selam ararsan tanışırız ve tanırsın

Cevapla
carl-altan 7 Haziran 2017 - 19:41

avrupada sivil pilotum 51 yasinda 1,93 boyunda 88 kilo unveriste mezunu hobbilerim spor,antika ve benzeri 30 ile 40 yas arasinda bir bayanla tanismak isterim pilot748@live.com sadece bayanlarin yanitlarini bekliyorum…

Cevapla
Kenan küçük 7 Haziran 2017 - 03:59

Slm 5321138690

Cevapla
    Melisa 7 Haziran 2017 - 18:20

    Mrb sizinle tanışabilir miyiz beyefendi tanışmak istiyorum 0536466**** tel numaram

    Cevapla
      Gökhan. Çankaya 7 Haziran 2017 - 23:14

      Selam. Ben. Gökhan evlilik. İstiyorm

      Cevapla
      KEREM 21 Ağustos 2017 - 19:57

      Mrb sizinle tanışabilir miyiz hanfendi tanışmak istiyorum sizinle ciddi anlamda tel numaram 0533032 doksanyedi 36

      Cevapla
      Egemen 14 Eylül 2017 - 08:45

      Merhaba tanısabilirmiyiz

      Cevapla
ömer ayar 5 Haziran 2017 - 21:56

Çok alımlı ve hoş bir bayansınız

Cevapla
Kadir yavuz 5 Haziran 2017 - 17:39

Selm duygusal bir yapıya sahibim partnerime çok mutlu ve huzurlu bir yaşam sunucağimdan çok eminim mutluluğun adresi benim partnerimle yalansız saf temiz bir ilişki yaşamak istiyorum dürüst bayanlara sadece, noyum 0532 731 20 12

Cevapla
akan 5 Haziran 2017 - 10:42

Slm

Cevapla
Hakan alakaya 5 Haziran 2017 - 01:15

Slm tanışmak isteyen bayanlar numaram 05438405573

Cevapla
Namık gönen 4 Haziran 2017 - 22:40

Merhaba nasılsınız efendim makina ve inşaat muhendisiyim proje muduruyum 52 yaşındayım romantik duygusal ve kalbi şiirle dolu lakin sevgiyi ve mutluluğu özlemle bekleyen bir dünyam var.izmirden en içten kalbi duygularimla lütfen sizinle tanismama izin verir misiniz.sevgilerimle
Tel:0*538*5143298 namık gonen

Cevapla
Koray 4 Haziran 2017 - 18:20

Merhaba. Uygunsa tanışmak isterim sizinle. 05.3.4 –5..86 — 9.5— 0.7

Cevapla
Can 4 Haziran 2017 - 15:30

Mrh tanisabilirmiyiz saygilarimla 05052092705

Cevapla
    Koray 9 Haziran 2017 - 17:01

    İlgilenen bayanlar arayın 05437169564

    Cevapla


Mesajlaşma Panosu
Günlük Burç Yorumları

MENÜ